Pia bluff och båg

Vi som skriver inlägg i kommentarsfälten under artiklarna i olika media, stöter ofta på (tror vi) fenomenet med män som utger sig för att vara kvinnor. Det omvända existerar säkert också, men som kvinna genomskådar jag relativt snabbt en man som försöker uttrycka sig som en kvinna. Jag kan förstås inte VETA men vissa gånger är jag helt övertygad. Det här är ett sådant fall:
”Pia Larsson” skriver i det jag och en väninna kallar GrisMill:
Förnedrad gris

Det spekuleras i några stycken bloggar om huruvida denna ”Pia” är bluff och båg eller en verklig kvinna som har ljugit om att hennes man har misshandlat henne och ”lyckats” få honom dömd till fängelse.
Nänä, jag köper det inte. Det här sättet att skriva pekar på att det är en man. Och vem är ”radikalfeministen” hen skriver om? Sara Varga? Tänk, nu kan en tjej inte ens framföra en låt som handlar om kvinnomisshandel utan hon ska bli kallad ”radikalfeminist” och låtens text ska förlöjligas..?
Det måste vara Papparättsrörelsen/Mansnätverket som ligger bakom. Retoriken känns igen och Pappisarna skriver i kommentarsfältet och stöttar förstås denna stackars ”Pia” som har begått mened och nu ”erkänner” hur hon lurat hela rättsväsendet. Hihi..
Det börjar bli tröttsamt med alla män som gör sig själva till offer för den ”hemska” kvinnorörelsen. Puttinutt. Igen..
Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s