Män i Kongo har sex med andra män

Idag i SVd en artikel om män som påstår sig ha blivit våldtagna i kriget i Kongo. Skrivet av en i raden av dessa ständigt återkommande rabiata antifeminizter.
”Ingen vet exakt hur många män som är drabbade. Men i en rapport från förra året uppger 22 procent av männen (och 30 procent av kvinnorna) i östra Kongo att de är drabbade av sexuellt våld relaterat till kriget.”
Det här är ju bara rent skitsnack! Vilken rapport menar artikelförfattaren visar att 22% av männen har blivit våldtagna?? Den ”statistiken” är förmodligen skapad av Antifeminiztisk Mansrörelze och Pär Ström. Det sägs nämligen att han har gott om vänner i det patriarkala Kongo. Det finns massor med maskulinizter och ”jämställdizter” där nere i Afrika.
Pär Ström, Antifeminiztizk Manzrörelze

 

”Mycket, mycket blödande. Det kändes som vatten, berättar Jean Paul för tidningen The Guardians reporter Will Storr. Tillsammans med sex andra män tillfångatogs han i januari 2009 av kongolesiska rebeller och fördes till ett läger i Virunga national park där de systematiskt våldtogs natt efter natt. Efter nio dagar lyckades han rymma. Två och ett halvt år senare blöder han fortfarande när han går.

Vadå ”mycket blödande”? Alla vet väl att anala samlag inte är alls farligt? Om kvinnor klarar av att bli tvingade till detta, regelbundet i sina hem, så kan det väl inte vara några större problem för män, som har större hål och en prostata som gör det skönt för dem? Jag har ju hört om kvinnor som börjar bajsa på sig och sånt efter att ha blivit penetrerade analt några gånger men det är för att kvinnor inte biologiskt är gjorda för anala samlag, som män är. Efter två år blöder han fortfarande när han går..? Haha, vilket antifeminiztiskt trams! Vill han framställa sig som offer, eller? Köp sådana där analtamponger som gaymän använder, om du nu lider av läckage i stjärten.

”Det är som om vi inte förmår att se bakom våra stereotypa uppfattningar om kön, där kvinnor är offer och män förövare. Inte vill ta in att sexuellt våld är en medveten krigsstrategi mot kvinnor, barn och MÄN.”
Jag skulle vilja rätta en av dessa meningar:
”Inte vill ta in att manligt sexuellt våld är en medveten krigsstrategi mot kvinnor och barn”.
Hur blir en man ”offer” för den manliga sexualiteten, liksom? Hur blir en man offer för sin egen könsmaktsordning och sitt eget manliga patriarkat? Artikelförfattaren vet inte vad hen pratar om. Det är uppenbart. Trams!
Det är väl självklart att män inte kan bli våldtagna av män? Män har haft sex med varandra i alla tider. De gamla romarna hävdade att ”äkta kärlek bara kan uppstå män emellan”. Vi vet ju också att när män mister tillgången till kvinnokroppen att penetrera, så börjar män ha sex med varandra. Så gör män i fängelser, så gör manliga soldater i krig. Det är naturligt för män. Det är biologi, sexuell spänning, män emellan.
Jag förstår inte heller hur det skulle gå till för en man att ”tvinga” en annan man till sex? Skulle den som påstår sig bli tvingad inte kunna försvara sig, liksom? Män har ju den fysiska styrkan att försvara sig mot andra män som vill ha sex med dem. Till skillnad från kvinnor och barn.

Vem förstår bättre än en man hur skönt det är för en man att få oralsex? Varför påstår dessa män att de har blivit ”tvingade” till att ge oralsex? Skulle det vara så himla farligt att göra det lite skönt för sina bröder, liksom?

Nej, det här är bara ytterligare ett sätt för antifeminizterna att sprida sin agenda om män som offer för sitt eget kön. Ja, eller egentligen påstår antifeminizter att de är offer för kvinnor men nu drar de till med att de också är offer för sin egen sexualitet och sitt eget kön??!! Lägg ägg!
Jisses, att dessa män skäms över att ha haft sex med andra män, innebär ju inte att de har blivit våldtagna? Och hur konstigt är det att de blir lämnade av sina kvinnor, när det visar sig att männen är homosexuella?
Jag undrar hur stora skadestånd män får i Kongo, när de anmäler falska våldtäkter?

   Manlig kärlek

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s