Respekt, Billing. Respekt.

Antifeministen Pelle Billing gör försök på sin blogg att övertala kvinnor att inte låta inseminera sig. Han har ett mycket bättre förslag åt kvinnor, tycker han. Pelles förslag är att man kan starta upp dejtingforum, där kvinnor och män som vill ha barn kan mötas och göra mycket billigare barn tillsammans.

Det tycker Pelle är bra för kvinnor, eftersom pappa och mamma då kan ha gemensam vårdnad om barnet och också växelvis boende. Tror Pelle inte att en av anledningarna till att så många kvinnor skaffar barn genom insemination, kan vara att de vill slippa mannen/pappan i sina liv? Kan kanske Pelle och hans antifeminina papparättshaverister vara en bidragande orsak till att kvinnor nu inte längre vill, kanske inte ens vågar, skaffa barn med män..? Menar inte Pelle egentligen att det är bäst för män, detta med dejtingsidor? Ändå kallar han det ”win-win”..?
Kan det bero på männen, att kvinnor ratar dem?
Sanningen är ju att ”familjen”, i vår tidiga historia och i flera kulturer, bestod av kvinna och barn. Det verkar som om mannen blev avundsjuk och ville tränga sig in och göra sig själv viktig i denna familjekonstellation och därför tvingade kvinnor in i äktenskap med män, skapade ”kärnfamiljen” och fadersrätten? Genom tvång tog mannen sin plats hos kvinnan och barnen.
Läs mer om detta här:
Det kanske är tvärtemot vad Strindberg en gång hävdade, att mannen egentligen är ett bihang till kvinnan och endast behöflig som spermaproducent? Ett jobb som vi för övrigt vet att män är jättebra på. Producera sperma, alltså..
Pelle säger:
”Genom världshistorien har kvinnor sökt efter män som kan försörja dem och skydda dem. Kort sagt män som kan göra sådant som de själva inte kan – män de kan se upp till och beundra för det de gör.”
 
Pelle vill mena att kvinnor alltid har ”sökt efter män”. Det låter konstigt, tycker jag, eftersom det är män som har tvingat kvinnor in i äktenskap med män, genom att undanröja alla möjligheter för kvinnor att försörja sig själva och sina barn. Frågan är väl varför män har sett sig nödgade att tvinga sig på kvinnor med de mest odemokratiska metoder, Pelle?
Det låter konstigt också med tanke på att kvinnor och barn, historiskt sett, var ”familjen” och att det kön som trängde sig på denna naturliga familj, var män.
Jag förstår inte heller varför Pelle hela tiden upprepar att kvinnor behöver/behövde ”beskydd”. Jag har fortfarande inte fått svar på frågan – från vad? Rovdjur?
Pelle skriver att kvinnor behöver män som ”beskydd” och ”för försörjning” och att kvinnor måste beundra män för att män gör allt detta för kvinnor. Sedan ändrar sig Pelle och skriver att kvinnor idag försörjer sig själva och inte heller behöver en man för beskydd.
Vad som då återstår för kvinnor att ”beundra” hos män framgår inte av hans inlägg? Varför skulle jag som kvinna ”se upp till män”? Tycker jag att männen i mitt liv eller männen i samhället är mer beundransvärda än kvinnor?
Nej, verkligen inte! Jag är ärlig, vissa skulle kalla mig elak, och säger att jag tycker det rakt motsatta. Jag anser att kvinnor är mycket mer beundransvärda än män. Det är väl okej för mig att säga, eftersom det är okej för Pelle att säga att män är mer beundransvärda än kvinnor?
Jag ser att kvinnor och barn i själva verket behöver beskyddas från män. Världen över, i dåtid och i nutid.
Pelle skriver också:
”Tyvärr riskerar den starka trenden med insemination bli en negativ faktor för vår civilisation, med fler och fler missnöjda barn samt en ökande grupp män som inte får bilda familj.”
 
Barn som växer upp med bara mamma, kommer att klara sig ypperligt, Pelle! Det är oftast mammor som tar ut föräldrarledighet, som stannar hemma när barnen är sjuka, som försörjer sina barn och som ser till att barnen får allt det de behöver.
Jag instämmer dock till hälften i dina sista ord. Män kommer att behöva se över sin egen socialt skapade könsroll och inse att de inte är nödvändiga för kvinnor och barn, såsom de själva har velat utmåla sig i alla tider. Män behöver finna sig en annan ”roll” i vårt samhälle och lära sig att stå på egna ben.
En ”familj” idag består inte heller alltid av kvinna-man-barn. Många, många familjer består av bara kvinna-barn. En del andra familjer består av kvinna-kvinna-barn eller man-man-barn.
Det är upp till män att själva välja vilken sorts familj de vill bilda och att se till att göra sig attraktiva för den familj, i vilken de vill ingå. Jag håller med Pelle att det faktiskt är lite synd om män som nu har svårt att anpassa sig till en annan roll än den de har skapat åt både sig själva och åt kvinnor. Det bådar aldrig gott, Pelle, att leka med det naturliga, vår biologi, för att tillskanska sig själv fördelar i förhållande till andra grupper i samhället.
Ändå slutar ni aldrig, ni män… ? Ni fortsätter envetet i århundrade efter århundrade med ert korståg och könskrig mot kvinnan. Allt för att bevara er inbillade ställning som överordnade.
Ni försöker tysta kvinnor på de mest odemokratiska sätt, ni motarbetar att kvinnor ska få påverka vårt gemensamma samhälle, ni vägrar ta ert ansvar för de barn ni sätter till världen, ni vägrar inse att ni måste tillföra något positivt till era relationer med kvinnor, ni vägrar inse att ni bara kan få respekt från kvinnor genom att förtjäna den. Ni vägrar inse att det inte finns mycket för kvinnor att ”se upp till” hos män.
Vi kvinnor beundrar nämligen inte män som sitter och runkar till manlig porr där män gör allt de kan för att förnedra kvinnor och kalla det ”sex”. Vi kvinnor beundrar inte män som sitter och runkar till manlig porr där män runkar i försvarslösa, skräckslagna barn. Vi kvinnor beundrar inte män som runkar i kvinnor, barn och djur mot deras vilja. Vi kvinnor beundrar inte män som misshandlar oss och slår ihjäl oss. Vi kvinnor beundrar inte män som försöker tala om för kvinnor att kvinnor inte ska få inseminera sig, inte göra abort och inte få skilja sig från sina män. Vi kvinnor beundrar inte torskar, män, som tycker att de har ”laglig rätt” att runka i kvinnors, mäns och barns kroppar mot betalning. Vi kvinnor beundrar inte män som inte klarar av att stå på egna ben och inte ens kan laga sin egen mat, ta hand om sina egna barn, städa sin egen toalett eller ta hand om sin egen sexualitet. Vi kvinnor beundrar inte män som vill tvinga sig på oss och skylla på ”barnens bästa” när män vill bevara äktenskap mellan man och kvinna till varje pris och skuldbelägga kvinnorna som inte orkar leva ett helt liv tillsammans med män.
Vi kvinnor beundrar inte män som inbillar sig att de har tolkningsföreträde och bestämmanderätt över kvinnor, kvinnors liv och kvinnors roll i samhället.
Vad ska ni män göra i framtiden för att förtjäna någon som helst respekt från kvinnor, Pelle? Om du börjar med den frågan istället för att fokusera på vad kvinnor skall få göra och inte, enligt den manliga antifeministiska tolkningen, så skulle du och andra antifeminina män kanske komma någonvart?
Sluta se er själva som EN enhet med kvinnor och barn och inse att ni är individer, alla män! Om er ”manlighet” är beroende av att ni har en kvinna att bestämma över, runka i, och tolka åt och som dessutom måste ”beundra” er, för detta, så är det verkligen synd om er antifeminina män.
Pelle och hans antifeministiska manliga vänner, börjar bli så oroade över eventuell bristande tillgång till kvinnokroppen att de vill göra det lagligt för män att köpa kvinnors kroppar att runka i. Pelle skriver:
”Visst ska du ha laglig rätt att köpa sex”
och
”Slopa sexköpslagen. Två vuxna människor är fria att byta sexuella tjänster mot pengar”
 
Jag tror att Pelle misstar sig en aning när han skriver att den prostituerade kvinnan ”byter sexuella tjänster” med torsken? Torsken betalar för att få runka i den prostituerade kvinnans/mannens/barnets kropp. Torsken köper runk. För de allra flesta av oss har detta ingenting med ”sex” att göra. Pelle Billing får tala för sig själv.
Den dagen män respektererar mig och andra kvinnor på jorden, kanske jag kan tänka mig att respektera män tillbaka. Inte förr.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s