Lika barn leka bäst

Lika barn leka bäst, brukar man säga.
Jag undrar hur det ofta kommer sig att mindre attraktiva män, inte sällan riktiga gamla russin, så ofta har en mycket snyggare kvinna bredvid sig och att vi nästan aldrig ser det omvända?
Några få exempel av många, på vad jag menar:
                                                                
Alfons Åberg med fru
Skapare av manlig porr
CG:s lekkamrat Noppe med fru
Sveriges drottningpar
     

Vore det inte riktigt uppfriskande att se sådana här par, för omväxlings skull?

”Vackre Markus Schenkenberg bekräftar idag till radio P1, att han har inlett ett kärleksförhållande med f.d partiledaren för Feministiskt Initiativ, Gudrun Schyman. Sexige Schenkenberg säger sig alltid ha fascinerats av kvinnorörelsen och attraherats av feminister men att det ”sa klick” på allvar, först då han mötte Schyman öga mot öga. ”Gudrun öppnade mina mansgrisiga, antifeminina, grumliga ögon, säger han till radio P1, och jag älskar henne för den underbart, starka kvinna hon är.””

 

  

”Sveriges Drottning Silvia går idag ut i ett pressmeddelande, där hon bekräftar sin romans med snygg-Danny, popidol och flickfavorit. Drottning Silvia skämtar med pressen och säger att hon föredrar ”kaffepojkar” och att hon med det menar att söte Danny serverar Drottningen kaffe på sängen varje morgon.Skilsmässan mellan vår Drottning och hennes make Carl-Gustaf är nu definitiv.”

  

 

”Bloggerskan NoBoyToy bekräftar i ett pressmeddelande att hon har brädat ben-geten Victoria Beckham och att hon och hete David har haft en romans under ”en längre tid tillbaka”. David föll för min ”färgstarka personlighet”, säger NBT till Aftontorsken Jan Helin.”

Annonser

2 thoughts on “Lika barn leka bäst

  1. God morgon. Hittade ett inlägg jag missat men jisses detta gjorde en grå morgon lite ljusare och ett skratt hördes i rummet. Ha ha.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s