Var är alla "sexliberaler" nu?

Har ni tänkt på en sak?

Det samhälle vi lever i idag är fullständigt sexfixerat, vilket inte kan ha undgått någon? Alla skall ha sex med alla, på alla sätt, och alla skall tycka att allt sex är fantastiskt. ”Ha mer sex, få bättre sex, så här får du lättare orgasm, prova dessa ställningar, våga mer i sängen”. Många verkar tycka det är viktigt att framstå som ohämmade sexliberaler och framförallt sexvilliga.

Problemet är, att detta bara verkar gälla för heterosexualitet, med tanke på Youtube som inte ens vill visa homosexuella män som kramas på bild på grund av att detta, enligt Youtube, inte är ”familjeanpassat”.
http://noboytoy.bloggplatsen.se/2012/01/30/7210937-man-far-inte-kramas/

Undrar om homosexuella män, tycker att det är ”stötande” och icke ”familjeanpassat” att skildra heterosexuell kärlek/sex på film/bild..?
Det är ju nämligen homosexuella män som anses vara mest ”stötande” för heterosexuella män. I den manliga porren skildrar män gärna homosexuella kvinnor, lesbiskt sex, men det avslutas nästan alltid med att en man kommer in och ”avslutar jobbet” åt de lesbiska kvinnorna. Man kan ju fråga sig hur män har fått en sådan absurd idé? Lesbiska kvinnor, får man anta, tänder inte alls på män..?

Jag skulle vilja testa hur fördomsfulla/fria mina läsare är. Klippet nedan visar en romantisk kärleksscen, ungefär som de kärleksscener vi ser dagligen i filmer och tv-serier. Skillnaden är att detta klipp visar två män som lever ut sin romantiska kärlek till varandra. Så hur ser ni på detta klipp? Tycker ni att det är ”stötande”? Hur kommer dig sig att det inte visas fler sådana här filmer/tv-serier? Är ”några” rädda för att ”sätta griller i huvudet” på män? Var är alla de här porrförespråkarna och sexliberalerna nu..?
Själv tycker jag att det här klippet är vackert, romantiskt och faktiskt lite upphetsande.

Men så brukar jag kallas ”sexliberal” och ”sexvillig”, också..

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s