Internationella Kvinnodagen

Jag vill, mitt i bloggröran, uppmärksamma alla kvinnor på Internationella Kvinnodagen. Till alla fantastiska kvinnor därute:

Annonser

2 thoughts on “Internationella Kvinnodagen

  1. Jag ser att du tagit bort dina inlägg på gamla Bloggplatsen. Grattis till ditt byte! Hoppas det funkar bättre här men om jag vore du skulle jag kontakta administrationen här omgående och ta reda på deras policy. Får du framföra dina egna åsikter här eller förväntas du var en Daddys Girl?Gå ut hårt redan från början liksom så de inte blir överraskade när anmälningarna från de stackars Vita Kränkta Männen börja strömma in. :DStäll tydliga krav på din yttrandefrihet redan från början menar jag och ta reda på om Blogspot delar din syn på kvinnlig yttrandefrihet.Bloggaren Daddy har fortsatt med sina så kallade "diskussioner" och rättfärdigar sina okontrollerade känslostormar och de uttryck de tar sig. För det mesta är de mest löjliga och framkallar skratt, men man kan inte läsa för mycket Daddy, Penisnytt eller herr Billig m fl. Då får man en överdos och man åker på biverkningar där illamående och kräkningar är den vanligast förekommande. Sänkt stämningsläge är ofta förekomma som biverkning, i allvarliga fall med fatal utgång. Enstaka fall av huvudvärk har rapporterats.Så man får anpassa sitt läsande och ibland kan man behöva ta ett uppehåll så de negativa effekterna, som faktiskt är ackumulativa, kan rensas ut.Nu ser iaf jag fram emot nya orädda och frispråkiga inlägg från dig! Den där ilskan kan ju ge ny energi. Pappys agerande visar tydligt på hur kvinnors rätt att uttrycka sig om kvinnors villkor kan begränsas av män (och kvinnor) som tjänar på kvinnlig tystnad.Och allt det här försiggår helt öppet! På bloggar, i kommentarsfält, ute i verkliga livet. Jag hävdar att det är någon sorts omedveten religiös fundamentalism med bibliska förebilder som ligger till grund för dessa utspel.Kvinnan må tiga i församlingen! Det tyckte redan Petrus för sisådär en 2000 år sedan och en del har inte kommit längre än så./Tittarstorm

  2. TS: japp, allt är överflyttat och den gamla bloggen på BP är raderad. Jag har inte kollat vilka regler som gäller här. Flera av bloggvännerna har dock kört här ett tag och fått massor av anmälningar mot sig men fått vara kvar, inte minst Monica Antonsson. Det verkar alltså vara lite högre i tak än på BP. Daddy har också redan försökt att anmäla denna blogg men uppenbarligen utan framgång.Det pågår en censur och åsiktsstyrning över hela internet, inte minst i våra dagstidningar. Det är kvinnor som drabbas värst av detta. Kommer att skriva mer om det snart. Vad beträffar Daddy så har jag tidigare inte ägnat honom någon större uppmärksamhet i mina inlägg. Jag får nog ändra på det nu;)

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s