Lördagsgodis

Så, kära läsare…
Nu är allt på plats i den nya bloggen och den gamla är raderad. Det känns mycket bra!
Tänkte fira flytten med lite mumsigt lördagsgodis. Håll till godo! Jag önskar er alla en riktigt härlig lördag och välkomna hit!

Annonser

10 thoughts on “Lördagsgodis

  1. Härligt! Nu kör vi så det ryker. Har du tid så kika in hos Strömmingen och läs hans senaste hjärnspökerier…jösses hur tänker människan egentligen?

  2. Som jag skrattade! Eftersom dessa almanackspojkar vänder sig till bögar så visar det hur grabbar ser på vad som anses ska vara "sexigt". Utmanande poser med avslöjande klädsel, mer eller mindre oljemarinerade och med sug i blicken.Sånt gillar heterosnubbarna också men då ska det förstås vara kvinnor i samma poser.Men gillar kvinnor detta? Har vi samma syn på vad som är sexigt?Inte jag iaf, jag tycker bara det är skrattretande.

  3. Bella: japp, nu kör vi;)! Penisnytt tänker med.. ja, du vet. Skall kolla vad han skriver.TS: jag har inte heller vant mig riktigt ännu. Det enda jag kan klaga på här, är att det inte går att svara direkt efter era kommentarer. Det är samma typ av sexism när män får bestämma. Jag tycker att killen med tandkrämen rinnande nerför hakan och bröstet, är mycket skrattretande. Män vill väl fantisera om att det är nåt annat än tandkräm han har fått i munnen;)

  4. Tack. Känner redan att jag kommer trivas här :PBra och snabbt jobbat NBT. Så bra och snabbt jobbar bara en MYCKET arg och bitter feminist 😉 Vi jobbar väl på enligt vår senaste princip "Rent hus". Vi (i mitt läger) har efter att vi förnedrat rättsväsendet (rättsväsendet har ju själva gjort jobbet vi har ju enbart varit med och lekt i lekstugan) myntat denna nya arbetsprincip. Nu är det RENT HUS som gäller. Här ska städas i Rättsrötan och Mansbranschen. Och inte fan är det vi feminister som ska städa upp åt GUBBSEN. Nej, vi kollar bara att de sköter sitt jobb…/Utred rättsväsendet NU

  5. Vad konstigt att när jag sökte din gamla blogg(den kommer alltid automatiskt ) så stod det sidan kan inte visas….snyft…men hurra för din nya blogg och nystart!Den är verkligen superfin.Förstår att du har jobbat bakom kulisserna…ser fram emot ditt nästa inlägg!

  6. SL: vi är alla vanemänniskor och det känns konstigt att vänja sig vid en ny blogg, både för mig och läsarna. Japp, det har jobbats febrilt här;). Kul att du gillar den nya bloggen. När flyttar du;)?

  7. URN: Japp, när jag skrider till verket så kan inte mycket stoppa mig;). Ville inte heller riskera att BP kastade ut mig innan jag fått med mig allt mitt material. Här har det varit full aktivitet i ett par dagar, kan man säga;).RENT HUS får bli vår nya slogan, tycker jag. Nu jävlar ska vi sätta eld i baken på de antifeminina gubbsen i samhället! Sköter sina jobb, gör de ju inte men "kompetenta" anser de sig vara i alla fall. Rena rama lekstugan.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s