Killar för jämställdhet

Det här klippet hittade jag i den numera nedlagda bloggen Penisnytt, postat av en ”Nina”.
Hahah, vad bra! Tänk att två sådana här unga killar har tänkt till och vill göra en insats för jämställdheten. Att vända på steken, får en att inse hur fånigt allting är:

Annonser

8 thoughts on “Killar för jämställdhet

  1. Ha ha, den var ju bra. Hade jag varit man och tjej ålat som tjejerna i bakgrunden gjorde hade jag undrat vad som var fel på henne. Samtidigt är det väl ändå ganska sjukt att kvinnor ska framställas som några ålande halvnakna varelser vars enda mål är att göra en man lycklig i sängen…Jävla trams säger jag..

  2. Bra!De gör det med humor som både på ett sätt visar att män inte KAN objektifieras lika lätt, vi är inte vana vid det helt enkelt.Men också så visar det på det absurda när två tjejer beter sig så här och män köper konceptet, hur dumt det är egentligen.

  3. Nej, vi är inte vana vid det och det går inte att objektifiera män eftersom kvinnor inte köper det. Hur många kvinnor är villiga att betala för att en man slänger av sig kläderna i en web-kamera, tex..?

  4. Ha ha ha vilket kul grepp! Så det är sånt här som snubbar går igång på!? Så otroligt simpelt och dumt! Ha ha haKanske det ändå är biologiskt, kanske det manliga könet har haft en långsammare evolutionär utveckling än det kvinnliga könet och som gör att kvinnor nått en högre social utvecklingsnivå? De har helt enkelt inte hunnit i kapp? Det kanske är förklaringen till mäns spottande, pinkande, våldsutövning, sexutövning, bristande empatiska och intellektuella förmåga och alla deras övriga primitiva beteenden./Tittarstorm

  5. Ja, du TS..? Man har ju lite svårt för att förstå hur män kan gå igång på två tonårsflickor som åmar sig som män lärt dem..? Är män så korkade? Ännu viktigare – exakt vad är det män vill att kvinnor skall respektera dem för? Att de är världsbäst på att runka och spotta:)?

  6. Hahahahahahahaha, det var kul och verkligen bra av killarna (undrar om killen med vita shorts var medveten om att hans pille höll på ramla ut?)…..ja män går igång på sådant desto löjligare "framträdande" desto bättre verkar det som.Själv känner jag ingen sexuell reaktion alls på killarna utan blir full i skratt. Dessutom kan jag inte känna något för så unga killar-män verkar kunna bli sexuellt upphetsade av extremt unga flickor hur gamla de själva än är.Leah

  7. Killen med de vita shortsen slet i dem i alla fall;)Jag tror inte att många kvinnor "går igång" på de här grabbarnas åmanden på samma sätt som män gör på tjejers. Hahah, det är för dråpligt när man tänker på det.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s