Män som hatar allt

http://www.svd.se/kultur/serier/berglins_5017.svd

Här illustreras antifeministerna och deras Papparättsrörelse, eller ”Bitterpittarnas förening” som Evorna brukar kalla dem:)

Annonser

14 thoughts on “Män som hatar allt

  1. Ha ha, och nu fick jag dagens första skratt. Den var riktigt bra och så nära sanningen att det inte går att komma närmare. Bitterpittarnas förening är för övrigt ett riktigt bra namn på det gänget…:)

  2. Ha ha ha så roligt! Snart får vi säkert läsa ett kränkt inlägg på Pillings blogg om hur kränkande det är att omnämnd på det här sättet. Berglin kommer säkert att få hatmail från hatmännen Pelle Billing & Nätbrynjorna. Ha ha ha /Tittarstorm

  3. Den som ger sig in i leken, får leken tåla, sa min mamma när jag var liten. Pelle Billing syns och hörs och får lära sig att tåla att bli ifrågasatt. Han ljuger ju rätt mycket också.

  4. Haha!"Planterade" är ett populärt ord i hatkretsar. Dom kanske är försmådda trädgårdsmästare…en del gillar ju tangorabatter har jag hört.Grusgropsförslaget var väl inte så dumt, en variant på "pubaftnar" utan att de riskerar att bli invaderade av "arga feminister"…

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s