Vad män gör för sex

Hahaha!!! Andreas postade ett klipp som jag bara måste dela med mig av.
Vad män skulle göra för sex.
Gissar att män, med ”sex” menar penetrationssex med kvinnor…?

Mycket roligt men samtidigt lite tragiskt..?

Annonser

7 thoughts on “Vad män gör för sex

  1. Suck, tyvärr är det så. Det är viktigt i sammanhanget att skilja på vad som är vad. När män vill "ha sex" så vill de kn**lla. Annars bör de säga "make love", men det är inte det de handlar om. Hade det varit kärlek de ville utföra mellan lakanen, hade det bara krävts uppvaktning och förförelse, samt uppmärksamhet mot den de vill utöva kärlek med." Make love" är inte detsamma som "have sex". Tror man att någon ska acceptera så torftig aktivitet så lär man nog få fortsätta be, böna, tjata, gråta, dö och döda för det. Män är nöjda med simpelt kn**llande. Kunde det bli tydligare?

  2. Jag har aldrig inbillat mig att män ser "sex" som en akt av kärlek men det har ju inte jag heller, å andra sidan;)Var kategorin "använda våld" med, funderar jag på nu..?

  3. Förfärligt! Män är alltså redo att ta till alla upptänkliga maktmedel för att få "sex". Den här filmen styrker precis allt vi har diskuterat här, ingen kan längre motsätta sig att män är runkmaskner som kan gå till vilka ytterligheter som helst för att stoppa in snoppen i något hål någonstans.Det mest sympatiska alternativet var väl att de kan tigga om det. Antagligen det vi brukar kalla tjatsex./Tittarstorm

  4. Jag har träffat en jäkla massa runkmaskiner, skall du veta, så jag blir inte särskilt förvånad. Ibland har jag varit föremål för deras intresse, ibland inte. Min kollega "fotomodellen" berättade idag att en man på krogen, cirka 15 år äldre än henne, hade gått fram till henne och frågat om hon ville följa med honom in på toaletten. Hon visste att mannen kände hennes pojkvän och svarade:- "Du, kan du vänta ett tag så ska jag bara ringa till min pojkvän, Oskar Ivarsson, och fråga om det går bra?"Runkmaskinen sa:- "Åh, för fan är du ihop med Oskar?" Men du behöver väl inte säga nåt om det här va..?"Och det är väl ungefär så jag har uppfattat många män, som jag har mött genom livet. Med minimerad risk för upptäckt, är de kapabla till det mesta. Vid upptäckt gäller:1. Ljug och blåneka.2. Försök få alla som vet vad du har gjort, att hålla käft.3. Återgå till punkt 1 och håll fast vid detta, hur mycket du än förnedrar dig själv.

  5. It is perfect time to make some plans for the future and it is time to be happy. I've read this post and if I could I desire to suggest you few attention-grabbing issues or suggestions. Maybe you can write subsequent articles referring to this article. I desire to read even more things about it!My web site social media marketingAlso see my web page > seo analyse

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s