Män som våldsrunkar

Kör lite notiser idag.
F.d polismansgris jagas för våldtäkt mot två kvinnor. Inte nog med att polismansgrisarna lägger ner våldtäktsutredningar på löpande band – de våldtar själva också.
Medelålders man våldtog en 6-årig pojke i Tynnered, Göteborg.
Gärningsmannen skall vara mellan 50 och 60 år med yvigt grått hår och skägg och mustasch. Mannen var klädd i en blågrå jacka och ska ha normal till halvplufsig kroppsbyggnad. Lite av en uteliggartyp, men ändå inte, uppger polisen.”
En 20-årig man i Gällivare, tvingade in flicka på toaletten och tvingade henne att se på när han runkade.
”Det misstänkta brottet ska ha inträffat en bostad i Gällivare, där 20-åringen ska ha med våld tvingat flickan in på toaletten. Mannen anklagas för att bland annat ha ejakulerat på hennes tröja.”
Notera att när kvinnor ställer frågan, vad det är för fel på sådana här män, dvs våldsrunkare och deras sexualitet, så svarar män som ”Luther” att det måste vara något fel på kvinnor, som ens ställer sådana frågor.
Jag skrev: ”Vad är det för fel på män? Varför kan de inte behålla sin sexualitet för sig själva? Måste den alltid vändas ut mot andra levande och döda varelser?”
Luther svarar: ”Vad är det för fel på dig noboytoy som drar alla män över en kam? När en kvinna har mördat någon annan ska vi då säga: vad är det för fel på alla kvinnor?”
Luther tycker nog själv att han är en alldeles ”vanlig” man, trots att han projicerar, dvs lägger skuld på mig, istället för på mannen som våldsonanerade framför flickan och sprutade sin äckliga sperma på henne. Hur ”normal” är Luther? Egentligen?
Gava svarar:

”som djur och juckar mot allt….”

En man i Blekinge, ville betala en 30-årig kvinna för att få misshandla henne med en mattpiska. Mannen var god man åt kvinnan. TT och tidningarna kallar det att mannen är åtalad för ”sexsmisk”.
Sex? Hur blev misshandel med mattpiska till ”sex” i journalisternas ögon och öron? Ingen kan heller bli åtalad för ”sexsmisk” i vårt land…?
Notera också hur våra dagstidningar väljer att undvika att nämna offrens ålder.
Och frågan kvarstår – vad är det för fel på män och den manliga sexualiteten? Varför vågar inte män ställa sig den frågan själva?
Avslutar med lite pep-music åt alla kvinnor därute, inför det som komma skall…

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s