Serieporr

Annonser

70 thoughts on “Serieporr

 1. Rain: jag tror inte att många kvinnor och män, tror att män brukar ikläda sig flicktrosor, bli kåta av det och fota sig själva med glansartad kåt blick;)Underbart att du har en man som tar avstånd från den här typen av män. Kan du inte skicka ut honom som praktexemplar och föreläsa för pojkarna i skolorna? De verkar behöva bra manliga förebilder, eftersom det tydligen saknas hemma.

 2. URN: Någon sa till mig en gång eller skrev i bloggen (minns inte): se upp för manliga feminister, NBT. De är inte alltid vad de utger sig för att vara.Jag blir oerhört förvånad över att se en feminist försvara barnporrbrottslingar. Men JL kanske inte heller tycker att tecknad barnporr ÄR barnporr, eller pedofilporr, som jag numera skall försöka benämna det?Märkligt också hur en mycket ung man som JL, tror sig måste gå ut och försvara en medelålders man som Zimeon? Märkligt också att kritisera en annan feminist, istället för en barnporrdömd?Jag har varit inne på samma linje länge, URN. Hur kommer det sig att män inte vill ta tag i sina problem med mansvåld och manligt sexuellt våld? De förväntar sig att feminister=kvinnor skall lösa detta världsproblem åt män och sen sitter de mest och klagar på att feminister inte gör rätt och motarbetar oss med alla medel och de mest odemokratiska metoder?Skall vi behöva tvinga fram en mansskatt för att åtminstone få män att betala för de enorma samhällsproblem de ställer till och kostnaderna detta medför för oss alla?

 3. Jag kan bara nicka instämmande till denna grymt bra analys. Du sätter fingret på något som borde fram i ljuset för kvinnors, barns och mäns skull.

 4. Åh ja, jag vill oxå bli nominerad…attan så stolt jag skulle bli! Fint gäng att vara i ju… kom igen nu alla flashdårar och stjärtpojkar nominera mera vetja…:)

 5. Rain; ja det behövs fler sådana män som den du har vid din sida…och det är så skönt att läsa när en man tar ställning åt rätt håll och inte pedofilfjäskar.

 6. Visst känns det lite som du redan har segern som i en liten ask ("Den här häxans blogg tar priset…"). Jag vill vara först att gratulera, Grattis NBT ;)Ännu en feministisk seger :PJa, att de inte hittat hit ännu, kan nog bero på att de inte kan bemöta våra argument med sakliga argument. De kanske (mycket tveksamt men) insett att de inte har framgång med sin antifeminist-retorik. Vi talar ju genast om vilken bristande logik och okunskap de har. Att de tar sig tolkningsföreträde, lämnar mannen dvs förövaren oproblematiserad, osynliggör förövarens handlingar osv.Sedan har de enbart förmåga att vara lite hysteriska, skrika och gapa i varierande grad etc. De har hittills inte gett bevis på att de kan fortsätta att diskutera här i kommentarsfälten efter att de lite maniskt och hysteriskt hamrat ner sin första kommentar här.Blir kanske lite jobbigt för dem ;)Vi borde göra en lista framöver. "Så här känner ni igen en antifeminist", "Dessa argument använder en antifeminist". Tyvärr blir listan ganska kort, eftersom de använder samma gamla uttjatade argument och retorik hela tiden.Det blir ju personangreppen som återstår när argumentationsförmågan tryter…Ja, män tycks inte ha lärt dem att veta hut, trots att de anser att pappan är så viktig 😉 Bristande logik som vanligt. Återstår för kvinnor att lära dem veta hut…De har bristande självinsikt. Att offentligt skämma ut sig och visa fram svenska mäns ointelligens, är inte helt strategiskt av dem. De ger skriftliga bevis hur problematiska svenska män är samt det motstånd som krav på ökad jämställdhet möter. Hur fan tänker dem ;)/Utred rättsväsendet NU

 7. Kan meddela att mamma nu är stämd att betala ca 25.000:- till i vite, för att hon vägrat skicka upp sin lilla dotter till denna man. På råd av psykolog och läkare på BuP, där flickan går på behandling för det hon blivit utsatt för hos sin pappa.Går det inte att anordna nån form av protest, namnlista eller dyl att skicka till riksdagen. Är det så här mammor och små barn ska behandlas i dagens Sverige?

 8. Det finns både något som heter genusvetenskap och feminism som gör ungefär samma tolkningar som jag. Varför allt motstånd mot detta?

 9. Bella: du kommer nog att få äran, förr eller senare;).URN: Haha! Det är inte så svårt att "segra" när man är feminist. Vem kan undgå att se hur kvinnor behandlas av män på jorden och vem vill inte att detta ofattbara manliga våld, sexuella våld och hat mot kvinnan skall upphöra? Bara antifeministerna. De som har skapat hatet från början.Jag kom på att de nog redan har varit här på besök, stjärpojkarna på flash? Det måste ju ha varit den där svärmen med propedofiler som tittade in i bloggen för ett tag sedan? Pedofil-flash? Om så är fallet, har vi ju verkligen fått se hur oerhört okunniga de är och hur de brister i både empati med både kvinnor och barn barn samt logik? Har svenska män blivit komplett galna, dårar..? Skriker och gapar som stuckna grisar men har bara luft mellan öronen, om ens det..? Skrämmande."Listan" har vi sett så många gånger nu, så den kan vi väl utantill? Min favorit "kvinnor diskriminerar män", hahahah!!Vi kan konstatera att det finns en hel del män i världen, i nutid och dåtid, som hatar kvinnor. Vi kan konstatera att pappor har gjort ett mycket dåligt jobb och varit extremt dåliga förebilder för sina söner.Män idag verkar inte tänka på något annat än att få runka bulle, runka till porr, runka i kvinno/barnkroppar samt dricka sprit och droga ner sig, URN? Så usla resultat som de presterar i skolan också, så är väl snart hela mansbefolkningen halv-analfabeter? Vilket resultat förväntar man sig? Har pappor lärt dem detta beteende? Denna fruktansvärda kvinnosyn? Ja, det verkar finnas gott om pappor som själva sitter och runkar framför datorn till sin manliga porr.

 10. Vansinne. Mammor hamnar ofta i den här sortens knipa. Skyddar man ungen får man betala dyrt, skyddar man inte är man en usel förälder givetvis. Om en namninsamling ska ske tycker jag den ska illustreras med lite tecknade bilder. /Tittarstorm

 11. Om jag uppfattar det rätt så har Simon stämt mamman på 23000 kr plus YTTERLIGARE 25000 kr..? Han stjäl maten ur sin egen dotters mun också? Vilket svin!Såg också hos MA, att tingsrätten har skjutit upp målet? Av vilken anledning?Jag tror att vi alla sitter som på nålar och bara väntar på att dom skall falla. Går det inte väl för tösen, så tror jag att många är beredda att vidta åtgärder. Jag är det.

 12. TS: om mammor inte anmäler misstanke om att deras barn far illa, så kan de bli polisanmälda. S.k underlåtenhetsbrott. Om mammor anmäler misstanke om att deras barn far illa och det inte går att "bevisa", så mister de vårdnaden och barnen tvingas bo hos pappor som misshandlar och våldtar dem. Rättsväsendet har verkligen fixat det åt förövarna.

 13. Nej, tingsrätten. Det här håller inte.Här blir det lite feministverkstad ;)Återkommer…Anonym: självklart blir det protester, namnlistor, demonstration mm./Utred rättsväsendet NU

 14. Kan inte någon förklara för en idiot som jag på vilket sätt dessa bilder är relevanta i den pågående rättsprocessen? Att ta nakenbilder på sig själv är inte olagligt och talar väl varken för eller emot att man förgripit sig på någon annan?

 15. Idioter har ofta svårt att se sammanhang. De fokuserar gärna på en sak i taget, tex att Simon Lundström, Zimeon, poserar i flicktrosor i "hjärndött kåt" tiilstånd. Ofta missar idioter allt annat som är av relevans i ärendet, tex två domar för pedofilporr-brott, en liten flickas berättelse för andra vuxna, om en pappa som "kissar på sig på henne", "kisset är vitt" osv, osv. Idioter tycker kanske att det är normalt med pappor som klär sig i sin lilla dotters underkläder och blir "hjärndött kåta" av detta. En mamma hade aldrig kommit undan med något liknande.Idioter är idioter, kort sagt. Eller också är de propedofiler som försvarar pedofiler och incestpappor in absurdum.

 16. Det är skillnad på nakenbilder och nakenbilder liksom. Det är knappast något nytt att par leker med kameran när de har sex och det lägger jag inga som helst värderingar i, det är en sak mellan två vuxna men jag ska ju klart säga att hade jag funnit snoppbilder på barnens pappa, iklädd någon av döttrarnas trosor så nog hade varningsklockorna ringt och det rejält och hade dessutom ngn av döttrarna berättat liknades saker som mangamannens dotter har gjort så hade jag lämnat denna man omedelbart samt anmält för övergrepp,lägg sedan till mangabilder föreställande vuxna män som begår övergrepp mot ett litet barn. För mig är fallet solklart och att göra som man nu gör, strunta i flickans berättelser är så sjukt att inga ord finns. Att du som själv kallar dig för idiot inte kan lägga ihop två + två utan väljer att se de olika sakerna separerade från varandra, ja det tyder bara på att du är man och idiot. Om du nu är man, låt oss säga att du har barn och låt oss också säga att samma sak råkade din lilla dotter ut för fast med en barnvakt och hos denne manlige barnvakt fann ni också bilder av samma karaktär som de Simon tagit på sig själv, bilder där han var iklädd din dotters små trosor och i hans dator fann ni också bilder av pedofilporr…jag kan lova att du på studs sett till att riva upp himmel och jord för att rädda din dotter… om inte, ja då vore du en komplett idiot utan både vett o sans.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s