Oväntat besök

Vad sjutton hittar de här besökarna i min trädgård som är så himla gott, helt plötsligt? De måste ha ett gryt i närheten nånstans. Bara de inte anfaller min lille hårboll..?

Annonser

8 thoughts on “Oväntat besök

  1. Jag tror att katter känner lukten och sticker.Det kan faktiskt vara värre med människor.Under många år var det en holländare som studerade fläckiga hyenor i Afrika. Det är stora djur som kan vara aggressiva och bita igenom ALLT, även metall. Men det gick bra, han var försiktig antar jag.Men så åkte han hem till Europa på äldre dar och skulle väl ha det lite bekvämare och började studera grävlingar.Då blev biten så illa så han avled.Så man ska inte underskatta grävlingars farlighet om de känner sig hotade av människor.Hoppas jag inte skrämde dig…men ett visst mått av försiktighet är bra för dig också….Det talas det aldrig om, det är bara vargar som är "farliga" i Sverige, vilket de för övrigt är mest för män med gevär.

  2. De anfaller nog inte om hårbollen inte utmanar dem. De har förstås ungar de ska försörja och tydligen har du något som de tycker passar. :)Häftiga djur!Vill bara meddela att du kom på en hedrande 10:e plats bland Sveriges galnaste feminister om du inte fått besked tidigare. Eva Lundgren vann storslaget.Tänk ändå vilket hot feminister utgör för dessa pojkar! Det är så illa att de måste hantera sin oerhörda och okontrollerbara rädsla genom att lägga tid och energi på att utlysa tävlingar om vem som är farligast för dem./Tittarstorm

  3. Äsch, det är vetenskapligt bevisat att bilden bara visar en av tio amerikanska antifeministiska yunkscience-"forskare" som gräver på din bakgård efter "empiri"!Notabel Publicist

  4. Djur skrämmer mig inte. Helt enkelt pga att de inte gör illa och dödar av ondska. Som vissa människor;). Vad skall jag frukta mest och vad är det största hotet mot min hälsa och mitt liv, som kvinna?Konstigt det där med jägare som inte förstår att vargar och andra rovdjur måste äta sig mätta och därmed döda sin föda? Jägare om några borde förstå hur det är eftersom de måste vara fullständigt utsvultna som själva dödar för att få mat;)? Samt dödar sina egna husdjur, för att få mat i magen.

  5. Häftigt att sitta på altanen, bara några meter ifrån dem och studera. Ska se om jag får chans att fota dem nån kväll.Tionde plats, bara..? Det var dåligt. Jag hade räknat med att få stå på pallen i alla fall. Stjärtpojkar gillar inte kvinnor, TS. För dem är feminist lika med kvinna men det låter lite bättre att säga att de hatar feminister, än att säga sanningen – att de hatar kvinnor. Möjligen kan de gilla kvinnor som gör sig till för dem, inte säger emot dem och som kn*llar deras uppblåsta egon. Det är nästan som om de vill inbilla sig att feminister är ett annat folkslag, en annan ras? De har inte ens fattat att de flesta feminister ÄR kvinnor. En del feminister är till och med män. De hatar många kvinnor och män, med andra ord.

  6. Va??!! Tror du att antifeministerna har hittat hit? När jag tänker på det så finns vissa likheter, faktiskt. De reser ragg när de blir arga, de liksom vältrar sig bredbent fram när de springer och går, de är glupska och sticker nosen i allt. Gräver gångar under marken och är livrädda för kvinnor;).

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s