Penisfixerade män

Det är inte klokt alltså, hur penisfixerade män verkar vara? Är det något biologiskt hos män, som ligger kvar sedan tiden då män, i vissa kulturer och samhällen, ansåg att ”äkta kärlek bara kunde uppstå män emellan” eller då det ansågs vara status för män att ligga med män?

Män ser sina penisar överallt. Det verkar nästan vara någon slags sjuklig fixering?

Det lustiga med penisfixerade män, är att de ofta illustrerar kvinnor i tex sin manliga reklam som sugandes/smaskandes på dessa föremål, som män liknar vid sina penisar. Män skildrar alltså kvinnor i sin manliga reklam, som om kvinnor gillar att suga på mäns penisar och att kvinnor tycker att det är lika gott att suga på penisar, som på tex en klubba eller en glass, trots att klubbor och glassar är söta och goda.

Män använder förstås andra attribut än sina penisar, när de vill visa bilder på kvinnor, som får det att framstå som att kvinnor gillar att suga på penisar. Banan, klubbor, glassar och korv. Ja, om man bortser från den manliga porren förstås, där män skildrar kvinnor som suger på riktiga penisar och där män också skildrar kvinnor, som om kvinnor tycker att det smakar jättegott med penisar och framför allt sperman som kommer ur dem. 

Den här penisfixerade korvgubben i Simrishamn gillade tex bilden av en rödmålad kvinnomun som liksom sög i sig hans korv…. Man förstår att en penisfixerad man trivs bland en massa korvar..

Herregud, nu slog mig tanken – vågar man som kvinna ens äta banan eller slicka i sig en glass i manlig närvaro eller tror alla dessa penisfixerade män, att man per automatik gillar att suga på deras snoppar också då…? Kan det användas mot en i en rättegång, om mannen tvingar in sin penis med våld, i ens mun?

”Jamen, herr Domare, hon sög på en klubba och jag blev jättekåt och trodde hon gillade att suga snopp. Jag var liksom bara tvungen att våldsrunka av mig i hennes mun, jag kunde inte hejda mig, jag är ju bara en man, fixerad vid min penis.”

Så här ser en penis ut. Den smakar inte som banan, klubba, korv eller glass.
Det kan jag lova. Män borde smaka.



Det verkar vara vanligt bland män att fotografera
både sina egna och andra mäns penisar? Män tycker
nog att penisar är fina, sexiga och gör sig på bild?



26 tankar om “Penisfixerade män

 1. Hur kan man överhuvudtaget reflektera så bristfälligt?? Korvgubben gjorde bilden för att sälja mer korv medan det framförallt är kvinnliga feminister som gör kopplingen mellan korven och en penis. Så sluta med ditt penisavund och skriv nåt vettigt istället!

 2. Ja, det är inte klokt hur penisfixerade vissa män är…Den sexistiska reklamen måste ju också tolkas och förstås utifrån ett sammanhang dvs inte minst MANNEN ifråga bakom reklamen och hans förhållande till kvinnor samt KVINNOSYN.Jörgen Andersson har en osund kvinnosyn som han förmedlar och ger uttryck för i sin egentillverkade reklam. Sedan använder han det uttjatade argumentet om att reklamen "bara är lite rolig" (hallå alla antifeministiska män kan ni inte åtminstone hitta på några nya argument…) samt att barnen "bara ser korven".Det sista kan var sant i och för sig utifrån ditt resonemang NBT om hur penisfixerade män är. Det Jörgen Andersson gör i så fall är alltså att bekräfta att (vuxna) män ser penisar och avsugningar i allt möjligt, medan barn ser enbart korven.I vilket fall som helst ska barn inte behöva utsättas för vuxna mäns penisfixering samt k*kavsugningsfixering!Gudrun Schyman framhåller i AB:s artikel ytterligare en viktig faktor i sammanhanget.Det här är inte Jörgen "penisfixeringen" Anderssons första aktiva handling när det gäller att sexualisera kvinnor:"Hon menar att Tårtans ägare, Jörgen Andersson, medvetet har valt att sätta upp korvaffischen och berättar att han genomförde ett liknande tilltag förra året."http://www.aftonbladet.se/nyheter/article15097387.abVilken patetisk man han är, Jörgen Andersson i Simrishamn.Tänk vilken tid han lägger på att förakta kvinnor och sprida en unken sexistisk kvinnosyn…Tragiskt!Efter att ha sett Jörgen Andersson i inslaget konstaterar jag att Jörgen "penisfix" Andersson nog inte är Simrishamns mest eftertraktade ölmage, ursäkta karl.Ser han ens sin egen penis? Är det möjligt med den kaggen? Det kanske är därför han ser penisar istället för korvar.Såg också alla antifeministiska bloggare i mansbranschen som länkat tillAftonbladets artikel (orkar ju inte läsa deras trams, men det behövs ju inte heller för de agerar ju enligt en väl känd antifeministisk och patetisk retorik, så innehållet går enkelt att räkna ut). Hahahahhahha, vilken tid de lagt på sina SKITinlägg på sina bloggar när de flesta inser att det är Jörgen Andersson som HAR problem med kvinnor och en osund kvinnosyn och INTE kvinnorna som objektifieras/sexualiseras i parti och minut… Ja, smaken är lite olika där när det gäller hur sexig och fin en penis är och hur bra den gör sig på bild ;)/Utred rättsväsendet NU

 3. Ja, det är inte riktigt klokt och idag har det stått en kvinna på Simrishamns torg och sagt att det lika gärna hade kunnat vara en man. Jojo, säkert.Män är så otroligt penisfixerade iallafall väldigt många kanske de allra flesta. Efter detta krig får vi vara försiktiga med vad vi stoppar i munnen vare sig det är en banan, korv eller glass i mäns närvaro. En penis skulle jag aldrig någonsin stoppa i mun frivilligt.

 4. Fast när det gällde mangabarnporrbilderna var det väldigt viktigt för barnporrförespråkarna och media att säga att barnen="fantasierna" bara var tillsammans med en "frukt" när dom sög på en banan.Precis som om ingen förstod vad bananen skulle föreställa. Men alla spelade korkade.Som denna korvgubbe gjorde när han skulle bortförklara den sexualiserade bilden.Lustigt nog har DN nästan gjort samma vid ett tilfälle, en öppnad kvinnomun med knallröda läppar framför en mick, som en illustration till en jobbannons.Media är öht rätt bra på att använda samma sexualiserade bildspråk som korvgubben.Bara kolla i princip varje dag. Deras webredaktörer verkar vara likadana som denna slemmiga korvgubbe.

 5. Muahaah, det här måste vara dagen bästa från antifeministiskt manshåll?!"Korvgubben gjorde bilden för att sälja mer korv medan det framförallt är kvinnliga feminister som gör kopplingen mellan korven och en penis. Så sluta med ditt penisavund och skriv nåt vettigt istället!"Frågor till dig:1. Den penisfixerade Jörgen Andersson ville sälja mer korv, säger du..? Till VEM? 2. VAD i bilden, gör att han skulle sälja mer korv, än tidigare, enligt dig?3. Du är själv penisfixerad om du tror att kvinnor som jag skulle vara avundsjuka på din penis. Tror du att jag skulle vilja ha en själv, när jag inte ens vill ha en i min närhet muahahah!!!??

 6. Män som Jörgen Andersson kanske tycker att det är bra om flickebarn lär sig tidigt att både måla läpparna och äta korv på detta sugande sätt?Läste en av kommentarerna från en man i Aftonbocken. Han skrev något i stil med: "om en kvinna åt korv på det sättet framför mig, så skulle jag ta det som en invit."En kille som jag dejtade i mina unga dar, satt och log lite så där småäckligt som bara män kan göra, när jag åt glass en gång. Han föreställde sig att jag hade nåt annat i munnen, sa han. Penisfixerad, även han, och mina tankar handlade bara om hur god glassen var och hur penisfixerad mannen var. Jag undrade också om han kanske fantiserade om att jag kanske var en duktig k*ksugerska, bara för att jag åt glassen på ett sätt som han fann "sexigt"? Undrar vad han då hade tänkt om jag verkligen hade suuugit i mig glassen, med läpparna åkande upp och ner för den och med rödfärg på läpparna?Jörgen Andersson kanske borde flytta från det feministiska Simrishamn? Han tycker att han har all rätt att välja reklam och skildra kvinnor i den, på vilket sätt han vill. Nästa år måste han väl ändå visa en man i sin reklam som suger i sig en stor fransk hotdog med mycket vit sås, som rinner nerför hakan? Kanske sprutar det upp lite sås i ansiktet på honom också, när han klämmer på franskingen?Man får hoppas att han är singel, den där penisfixerade Jörgen? Om jag var hans fru eller dotter så hade jag skämts ögonen ur mig. Med tanke på isterbuken han visar upp, så lever han nog inte på nyttig husmanskost som fruar ofta lagar åt män som är från den här stenåldern – han käkar nog både frukost, lunch och middag på sin korvsylta?Ja..? Så kanske det är? Han ser inte sin egen penis och har därför utvecklat penisfixering? Eller gör han som många andra sexistiska män – sitter och sliter i den framför sin manliga porr? Det kan skapa en viss penisfixering har jag märkt. Porrskada kan man också kalla det. Same shit, different name.

 7. Åh, gud så tröttsamt. Som vanligt skickas en kvinna fram för att försvara korvgubben och hans manliga sexism och penisfixering. Hur ofta ser vi inte detta fenomen nu för tiden? "Lyckliga horor, lyckliga hemmafruar, sexliberala sluts"…Det gäller verkligen att kvinnor tänker sig för i mäns närhet. Vågar man öppna munnen eller slicka sig om läpparna öht eller kan män ta detta som en sexuell invit? Shit också, jag som bara ääälskar fransk hotdog med fransk dressing..Jag får börja smygäta.

 8. Såklart att de spelar korkade, dessa män. I vanliga fall behöver de inte spela men just när det gäller sexism, porr och andra manliga favoritintressen så kan de sin sak. De vet förstås mycket väl vad detta handlar om.

 9. Ja jösses, män är ju ganska blåsta och så blåsta att de inbillar sig att vi går på deras idiotier. Korvgubben borde få en ordentlig knäpp på näsan. Funderar lite smått på hur det skulle se ut om man gjorde det hela omvänt…en man som har nosen inkörd på ett kvinnligt ställe…fast jag kan ju inte komma på något lämpligt livsmedel det skulle kunna göra reklam för…ha ha ha…samtidigt får man väl skaka lätt på huvudet åt denna bristande fantasi de där männen uppvisar….stackars dårar.

 10. Det är rätt Noboytoy statistikerna visar att kvinnor blir allt mindre intresserade av män och deras penisar. Det där med penisavund existerar knappt utan det är tvärtom ett ganska stort ointresse. Jag tror inte heller män är intresserade av penisar i någon större omfattning möjligen är de oroliga för om den är tillräckligt stor för att inte väcka åtlöje.Den enda grupp som har något större intresse för penisar är bögar men de utgör en ganska liten grupp till skillnad från Lesbiska och bisexuella kvinnor som är ungefär 3 gånger större till antalet och dessutom har de fördubblas i antal de senaste 10 åren. Att det är ganska mycket lättklädda kvinnor i reklam till kvinnor beror på att kvinnor uppskattar den kvinnliga kroppen. Det är inte mycket intresse för den manliga kroppen i kommersiella sammanhang av kvinnor och trenden är att intresset minskar.Kanske kan det vända någon gång men det lär dröja länge.

 11. Är det inte du, Bella, som länkar till "sälj grej med tjej"..?Hur eller hur, denna blogg visar med all tydlighet att man använder kvinnor i reklam för grejer som man vill sälja till både kvinnor och män. Det visar att den där heterosexualiteten bara verkar funka åt ETT håll.Man säljer bildäck, båtar, bilar, herrkläder, herrparfym mm till män genom att använda kvinnor i reklamen, som enligt män är sexiga.Man säljer dock inte parfym, damkläder, tamponger, dammsugare mm till kvinnor, genom att använda män som sexobjekt för kvinnor, i reklamen.Föreställ er en, enligt kvinnor, sexig man i bara underkläder som går omkring och putar med stjärten medan han dammsuger..?

 12. Nej det är inte jag som länkar dit men har kollat in den sidan. JA eggentligen borde man ju skapa lite omvänd reklam för att visa på det löjliga och sexistiska, dvs fota män i förnedrande poser osv.. det vore ju riktigt intressant och gissa om de skulle skrika som stuckna grisar, antifeministerna…:)

 13. Anonym: "Penisavund" är ett ord som en man har hittat på och som han menar är något som kvinnor lider av. Som så mycket annan skit som män har hittat på om kvinnor genom tiderna. Det existerar inget "penisavund" bland kvinnor. Vad skulle avundsjukan bestå i? Att vi kvinnor avgudar penisar och önskar att vi själva hade en? Alla män som har legat med och levt med kvinnor, vet svaret på den frågan..Jag tror att du har fel. Män uppvisar tidigt en fixering vid sitt könsorgan. De pillar på den, beundrar den, pratar om den, jämför den med andra penisar, sliter i den och blottar penis ganska ohämmat, till och med bland främmande kvinnor. Blottare och torskar tex. Vi kvinnor som har legat med män, vet att män beundrar sina penisar och att män gärna vill att vi kvinnor skall göra detsamma. Vi ska vilja ha penis, be om penis, dyrka penis, hahaah! Det är det män verkar för i sin manliga porr, sina manliga filmer och i sin manliga reklam. Män vill så gärna lära kvinnor att gilla penisar och män.Jag håller inte med dig om att det är mycket kvinnor i reklamen, pga att kvinnor "uppskattar" kvinnokroppar, som inte ens är naturliga – som är fejkade. Det är samma sak här, män som vill lära kvinnor, hur kvinnor skall se ut, så att män kan uppskatta kvinnor. I den manliga tvärt-om-världen vill män få kvinnor att tro att kvinnor måste anstränga sig för att fånga mäns intresse och för att behålla mäns intresse. Detta trots att vi alla vet, att män är livrädda för att leva utan kvinnor i sina liv och att det är män som alltid har tvingat sig själva och sina penisar på kvinnor.Anledningen till att det inte finns några män i reklamen, som framställs på ett åmande, sexistiskt sätt, är pga att en ganska liten grupp förknippar män med "sexighet". Detta trots att de flesta kvinnor påstås vara "hetero". Avsaknaden av nakna, sexuellt åmande gay-män i reklam, tv-serier, filmer osv, visar att män inte vill framställa sig själva och sitt kön på detta sätt, trots att målgruppen är tämligen stor. Två män som, med bara överkroppar, kramades i en musikvideo på YouTube stoppades tex. Den var inte "familjevänlig". Samtidigt visar YouTube klipp på halvnakna kvinnor som ligger och spretar med benen och ser ut som om de ligger och väntar och längtar efter k*k.Vi ser inga gay-serier på tv, där män har kärleksförhållanden med män. Vi ser heller ingen reklam, där gay-man figurerar och inte heller många filmer som visar kärlek män emellan. Eller kvinnor emellan, för den delen. Det är tabu för de manliga filmmakarna och reklammakarna. Varför, tror du?

 14. Jag har förslag på ett annat sätt att ge den slemmige sexistiske oattraktive korvgubben en läxa eller två…Varför inte åka till hans sunkiga korvhak iklädd rödmålade läppar och rött nagellack och beställa en korv i bröd.Sedan för en korven mot munnen, men INNAN korven når munnen så slänger en korven långt åt h-lvete och skriker så högt en kan. Men vad f-n det är ju DU, den korven äter inte jag. Det är ju säkert hur mycket sperma-rester som helst på dina korvar, din porrskadade j-vel.Annars kan en starta en kampanj och medvetandegöra kvinnor och barn om att INTE äta gubbslemmet Jörgens korvar. Eftersom han är porrskadad är sannolikheten stor att han drar i sin penis mellan varven och runkar till porrfilmer bakom någon bildskärm samtidigt som han säljer sina ohygieniska korvar.Fy fan för ner-spermade korvar och annan mat på hans hak. BOJKOTTA skiten!/Utred rättsväsendet NU

 15. Mitt förra förslag utesluter inte omvänd reklam.Omvänd reklam är ett bra sätt att medvetandegöra de som inte är genusmedvetna och inte "ser" (läs: inte vill se) hur omogen och sexistisk reklamen är mot kvinnor idag.Sedan lär ju mansbranschen skrika högt och mycket som vanligt, vilket visar hur lättkränkta de är…/Utred rättsväsendet NU

 16. Ja tror inte det är så lyckat att försöka göra män gay det går emot deras natur det känns inte bra helt enkelt.För att kvinnor ska slippa män tror jag att mansrollen ska vara:sport,jakt fiske,gruppgemenskap,camping,hälsoaktiviter bygga upp företag och skapa förmögenheter och andra roligheter. Männen ska hålla sig på sin kant och kvinnorna ska fritt kunna ägna sig åt vad de behagar och gör bäst tillsammans.Ju mindre männen sysslar med sex desto bättre. Den enda gång som de behöver hålla på med sex är när de lämnar spermier. Sex är inget som gör män lyckliga utan tvärtom det är bättre om de slipper det som tyder på detta är att buddistiska munkar är något av det fridfullaste som finns, de har gjort sig av med det sexuella begäret.Redan pojkar borde läras att göra sig fri från detta begär mycket skulle vara vunnet t.ex sexistisk reklam skulle försvinna osv.

 17. Hmmm… Jag kom att tänka på något i går, i och med detta du skriver om män och penisar. För några månader sedan så var det en konstnär i Syd Afrika som målade en bild av deras president, Zuma, med sin penis hängande ut. President Zuma blev rasande. Detta var förnedrande, menade han. Detta gick mot hans "human dignity", menade president Zuma. Han krävde att bilden togs bort och tog saken vidare till domstolen. Så mycket för det Syd Afrikanska demokratiet…Så en Syd Afrikansk satiriker i en tidning målade en annan bild av Zuma som en ren kuk där han ser en spegelbild av sig själv på denna konstutställningen och blir förnärmad.http://akanyangafrica.files.wordpress.com/2012/07/120705mg.jpgDu kan tro att Zuma blev rasande… 😉 Konstigt. I Syd Afrika utsätts så många kvinnor för våldtäkt att man säger, lite sarkastiskt skämtfullt, att en tjej i Syd Afrika har större chans att få uppleva att bli våldtagen än hon har att få uppleva att få lära sig att läsa.Ändå är det det att presidenten visas med sin penis hängande utanför sina byxor som han upplever som förnedrande, inte att kvinnor våldtas i hans land… Syd Afrika och våldtäkt: http://www.theroot.com/views/rape-south-africa-still-all-too-common Bara som ett apropås.

 18. Var det inte den där reklamsnutten om "seriefiguren" Robert som mass-anmäldes av män, då han låg framför en tv-apparat i bara kalsonger..? Reklam för..? Ja, vilken tänker jag på – inte comhem utan..? Står still i knoppen..?

 19. Hahahah! Bra idé, URN. Alla som bor i närheten kan väl åka och suga i sin en korv hos den penisfixerade korvgubben Jörgen Andersson. Det vore roligast om män gjorde det, ahah!Såg ett program för ganska länge sedan (USA) där män som jobbade inom restaurang-branschen, bla lade sin sperma i maten som snygga kvinnor beställde. Sedan skrattade de rått och tyckte det var kul när de på så sätt äntligen hade fått en mycket attraktiv kvinna att äta deras sperma. Vissa lade också snorkråkor i maten eller spottade i den.

 20. Visst skriker antifeministerna i högan sky, när det är män som visas i badbyxor osv. Som jag skrev, bl.a "Robert-reklamen" och de pep väl också över de übersexiga männen i Gladiatorerna, som förstås har mer tyg på kroppen än de kvinnliga gladiatorerna. Jag har i alla fall aldrig fått se de manliga gladiatorernas nakna skinkor.

 21. Herregud, alltså. Vad beror detta beteende på? Har det att göra med att män är oförmögna att sätta sig in i andra perspektiv, än sitt eget? Män tror kanske inte att kvinnor kan bli förnedrade av män och manlig sexualitet? De kanske tror att kvinnor alltid skall välkomna den, eftersom män vill ha det så?

 22. Vad det är som gör att någon våldtar kan jag faktiskt inte svara på. Jag har också undrat på det där. Vill du ha ett bra svar så fråga en advokat. Seriöst menat. Advokater pratar med många män som döms för våldtäkt. Dessa advokater har gärna en tanke om vad det är som gör att män våldtar. Jag är på inget sätt någon ängel, men jag har bara aldrig känt något behov av att pressa mig på en tjej. För mig är det turn off deluxe om inte hon själv har lust. En tjej som skriker och gråter är i alla fall inte något som jag skulle kunna pressa mig på. Jag får mer lust att krama, trösta, hjälpa…Men, som jag vet om i alla fall, dom flesta våldtäkter sker i hemmen. Mellan två personer som är i hop eller har ett nära förhållande från förut. Han pressar sig på henne fast hon säger nej och inte vill. Med andra ord, det handlar om personer som inte bryr sig om annat än att komma, spruta, och det är allt. Vad det gör med andra bryr inte sådana personer. Jag -tror- att det är, ursprungligen, som små, lite som skiljer killar och tjejer. Men det att killar lär sig att deras känslor inte tas på allvar ("ta det som en man", "lipa inte som en tjej", osv), lär dom att distansiera sig från sina egna känslor och med det lär dom sig också att bry sig mindre om andras känslor.

 23. Vi feminister brukar säga att våldtäkt handlar om män som vill visa sin makt. Visa att de kan ta vad de vill ha, när de vill, och hur de kan handlingsförlama kvinnor och förstöra kvinnors självkänsla och liv på bara ett par sekunder.Jag skulle inte heller kunna tvinga mig på en man sexuellt och verkligen inte om han skrek och grät under tiden. Det skulle få mig att känna mig som ett empatilöst monster. Visst sker de flesta våldtäkter i hemmen och med en våldtäktsman som är bekant med sitt offer och också där offret invaggas i falsk trygghet på grund av bekantskapen. Jag tror att de flesta kvinnor har blivit utsatta för sexpress och sexstress av sina män och att likna det vid våldtäkt är "magstarkt" för både kvinnor och män. För mig är det inte ett dugg "magstarkt" eftersom jag själv aldrig skulle kunna tvinga mig på en annan människa sexuellt. Inte med våld, inte med tjat, inte med pengar. Jag skulle anse att jag våldtog, om jag gjorde detta.Det ligger nog en del i det du säger, Andreas. Pojkar får sällan visa känslor och finner kanske andra vägar att ta ut sin frustration? Inte sällan genom våld och det kanske är främst det som skiljer kvinnor och män åt? Kvinnor/flickor tar ut sin frustration på sig själva (skär sig i armarna osv) medan pojkar/män sätter andra i vanmakt, för att lindra sin egen?

 24. Var det inte Beckhams bringa som var för mycket också?Det däremot aldrig problem med nakna kvinnokroppar.Den här sexistiska korvgubben borde även kasta ljust på att sportbilagor i kvällstidngarna IDAG 2012 HAR SEX-ADDS!Om den här gubbens sexism gör folk förbannade ( och inte alls bara kommunens genuspedagog som media hävdar) kan man hoppas att den växer till en protest mot Sportbladet och Expressens sportbilaga också. För vilka "läsare" vänder man sig till? Sådana som Jörgen Andersson? Inte undra på att de inte vill skildra kvinnliga sportare annat än sådana som kastar kläderna.Undrar om DOM är nevösa nu.

 25. Ja, tänk att AftonBocken har annonser i sin sportblaska, med telefonnummer dit män kan ringa och prata snusk med kvinnor och runka av sig i luren, år 2012?Läste du att genuspedagoger (bara kvinnliga, förstås) har blivit inbjudna att köra go-kart utan kläder på överkroppen? Det är en man som jobbar på en go-kartbana, någonstans i Sverige, som tycker att han är rolig och han vill på detta sätt stötta den penisfixerade korvgubben i Simrishamn. ????Man förstår varför de jobbar i korvkiosk och i en go-karthall..

 26. Med det menar jag inte att förolämpa de människor som jobbar i korvkiosk och i go-karthallar. Jag har själv jobbat i korvkiosk som ung, för att dryga ut studentkassan men det var ingenting som krävde någon större tankeverksamhet, om jag säger så. Ett av mina bästa jobb, trots allt;).

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s