Tänk att kvinnor måste förklara de mest självklara saker för män?

Undrar om religiösa män, världen över, fortfarande håller fast vid sin tes, att kvinnan har skapats med hjälp av en mans revben?
 
 
 
Undrar om män, världen över, ens skulle lyssna?
 

Annonser

18 thoughts on “Tänk att kvinnor måste förklara de mest självklara saker för män?

 1. Fast de är ju så vana att bli applåderade så snart de utför någon handling av något slag så de skulle nog inte klara att höra sanningen. Jag vet en tjej som var oerhört tydlig med att hon inte fick ut ett smack av snibbens pumpande ut och in. Den grabben blev impotent. De kan inte hantera sanningen de små liven. /Tittarstorm

 2. Jag tror att det ligger mycket i det. Många män klarar inte av att få direkt och konstruktiv kritik. Det är nog som många män säger – män bryr sig inte heller när det kommer till det de kallar "sex". Det viktigaste är de själva och deras egen utlösning. Det är inte "sex" – det är runk.

 3. Hmmm… Jag vet inte om detta kanske är en lite väl privat fråga, men… Hur ser du för dig det fina, underbara, skönaste sexet du kan tänka dig?

 4. Hahah, vet du vad, Andreas..?Jag har länge tänkt att det nog finns både män och kvinnor, som läser min blogg och som vill att jag skall ge dem bra och konkreta tips om hur de skall bete sig med en kvinna i sängen. Jag har länge funderat på ett bra sätt att göra det, tex genom att beskriva bra sex ur mitt eget liv, men har kommit fram till att det, oundvikligt, kommer att bli till rena rama porrnovellen. Därför har jag avstått och jag kommer nog att avstå även framöver. Men man vet aldrig med mig, kanske tar jag tjuren i hornen en vacker dag;)..Däremot kan jag tipsa män om att en majoritet av dem, i mina och många andra kvinnors ögon måste backa, inte vara så pushiga, på, hårdhänta, hetsiga och snabba och inte tjata/stressa kvinnor till sex samt att göra allt för att aldrig, aldrig lämna en kvinna otillfredsställd efter sex.

 5. Apropå den här första bilden på kvinnan med plakatet kan sägas att den som råkat beskåda LADY GAGA på hennes just nu världsomfattande turne knappast kan tvivla på det påstående som framförs. Man får alltså bevittna en födelsescen när såväl GAGA som hennes dansare gör entre. Borde finnas YOUtubeklipp som bekräftar saken. Annars är naturligtvis showen i sig helt makalös.

 6. Jag tillhör de som gillar nästan all sorts musik men gärna avstår från att titta på alla dessa sjungande, utspökade, mer eller mindre nakna kvinnor på scen som anspelar på manlig sexualitet. Fullständigt ointressant för mig.

 7. Ha ha ha är Känslige Pelle här och gnäller! Såna grabbar klar inte av att bli utsatta för sina egna metoder. När kvinnor uttalar sig om män på samma sätt som män allti uttalat sig om kvinnor så kallar Känslige Pelle det för härskartekniker, vilket ju iofs är avslöjande. Frågan är vad han kallar mäns uttalanden om kvinnor? Det kanske bara är normala trevliga uttalanden i Känslige Pelles manliga värld? Ha ha ha/Tittarstorm

 8. Varför ställer man en sån ytterst privat fråga? Vad vill Andreas uppnå med den? En snaskig porrnovell eller en anatomilektion?Har Andreas tänkt siexempel beskrivning av sex mellan 2 heterosexuella personer? Eller kanske mer en information om hur man utövar autosex?Ja sådär kan man undra när en man ställer en gränsöverskridande fråga. /Tittarstorm

 9. Men Lady Gaga är faktiskt en briljant artist och nu har hon ju dessutom gått ut och visat upp sina "viktproblem" efter att ha fått kritik. I grunden är hon (och t ex Rihanna) någon sorts efterföljare till Madonna som ju är lika gammal som jag och kanske just därför inte helt idealisk att visas upp lättklädd på en scen.En sällsynt väl säljande artist som flimrade förbi i sen nattTV är ju ADELE som möjligen faller den som uppskattar påklätt mera än lättklätt något merai smaken …

 10. TS: Andreas är en good guy och på vår sida. Jag skulle faktiskt tro, att han är genuint intresserad av att veta hur jag och andra kvinnor önskar att män hade betett sig i sängen, helt enkelt så att han själv skall kunna undvika misstagen – av hänsyn till kvinnan. Ja, jag har faktiskt så höga tankar om Andreas och det är inte ofta jag har det, om män.

 11. Ver: jag säger inte emot dig – Gaga är en fantastisk artist. Synd bara att hon, liksom de andra du nämner, tror att de måste anspela på manlig sexualitet för att kunna sälja sin musik. De är bra ändå, tycker jag och som sagt – jag är, personligen, inte särskilt intresserad av att titta på nakna kvinnor som åmar sig sexuellt för män på och utanför scen, även om jag mycket väl förstår att många män gillar det.

 12. TS: Pelle och andra antifeminina män, tål sällan att smaka på sin egen medicin. Jag har förstått att många män aldrig har fått göra det, de bara räknar med att kunna bete sig hur som helst och ändå alltid bli vänligt bemötta och respekterade av kvinnor. De lever sannerligen i sin egen lilla värld.

 13. Nä jag tycker inte det är en dum fråga alls. Det står ju så enormt mycket om allt som är fel med det manliga släktet här ^^. Jag som tjej har också slagits av samma tanke.Själv tycker jag att det som varit mest minnesvärt är män som inte haft fruktansvärt bråttom. Det är en helt annan upplevelse när personen är empatiskt begåvad och har en känslighet för vad du känner, upplever och hur du rör dig.Min bästa upplevelse är utan tvekan med en sån man, trots att vi vid tillfället aldrig gick "hela vägen" 🙂

 14. Jag skriver mycket om hur illa män beter sig, inte bara mot kvinnor utan också mot barn i världen. Samt andra män. Det är hög tid att ta tag i mäns problem, så att deras skadeverkan på världen, kvinnor och barn får ett slut.Jag håller med om att karlar som har empatiska förmågor, kan visa hänsyn och som har förmåga att sätta sig in i en kvinnas nakna situation och känslor, är de bästa i sängen.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s