På TT jobbar idioter

Nu kan konstateras, en gång för alla, att på TT (Tidningarnas Telegrambyrå) jobbar idioter. Eller vem har hört talas om att någon i vårt land eller utanför kan ”åtalas för sex”?

Idag sätter TT rubriken: ”17-åring åtalas för sex via nätet”.
http://www.svd.se/nyheter/inrikes/17-aring-atalas-for-sex-via-natet_7811366.svd

”En 17-årig pojke i Västernorrland åtalas för sexuellt tvång och sexuellt utnyttjande av barn sedan han via internet förmått nio flickor att posera nakna framför webbkameror. En av flickorna utnyttjades av pojken ett hundratal gånger under nästan två års tid, enligt åtalet, skriver allehanda.se.”

Pedofilerna blir yngre och yngre…?

Här skriver TT om en kändispappa i Tyskland som ”sexanklagas” av sin dotter:
http://www.svd.se/kultur/kinski-sexanklagas-i-ny-biografi_7811060.svd

”Den tyske skådespelaren och filmikonen Klaus Kinski anklagas nu av sin äldsta dotter för att ha utnyttjat henne sexuellt från det att hon var 5 år tills hon fyllde 19.”

”Att hon går ut just nu och berättar om de påstådda övergreppen förklarar hon med att hon vill stoppa den idolisering av hennes far som hon menar pågår i Tyskland.”

Notera ordvalet ”påstådda” övergrepp.

Annonser

2 thoughts on “På TT jobbar idioter

  1. Har fortfarande inte förstått; skriver media att man "åtalas för sex" för att de verkligen tror att det heter så eller gör de det med flit för att förminska övergreppen? Precis när kvinnor har utsatts för övergrepp heter det att de påstår sig ha blivit det. Då måste man poängtera att kvinnan möjligtvis, kanske till och med troligtvis, ljuger.

  2. Jag undrar också om det är ointelligens eller ett sätt att förminska övergreppen? Det är skrämmande att rubrikerna sätts hos TT och att dessutom alla tidningar sedan lyckas "missa" detta. Ingen reagerar, verkar det som?Kanske tror de att män kan "åtalas för sex" i domstol eller att pappor kan "anklagas för sex" av sina döttrar, haahh!??Med den retoriken som jag har sett hittills i media, så tror jag på att det handlar om att försköna mäns brott mot kvinnor och barn, genom att påstå att det handlar om "sex" och inte om sexualbrott. När man till och med kallar det att barn som har blivit våldtagna av vuxna män har haft "sex" – då är fan måttet rågat!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s