The Rape Crew in Steubenville

Fann en länk bland kommentarerna inne hos Lady Dahmer, som jag vill uppmärksamma och jag förutsätter att det är okej med LD.
http://localleaks.blogs.ru/

Fotbollsspelare i ”Big Red Football High School Team”, med öknamnet ”Rape Crew” i staden Steubenville i Ohio, drogade och gruppvåldtog en 16-årig flicka men männens våldsbrott mot flickan, mörkas av rättsväsendet och massmedia.

Flickan plockades upp av några av fotbollsgrabbarna i en bil en kväll (hon kände dem och hade varit tillsammans med en av killarna i laget men gjort slut, vilket hon nu skulle straffas för) och troligen blev hon, redan i bilen, drogad till medvetslöshet/livlöshet.

Killarna körde sedan runt med flickan till olika platser/fester, där flera killar turades om att runka i hennes livlösa kropp och de  både fotograferade och filmade sina våldtäkter mot henne. Hon slängdes ut på en gräsmatta utanför ett hus, där åtminstone en av killarna urinerade på henne. Slutligen dumpades hon på sin egen gräsmatta, där hennes föräldrar fann henne tidigt morgonen efter. Flickan minns ingenting av händelsen men är inte det enda offret för ”The Rape Crew”.

Se gärna videoklippet där sociopaterna/psykopaterna, gärningsmännen, killarna skrattar högt åt sina avskyvärda handlingar mot flickan. Läs också om hur det går till när rättsväsendet och samhället skyddar dessa fullständigt vidriga as.

De är inte män, de är inte människor, de är inte djur – så vad är de?
Annonser

4 thoughts on “The Rape Crew in Steubenville

  1. Historien upprepas gång på gång. Ung kille våldtar och folk försvarar med att "men han ääääär inte sådan!". Samma sak hela tiden. Inga bevis spelar någon roll. Inte vittnesmål eller tjejers skador. Inte bilder och inga videor. Killen som pratar i videon verkar ha något slags psykiskt störning. Tror han att hon är död när han sitter och skrattar till sina egna "She's so dead-skämt" eller menar han mer bildligt? Jag hör inte allt de säger för de skrattar så mycket. Helt rubbat. Jag tror de är monster eller kanske djävlar.

  2. Ja, det är samma retorik om och om igen. Det verkar som om kvinnor och flickor inte själva anses kunna definiera vad våldtäkt mot deras kroppar är, ens? Män anses vara bättre på att definiera vad våldtäkt mot kvinnor och barn är. Män som sällan själva har erfarenhet av det. Helt sjukt. Det är som att sätta nazister till att döma i brott som nazister begått mot judar.Michael Colin Nodianos är nog, som det står i texten om jag inte minns fel, en tvättäkta sociopat och det gäller för de andra killarna också som flabbar högt med honom. Jag funderade också på vad han menade med det där med att "she´s dead". Ingen aning – det är inte lätt att förstå den här typen av tvistade, sjuka hjärnor.Djävlar. Där har vi det, AG! Detta är satans avkomma, som en religiös skulle ha sagt.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s