Underbart Familjeliv?

Ni vet ju vid det här laget, att sajten Familjeliv, liksom de flesta andra internetsajter, tidningar, bloggar osv, modereras av Interaktiv Säkerhet AB i Varberg? Jag skrev om Interaktiv Säkerhets totala monopol på och kontroll/censur av internet i Sverige och Norden här. Jag kommer nog att få anledning att återkomma med mer info angående Interaktiv Säkerhet framöver.

Då och då genom årens lopp, har jag läst i forumet Familjelivs trådar och ömsom gapskrattat, blivit förbannad, frustrerad, förvånad, trött, deprimerad och rent av äcklad.

Jag får verkligen hoppas att de människor, framför allt kvinnor, som läser och kommenterar där, förstår att denna sajt är ungefär lika hårt censurerad, lika ”riktad” i de åsikter som skall få synas och ”höras” som övriga nätforum, sajter och tidningar i landet och i Norden?

Jag hoppas att de kvinnor som är aktiva på Familjeliv inser, att det finns väldigt många män där, liksom överallt annars, som kommenterar med kvinnliga nick – alltså män som utger sig för att vara kvinnor. Ofta gör män detta på nätet, när män vill få mer trovärdighet i sina påståenden om kvinnor. Det kan handla om allt från hur dessa män vill utmåla kvinnor som att kvinnor älskar att vara hemmafruar åt män, hur kvinnor älskar att suga mäns k*k, hur kvinnor älskar att bli slagna och misshandlade under ”sex” med en man (s.k BDSM), hur kvinnor gillar att prostituera sig för män (s.k ”lyckliga horor”), hur kvinnor kräver att män skall betala för kvinnors krognotor, hur kvinnor älskar när män med stora snoppar penetrerar dem analt, hur kvinnor ogillar kvinnorörelsen och feminister osv osv. .

Detta inlägg hänger till viss del ihop med det föregående, där jag resonerade kring fördelarna med att vara singelkvinna, kontra en kvinna i en relation med en man. När jag läser trådarna på Familjeliv, så upphör jag nämligen inte att chockeras över hur alla dessa kvinnors vardag med män ser ut, hur och varför så många kvinnor står ut med att bli behandlade som skit av korkade, rent av farliga män och hur i allsin dar kvinnor kan inbilla sig, att de inte har ett högre värde än så? Jag upphör inte heller att chockeras över hur egoistiska, uppblåsta, korkade, lata och sexfixerade män är. Några exempel:

En man klagar över ”svenska gnällförhållanden”:
”Jag har märkt att en röd tråd har varit att många (läs män /NBT) klagar på för lite sex. Problem i förhållande av andra missnöjesskäl osv. Det finns en väldigt smidig lösning för oss män. Är ni trötta på att leva med en kärring som beter sig som en liten prinsessa, vill ses med respekt och bli behandlad som en vuxen men ändå mer är som ett barn? Skaffa då en Thai! Det är den bästa investering jag någonsin har gjort. Thailändskor har respekt för mannen då de är väl medvetna om att det är Han som är fundamentet. När du tröttnat eller att åldern börjar göra sig påmind kan detta ”bröllop” enkelt hävas och ny fru införskaffas. Genom detta ser du till att hålla dig till ett toppskick!”

Den här mannen (?) tror antagligen att vi svenska kvinnor nu skall känna oss ratade av svenska män, slänga oss framför deras fötter och lära oss att anpassa oss efter män som inte vill se på oss kvinnor med respekt. Den här mannen förstår inte varför inte svenska kvinnor tror på att mannen skulle vara själva ”fundamentet”? (fniss)

En kvinna skriver:
”Jag är så arg o besviken på min sambo.
Jag är 26 år, haft ett kämpigt år då jag i slutet av förra året förlorade min mamma,och min pappa är just nu väldigt sjuk i cancer. De senaste månaderna har jag mått väldigt dåligt, fått ångestattacker och läkarna har konstaterat deppression, så behandlas just nu med ett läkemedel som heter ciprlalex.
Sedan i somras har min sexlust varit mer eller mindre försvunnen. Vi har haft sex kanske 1-2 ggr i månaden.(inte för att jag egentligen vill, utan för att min sambo skall bli tillfredsställd.)
Tanken på sex ger mig ångest och gör mig illamående.

I fredags fyllde jag år, och min sambo gav mig då en present på morgnen, innehållande(i hans ögon) sexiga underkläder och” Sexkuponger”
Alltså kuponger som jag kan lösa in så vi kan ha sex. Jättemoget, jag vet!
Hade varit en kul grej för att ”krydda till det lite”, men har man ingen lust, så har man inte.

Jag vet ju att dessa kuponger egentligen är för egen vinning, det är han som vill ha sex. Inte jag!
Hade kanske hellre föredragit massage, spa etc. Något avslappnande.
Nu har han varenda kväll tjatat om dessa kuponger o undrat att om jag inte vill ”lösa in dem”
Jag har svarat ”nej-jag har ingen lust” eller ”nej- jag är trött idag”

Igår blev han skitarg o menade att dessa inte är giltiga hur länge som helst.
Jag förstår att han är frustrerad, men att pressa mig hjälper knappast.
Jag vet att det hela förmodligen låter jättebarnsligt, men jag känner mig så förnedrad o pressad.”


Mitt råd: ta ditt pick och pack och flytta! Utan diskussion – du behöver inte förklara dig! Omedelbart! Tveka inte! Din depression och nedstämdhet kommer inte att bli bättre om du lever under samma tak som denne man och du kommer aldrig att få ett tillfredsställande och lyckligt liv tillsammans med en sådan fullblodsegoist!

En annan kvinna:
”Ibland känns det som att jag hatar min pojkvän och vill göra slut direkt! Vi har varit tillsammans i ca 1 & 1/2 år. Men jag kan inte tänka mig ett liv utan honom, för jag älskar honom mer än någon annan. Är inte det lite konstigt att känna så? Att nästan hata honom ibland även fast jag älskar honom. Blir så arg och ledsen 😦 ”

Någon undrar vad det är hon hatar med sin pojkvän och hon svarar:
”De är olika, ibland för att han bara blir arg när jag är ledsen, eller för att han struntar i att göra någonting åt saker han vet sårar mig, för att han inte se sig tid för mig utan gör helst saker med andra eller andra aktiviteter och för att han tar för givet att jag alltid ska vilja suga av honom när han inte ens gått ner på mig en enda gång, det är mycket jag stör mig på nu och många mer saker bara för att jag är arg på honom, såklart har han många bra sidor med annars skulle jag aldrig stanna kvar! Tycker bara att han är dum i huvudet ibland och då blir jag ledsen och arg :(”

De ”många bra sidorna” hos honom, gör att hon stannar kvar och ”älskar honom”..? Det måste vara några slags utomjordiskt ”bra sidor” om de, enligt henne, uppväger att han förväntar sig regelbundna avsugningar av henne när han så önskar, dessutom utan att ge henne oralsex tillbaka, skiter i om hon är ledsen och hellre umgås med andra, än med henne? DUMPA!! Utan diskussion och utan att tveka!

En man skriver:
”Jag är en attraktiv, charmig man på 35 + med en underbar fru och två friska, härliga barn på 3 och 5 år. Igår kväll skulle jag och en gammal vän till mig gå ut och ta ett glas vin tillsammans och ha trevligt utan barnen. Efter ett glas vitt på söder drog vi vidare till ett ställe i city. I baren står vi kan kalla henne Emma som är en söt tjej runt 22 kanske och beställer en drink. Emma jobbar på mina barns förskola och är en riktig trevlig och bra pedagog men har aldrig varit några konstigheter tidigare.
Av någon dum anledning slängde jag ur mig när taxin stod utanför hennes hus om hon inte hade kaffe hemma. Jag ska aldrig mer dricka!!! ALDRIG

Jag följde med henne upp och kände mig som en olydig tonåring igen, men var verkligen lycklig och på topp. Men så mycket kaffe blev det inte utan vi var som kåta djur som aldrig sett någon av de motsatta könet någonsin tidigare. Det fanns en sådan stark kemi som jag bara inte kunde stå emot, vi var magnetiska. agit reda på hennes nummer nu via hitta.se och funderar på att sms. Vet inte vad jag ska skriva, jag vill ses igen men samtidigt så älskar jag min fru och mina barn och skulle aldrig vilja göra något som skadar de. Men samtidigt så känns de som hon väckt något som varit riktigt begravt inom mig till liv igen. Det känns varmt och härligt i hela kroppen samtidigt som jag får en stor klump i halsen….. Någon som varit med om något liknande, hur ska jag kunna stå emot???”

Mitt råd: berätta för din fru vad du har gjort. Hon har rätt att få veta och själv avgöra om hon hellre vill välja ett annat liv, med en trogen man, än fortsätta resten av sitt liv med dig.

 
Om anala våldtäkter, utförda av våldsrunkande stjärtpojkar:
 
”Detta är något jag inte vågat prata om tidigare med någon.
Då jag var i tonåren så lärde jag och mina kompisar känna en äldre kille som var ”bussig” och försåg oss med sprit. Men allt eftersom tiden gick så ville han ha mer och mer av oss. Det började med kyssar och sedan blev det mera. En gång då jag var ensam hos honom så krävde han att få ha sex med mig. Jag ville inte och försökte gå hem. Då blev han hotfull och hotade med att avslöja än det ena och än det andra om mig för mina vänner och mina föräldrar.
Det slutade med att han mer eller mindre tvingade mig till samlag. Det värsta av allt var att han även genomförde ett fulltbordat analt samlag med mig mot min vilja. Det var väl inte så mycket våld inblandat, men han var väldigt hotfull så jag vågade inte göra annat än att ligga still. Det gjorde fruktansvärt ont minns jag. Men klarade mig utan bestående fysiska men.
Berättade det aldrig för någon och träffade honom aldrig igen även om jag såg honom på stan några gånger. Hatar honom fortfarande.
Men det var länge sedan det hände nu. Var 14 då. Har passerat 30 nu så känns som jag gått vidare på något vis.
Är det någon fler här som blivit utsatt för analt våld/tvång? Fick ni några skador eller men av det?”

Fler har blivit utsatta för anala våldtäkter och svarar:
 
”blev också våldtagen i analen av ett hemskt ex jag hade. han e psykopat. han va bra i början o sen börja psykisk misshandel o sen börja han fråga om analsex vilket ja neka. sen efter ett tag tvinga han mig till det o det vaar no värre smärta än de 2 barn jag fött senare. tror jag berättat till en vän bara o kände för mkt sorg/skam av händelsen. jag var 18-19 när detta hände”
 
”Har hänt mig också… Varje gång han frågade om vi skulle ta en dusch (som egentligen aldrig ens var en fråga), så visste jag vad som väntade. Hände även i sängen ibland. Fick inga bestående men fysiskt men mitt psyke blev ordentligt trasigt och jag fick hjälp lång tid efteråt. Kan tillägga att hela relationen var våldsam och dessutom mycket psykisk misshandel.”
 
”Min exfästman brukade alltid komma till mig när han var full, eller suttit uppe sent. Börjat ta på mig medan jag sov tills jag vaknade, fortsatte ta på mig trots att jag sa nej. Trots att jag kämpade emot. Han är starkare än mig, till slut fick jag ge upp. Oftast hade han sex med mig vaginalt, medan jag låg där och väntade på att han skulle bli klar men när han var full gillade han analen bättre. Hade jag tur tog han fram glidmedel först. Precis som många andra var hela relationen byggd på hans manupulation av mig, där han psykiskt och fysiskt misshandlat mig.”
 
”Blir så himla arg när jag läser era inlägg!
Det är nu jag känner att dödsstraff borde finnas i sverige!
En väldigt nära vän till min mamma blev tvingad till analsex av sin exman, han våldtog även deras 4åriga dotter.
Min mammas vän har fått genomgå ett flertal operationer efter övergreppen och än idag har hon problem med tarmarna. Blir så himla arg så det inte är sant! Att män är sånna äckliga svin.”
 
”Jo… Av en bekant då vi suttit uppe och sett film halva natten. Tänkte att jag lika gärna kunde sova över, men då vi lagt oss började han ta på mig.
Försökte vända mig bort, låtsas sova samt säga att jag var trött.
Men han slutade inte och på den tiden brydde jag mig inte så mycket så tänkte väl ”Jaja…”.
Sedan började han fingra i analöppningen för att sedan trycka ner mig i sängen och bara tränga sig in.
Har aldrig haft så jävla ont. Minns att jag grät och bad honom sluta…
Minns att jag blödde nästan varje gång jag bajsade i ett år efteråt…
Vet inte hur länge han höll på men vet att jag aldrig blivit mig själv sedan dess.
Känslan av att man inte är värd någonting, att det inte spelar någon roll vad man känner för om någon är starkare än dig kan de ta allt ifrån dig…”Annonser

26 thoughts on “Underbart Familjeliv?

 1. Det är hög tid att kvinnor börjar säga NEJ!Det är inte roligt längre och när det är mer gråt än glädje med någonting då är det dags att gå.Det värsta är att det matas in redan från födseln att vi kvinnor ska finnas till för männen och deras behov och att vi inte kan vara lyckliga utan män, vilket bara är kvalificerat skitsnack.Usch, nu blev jag arg igen. Nu går jag och hänger tvätt i stället.

 2. Jag kan bara tala för mig själv men jag kan säga att den dagen för cirka 8 år sedan, då jag beslutade mig för att aldrig mer flytta ihop med eller ha en relation med en man – den dagen kände jag mig FRI! Fri som fågeln från utseendekrav, behagssjuka, en massa obetalt arbete, sexstress och allt annat som en man ofta medför. När man väl har flyttat ihop med en man, så är det ofta svårt att värja sig från han och hans krav, problem och önskningar om hon en kvinna skall vara. För husfridens skull, är det lätt att man trampar på sig själv om och om igen och sällan är det något som får en att må särskilt bra. Synd att inte fler kvinnor inser fördelarna med att bara ha sig själv och ev sina barn att tänka på. Varför dra på en tung ryggsäck i form av en man, helt i onödan?

 3. Bra inlägg NBT. Jag har ofta liksom du läst på den sidan och förundras över alla de råd man ger till andra. Gillade även ditt förra inlägg om singelkvinnor och vilken frihet det innebär att styra över sitt eget liv. Sunda åsikter och tankar är alltid bra att lufta.Leroy

 4. Familjeliv verkar, tragiskt nog, ha många läsare? Där startas trådar där folk (mammor men också några pappor) skickar in bilder på sig själva i underkläder. Där diskuterar man hur barn har "sex" och nu såg jag även en tråd om vilka erfarenheter män och pappor har av prostitutions-köp.Staten är inte intresserad av att verka för kvinnors frihet och självständighet från mannen av flera skäl. Det skulle behöva byggas fler nya bostäder om vi alla skulle leva som singlar. Det skulle bli alldeles för dyrt och farligt om kvinnor skulle få de 4500 kronor som fattas i lönekuvertet varje månad. Det skulle också bli alldeles för dyrt för pappor att betala underhållsstöd för sina barn som täcker kostnaden för barnen upp till 18 års ålder.

 5. Att relationer är krångliga märks tydligt på Familjeliv! Själv tycker jag det är riktig roligt att läsa på Familjeliv – finns massa helt galna trådar där. Typ i still med "Såg en pojke med klänning på dagis när jag skulle hämta – bör jag säga till föräldrarna att han är en dålig förebild för min son?", "Barnvakten gav min dotter en kaka fast jag sagt nej till godsaker under vardagarna, går det att polisanmäla?" "Usch vad jag hatar undulater", "Min kusin är så tråkig – därför hatar jag släktträffar", "Är det okej att ha rosa servetter på påskmiddagen?". Okej nu överdriver jag kanske, men bara lite. 🙂

 6. Hahah! Jag har också sett den typen av trådar som du nämner, AG. Man undrar ju ibland om Reinfeldt har rätt i att svenska folket är "sovande" och "mentalt handikappade";)? Jag räknar förstås inte mig själv som "folket" och inte dig heller;).

 7. Att läsa sånt här får mig att må riktigt dåligt. Jag kan inte ens tänka mig hur ont det måste göra att bli utsatt för en anal våldtäkt. Ingen ska behöva gå igenom något så hemskt.

 8. Tova: det är otroligt hur någon ens kan komma på tanken att göra så mot sina medmänniskor, till och med mot människor som man påstår sig tycka om och har ett förhållande med.

 9. innan det finns ett minne finns farans jävla äckliga övergrepp
  man kan dryga ut konstnärsstudielånet genom att sälja sin
  femåriga dotter …
  man kan också låta x antal polare dunka,
  framförallt när puberteten är kommen

  men när den där äldre mannen tar i dig fryser du till sten
  när han bdsmar sig på dig första gången ber du honom att sluta
  han skiter i det, du ger upp


  toker gör många saker
  men han mååååste få ha sex (runka i min kropp!)
  och han slåss
  ok (bara han håller käften)
  i början av ”runket” kommer kraven
  om att jag inte bara skall fejka utan
  även KÄNNA något annars RÄKNAS det inte
  (vi lämnar honom där nu)

  daterapeord?
  agressivt:
  ”men du berättade juh att du varit ute på krogen och raggat bla bla”
  – jag hör inte mer min kropp säger ”hållkäften hora det Här kan du”

  vet inte varför men jag tänkte på när jag levde med Gargamel
  och han blev skitförbannad varje gång jag onanerade
  (fast jag ofc har skitsvårt och dessutom tusen andra känslor runt
  orgasm och sex som gör att jag oftast inte vill dela det med någon
  eller eg uppleva det eller ens kan ye whatev)

  finns fler ögonblick men tänker av någon anledning på att vara fjorton
  ensam i stadsparken med fem sex män (pojkar, slynglar…) som alla tafsar på dig och du försöker
  jag tror jag är lite full
  att mota bort dem och det kommer två tjejer
  du säger hjälp
  de säger skyll dig sj hora
  vilket fick mig att rycka och studsa upp och dra
  *

  Mörker

  skrovlig skrapad jord möter svartvit bar rygg

  snäckans sus kall låda med glass och det kan inte minnas
  öppna mörkt stängt mörkt och porten till helvetet är grön
  och spännande nog leder den åt två håll
  genom hålet i golvet
  in och ut

  eftersom det inte ser eftersom det är där så är det skräck

  morran och herr långstrump människa gör dig redo för det finns ingen elektrisk plats för de som och det kan höra dem skratta väsa vänta och det luktar surt vin och det luktar osaltat bröd och det luktar adrenalin

  Ljus

  hallonborgen i trädgårdsmästarens buk
  bivax och stearin och en fräck lampa från något av glasbruken
  turkosa ögon ett litet piano och böcker isolerar kylan

  en orc ser förtretat på

  vi dricker. vi halsar. det är meningen att du skall hålla andan. tappa andan.

  det går en dans över lågorna silkesapan rakas och slickas och vita byxor slår i vita väggar slår i vit mysbelysning

  det finns ingen hand att hålla och det är ingen insikt det är bara fruktansvärt
  skuren bearnaise kattlas bubblor och små djur bor i golvspringor  ang specifik rumpvåldtäkter så får man sj fylla i jag tror om man
  har varit med så fattar man var jag har varit i för rum

  • o3: Jag förstod inte först vem ”faran” är men efter att ha läst din senaste kommentar, klarnade allt för mig.

   ”farans jävla äckliga övergrepp
   man kan dryga ut konstnärsstudielånet genom att sälja sin
   femåriga dotter …
   man kan också låta x antal polare dunka,
   framförallt när puberteten är kommen”

   Det är alltså din pappa, du talar om här? Det tar emot för mig, att bara skriva ordet ”pappa” om en pedofil barnvåldtäktsman som prostituerar sitt eget barn.

   ”i början av ”runket” kommer kraven
   om att jag inte bara skall fejka utan
   även KÄNNA något annars RÄKNAS det inte”

   Toker är din före detta pojkvän…? Det är inte alls ovanligt att män tycker att kvinnor måste engagera sig när män runkar. Män kallar kvinnor som inte gör det, för ”döda fiskar”, frigida och liknande trams och de tror på fullaste allvar att det är något fel på kvinnors sexualitet om de inte välkomnar manlig sexualitet med stor glädje och engagemang. Bloggen ”kvinnors” beskrev det så klokt: ”Kvinnan deltar med sin kropp medan mannen tillfredsställer sig själv sexuellt.”

   ”han blev skitförbannad varje gång jag onanerade
   (fast jag ofc har skitsvårt och dessutom tusen andra känslor runt
   orgasm och sex som gör att jag oftast inte vill dela det med någon
   eller eg uppleva det eller ens kan ye whatev)”

   Jag har hört kvinnor berätta, att deras män inte gillar att de stimulerar klitoris under tiden mannen runkar i kvinnans kropp. Anledningen till att gargamel inte gillade att du onanerar, är nog att det fick honom att känna sig otillräcklig som man. Män vill fortsätta inbilla sig själva, att deras penis är nödvändig för kvinnlig sexualitet. Du är inte ensam om att inte vilja dela din sexualitet med andra människor – jag är likadan och många kvinnor med oss. Det kallas auto-sexualitet. Jag tycker att min sexualitet bara är till för mig – den har i alla fall ingenting att göra med män.

   ..”på att vara fjorton
   ensam i stadsparken med fem sex män (pojkar, slynglar…) som alla tafsar på dig och du försöker
   jag tror jag är lite full
   att mota bort dem”

   Ja, det här är något som vi kvinnor hela tiden har att förhålla oss till. Män som tar sig rätten att tränga sig på oss, inte minst med sin manliga sexualitet. Manliga sexuella tillmälen, manliga sexuella närmanden, manligt ”tafs”, manliga sexuella ofredanden och till och med manliga, regelrätta våldtäkter. Det finns män som våldtar kvinnor och barn som de säger sig ”älska”. De männen har förstås en mycket sjuk bild av vad ”kärlek” till en annan människa är. Pojkar börjar med att tvinga sin sexualitet på flickor redan i skolan. Själv blev jag nedbrottad av pojkarna på rasten när jag var 10 år – de försökte slita av mig tröjan för de ville kolla på mina ”bröst”.

   ”ang specifik rumpvåldtäkter så får man sj fylla i jag tror om man
   har varit med så fattar man var jag har varit i för rum”

   Jag fattar inte helt och hållet men jag kan nog gissa ganska bra, vad du har varit i för rum. Om det är som jag tror, så är det där rummet rent fasansfullt. Det är ett manligt fasansfullt rum som du blev intvingad i, redan som barn?

   Jag skriver mer under din nästa kommentar.

 10. Har missat detta inlägg ser jag och tänkte bjuda på en trist historia apropå hur män gör. Jag ser mig som en ganska smart kvinna men mitt uppe i ett förhållande med en man som sakta men säkert utvecklades till ett präktig mulligt mans-svin, hus, barn, djur, fosterbarn, fullkomligt överhopad med arbete och så den där lilla saken vi kvinnor lärt oss sedan barnsben, den att du som kvinna/mamma alltid ska försöka in absurdum att få förhållandet att fungera. Det leder i många fall till att du utplånar dig själv eller iaf är på god väg att göra det. Så gjorde jag för barnen skull, för mannens skull men knappast för min egen. Nåväl, mannen var ju en sådan som absolut var tvungen att få sex i alla möjliga former och så ofta som möjligt annars fungerade han inte som människa och utan sex så fick han ingen lust att ta någon del alls varken när det gäller ansvar eller familjeliv. Det var ju också mitt ansvar att se till att denne man blev nöjd och belåten. Hur jag personligen mådde betydde inget.
  Så vad hände då? Jo, två gånger blev jag gravid utan att vilja bli det. Ville egentligen inte har fler barn med mannen men det är svårt att välta bort ett berg av sexuell galenskap från sin kropp och jag som så många med mig gick ju med på husfrids-sex för att slippa tjat och för att det var lugnast så. Gick det snabbt skulle jag slippa gräl och få sova och trots att mannen ifråga visste att risken för graviditet var mycket stor, (jag hade inget skydd pga högt blodtryck vilket jag fick av livet med mannen i fråga,) så struntade idioten att använda kondom utan min vetskap. Så klart blev jag gravid och det blev ett barn första gången…. andra gången blev det ett missfall som gjorde slut på alla känslor för idioten. Det intressanta är att inget av detta bekom honom. Det rann av honom som vatten på en dum gås. Jag kan inget annat känna en ett jävla förakt för män som han.

  • kommunalarbetare: Oj, oj stor igenkänning i det du berättar. Det här är vardag för kvinnor.

   …”och så den där lilla saken vi kvinnor lärt oss sedan barnsben, den att du som kvinna/mamma alltid ska försöka in absurdum att få förhållandet att fungera. Det leder i många fall till att du utplånar dig själv eller iaf är på god väg att göra det. Så gjorde jag för barnen skull, för mannens skull men knappast för min egen.”

   Kvinnor får lära sig att de måste ”öva” och ”träna” på allt som involverar mannen. Däri ingår att, in absurdum få en heterorelation att fungera i vardagen. Kvinnor tar ansvar för att skapa familjesammanhållningen och också för att skapa bandet mellan mannen och barnen, i vilka han ofta inte själv har något större intresse. Min mamma sade häromdagen (det har varit fnurr i hennes heterorelation) att hon och maken nu ”måste anstränga sig” för att få förhållandet att fungera och inte bara ge upp – de skulle jobba på förhållandet. Jag frågade hur hennes make (inte min pappa) nu hade tänkt sig att han skulle göra för att börja jobba på förhållandet…? Det gav mamma en liten tankeställare. För det är ju alltid kvinnor som skall jobba på förhållandet? Kvinnan måste vilja ha mer sex så att mannen känner sig mer nöjd, hon måste bli ”gulligare”, sluta ”tjata” som män uttrycker det men mannen – han förväntas inte behöva ändra på sig och alltid är det ju mannen som är orsaken till kvinnans frustration. Kvinnor som inte klagar och gör som mannen vill, får naturligtvis en heterorelation att fungera hur lätt som helst men när kvinnan börjar ställa krav på mannen så orsakar det ”problem” i relationen.

   ”Nåväl, mannen var ju en sådan som absolut var tvungen att få sex i alla möjliga former och så ofta som möjligt annars fungerade han inte som människa och utan sex så fick han ingen lust att ta någon del alls varken när det gäller ansvar eller familjeliv. Det var ju också mitt ansvar att se till att denne man blev nöjd och belåten. Hur jag personligen mådde betydde inget.”

   Usch, det är anledningen till att jag inte vill leva med män. Deras ständiga behov av sexuell tillfredsställelse och deras sexualitet, äcklar mig oftast mer än det tänder mig. Jag orkar inte heller leva med män som inbillar sig att min kropp skall vara ständigt öppen för deras intrång eller för beskådan och manlig bedömning/kritik. Min mamma har en väninna som har levt med sin gubbe i typ 50 år. Han tvingade henne, fram till dess att han inte längre fick upp den pga prostatacancer, att ligga med honom VARJE DAG!! Tänk – VARJE DAG under 50 års tid har denna kvinna blivit mer eller mindre våldtagen av sin egen make! För den generationens kvinnor, var sex med mannen inget frivilligt val – det var ett tvång men samtidigt något helt ”normalt” för både kvinnor och män och något som kvinnor helt enkelt fick vänja sig vid.

   …”jag som så många med mig gick ju med på husfrids-sex för att slippa tjat och för att det var lugnast så. Gick det snabbt skulle jag slippa gräl och få sova…”

   Det berömda husfrids-sexet som så många kvinnor lever med, i syfte att hålla relationen intakt och hålla mannen lugn. Eller som en journalist på AB (hör och häpna – en manlig sådan) beskrev husfridssexet – ”små-våldtäkter” som pågår i de vanliga, jämställda svenska hemmen.

   ”Det intressanta är att inget av detta bekom honom. Det rann av honom som vatten på en dum gås. Jag kan inget annat känna en ett jävla förakt för män som han.”

   När kvinnor får missfall eller gör abort då de har blivit befruktade av en man mot sin vilja, är det inte mannen som är ledsen och gråter, mår dåligt, har samvetskval osv. Det bekommer nog inte särskilt många män, eftersom det inte drabbar dem. Här ser vi alltså tydligt hur viktiga barn är för kvinnor, medan män inte bryr sig alls. Det är, som jag skrev i en annan kommentar, ett tecken på att bandet mellan mor-barn, är något helt annat än bandet mellan pappa-barn (som om detta ens skulle behöva försvaras?). Bandet mellan mor-barn liknar ingenting annat. Det är (i de allra flesta fall) den enda äkta villkorslösa kärleken människor emellan.

   Tur att du gjorde dig av med byrackan. Synd att du slösade tid av ditt liv och utsattes för så mycket lidande under tiden, pga en enda mans-idiot. Jag säger till alla kvinnor – den här typen av män förtjänar ingenting annat än att få leva i ensamhet. De förtjänar inte att ens få befinna sig i kvinnors närhet! GET RID OF THE PIGS!

 11. sry jag har lite mer tankar (#)
  — tycker mkt om att läsa Dina texter, mycket tankar o känslor D–

  http://kiremaj70.blogspot.se/2012/05/sexuell-frigorelse-eller-sexuell.html

  fööörst: jag använder intuition nu för
  att känna att män (m a n l i g h e t) är ett problem för samhället
  och måste fixas

  jag har hört att antifeminister ser hela mänsklighetens historia
  baserat på Tarzan och Ivanhoe
  att säga till kvinnor och barn att vi har blivit särbehandlade
  PRIVILIGERADE (män, dessa modiga män som sten för sten byggde
  vårt fantastiska samhälle – -) är ett hot.

  män är hämndgiriga
  män är rädda för hämnd
  tur att kvinnor inte tänker som män.

  btw
  män har inbillat sig att den telepatiska kontakten mellan
  FOSTER i LIVMODER och MODER
  är strorooogoonng
  och insett… i sin inbillning … att de är helt ensamma
  just me ma self and mr dick

  sshh män tror att åtminstone den största horan
  och den populäraste porrskådespelerskan
  älskar sitt jobb och alltid dröööömt om att bliiii

  ´´´´
  ”jag letar efter bdsm förhållande med kvinna
  som inte är på lek…
  jag vill ha sex på allvar
  — sex är inte fking intelektuellt! sex är FABOLOUS fantasia. om kvinnan SJ får välja.

  jag tror att antifeminister är väldigt konfysa när
  det gäller väsentillhörighet
  de tror att ”torskar” är ”prostituerade”
  för inte är de väll så efter i nutidsorienteringen
  att de missat att de är du som köper sex som är kriminell

  jag tänker att om man tror att pedofili (och med det sina egna ord tycker allt under nio

  ish räknas, jag är mer på allt under 17) inte alltid är våldtäkt
  är man psykopat. (f.ö en narcissistisk störning)

  (((”Man menar att det är omoraliskt och fel med pedofili, men man får svårt att motivera

  sig utifrån något slags universell moralkodex. Det handlar till sidst og syvende om att

  upphöja personlig preferens och fördom till etiskt imperativ, vilket är ett hugskott vi

  snabbt identifierar och avfärdar. Jag verkar däremot absolut för en ökad tolerans och

  förståelse för pedofili (såväl som andra läggningar och preferenser) därför att den här

  häxjakten gör mig arg. Den äcklar mig.”)))

  ”vi” menas här alltså hela mansrättsrörelsen, paparättsrörelsen, barnaga-röresen,

  jämstäldismen, våldtäktsmän, pedofiler, psykopater, nazister och våldsivrare?

  vad jag inte förstår är varför män tycker
  (eller eg bara i relation till att kontrolera (hämnas) på kvinnor)
  sig plötsligt efter alla dessa decenier av våld och sexuellt våld mot kvinnor
  och barn att de utan hjälå, förkunskaper, övervakning eller goda råd
  bara kan ta hand om barn
  och varför skulle vi tycka att det är en bra ide?
  inga män har bevisat att det är förändrat.

  män vill inte använda kondom för att de inte förmår göra kvinnor kåta

  finns det något så svartsjukt? avundsjukt? hämdlystet? känslomässigt?
  än mannen!

  mäns illusion om att deras dryghet skall lära människor framförallt kvinnor och barn men

  då specifikt barn någonting

  (((((((((((den statliga sexualbrottsutredningen i februari 1976. Där föreslogs bland

  annat att lagen om grovt koppleri skulle avskaffas, att incest skulle bli tillåtet,

  liksom blottning, och att åldersgränsen för sexuellt umgänge skulle sänkas från 15 till

  14 års ålder. Men den del av förslaget som väckte störst uppmärksamhet var att våldtäkter

  inte skulle ses som våldtäkter om kvinnan innan övergreppet hade visat ett sexuellt

  intresse, genom att till exempel vara utmanande klädd.)))))))))
  jag är mållös
  har de inte alls uppdaterat sin retorik! var är tredjevågens mansrörelse?

  män vill men kan inte förändra kvinnors sexualitet – – –
  men ta mig fan i sina enträgna puckade försök förstör de
  både sin egen, varandras, kvinnors och barn.

  varför kan inte män förstå skillnaden
  ”snälla snälla fåår jag sätta på dig baby”
  – smeker kysser tills han fysiskt kan ha sex OCH är upphetsad

  män är så handlingskraftiga women just talk

  jan guillous häxprocessen och varför
  vi idag inte bara talar om falska anklagelser
  utan även falska förträgnda barndomsminnen
  och att faran du våldtog mig
  kan ha någon annan än en av tvååå förklaringar:
  jag är faktiskt schizofren (jag har ekkgat och bloodat och svarat på frågor som negerar

  sig själva OSV)
  det är sant

  jag har tänkt på det här: män borde ta mig fan lärsig att onanera

  varför kan inte män tillfredställa sig sj? vad är det som saknas
  –makt, publik, liveporn

  jag har märkt att när män runkar i kvinnor
  och kvinnor inte vill då skall de slickas och smattras och gnuggas
  (eller som i tokers fall hotas slåss gråta för att inspirera sexualitet)

  Toker brukade runka för att lixx väcka mig
  hela jävla tiden ligga nära och lixx få sängen att dunsa

  män vill bara torrunka i en tjej som inte är där
  för att de hatar sex eg för att de har fått för sig
  att sex aldrig är som i deras fantasi (se mansporr)

  jag tänker på friendzone/badboys och att
  män proijeserar andra mäns sexuella fantasier
  på kvinnor (se harem) och sen blir asarga !

  myten upprepningstvång: det du lär dig (upprepar) är din respons, inte förövarens

  handlingar

  är analsex en manlig projektion där de eg vill ligga sig själva
  och lixx inbillar sig återigen att kvinnor fungerar som män ^^
  (eller är en extension av sin ägare)

  nyfikenhet är en .. kvinnlig.. -last-

  mansplaning: barnafödande hade inte gjort ont om du öppnade dig
  sötnos
  som en riktig kvinna (source david deida)

  jag kan inte sluta säga om och om igen
  hur jävla vansinnigt det är att män
  ens får för sig att kvinnor skall få
  orgasm vid barnafödanet
  och sen lixx kör vidare med
  ”annars kan barnet må dåligt”

  män sätter skräck i nyblivna mammor för att tvinga dem
  att uppfostra barnet på tilt (utan självtillit)

  kom på en sak till män har verkligen ingen humor
  Gargamel berättade (han skrattade alltid vrålhögt åt sina egna dåliga skämt)
  och förklarade att humor behöver jag inte eller behöver vi
  inte prata om för det är helt meningslöst (lixx mat och kommunikation)

  mannen uppfann en narcisisstisk personlighetsstörning för sig sj som han kallade för
  Aspergers
  till skillnad från kvinnors psykiska sjukdommar (neurologiska) så är mannens egentligen
  så att han (tror att han) är ett geni …
  jag har hört att makt korrumperar kanske kan ett så långt oinskränkt maktvälde
  ge kollektiv narcissistisk personlighetsstörning? ^^

  Gargamel utveckling skitförbannad och låångt gräl om onani
  för min sexualitet var alltså hans
  för att vi var ihop hade han rätt att kasta sitt jävla
  självupptagna förakt äckel mittmittmitt på mig en överlevare av
  både incestpedofili (faran) och sexualdomestic violence (toker)

  sexual domestic violence? jo där fanns allt från
  hans sistsa ord ”jag vet att karman kommer att knulla dig
  en dag för vad du gjort mot mig”
  efter tre år av psykisk terror, uträknad grov misshandel och
  en uppsjö av olika våldtäkter och sexuella utnyttjanden

  **
  ”Frågan är – vad händer i alla dessa heterosexuella fall, där kvinnan inte får stimulans

  av klitoris, och då hon, som de flesta kvinnor, inte kan uppnå den mytomspunna vaginala

  orgasmen?”
  — well funnie this was me then or is arono
  man lär sig att använda sin empati leva genom andras känslor
  och sen (smyga?) iväg till duschen ^^
  .. och männen vad gjorde det? försökte lite lamt tröttnade gick tillbaka till att jucka

  mot hela -dig- och ack alla sa de att de brydde sig

  **

  var ett pucko rakade mig för ett tag sedan
  flera år sedan sist mkt har hänt
  det gjorde så fruktansvärt ont i klitoris när det växte ut
  som tusen små nålar
  aldrig igen

  jag läste anais nin i min tidiga tonår
  och jag har sedan dess undrat var alla samtal
  om knipningar som förhöjer allas njutning?
  ingen talar om vad du kan göra med fittan
  och hur du kan röra dig för att det skall kännas skönt
  orgasmboksjävlarna (finns med i listan…)
  hävdar juh att tjejer behöver tänka samman
  hjärta
  hjärna
  fitta

  .. i got No words.
  ::

  och övningarna … de centrala i övningarna andning redic

  http://sverigesradio.se/sida/avsnitt/414728?programid=2071

  jag fick orgasm av åskan
  men jag har aldrig fakat orgasm
  dock öht njutning det går så fort wops
  sen är jag inne i det inlärda och känner mkt lite
  utom milt obehag

  de få orgasmer jag fått i samlag med män
  har känts som att få en hink emotionellt bajs över sig
  för det är så jag mår sexuellt
  oftast är jag inte inresserad av att dela bajs eller nej
  jag menar sexualitet med varandra/andra;
  men jag tycker penetration har ett egenvärde –
  om bra förspel + lyhört juckande – it feels nice —

  ++ + + + det är HELT ok tom SKIT BRA att feminismen inriktar sina resurcher framförallt
  för att ”verka för kvinnors och barns mänskliga rättigheter”

  män måste fan lära sig att runka snart (och få orgasm)

  – only pain gives u mojo

  • o3: Jag tycker om att läsa dina kommentarer och tankar också. ❤
   Du skriver väldigt kortfattat men du får mycket sagt och mycket av det du skriver måste man tolka mellan raderna så att säga.

   "män (m a n l i g h e t) är ett problem för samhället
   och måste fixas"

   Ja, så är det tyvärr. "Manligheten" som den är skapad, gör mycket skada i världen och då talar jag inte bara om vilket skada den gör mot kvinnor och barn, utan om vilken skada den gör för hela jordklotet och mänskligheten också.

   "män är hämndgiriga
   män är rädda för hämnd
   tur att kvinnor inte tänker som män."

   Ja, det är verkligen tur för män, att inte kvinnor tänker som män. Då hade det pågått ett verkligt "könskrig" i världen.

   "män tror att åtminstone den största horan
   och den populäraste porrskådespelerskan
   älskar sitt jobb och alltid dröööömt om att bliiii"

   Män MÅSTE inbilla sig själva det här, eftersom det är mannen som har skapat "horan" och porrskådespelerskan. Om män inte inbillar sig att detta är kvinnors eget val, kan de inte heller försvara varför de exploaterar och skadar kvinnor på detta sätt.

   "jag tror att antifeminister är väldigt konfysa när
   det gäller väsentillhörighet
   de tror att ”torskar” är ”prostituerade” "

   Javisst är det så. Torskar resonerar i termer som att DE blir utnyttjade och exploaterade av de prostituerade kvinnorna. Det är alldeles befängt, eftersom det är torsken som VÄLJER – han betalar till och med för att få skada kvinnor med sin sexualitet på detta sätt.

   "jag tänker att om man tror att pedofili (och med det sina egna ord tycker allt under nio
   ish räknas, jag är mer på allt under 17) inte alltid är våldtäkt
   är man psykopat. (f.ö en narcissistisk störning)"

   Jag ser att du citerar Henrik Sundholms (Tenebrism) kommentar om hur han ser på pedofili. Jag håller med dig om att män som tror att pedofili inte är lika med barnvåldtäkt, måste ha någon form av psykisk störning. Att kunna behandla ett litet oskyldigt barn på det sättet, kräver en fullständigt oempatisk man utan någon som helst självinsikt. Den mannen använder till och med små barn för att tillfredsställa sina egna sjuka böjelser. Han ser sitt nöje som något som han har "rätt" till, fastän små barn blir de som får betala priset för resten av sina liv, pga hans sexuella "nöjen".

   "vad jag inte förstår är varför män tycker
   (eller eg bara i relation till att kontrolera (hämnas) på kvinnor)
   sig plötsligt efter alla dessa decenier av våld och sexuellt våld mot kvinnor
   och barn att de utan hjälå, förkunskaper, övervakning eller goda råd
   bara kan ta hand om barn
   och varför skulle vi tycka att det är en bra ide?
   inga män har bevisat att det är förändrat.

   Det här är en otroligt bra fråga. Med tanke på hur ointresserade många pappor är av sina barn, med tanke på hur illa många pappor skadar sina barn (våldtäkt, sexuella övergrepp, våld i familjen osv) så kan man och bör man, verkligen ställa sig frågan hur i allsin dar, män har fått ta sig rätten över kvinnors barn? Så här har det sett ut länge i hetero-familjerna men få vågar/vill ställa de här, för mig numera, mycket självklara frågorna. På vilket sätt har män gjort sig förtjänta av att få full rätt och tillgång till kvinnors barn? Barn skapas, föds ur och matas av en kvinnokropp. Många mammor beskriver sina barn som "en del av mig själv", vilket är helt naturligt – barnen kommer ju ur hennes kropp, har skapats i hennes kropp. Det är hennes barn, en del av hennes kropp. Jag har förstås varit lika indoktrinerad och tanklös som de flesta andra människor och sett "pappan" som en helt naturlig ingrediens i kvinnors och barns liv men hur naturligt är detta egentligen? Inom djurriket måste många hon-arter skydda sina ungar från hannarna och faktiskt, får en säga, att det måste även mamma homo sapiens också göra, i många fall. Av den anledningen, vore det mycket intressant att få veta hur och när faderskapet uppstod.

   "män vill men kan inte förändra kvinnors sexualitet – – –"

   Solanas beskrev det som att män ständigt "försöker pressa kvinnor in i slamp-facket". Män har alltid försökt att skapa en kvinnlig sexualitet som bättre skall passa den manliga. Män har försökt med det i flera hundra år. I samband med kvinnors frigörelse under 60-70 talen, då mäns ekonomiska makt över kvinnor upphörde till viss del, då kvinnor fick ge sig ut på arbetsmarknaden, barnomsorgen byggdes ut osv, startade män den "sexuella frigörelsen". När mannen inte längre var nödvändig för kvinnan, ekonomiskt och då han inte längre kunde tvinga sin sexualitet på kvinnan (förbud mot våldtäkt inom äktenskapet) och inte heller kunde göra kvinnan gravid för att försätta henne i beroende av honom (hans skapade roll som "försörjare" och "fader" var hotad) blev mannen tvungen att förstärka det enda "beroende" som fanns kvar sedan tidigare – heterosexualiteten.

   "faran du våldtog mig
   kan ha någon annan än en av tvååå förklaringar:
   jag är faktiskt schizofren"

   Att pedofiler gör barn sjuka och skadar dem för resten av livet, vet vi. Schizofreni är en sjukdom som pedofiler kan orsaka. Jag vet inte om du menar här, att du själv är schizofren men om det är så, så är det sannolikt pedofilerna som du utsattes för som barn, som är orsak till din sjukdom – då är de ansvariga för att ha gjort dig sjuk.

   "är analsex en manlig projektion där de eg vill ligga sig själva
   och lixx inbillar sig återigen att kvinnor fungerar som män"

   Ännu en intressant fråga. Homosexualitet män emellan var förr i tiden och i vissa länder mycket vanligt. Det ansågs vara mer status för en man att ligga med en man, än att ligga med en kvinna. Jag har alltid förundrats över mäns extrema fascination för stjärtar (kvinnors oftast) samt deras fixering vid analsex.

   "(han skrattade alltid vrålhögt åt sina egna dåliga skämt)"

   Mycket vanligt bland män, skulle jag våga påstå.

   "kanske kan ett så långt oinskränkt maktvälde
   ge kollektiv narcissistisk personlighetsstörning"

   Intressant synpunkt. Tja, varför skulle det vara osannolikt? Makt berusar, makt kan få folk att göra de mest galna saker och makt skapar ofta ett gigantiskt uppblåst ego.

   "för min sexualitet var alltså hans
   för att vi var ihop hade han rätt att kasta sitt jävla
   självupptagna förakt äckel mittmittmitt på mig en överlevare av
   både incestpedofili (faran) och sexualdomestic violence (toker)"

   Många män gör sin egen sexualitet gemensam med kvinnor. Kvinnors sexualitet tillhör män, tror män, precis som du skriver. Hur en man (gargamel) inte har förstånd nog, att närma sig en kvinna sexuellt, som har överlevt incestpedofili och sexualdomestic violence, med stor försiktighet, empati och förståelse, är obegripligt? Han måste ju vara totalt i avsaknad av både normal intelligens och emotionell intelligens?

   All cyber-kärlek till dig, min vän! Stå på dig, var stark, ge aldrig upp.

 12. paradiset finns runt hörnet
  mario vargas llosa är kanske
  den bästa bok jag läst
  ang. könsroller.

  Gudsbarnen växte ur ”fri kärleks”rörlsen
  som f.ö även Rasputin förmodligen kom ifrån
  fast i ett annat land, några år tidigare

  där jag och antifeminismen är överenes:
  barn i tankar.
  men där blir det för extremt för många för
  tänk om barnen inte fick manglas genom vaginan
  och telepatisera med modern
  då blir barn psykopater …! folk är så jävla skrockfulla …
  (somliga, bla samma som tror på förlossningsorgasm…, tror också att
  ett stort livstrauma är tjejsarsnitt)


  oh lol jag är inte sjuk
  alla går med på that im textbook reaction
  han säger att jag är sjuk (originellt)
  jag vet att han är ond
  jag har inga upprepningstvång bara sunda fucking reactioner
  **han har libertiiinskt bestämt sig för att
  testa den sista gränsen i mannens emancipation**

  Män måste lära sig att runka
  jag är bara mer och mer övertygad
  om att iaf en del av masnnens problem
  kommer ifrån hans oförmåga att
  mastrubera

  freud var redan illigetim (han med upprepningstvånget)
  men klit-flytten lixx cementerade det
  men allmänheten är så jävla efter .. !
  att de fortf citerar freud
  1o0 år gammal ”vetenskap” den s.k grunden
  i PSYKOLGOI…

  btw tänkte på en grej i all libertiin individualism
  tycker ändå i princip alla ..dessa … män
  att staten skall tillhandahålla bordeller
  aldrig vinklat till gummorna och jättefterblivenbäbiskvinnorna
  utan mongos och downsyndromare med kuk
  ++ alla andra överkåta karlar+gubbar ev hundar+lik som inte kan runka
  (och lol lever i en galen vanföreställning om att
  det är kvinnor som är frigida och inte förstår
  sin egen vagina -som det f.ö är mohammedanskt förbjudet
  att rita – – – och inte förstår hur att runka -med sig själv- vilket
  jag skulle vilja säga att väldigt mnånga kvinnor är mkt bra på i jämförelse)

  dessa epikureiska ateister (satanister) och självutnämnda
  liberaler och libertiner är hyffsat överens även
  i frågan om statens STATENS —statens ansvar att fösa in
  kvinnor (och barn?) i lustiga hus där män får köpa dem
  så att vi en gång för alla kan få bukt med detta
  djupt ojämställda manshatande sexmonopol- även:
  män kan lära sig att faktiskt runka och tillfredställa sig själva
  det kanske borde vara lag på att män inte får lämna sitt rum
  utan att heeelt ha tillfredställt sig själva,
  vilkt män bevisligen inte vet hur man gör.

  män vill alltså ha statliga bordeller i sin anarki
  för att komma till bukt med det ojämställda köns/sexualmonopolet
  tom att när de runkar av sig i kvinnor (och barn)
  vill de att offret skall hjälpa till att skapa
  en s.k sexig motagande atmosfär helst äkta
  och jag förstår fortfarande inte att dessa män
  som har sett the matrix och ätit det röda pillret
  eller läst nietzsche eller lyssnat på allt hoola bandoola
  inte kan bekämpa detta största av alla
  (uppenbarligen) dillemman (förrutom offörmågan att runka)
  för män: TRYCK PÅ DEN JÄVLA KNAPPEN HUR SVÅRT KAN DET VARA?


  jag tycker faran är ett passande namn

  gillar du poesi?
  mitt ljus och mörker blev sedd mer med dr kosmos ögon
  än med sabine duncan har många poeter och läsare
  upplyst mig om .. indirekt

  de handlar bla om jordkällare inne i gamla hus
  och hur förövaren pedofilen och äckel clowenen
  får så mkt möjlighet att göra så jävla skeva
  grejer när de får lixx hela härligheten för dem själva
  (oftast vid skiljsmässa)
  inte för att de inte grooomat

  eh nej det där som man väll kan enkelt kala spermadonator(n)
  är min värsta mardröm

  eget andras barn i actually dont care
  fking cowards
  och hur det döljas lixx bakom att folk fortf tror sig
  kunna dra slutsatser om vem som är barnvåldtäktsman och creep
  based on social statues, money, looks, sociability and so forth
  (ergo: makt)

  jo jag och superroliga psykopattoker var ihop efter
  i told
  och du vet man blir fett ensam

  ja det är lixx som att toker inte kan
  förstå att nu när han har vunnit tjatet
  och är inne att inte hans magiska
  guldtrollstav förvandlar mig
  till en åljungfru

  jag gillar oftast inte pene+clit samtidigt-
  im fking sensetive:::
  men jag behövde dra mig undan från gargamel eller
  jag kan komma flera gånger;
  jag går inte sönder av onani;
  bråk för hur -själviskt- det är av mig
  att onanera även lixx om jag bara skulle säga
  när du gargamel var iväg över dagen onanerade jag–
  och jag uppleve inte svartsjuka
  utan förnedringskontroll

  efter att ha läst om den där statliga utredningen
  kan man juh undra om inte män eg
  då ville masslobotomera kvinnor

  var är polisen en typ sommar torsdag i den stora parken där de alltid händer grejer?
  slår tjackisar i gettot i grupp kanskeee!

  *
  jo ”älska” grejen har jag insikt i
  *

  mm rum så fasansfulla
  att det är svårt
  att fking prata om eller ens tänka på

  alltså jag räknar iskallt med att vi i den äckliga
  clownens fall talar om spädbarn eller lix ja

  ()¨

  jag tänker att män är fullkomligt omedvetna
  om att riktiga kvinnor (i det här fallet tror de att det
  är en porrmyt) då skulle kunna komma
  två tre fyra sju + gånger
  för att han oftast och aldrig direkt kan igen själv
  och för att den illaluktande snigeln av döda fiskar och
  mansförnedring (?) kanske är direkt obehaglig att intragera med?!?!?!
  eller: varför tycker män egentligen att fittor är äckliga
  och det här med att kvinnor behöver bättre fitthygien?
  ärehåret!!!? — eller bara defaktum att inte alla kvinnor alltid
  är insmorda i och luktar babyolja?

  pedofilivrare som tror att
  de öht vet vad som skulle fokuseras på
  eller hur det skulle låta när människor som jag
  med vetenskapligt intresse och som inte direkt imiterar mäns hämdbehov
  och har djup insikt i frågan
  får bestämma
  så de föreställer sig fantiserar om hur det skulle låta
  för kuken pockar på bakifrån i deras munnar och då vräker de ur sig ord
  de som att de faktiskt tror att det är möjligt med den perfekta kärleksrelationen
  mellan vuxen man och litet barn
  även om vi alla vet att han tycker det är sött att hon lipar i kudden med
  och då tror han att han har en aning om någonting jag skulle säga om hur varför
  vad vi behöver fokusera på vad som skall forskas på och min övertygelse om att
  (som många män verkar tro) vi inte vet ett enda litet skit egentligen om
  våra hjärnor

  ang att prata med dig så vet jag lixx som har läst din wit
  att du har förkunskapen och inte är galen på det där sättet
  att du egentligen inte kan förstå syftningar eller intention
  ja, lixx kul *dansar*

  jag tyckte mkt om ditt ”med oschyssta, ohederliga osv metoder”
  mkt mkt bra snor såklart xD

  ja jag säger det igen det är mkt mkt tur för män att
  kvinnor inte tänker som män eller har tourretsssyndrom
  som määän tror är upprepningstvång
  jag tycker gott de kan va lite rädda, också för att det
  är fult att vara så hämndlysten

  -kanske man måste. men måste man det?
  alltså man vet lixx lowbudget ukrainst ok
  de där tjejerna vill lixx inte
  men man kräver nog att horan den prostituerade
  skall performa –
  du vet att man eg lixx Kan skita i det
  (vissa behöver träning…)
  alltså jag tror faktsikt att män som konsumerar porr
  eller hyr vaginor för att runka vet och struntar totalt.

  man kan bygga en sug maskin för män
  så att det inte sitter där och håller tillbaka
  sitt kiss-spermande (inte eg orgasm, mer som att urinera)
  så tjejer får ont i käkarna för män förstår sig inte
  på vad som är sexigt
  bla för att de är livrädda eventuellt arga eller iaf föraktande (in)för skönhet

  jag vet inte om så många män eg känner att de behöver försvara de olika lagren
  av trafficing och slav handel och SÅ vidare
  en grej jag lixx drar mig till minnes att någon sa var
  ”vita feta medelålders rika kvinnor åker juh till afrika med för lite svart hingst”

  ..

  ok men vita feta medelåldersmän slår på cammen och får
  live se barnvåldtäkt i thailand
  sen åker de köper en för en vecka i nån by slänger i rännstenen
  och byter ut sin krävande fru mot en
  mkt yngre modell som är fattig och förtryckt
  och använder givetvis all den makt som förmås

  givetvis skriver han i sitt favoritforum
  om att kvinnor och barn behöver agas
  de mår bra av det
  allt kvinnor (och barn) vill ha är pappas fasta kärlek
  män inbillar sig t.o.m att de är så tacksamma (barnen och sen de
  medvetet ignorerade kvinnorna) för uppmärksamehten att vilken
  form den än kommer i är män säkra på att bli dyrkade i
  sina barns och så att säga kvinnors längtan efter dessa då sällsynta
  möten med antifeministiska rösters viktigaste aktör mot våld
  den manliga mannen

  för ja det är så att alla pushar för att barn skall
  träffa sina fäder
  pappas regelbunda straffknull är lixx
  enda sättet att förhindra dessa könssvaga kvinnors
  totala slampighet

  alltså hur kan man vara så rolig att man
  tror att folk skall glömma att romdoften
  i kvinnans fitta kommer från mannnens sperma
  och att män är torskar och inte prostituerade
  tillsammans med kvinnor hur sexig jula roberts
  än var är män ändå robert i torsk på tallin

  jag tänker på han som sa i en intervju men någon
  i något äckligt nätbro magazin som om de var lite
  common knowledge
  att ”höhö sorgligt men sant” barnvåldtäktsoffer
  har lixx lärt sig att släppa alla hämningar
  och är såå kåta och bra i sängen srysry men true x

  att mannen är rädd för att gränserna mellan kön suddas ut
  beror på att de dels inte förstår annat än borderlinigt
  svart och vitt och inte kan se att det finns måååånga fler
  options än man/kvinna och ja vill hålla kvar vid sina
  privilegier för att inte bli sin största inbillade rädsla
  reducerade till hål

  vi vet att alla färger stimulerar våra hjärnor positivt
  och ändå bestämmer vi att barn skall kliva in
  i sina delar av den kapitalistka världen
  vi hatälskar men inte kan undvika
  och inte mötas av en riktig himmel
  med moln och vattenspegel med droppar till ringar
  och en stor fet jävla dubbel rainbow
  av leksaker kläder eller osv
  om man observerar barn kan man lätt se hur
  poisitvt barn och framförallt mkt små barn
  reagerar på färger, klara glada rosa neon
  grön ljust klarblått? ah färg<3
  jag är helt övertygad om att tvinga barn
  att växa upp utan ett brett och för barn tilltalande,
  om tveksam på vad barn gillar se bumbibjörnarna,
  spktrum av färger är håmmande för kreativitet, motorik,
  intellektuell mognad och generell lycka + drömmar

  en liten spam radio kanal säger att alla män som inte anävnder
  klänning hatar kvinnor tuuut

  män försöker påskina att kvinnor som gör riktigt
  hårt motstånd är ovåldtagbara
  men män vet precis hur omöjligt det är för en kvinna i
  fysiskt underläge att knipa ihop muskulaturen
  … för att då vadå?
  alla män vet ståndets makt att vara och icke vara
  innan rohypnol ^^
  men kvinnan behöver ingenting men lättare med blod saliv
  olja osv detta Vet män
  och det är väldigt märkligt att män låtsas som att
  om man bara var tillräckligt ålig som en kvinna kan vara
  om hon verkligen (inte) vill så är hon ovåldtagbar
  (m.m osv)

  många människor inbillar sig att de hänger i sin
  egen livflotte efter kallemythos
  att man är spearerad individualistisk
  ja nästan anarkistsk i sin totala socialpunksrelation
  med sin omgivning

  (wifeswapus)
  citerar en nioårig pojke med långt hår;
  och en clownfarsa som får stå till svars
  för att han älskar rosa, blir kallad för tjej
  (som han inte ser som ett problem eg)av en stendum hatisk orolig sockerbith from

  southdownunder
  (hennes man välkomnar clownens vackra fru med
  våg mopp och hmm skitsamma jävla fulnisse):
  "genders dont have color"

  på lekparken en bit bort
  fanns det 2 st simplistiska trappträning imitations stationer och
  två st tyngdlyft med fyra höja vikt skit
  så barn skall på lekplasten leka dam dam dam gym
  http://www.imdb.com/title/tt2085059/
  min bror som brottats med andra människors helt opropetioneliga
  och ohyfsade rent utsakt elaka fettförakt
  kastade tyngderna och slog ölilsket i skymningen
  dessa s.k leksaker som jag anklagar janne josefsson
  och smöret för dessutom tycker jag det är hans fel
  att sverigedemokraterna slipper ta debatten
  eftersom han fick en stroke och trodde lixx
  han snackade med nazister
  men fan det var juh feministerna som janne eg vill
  skall älska honom
  ja många vuxna vet precis vad barn vill ha och behöver
  allt från äckelpekel peddo våldtäkt till färgkodade platser
  och så vidare

  (Zzz)

  — Hej — ❤ (#) xD

  ja det var tenebrism
  men iochmed hans totala brist på originalitet
  tycker jag mig ha hört exakt samma arguemnt
  från män som hatar kvinnor och barn
  förrut

  *

  btw Madam Noboytoy – du är jävligt rolig.
  (förrutom smart och vass)

  nyvaken och sitter med en tår i ögonen
  och är i den turkosa coop butiken
  och köper mat som inte förstör
  min kropp – – skall leta upp tv-serien
  *

  hm nej jag vet inte om de måste ha någon
  slags psykisk störning iaf i dagens
  vetenskapliga betydelse
  jag tror att somliga män våldtar barn
  för att de kan för att det verkar coolt
  … ergo: de väljer högst medvetet sina handlingar

  jo äre inte en bra fråga ^^
  men även om män hade intresse för barn
  så betyder inte det Kunskap om barn.

  även när man mäter mäns hjärnor
  får de också hormon kick connectionen
  med sina barn men de stannar oftast
  inte länge nog för att bygga genuina
  relationer
  män borde börja prata med barn,
  hålla i barn, fundera ut vad som får barn att le, –
  innan de gormar om att de skall ha ens medbestämmande rätt
  över barnen. Männen har visat sig farliga för barn
  och borde rimligtvis först av allt bevisa att så inte är fallet.
  Men nej, nu vill mannen ha barnet (i teorin!) och skall då så få
  i hans värld utan motprestationer eller motivering (annat än jag jag jag).
  och ja när uppstod faderskapet, eg? Kaanskee när pappagud sa jag som skapade allt är man 😉
  -som mor sa "när gick vi från moder på jorden till fader i himmelen?"

  observation innifrån patriarkatet: män som är homosexuella är mycket mer synliga än kvinnor

  jag förstår inte hur folk kan inbilla sig att kvinnan objektifierat sig själv
  (trigger varning i länken tycker jag)

  (igen)
  nej jag är inte schizofren,
  jag är fullt normal,
  mina reaktioner är precis som sig bör
  men faran och andra äckel
  gillar juh att anklaga ("försvara sig")
  dem de förgripit sig på
  med sådana ord
  – jag vet inte om man kan bli schizofren av pedofiler,
  det finns för lite seriös forskning kring schizofreni,
  men jag vet att man går sönder i själen och psyket (och kroppen)
  och det är helt normalt, inget sjukligt alls faktiskt. (^^)

  ja och också att hela manligheten kollektivt förträngt
  bisexualiteten och homosexualiten i då som exempel Sverige
  16-17-1800 tal är … neither here nor there … !
  det finns förståss böcker i ämnet men en frireligös sa det bäst
  "Men det är bögar som skriver de där böckerna" – – –

  lol att du säger så fina ord om gargamel
  spot on jo han var rubbad
  jag tror att männns halvt skapade halvt inbillade
  ensamhet och oförmåga till normal kommunikation
  driver den inre processen till vansinne
  sen tror jag nästan alla människor väljer
  ond eller god ^^

  och vi får juh inte glömma att man kan göra vad
  man vill med våldtagna tjejer
  för då har kvinnornas hämmningar släppt

  WTF.

  • o3:
   ”han säger att jag är sjuk (originellt)
   jag vet att han är ond”

   Ja, så brukar män säga som har skadat kvinnor och barn å det allra grövsta. De skyller sin egen omänsklighet, ondska och mentala störning på sina offer. Fega odjur!

   ”lever i en galen vanföreställning om att
   det är kvinnor som är frigida och inte förstår
   sin egen vagina ”

   Det här är exempel på det manliga tolkningsföreträdet som män tror att de har över kvinnor. Män som på fullaste allvar tror. att de vet någonting om kvinnlig sexualitet. Inte nog med det – de känner ett stort behov av att förmedla sina fantasier om kvinnlig sexualitet till kvinnor också! Fullständigt patetiskt.

   ”dessa epikureiska ateister (satanister) och självutnämnda
   liberaler och libertiner är hyffsat överens även
   i frågan om statens STATENS —statens ansvar att fösa in
   kvinnor (och barn?) i lustiga hus där män får köpa dem”

   Alltför många män ser på kvinnor och barn som handelsvaror, ”saker” som män kan sälja på sin marknad och tjäna pengar på. Pedofil-porren är ett exempel, torskhandeln ett annat och surrogat-handeln ett tredje.

   ”tom att när de runkar av sig i kvinnor (och barn)
   vill de att offret skall hjälpa till att skapa
   en s.k sexig motagande atmosfär helst äkta”

   Javisst är det så. Pedofiler använder ofta pedofilporr för att ”hjälpa” barnen att förstå, hur pedofiler vill att barn skall bete sig under tiden pedofiler förgriper sig på dem. Män använder sin manliga porr MED MERA för att ”hjälpa” kvinnor att förstå, hur män vill att kvinnor skall bete sig under heterosex.

   ”jag tycker faran är ett passande namn”

   Faran är ett alldeles utmärkt och mycket passande namn.

   ”de handlar bla om jordkällare inne i gamla hus
   och hur förövaren pedofilen och äckel clowenen
   får så mkt möjlighet att göra så jävla skeva
   grejer när de får lixx hela härligheten för dem själva
   (oftast vid skiljsmässa)
   inte för att de inte grooomat”

   Alla män och kvinnor bör ställa sig frågan, vilka män det är som har tillgång till alla de här barnen som figurerar i den världsomspännande och gigantiska marknaden av pedofil-porr….

   ”ja det är lixx som att toker inte kan
   förstå att nu när han har vunnit tjatet
   och är inne att inte hans magiska
   guldtrollstav förvandlar mig
   till en åljungfru”

   Det här är mycket vanligt. Män tjatar sig till sex och när kvinnan har gett upp och låter mannen påbörja sitt runkande, förväntar han sig att hans blotta snopp skall kunna skapa en plötsligt lustfylld, kåt och villig kvinna. Mannen förväntar sig engagemang och inte en tuggummi-tuggande kvinna som bara ligger och väntar på att han skall bli klar nån gång. Män är idioter.

   ”mm rum så fasansfulla
   att det är svårt
   att fking prata om eller ens tänka på”

   Du pratar förstås bara om det du själv vill, min vän.

   ”alltså jag räknar iskallt med att vi i den äckliga
   clownens fall talar om spädbarn eller lix ja”

   Pedofiler är gränslösa. Det finns en hel manlig porr-genre som skildrar äckliga clowner med spädbarn. Det är inte bara film och fantasier, tyvärr…

   ”eller: varför tycker män egentligen att fittor är äckliga
   och det här med att kvinnor behöver bättre fitthygien?
   ärehåret!!!? — eller bara defaktum att inte alla kvinnor alltid
   är insmorda i och luktar babyolja?”

   Det är en mycket intressant fråga. Män tänder uppenbarligen inte på kvinnor i kvinnors naturliga skick. De vill skapa något som de kallar kvinnor och kvinnlighet. Plastbröst, plastläppar, fettsugningar, intim-kirurgi, rakade kvinnokroppar och ofta anser män att naturliga kvinnor och deras underliv är ”äckliga och ”fula”. Samtidigt är män fixerade vid analsex och stjärtar. Män skulle lika gärna operera in silikonbröst på sig själva, raka sig över hela kroppen, sminka sig, fixa ank-läpppar, odla hårsvall på huvudet och klä sig i, för män ”sexiga” outfits och börja runka av sig i varandra? Då får de hur mycket sex de vill, massor av ”tajt” analsex och sex-dockor som ser ut som de föredrar.

   ”man kan bygga en sug maskin för män”

   Ahahahahaaaa! Det är ju också ett alternativ?

   ”vita feta medelålders rika kvinnor åker juh till afrika med för lite svart hingst”

   Det här är en vanlig retorik hos antifeminister, pedofiler och våldtäktsmän. De tror att mäns handlingar blir förvarbara, om de kan visa på att ”kvinnor också”. De gör alltså sina egna perversiteter gemensamma med kvinnor och de ljuger förstås som hästar travar.

   ”allt kvinnor (och barn) vill ha är pappas fasta kärlek
   män inbillar sig t.o.m att de är så tacksamma (barnen och sen de
   medvetet ignorerade kvinnorna) för uppmärksamehten”

   Detta är en bild som mannen har skapat om sig själv. En absolut ”nödvändighet” i barns och kvinnors liv. Tyvärr har kvinnor gått på allt detta. Så pass att mammor medvetet ignorerar att deras barn tar skada pga pappans våld, maskulinitet, antifeminism, kvinnohat eller sexuella övergrepp i hetero-familjerna.

   ”det är så att alla pushar för att barn skall
   träffa sina fäder
   pappas regelbunda straffknull är lixx
   enda sättet att förhindra dessa könssvaga kvinnors
   totala slampighet”

   Barn tvingas i Sverige till umgänge med fäder som är minst sagt olämpliga att ha med barn att göra. Här återkommer vi till mannens uppblåsta bild av sig själv som en ”nödvändighet” i barns liv. Vissa män i världen propagerar för att män skall få gifta sig med flickebarn – alltså legalisera barnvåldäkt och barngraviditet. Detta är en syn hos mannen som går ut på att han tidigt skall kunna ”skapa” kvinnor/flickor som han föredrar dem. På samma sätt resonerar incest-pappor – de skall vara ”först” och tidigt lära sina döttrar hur en man skall behandlas sexuellt. Ju tidigare mannen påbörjar hjärntvätten av kvinnan/flickan – desto mer kontroll känner han att han får.

   ”att ”höhö sorgligt men sant” barnvåldtäktsoffer
   har lixx lärt sig att släppa alla hämningar
   och är såå kåta och bra i sängen”

   Det är en pedofil fantasi, förstås. Att pedofiler har manipulerat barn till att skådespela under tiden som pedofilen våldtar, säger ingenting om barnen. Det säger bara en väldig massa om pedofilen, hans totala brist på empati, hans egoism, hans brist på självinsikt, hans ondska och hans totala avsaknad av normal intelligens och emotionell intelligens.

   ”män försöker påskina att kvinnor som gör riktigt
   hårt motstånd är ovåldtagbara
   men män vet precis hur omöjligt det är för en kvinna i
   fysiskt underläge att knipa ihop muskulaturen
   … för att då vadå?”

   Det beror på att män är dumma i huvudet och att de inte förstår någonting om kvinnlig sexualitet eller kvinnlig anatomi.

   ”ja många vuxna vet precis vad barn vill ha och behöver
   allt från äckelpekel peddo våldtäkt till färgkodade platser
   och så vidare”

   Problemet med män är att deras könsroll är mycket självupptagen. Det innebär också att de inte har förmåga att ta riktig hänsyn till att barn är barn. Ändå vill de utse sig själva till den ”store fadern” som vet exakt vad barn mår bra av.

   ”jag tror att somliga män våldtar barn
   för att de kan för att det verkar coolt
   … ergo: de väljer högst medvetet sina handlingar”

   Jag börjar alltmer luta åt att pedofili är ett exempel på hur den manliga sexualiteten har trätt över alla gränser. ”Mannens sista sexuella tabu” som äcklet Warren Farrell beskrev det, förutom homosexualitet då men det är ju inget alternativ för män. De vill inte själva bli utsatta för det som de utsätter kvinnor och barn för.

   ”Männen har visat sig farliga för barn
   och borde rimligtvis först av allt bevisa att så inte är fallet”

   Exakt. Det finns ingen anledning att anförtro män några barn. Därför tycker jag att män inte skall ha några som helst juridiska rättigheter över kvinnors barn.

   ”jag förstår inte hur folk kan inbilla sig att kvinnan objektifierat sig själv”

   Inte jag heller. Hur skulle det ha gått till? Objektifiering av kvinnan handlar ju om manlig sexualitet och manliga sexuella önskemål.

   ”nej jag är inte schizofren,
   jag är fullt normal,
   mina reaktioner är precis som sig bör
   men faran och andra äckel
   gillar juh att anklaga (”försvara sig”)
   dem de förgripit sig på
   med sådana ord
   – jag vet inte om man kan bli schizofren av pedofiler,
   det finns för lite seriös forskning kring schizofreni,
   men jag vet att man går sönder i själen och psyket (och kroppen)
   och det är helt normalt, inget sjukligt alls faktiskt.”

   Vad är ”normalt” och inte när man har drabbats av manlig ondska på det sätt som du har gjort? Det är i alla fall helt normalt att gå sönder i själen, kroppen och psyket av sånt som män utsatte dig för som barn, precis som du skriver. Normala är i alla fall inte alla de män som skadade dig på detta fasansfulla sätt. Skulden och ansvaret är deras.

   ”ja och också att hela manligheten kollektivt förträngt
   bisexualiteten och homosexualiten”

   Detta manliga förträngande av homosexualiteten pågår ju än idag i många delar av världen. Jag kan minnas fel nu men jag har för mig att det är ungefär 50 st länder som fortfarande förbjuder homosexualitet. Många forskare hävdar att människan är bisexuell och ordet heterosexuell betydde från början bisexuell. Själv hävdar jag att alla människor först och främst är auto-sexuella. De allra flesta människor börjar nämligen med att tillfredsställa sin egen sexualitet och de flesta fortsätter med detta, även då de har partners av ena eller andra könet. Sexualiteten är ens egen, först och främst. Detta att man förväntas dela den med någon annan, för att ens anses vara en sexuell varelse, är ännu ett manligt perspektiv på sexualitet.

   ”jag tror att männns halvt skapade halvt inbillade
   ensamhet och oförmåga till normal kommunikation
   driver den inre processen till vansinne
   sen tror jag nästan alla människor väljer
   ond eller god”

   Jag brukar alltid säga, att man själv väljer vilken slags människa man vill vara. Att män som grupp i världen, har blivit vansinniga och galna, råder det inga som helst tvivel om.

   ”och vi får juh inte glömma att man kan göra vad
   man vill med våldtagna tjejer
   för då har kvinnornas hämmningar släppt”

   Tyvärr är även detta en manlig fantasi. Män som vill skada kvinnor, väljer ofta ut dem som redan är skadade på ett eller annat sätt. Män tycker att skadade kvinnor är lättare offer. Män gillar i regel ”lätta” offer, dvs de gillar att ge sig på dem som är svagare än de själva. Till och med barn och djur. Som rovdjur gör sitt urval i jakten ungefär.

 13. Män som inte på egna ”meriter”, kan få kvinnor och barn att vilja leva tillsammans med män

  och som därför ser sig nödgade att med propaganda, pengar och/eller via lagar och

  förordningar, tvinga sig själva i lag med kvinnor och barn och som sedan skryter om hur

  ”livsviktiga” de är i kvinnors och barns liv
  —-

  irans transprogram!

  en av mäns största fantasi
  är en livs levande
  sexdocka

  jag hårdrar det
  även om barnet ”känner” något whatever
  så äre fortfarande skapat av pedofilen
  för pedofilen ffs
  (alla viker sig under tortyr)

  jag har läst statistik på att förövare
  väljer starka fria vackra sociala levande kreativa offer
  för de är så förbannat jävla avundsjuka
  på kvinnors … privilegier?

  jag tycker mig ha observerat att mäns penisar
  är avtrubbade
  och det här är också något det antar att
  det är kvinnor och inte män som vill ha
  hårt djupt? äru go eller SAKTA
  LUUGNT FIINT mjukt såja —

  ”om det kliar klia tillbaka då”
  (peddo citat som slår mig)

  pedoguide? ^^: avklädd
  (haru läst? jag mailade honom
  efter att sparka dog
  och vlona inte ville lämna över facklan
  för att fortsätta arbetet
  — han tyckte att jag var för arg)

  skönt att prata med en människa
  med lite insikt i
  de onämnbara rummen
  och ren fakta ^^ 😉

  btw när man ignorerar människor
  skapar de egna communitien
  och förklarar krig

  vill gå tillbaka till det här med mäns
  specifika
  uppfostringsteknik och humor
  som handlar om ironi och pikar

  jag brukar skita i hen men här såg det
  så jävla dumt ut ”Det är något man som kvinna”

  en svart man president före en kvinna

  uurrrssääkta? http://www.dn.se/nyheter/sverige/orfil-efter-rumpgrepp-gav-dagsboter/
  är inte kvinnans örfil djupt symbolisk?
  örfilsgrejen:
  http://www.aftonbladet.se/nyheter/article18616359.ab
  http://www.dn.se/nyheter/sverige/orfil-efter-rumpgrepp-gav-dagsboter/

  män indoktrinerar män, porr står som ett ljus i frågan

  orkide som peddosymbol?

  tuggar igenom pedocracy
  (tar mig dagar tugg tugg tugg)
  plockar svamp i skogen med mor

  set/satanists koppling till the game?

  vad tror du om Jan Guillious motivationer?

  den vetenskapliga förgerningen i patriarkatet om kvinnor sexualitet
  och att lära sig att njuta av att lida
  gjorde mig bortom förbannad. matt kanske

  vad känner du för stig larsson och män som hatar kvinnor?

  södertäljflickan
  http://sverigesradio.se/sida/gruppsida.aspx?programid=2938&grupp=21081&artikel=5338774
  http://sverigesradio.se/sida/avsnitt/114630?programid=2519
  http://ritualabusedebate.blogspot.se/2011/09/du-raljerar-om-min-tragedi.html

  jag läste häxornas försvarare när jag var tillsammans med Toker
  då när jag började gå ut på nätet och leta efter överlevare
  och fann false childhoodmemory sällskapet
  och delar av papparättsrörelsen

  jag minns hur illa jag mådde.

  well en sak vet jag även om jag kan
  och vet mkt om övergrepp
  så att ta sig igenom den artikeln var tillräckligt
  för mig jag blir rädd på riktigt väldigt rädd
  (kanske inte av samma anledning som andra)

  (#)

  iaf hej vet att jag är rörig kortfattad men känner att det får blir bra så här-
  keep up the good work ❤

  • o3:
   en av mäns största fantasi
   är en livs levande
   sexdocka

   Och gärna flera, i olika färg och form. 😉 Det räcker sällan med EN sexdocka.

   jag har läst statistik på att förövare
   väljer starka fria vackra sociala levande kreativa offer
   för de är så förbannat jävla avundsjuka
   på kvinnors … privilegier?

   Ja, det här känner vi igen. Mansrollen som ofta består av att ”härska, söndra och förstöra”. Härska över kvinnor, förstöra för kvinnor, störa kvinnor och förstöra kvinnor och deras barn. Män som gillar förnedringssex med kvinnor, njuter tex av att skita ned kvinnors välsminkade och söta ansikten med sin sperma. Eller pissa på kvinnors vackra kroppar. Andra män njuter av att slå sönder och samman kvinnors ansikten och kroppar. Vissa andra vill bara förstöra kvinnors relationer med andra människor eller tex kvinnors ekonomi, fysiska och psykiska hälsa. Det är mycket möjligt att detta bl.a kan bero på ren och skär avundsjuka. Jag vet inte.

   ”om det kliar klia tillbaka då”
   (peddo citat som slår mig)

   Peddosar hittar på all möjligt skit, för att försvara sina egna sjuka handlingar.

   vill gå tillbaka till det här med mäns
   specifika
   uppfostringsteknik och humor
   som handlar om ironi och pikar

   Män tycker ofta att elakheter är ”roliga”. Åtminstone när elakheterna riktas mot kvinnor men när kvinnor gör likadant mot män så är män inte särskilt roade. De tål ofta inte vare sig dålig kritik eller att man skämtar om dem.

   uurrrssääkta? http://www.dn.se/nyheter/sverige/orfil-efter-rumpgrepp-gav-dagsboter/
   är inte kvinnans örfil djupt symbolisk?
   örfilsgrejen:
   http://www.aftonbladet.se/nyheter/article18616359.ab
   http://www.dn.se/nyheter/sverige/orfil-efter-rumpgrepp-gav-dagsboter/

   Män har en regelbok för sig själva och en annan regelbok för kvinnor. Män tycker sig ha all rätt att försvara sig från angrepp från både män och kvinnor men de tycker inte att kvinnor skall ha rätt att försvara sig från mäns angrepp. Det här är inte det enda exemplet på kvinnor som blivit straffade då de försvarat sig mot manliga angrepp.

   orkide som peddosymbol?

   Är det..?

   tuggar igenom pedocracy
   (tar mig dagar tugg tugg tugg)
   plockar svamp i skogen med mor

   Hittar ni någon svamp?

   vad tror du om Jan Guillious motivationer?

   Jag får ingen riktig kläm på honom men jag tror att han är skum. Riktigt skum.

   den vetenskapliga förgerningen i patriarkatet om kvinnor sexualitet
   och att lära sig att njuta av att lida
   gjorde mig bortom förbannad. matt kanske

   Män tycker att de kan ”lära” kvinnor (och barn) allt möjligt. Varje gång jag har hört Dr Phil säga att män i heterofamiljerna har till uppgift att ”lära, ”beskydda” och ”försörja” kvinnor och barn, så skrattar jag så jag nästan kiknar. Vilken idiot alltså.

   vad känner du för stig larsson och män som hatar kvinnor?

   Jag tror som många andra är inne på, dvs att han gjorde film av verkligheten.

   södertäljflickan
   http://sverigesradio.se/sida/gruppsida.aspx?programid=2938&grupp=21081&artikel=5338774
   http://sverigesradio.se/sida/avsnitt/114630?programid=2519
   http://ritualabusedebate.blogspot.se/2011/09/du-raljerar-om-min-tragedi.html

   Har du läst boken? ”Vem kan tro på ett barn?”

   jag läste häxornas försvarare när jag var tillsammans med Toker
   då när jag började gå ut på nätet och leta efter överlevare
   och fann false childhoodmemory sällskapet
   och delar av papparättsrörelsen
   jag minns hur illa jag mådde.

   Herregud, jag förstår att det måste ha varit som en kalldusch för dig. 😦
   Och för alla andra överlevare som stöter på all skit som papparättare och peddosar sprider. Du vet själv vad du har blivit utsatt för, precis som alla andra överlevare. De här männen är bara ute efter att hjärntvätta offer för övergrepp så att de och alla andra skall tro att problemet med pedofili i samhället, ligger hos offren och inte hos förövarna.

   well en sak vet jag även om jag kan
   och vet mkt om övergrepp
   så att ta sig igenom den artikeln var tillräckligt
   för mig jag blir rädd på riktigt väldigt rädd
   (kanske inte av samma anledning som andra)

   Tänker du på artikeln i länken hos Erik? Isf ja, den är otroligt skrämmande. En undrar ju vad syftet och målet är för pedofilerna i världen?

   iaf hej vet att jag är rörig kortfattad men känner att det får blir bra så här-
   keep up the good work ❤

   Will do! 🙂 Tack för dina kommentarer och stay tuned. Ta hand om dig. ❤

 14. ja det är den artikeln jag menar
  http://www.whale.to/b/pedophocracy.html

  around länkar och källor
  och minns flera av rapporteringarna +
  efter effekterna.många hade börjat diskutera länkar och
  källor but ive been

  rädd blev jag ändå

  hm ja man kan juh ha en blå sexdocka med.

  somliga påstår att de vill förstöra starka
  kvinnor för att de vill ha deras egenskaper

  jaa men lixx (svensk?) papaproll det finns något
  i det om att få barn att tycka det är
  pinsamt, lite nedrigt osv
  ?

  förvisso
  men den dommen är intressant
  utifrån att han mordhotar henne
  att polisen skiter i att hon ändrar sin
  historia till ”tafs” och inte
  försöker få fram sanningen om
  vem som kommer från vilken del
  av det krigsdrabbade området och
  vilket av mordhoten som är
  direkt obehagligt…
  eller så.
  + medias hets i genuskriget ”nu får man tafsa kvinnor på baken(RÖVEN)”

  jag vet inte
  det fanns the orchid club som var ett av alla dessa
  .. som wonderland, iaf- jag gjorde lite research
  hittade mkt lite; heres parts of the trail:

  http://www.abovetopsecret.com/forum/thread568769/pg1

  varför har gb gass valt en pedofilsymbol?
  (http://vaken.se/modules/newbb/viewtopic.php?topic_id=7394)

  https://wikileaks.org/wiki/FBI_pedophile_symbols

  hamnade på denna bloggen:
  http://nathanieljharris.wordpress.com/
  :::
  http://nathanieljharris.wordpress.com/2013/08/11/paedophile-symbols-and-codes-an-update/

  sen hit (tyska?!)
  http://clwiki.org/


  vi hittar massor med karljohan idagarna
  såklart kantareller och diverse soppar 🙂
  (idag hittade vi flera kgn det är stensopps år i år 🙂 )

  men jag har så svårt för att tänka mig
  att guillou skriver försvarstal till pedofiler
  utan anledning … populistiska,
  privata, ekonomiska
  för den boken är ett försvarstal
  (jag läste södertäljeflickans svar)
  vilket även påvisar boken som en smutskastning
  och jag håller med även om jag inte tror janne
  tänkte speciellt mkt på den faktiska människan

  är dr phil inte en stor docka med buktalarteam?

  ja han gjorde bok av verkligheten
  han försökte med sin enorma kunskap
  upplysa oss
  synd att han dog.

  nej jag har inte läst vem kan tro på ett barn
  men jag har läst om ett stort drev
  mot författaren till ”mot dessa våra minsta”:
  Monica Dahlström-Lannes

  skummar lite om 70tales maktfullkomliga
  bordellhärva
  och undrar, inte för att det är relevant
  ifrågan om dessa mäns SKAM –
  var prostitution lagligt i sverige 1975?

  poetry angående illuminationen … och dess grooming:

  i mörkret med skrovlig rygg
  freoniskt dunkande

  vid porten till källarvalvet
  det är som en likkista
  och dörrarna stängs

  jag är Barbro och det är en råtta här

  slukhålet och pandemonium Borr

  specifikt celestinskt Lux

  Ärkeängelns uppgift är att övervaka
  himlakropparnas rörelser för att
  försäkra att kosmos kvarvar i ordning

  under Persien
  slut tiden
  med svärdet i handen
  fiende till de otrogna
  ni skall inte offras med blod
  ni skall avnjutas med satan så mycket brännvin

  om jag lägger mina händer här
  på dig
  känner du hur du helas då
  blir hel

  trumpeten från elefantguden
  ensam på en tron dör in i oss
  och säg tack

  led oss i denna vildmark

  i gränslandet blir vi samsjukliga
  och du är i gränslandet och
  du suddar ut gränser bland kroppar
  och själar bland dig och mig
  och du ber mig rida på vågen Howarpner
  och jag vränger mig själv ut och in

  safiren är bräckt och vi krossar ögat
  kryper upp på nålen som är
  i källarvalvet under jorden
  Vi och Ve

  ”Sluter mina ögon, ljuset kommer mot mig
  Allt blir så lugnt och tyst du måste tro mig”

  tillvaron fastar etik

  skrovlig rygg i patriarkatets limbo
  fryser i ett frysfack och freonet bär med
  sig ett ljud som överröstar radbanden

  för mig en paradox
  där jag är Schrödingers katt

  det är ont om syre
  och järnet är tungt
  bortbytingar eroderar

  i myren vid kullen bakom vargfällan

  • och minns flera av rapporteringarna +
   efter effekterna.många hade börjat diskutera länkar och
   källor but ive been
   rädd blev jag ändå

   Vem blir inte rädd? Vissa människor vill inte tro att sån ondska existerar, vilket de onda människorna vet och spelar på.

   hm ja man kan juh ha en blå sexdocka med.

   🙂

   somliga påstår att de vill förstöra starka
   kvinnor för att de vill ha deras egenskaper

   Det verkar faktiskt som om många män lider av mindervärdeskomplex och att de tar ut sin egen frustration på kvinnor, barn och djur.

   förvisso
   men den dommen är intressant
   utifrån att han mordhotar henne
   att polisen skiter i att hon ändrar sin
   historia till ”tafs” och inte
   försöker få fram sanningen om
   vem som kommer från vilken del
   av det krigsdrabbade området och
   vilket av mordhoten som är
   direkt obehagligt…

   Jag har inte läst själva domen men det förvånar mig inte alls att både polisen och media, sprider felaktiga uppgifter.

   jag vet inte
   det fanns the orchid club som var ett av alla dessa
   .. som wonderland, iaf- jag gjorde lite research
   hittade mkt lite; heres parts of the trail:

   http://www.abovetopsecret.com/forum/thread568769/pg1

   varför har gb gass valt en pedofilsymbol?
   (http://vaken.se/modules/newbb/viewtopic.php?topic_id=7394)

   https://wikileaks.org/wiki/FBI_pedophile_symbols

   hamnade på denna bloggen:
   http://nathanieljharris.wordpress.com/
   :::
   http://nathanieljharris.wordpress.com/2013/08/11/paedophile-symbols-and-codes-an-update/

   sen hit (tyska?!)
   http://clwiki.org/

   Tack för länkarna! Mycket intressant.

   vi hittar massor med karljohan idagarna
   såklart kantareller och diverse soppar 🙂
   (idag hittade vi flera kgn det är stensopps år i år 🙂 )

   Vad kul! Då har ni fyllt frysen med svamp nu, mamma och du? Det är många år sedan jag själv var ute i skogen och plockade svamp så jag skulle nog inte kunna skilja på en kantarell och en röd flugsvamp längre. 😉
   Svamp är såååå gott. Jag älskar kantareller.

   men jag har så svårt för att tänka mig
   att guillou skriver försvarstal till pedofiler
   utan anledning … populistiska,
   privata, ekonomiska
   för den boken är ett försvarstal
   (jag läste södertäljeflickans svar)
   vilket även påvisar boken som en smutskastning
   och jag håller med även om jag inte tror janne
   tänkte speciellt mkt på den faktiska människan

   Jag håller med. Han har en väldigt märklig inställning till saker och ting och hans skitprat om Södertäljeflickan, tolkar jag som att han inte har rent mjöl i påsen. Jag tycker att han är makalöst uppblåst också. Ännu en otroligt överskattad man.

   är dr phil inte en stor docka med buktalarteam?

   Ha ha ha ha ha!!! Pricken över i!

   ja han gjorde bok av verkligheten
   han försökte med sin enorma kunskap
   upplysa oss
   synd att han dog.

   Ja, det var verkligen synd. Det hade varit intressant att få se mer av hans arbete, skall vi kalla hans filmer ”dokumentärer”, kanske?

   nej jag har inte läst vem kan tro på ett barn
   men jag har läst om ett stort drev
   mot författaren till ”mot dessa våra minsta”:
   Monica Dahlström-Lannes

   Drevet går mot alla som tar avstånd från pedofili och som försöker upplysa omvärlden om vad som pågår. Monica, Eva Lundgren mfl, mfl.

   skummar lite om 70tales maktfullkomliga
   bordellhärva
   och undrar, inte för att det är relevant
   ifrågan om dessa mäns SKAM –
   var prostitution lagligt i sverige 1975?

   Ja, som jag har förstått det. Jag tror att prostitution avkriminaliserades i början av 1900-talet. Däremot var koppleri ett brott, liksom ”otukt med barn” och ”förförelse av ungdom”, som jag tror att det kallades. Som jag minns det nu, var det bara en man i Geijer-affären som straffades för ”otukt” med de minderåriga barnen. Resten gick fria. Bordellmamman stod åtalad för koppleri.

   poetry angående illuminationen..

   Jag förstår att du gillar poesi? Själv har jag aldrig läst poesi och inte riktigt förstått mig på den, om jag skall vara ärlig. 😉

 15. sry det är jag som inte kan tydliggöra
  jag vet att det fanns bilder och filmer
  jag har alltid undrat var de är
  (interpool spekulationen blev magstark)

  du verkade missa avklädd?: läs! ;):
  http://www.adlibris.com/se/bok/avkladd-en-berattelse-om-brott-vi-tiger-ihjal-9789185183340
  (jag skrev som sagt, han tyckte att jag var för arg, ville inte nätverka…)
  ¨

  ja mindrevärdeskomplex, kanske
  det är svårt att veta
  jag antar
  jag citerar statistik och
  undersökningar
  men det känns som bitar i ett pussel
  förklaringarna gäckar mig ändå

  nej och sen låtsas media
  genom att radera sin egen nyhetsraportering
  att de aldrig gjorde så sa så
  ssseennsssationellt!

  jag förutsätter att gb inte visste
  men jag tycker hennes svar på frågan
  är direkt skuldbeläggande
  ”varför blandar Du ihop oss”
  fler kanske borde skriva och fråga?

  jag äter inte djur … så jag behöver det!
  är jävligt trött på komersiell svamp


  jag skriver poesi. jag är poet 🙂
  givetvis har jag skrivit de som jag publicerat här
  men dw poesi är som det är
  (mystiskt)
  — också lättare att berätta om det som inte går att berätta om
  med metaforer och symboler.

  https://www.google.se/search?q=nettlebrand&espv=2&source=lnms&tbm=isch&sa=X&ei=Ag_7U-

  btMtXbaurGgZAM&ved=0CAYQ_AUoAQ&biw=1745&bih=868#q=nettelbrandt&tbm=isch&facrc=_&imgdii=_&imgr

  c=CQOmE2ugR_6CTM%253A%3BNen95vkiK7cbmM%3Bhttp%253A%252F%252Fwww.unep.org%252Fspanish

  %252F40thAnniversary%252Fphotogalleries%252Fmain%252Fzoom%252F7.jpg%3Bhttp%253A%252F

  %252Fwww.unep.org%252Fspanish%252F40thAnniversary%252Fphotogalleries%252Fmain%252F

  %3B600%3B401
  nettelbrandt den första kvinnan som blev talman
  och utpekad i bordellhärvan
  … säger inte att samband finnes
  säger inte heller att samband inte finnes ^^

  varför gick janne josefsson i krig mot smöret?
  vad håller han på med egentligen!

  ((om carrol var peddo
  och ta röda pillret är äventyret
  … manosfären, ja se dem…))

  läser om interaktiv säk
  har misstänkt (noterat censuren, sj och andra) men är ändå baffled

  sett och spridit fröken frimans krig
  så jävla bra
  samtidigt som jag inte förstår varför den inte fick vara mer historiskt korrekt
  även: att det fortfarande är med maten vi behöver börja, tom längre än så;
  hela jävla miljön – är beond redic

  • o3: Tack för tipset om ”Avklädd”! Den måste jag beställa och läsa.

   Det låter som om GB intar försvarsställning, snarare?

   Det är förstås svårt att veta om det beror på mindervärdeskomplex eller nåt annat så där har mansforskningen mer jobb att göra.

   Jag har själv funderat på att bli vegetarian men jag äter iofs inte speciellt mycket nöt- och fläskkött. Mest kyckling och fisk.

   Jo, jag förstod att jag hade en poet på tråden. 🙂 Du är inte den första, dock.

   Janne Josefsson har tappat all respekt. Hans Uppdrag Granskning är riktigt pinsamt uselt journalistiskt arbete, i synnerhet tänker jag då på programmet om Incestpappan Erik, där hälften av sanningen utelämnades och den andra hälften vinklades till pappans fördel, men det finns fler exempel.

   Interaktiv Säkerhet kontrollerar opinionen i landet och i Norden, då de styr nästan alla kommentarsfält, bloggar, bilder osv på nätet.

   Fröken Friman är kanonbra! Det bästa är att det ju bygger på en sann historia. ”Svenska hem” växte och blev mycket framgångsrika men köptes sedan upp av.. män.
   Som jag brukar säga – det finns så mycket att återställa i världen, göra om och göra rätt, att en nästan önskar att det bara fanns en delete-knapp att trycka på för att börja om från början.

 16. ja avklädd Är superintressant på flera olika sätt
  — glad — att kunna tipsa

  ja deklart det är en försvarställning
  men ändå! 😉

  äsch upp till var och en jag har tusen anledningar
  men det är bara en som räknas
  som dileva sa det där om att inte äta sina vänner

  varken den första, enda eller sista! xD förhoppningsvis xD

  du kan juh kolla in mig 😉 om du har lust
  http://objekt3.blogspot.se/
  http://beltros.blogspot.se/
  https://www.poeter.se/Medlem?author_id=11036

  men kommer du ihåg smöret?
  han la upp flera kg smör på en pall
  och påstod att SÅ HÄR MKT FETT FÅR SKOLBARNEN I SIG I RÖD MJÖLK
  (inte ett ord om allt tillsatt socker i blå och grön och gul)
  jag menar va? tacka vet jag sverker… (ja jag sällar mig lite till kören här)
  – har läst om incestpappagrejen. han kanske arbetar för säpo nowdays? ^^

  ja jag läste allt jag hittade och skrev till alla mina vänner
  att lunarstorm kontrollerar yttrandefriheten … 😉 xD
  (schysst med ett namn på det jag observerat ändå-
  trodde de var sidorna sj som deletade saker)
  tack för researchen den och så mkt annat.

  jaa men ändå man kunde gott låta dem gestalta .. men nej sissela är så
  bra. mamma älskade den med såklart så även sambon.
  ja de höll juh bara i typ tjugo år innan de blev uppköpta.

  reggea är inte min favvo så ej slagdängor, men den passade xD

  ta denna med (denna älskar jag)

  chiao

  • o3: Tack för länkarna! Jag skall absolut kolla in dig! 🙂

   Näe, det ringer en klocka nånstans om det där smöret men jag minns inte riktigt…?

   Underbart att du sprider informationen vidare om IS.

   Sissela Kyle är suverän i rollen som Fröken Friman. Love her!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s