Ha ihjäl någon – skyll på sex!

Ännu en kvinna har bragts om livet av en så kallad BDSM-man, i något som påstås vara ännu ett fall av ”urspårat BDSM-sex”, dvs vålds- och förnedringssex:
http://www.svd.se/nyheter/inrikes/kvinna-dog-efter-bdsm-sex_7861538.svd

”En 32-årig student i Umeå åtalas för synnerligen grov misshandel och vållande till annans död efter en BDSM-session, en så kallad sexlek, som gått snett.
Det var i oktober förra året som 32-åringen själv slog larm till SOS. När polisen kom till platsen hittade de en svårt misshandlad 28-årig kvinna. Hon fördes med ambulans till sjukhuset, men hennes liv gick inte att rädda, skriver Aftonbladet.
Enligt åklagaren hade 32-åringen gett kvinnan en stor dos av den kokainliknande nätdrogen etylfenidat varpå han sedan misshandlat henne och till slut kvävt henne till döds.”

Jag nämnde fallet här:
http://noboytoy.blogspot.se/2013/01/bara-6-dagar-sedan-sist.html

”Vid misshandeln, som kammaråklagare Åsa Jonsson menar är synnerligen grov, var kvinnan påverkad av drogen etylfenidat. Det ska vara umebon som gett kvinnan drogen som försatt henne i ett tillstånd så att hon inte ska kunnat försvara sig eller uttrycka sin mening.

Kvinnan fördes med svåra skador till sjukhus och avled efter två dagar.
Umebon har dock i förhör nekat till brott.”
 
Jag minns ett annat fall i Sverige, där en påstådd BDSM-man, enligt hans egen utsaga, hade bundit en kvinna till händer och fötter och lämnat henne liggande så på toaletten, varefter han påstod sig ha glömt bort henne och somnat. Hon hittades död, naken, bunden till händer och fötter…
 
Man kan verkligen fundera över vad det är som gör, att dessa män inte åtalas för mord, alternativt dråp på kvinnorna? För att de påstådda BDSM-männen säger, påstår att det ”bara var BDSM-sex som spårade ur”? För att de säger, påstår att kvinnorna njöt sexuellt av att bli torterade och grovt misshandlade till döds, under det männen väljer att kalla sex?
 
Hur vet polisen eller någon annan, att kvinnan i det första fallet inte drogades ned mot sin vilja, att mannen våldtog henne, torterade henne och kvävde henne till döds med vilje? Han var sannolikt själv knarkpåverkad. Hur vet polisen eller någon annan, att kvinnan i det andra fallet inte torterades till döds och att det var just det, som var mannens avsikt? Hur vet vi att dessa män inte bara är simpla kvinnomisshandlare och mördare som skyller sina våldsdåd mot kvinnorna på BDSM-sex, som nu påstås ”vara i ropet”?
 
Ingen av oss var ju där och ingen av oss kommer någonsin att få höra någon av de här kvinnornas version av vad som verkligen hände dem – de är ju döda nu. Kvar finns bara de enda levandes, närvarandes version – de påstådda BDSM-männens ”förklaringar” till att dessa kvinnor dött av männens tortyr och grova misshandel mot dem.
 
Ännu har jag aldrig hört talas om, att någon man har dött pga en dominant BDSM-kvinnas tortyr och grova misshandel. Råkar man ha ihjäl en karl, så kan man alltid binda upp hans händer och fötter, slå några slag med mattpiskan, ringa polisen och skylla på ”urspårat BDSM-sex”. Om man inte har tur att slippa straff helt och hållet, så döms man bara för ”vållande till annans död” eller ”grov misshandel”,  istället för till livstids fängelse för mord.
 
 
 
Annonser

2 thoughts on “Ha ihjäl någon – skyll på sex!

  1. "Råkar man ha ihjäl en karl, så kan man alltid binda upp hans händer och fötter, slå några slag med mattpiskan, ringa polisen och skylla på "urspårat BDSM-sex"Faktiskt inte. Rättsläkaren kan enkelt se om man varit död före eller efter behandlingen.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s