Woman thrown on subway track

En ny skräckvideo från övervakningskameror i en tunnelbana skakar USA. På filmen, som är från Philadelphia, syns en man som överfaller en ensam ung kvinna på en ödslig station. Mannen tar tag i kvinnans kläder, och vräker ned henne på spåren. Sedan försvinner mannen med kvinnans mobiltelefon.

Det är tv-kanalen NBC10 som släpper den omskakande videon. Stationen rapporterar att en misstänkt man kunde gripas några dagar efter överfallet.
Annonser

4 thoughts on “Woman thrown on subway track

  1. I Sverige hade vi ju i höstas ett känt fall på en Tbanestation strax söder om centrala Stockholm men där hamnade personen (en synnerligen berusad man) på spåret s a s av egen kraft …

  2. Det är just sådant här som gör mig rädd! En kvinna lever sitt liv helt normalt, ska åka tåg och från ingenstans dyger en våldsverkare upp och kastar ner henne på spåret. Jag är glad att hon klarade sig, men trots att hon kan fortsätta sitt liv utan skador, kommer händelsen prägla henne. Om hon ens vågar åka tåg igen, kommer hon alltid minnas händelsen och chocken över att bli puttad ut på ett tågspår. Hon kanske aldrig mer vågar åka tåg på kvällen eller ensam. Sådant här sätter spår för de som blir utsatta, även om det kanske bara leder till en pinne i misshandelsstatistiken och en snart bortglömd notis i massmedia. Tur att de tog honom.

  3. Ja, du AG – som kvinna är man inte säker någonstans. Inte i tunnelbanan, inte hos manliga läkare, inte hos manliga gynekologer, inte i taxibilar, inte i skolan, inte på jobbet, inte i sina egna hem om de lever med män, inte hos manliga psykologer, inte på gator och torg..Det är helt enkelt för jävligt!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s