Välkomna till Apornas Planet

Jag antar att ni har läst Suspicios senaste inlägg om Flashback-pedofilen som är fosterpappa? Han blev avslöjad med att ha skrivit pedofilinlägg i Pedofil-Flashback på arbetstid på kommunen där han jobbade och tvingades säga upp sig.

”Han är ökänd under nicket ”girlsinmydream” och har sedan 2008 skrivit över 5 000 vidriga inlägg på Flashbacks pedofilforum. Han har beskrivit hur han tittar på barnporr och hur han innehar tusentals barnporrbilder, om hur man kan använda små barn sexuellt och mycket mycket annat vidrigt.

I tråden berättar han att i samband upptäckten fick kommunen som fosterhemsplacerat en flicka hos honom och hans fru reda på detta och tvingade honom att flytta – alternativet var att frånta dem fosterbarnet. Han berättar vidare att det nu är hustrun ( gifta sedan 30 år enligt honom själv) som ansvarar för övervakningen när han träffar barnet.”

Jag läste snabbt igenom Pedofilens Klagan, trots att jag försöker undvika kräkframkallande forum som Flashback. Några av hans kommentarer, postade i den numera för allmänheten stängda pedofilavloppsdelen på Flashback, har kopierats in i tråden som Suspicio länkar till och är så vidriga, att jag mådde fysiskt illa när jag läste dem.

Enligt uppgift i tråden har han påstått sig ha ca 300 000 pedofilporrbilder/filmer i sina datorer (var är polismansgrisarna?). Enligt hans egen uppgift, har hans fru inte haft en aning om hans ”förehavanden” på nätet, förrän kommunen kallade in henne för ett enskilt samtal och visade henne hans pedofilinlägg. Han påstår att frun inte vill skiljas, trots att hon nu gjorts medveten om att hennes man sedan 30 år tillbaka är pedofil och att han tittar på sadistisk barnporr, som skildrar barn, så unga som 3 år, som våldtas analt, vaginalt och oralt av pedofila män.

Det är i sådana här lägen man känner att man vill skrika ut:

——————————————————————-!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
(krypterat)

Men det gör man ju inte, för då finns det vissa som vänder sig emot mig och påstår att jag är ”onyanserad”, ”obalanserad” och förmodligen också ”lite för hetsig”…

Det är nämligen fult att bli arg på pedofiler, våldtäktsmän och dylika våldsrunkande ap-jävlar.
(åh, hu så hemskt – hon skrev ”våldsrunkande apjävlar” om pedofiler och våldtäktsmän – låt oss starta en Flashbacktråd om henne, hon måste vara psyksjuk…)

Välkomna till Apornas Planet.Annonser

5 thoughts on “Välkomna till Apornas Planet

  1. Ytterligare en pedofil som tycker att yttrandefriheten är ett godtagbart skältill att bete och skriva som han gör. Vad gör polisen och sociala kan man undra.En utredning och husrannsakan skall ju omgående startas. Om han nu har så mycket barnporr som han påstår så får vi väl hoppas attdet inte är i tecknat eller animerat format. Det får han ju ha enligt Lambertz i HD. Om inte så bör han nog omvandla materialet till tecknat vilket är mycket lätt som Du visat tidigare NBT.Här är ett litet barn som tydligen befinner sig i uppenbar fara att utsättas för övergrepp. Om så inte redan skett. Och detta får som det verkar fortsätta med rättsystemet och socialas goda minne. Hämta ungen omgående från denna familj, NU NU NU.Varför känns historien igen och varför blir man inte förvånad över att detta sker.Barn har inget skydd mot övergrepp i Sverige i dag.Undrar om han också känner sig som Rickard Lejonhjärta som en annan välkänd yttrandefrihetsivrare uttryckte det.

  2. Han verkar säker på att hans datorer är skyddade och att inga spår av hans brottsliga verksamhet finns, om polisen kommer. Jag tror han skrev att han är systemvetare eller nåt liknande, alltså duktig på datorer och han påstår att han har blivit godkänd av Säpo för sitt arbete! Vad är det för folk som jobbar på Säpo? Sist var det en hallick och nu en pedofil! Palmemördaren?Anledningen till att han får umgänge med barnet under fruns övervakning är, enligt honom själv, tydligen pga att kommunen har gjort en utredning och han har befunnits oskyldig till att ha begått brott, som om det skulle spela någon roll? Oavsett om polisen hittar pedofilporr i hans datorer och han misstänks för övergrepp mot barnet, så vet vi ju hur det går till på Apornas Planet? Barnet skall tvingas till umgänge till varje pris, pga att barnet "har rätt" till en pappa, oavsett om pappan riskerar att skada barnet för livet. Man har däremot inga problem, att frånta mammor umgänge med sina barn, när det enda de har försökt göra, är att skydda dem från pedofilpappor/barnvåldtäktsmän.Som jag ser det, är också en mamma som känner till att hon har en pedofil i omedelbar närhet till sitt barn och som så hårt blundar för allvaret i detta, fullständigt olämplig som vårdnadshavare. Inte minst är hon olämplig som övervakare för sin make.Jag vet inte vad man skall jämföra detta med? Att slänga in sina barn i en lejonbur och hävda att det "inte alls behöver hända något", pga att man just har matat lejonen?Gissningsvis har han rensat rejält i datorerna och kanske också omvandlat pedofilporr-bilder till tecknat, vilket är lätt som en plätt, som du skriver. De sadistiska pedofilporr-filmer som han onanerar till, blir svårare att omvandla. Om det stämmer som pedofilen påstår, att mamman/frun inte vill skiljas från honom så instämmer jag – hämta barnet! Hämta barnet NU!

  3. Ja det var det. Han uttalade detta till media efter att han friats i HD från innehav av barnporr.Han kände sig som Rickard Lejonhjärta som kämpar för en god sak. Att i yttrandefrihetens namn lyckats få mangabarnporren laglig i Sverige. Han såg det som en god sak att dessa pedofila alster nu är lagligt. Förstår inte hur detta blev möjligt nu när vi sett hur vidrigt detta med mangabarnporr är. Pedofilerna vinner mark………..Och få reagerar.

  4. "En god sak"? Eller snarare kämpa för att legalisera pedofilporr, för det är ju det han har kämpat för och inget annat. Barnen som skildras i film/bild som våldtagna av pedofiler, bryr han sig inte om och det säger en del om alla dessa män som tänder sexuellt på den typen av skildringar. Såg förresten att Telia digital-tv har mangaserier/filmer i sin videobutik att hyra. Jag undrar vem som översätter dem..?

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s