Jimmie måste flytta

Erik Ullenhag (FP) mötte Jimmie Åkesson (SD) i en debatt om invandring, på Studentafton i Lund.

Ofta hör man Jimmie Åkesson, partiledare för Sverigedemokraterna, tala om något som han väljer att kalla ”massinvandringen” till Sverige. Vad betyder ordet ”massinvandring” för Jimmie Åkesson?

Sanningen är, att till Sverige kom ca 100 000 människor förra året. Av dessa är 20 000 människor återvändande svenskar, några tusen är studenter från utlandet, runt 30 000 är arbetskraftsinvandrare och ca 25-30 000 människor är flyktingar. Flyktingar är människor som ofta har flytt undan sina krigsdrabbade hemländer, i ett försök att rädda sina egna och sina barns liv och skapa sig ett liv i Sverige, fritt från förtryck, våld, tortyr, mord, våldtäkter osv. Av de som söker asyl i Sverige är 63% män och 37% kvinnor (källa SCB).

I Sverige bor över 9 miljoner människor. Hur är det relevant att, som Jimmie Åkesson gör, tala om någon ”massinvandring” till Sverige?

Den så kallade ”massinvandringen” måste ju existera, bara i Jimmie Åkessons eget huvud?


Jimmie Åkesson benämner denna ”massinvandring” och invandrarna som kommer hit, som ett ”problem”. Sverige har ”problem” med att ta hand om ”alla” dessa invandrare och det faktum att vi tar emot dem bidrar, enligt Jimmie, till konflikter, hat, segregation osv i landet.

Jag instämmer med Erik Ullenhag – är det verkligen invandrarna eller rättare sagt de 25-30 000 flyktingarna som är problemet i det svenska samhället eller är det hatet mot dem, en syn på ”vi och dom” som är det verkliga problemet? Är det själva ”värderingen” av människor som är problemet eller är det människorna som ”värderas”, som är problemet? Är problemet invandrarna själva eller är problemet vissa människors HAT, som riktas mot invandrare pga att de är födda i andra länder, att de kanske utövar en annan religion, har bruna ögon, svart hår och mörkare hud, än ”vi”?

Man får väl kanske ändå applådera Jimmie för att han åtminstone har den goda smaken, att inte skylla den så kallade ”massinvandringen” i hans eget huvud på oss feminister eller på någon ”statsfeminism”?:D


Om vi jämför med andra grupper i världen, i olika länder som förtrycks, diskrimineras, hatas, mördas, våldtas och trakasseras? Homosexuella, judar, svarta människor, romer, muslimer och den största gruppen av alla, genom hela världshistorien, dvs KVINNOR?

Är det mäns syn och ”värdering” av kvinnor som människor, som är själva ”problemet” i världen eller är det kvinnor själva, som genom sin blotta närvaro orsakar mäns problem med kvinnor? Skall vi kanske, enligt Jimmies sätt att se på saken, kasta ut alla kvinnor från det svenska samhället för att komma tillrätta med många mäns kvinnohat, förtryck av och diskriminering mot kvinnor?

 
Eller skall vi analysera det verkliga problemet, dvs att vissa människor värderar människor olika, pga kön, etnisk tillhörighet, religion och sexualitet?


Om vi kastar ut alla kvinnor från deras respektive hemländer och skapar egna länder åt kvinnor att leva i så har vi ju, enligt Jimmies sätt att se på saken, kommit tillrätta med det enorma världsproblemet och det, i alla samhällen och kulturer, enorma samhällsproblemet med mäns hat, våld, förtryck, sexuella våld och diskriminering av och mot kvinnor? 

Skall vi som Jimmie säga, att det helt enkelt inte fungerar att låta kvinnor och män leva i samma länder, samhällen och kulturer, eftersom när vi blandar kvinnor och män i världen, så skapar det ”konflikter” mellan könen, pga deras olikheter? Det GÅR helt enkelt inte att integrera kvinnor fullt ut i det manliga samhället och i den manliga världen, eftersom män inte vill det? Är problemet i själva verket kvinnor själva, pga att kvinnor inte har en penis och skäggväxt, dvs inte ser ut som män, inte lever under samma villkor som män och inte alltid delar mäns åsikt? Är det kvinnors eget fel, att män hatar dem? Kvinnor måste lära sig att ”anpassa” sig till den manliga världen, annars..?

Vart menar Jimmie Åkesson att vi skall dra gränsen? De människor som inte klarar av att leva tillsammans med andra människor måste kanske, som Jimmie säger, helt enkelt skapa sina egna samhällen och länder där de bara lever tillsammans med människor som de slipper hata, bruka våld mot, förtrycka och diskriminera pga att dessa människor inte tycker exakt likadant som de själva, ser likadana ut, utövar samma religion eller är i avsaknad av en penis?

Vita män måste bo i egna länder? Nazister, fascister och rasister likaså? Det är säkrast och tryggast för alla oss andra, ”de andra”, att leva i våra egna samhällen och länder, annars…? Homosexuella måste bo i egna länder, annars får de skylla sig själva om de blir hatade av heterosexuella homofober? Kvinnor måste bo i egna länder, annars får de skylla sig själva om de blir hatade av män? Romer, judar, svarta och muslimer måste bo i egna länder annars får de skylla sig själva om de blir de hatade av rasister och kristna? 

Eller måste de våldsamma och hatande människorna, som har uppenbara problem med att respektera, acceptera och leva ihop med människor pga deras annorlunda kön, etnisk tillhörighet, sexualitet och religion lära sig, att de inte har ett högre människovärde än någon annan medmänniska på vårt gemensamma jordklot?
 
Allt detta, som jag beskriver ovan, är svaret på varför feminister är ”invandrarvänliga”, trots att många män som kommer hit från andra hypermaskulina kulturer och gravt antifeministiska, enväldigt manligt styrda länder har fått lära sig, i betydligt högre utsträckning än svenskfödda män, att kvinnor är mindre värda än män och att män skall ha tolkningsföreträde, bestämmaderätt och beslutanderätt över en majoritet av världens befolkning, dvs kvinnor och barn. Samt tolkningsföreträde, bestämmanderätt och beslutanderätt över allas vår gemensamma jord, allas vårt hem.
 


Jag tycker att alla människohatare skall flytta till sina egna länder och samhällen där de kan sitta och känna sig ”bättre” och ”överordnade” alla andra människor och där de får bestämma enväldigt, hur de tycker att deras samhälle skall se ut, utan att behöva tillfråga ”oss andra”.

Hej då säger jag till Jimmie Åkesson, alla hans partimedlemmar och alla andra rasister, nazister, fascister, homofober, kvinnohatare och barnhatare! FLYTTA! Ni skapar och ni har alltid skapat hat, konflikter och enorma samhällsproblem för alla oss andra i världen!


Annonser

12 thoughts on “Jimmie måste flytta

 1. Instämmer till fullo. Utan att önska livet ur någon, vore mycket bättre och lättare om dessa galningar försvann, till ett eget land. Vi andra skulle med all säkerhet kunna bygga något bra och fint. Ett starkt samhälle för alla som vill ingå och de som är beredda att ändra på sig kan få en chans…:) Läste om Åkessons märkliga siffror för ett bra tag sedan och att som han blanda in alla som invandrar och få det till en sk massinvandring skapar bara panik och lägger en vidrig grogrund för hat och rasism. Tyvärr tänker inte så många efter eller ens analyserar orden och siffrorna. Samma sak gäller hans idiotiska ord och siffror angående våldtäkter i Sverige. Känner en kvinna som arbetar inom kvinnojouren och som har gjort det under en herrans massa år. Hennes kunskaper är mycket stora. En dag fick hon frågan av en journalist om det inte var så att det var flest invandrare som misshandlade sina kvinnor? Han ville knappt tro henne när hon förklarade att de allra flesta kvinnor de tagit hand om där männen bankat dom gula och blå, var svenska kvinnor och svenska män. Däremot har denna kvinna ett flertal gånger stött på det där med sk hustruimport, där en svenska man tar hit en kvinna från annat land, gifter sig eller blir sambo med henne och roar sig sedan med att slå henne sönder och samman. Inte nog med det för om kvinnan vill lämna honom, gå till polis eller annat säger idioten; gör du det, slänger jag ut dig innan två år har gått blir du utvisad. Kvinnan är som vore hon fastbojad och många väljer att stanna hos sin plågoande av rädsla för att bli utvisad, några har kanske barn med sig som rotat sig, fått kompisar och går i skolan och för barnet skulle biter kvinnan ihop och tar smällarna. Dessa män borde utvisas istället!

 2. Jag fattar inte vad det är för "massinvandring" som Jimmie Åkesson talar om? 25000 flyktingar? Hur blir detta till "massinvandring" i Jimmies värld? Det är ju rent löjligt!Ännu mer absurt blir det när Sverigedemokraterna talar om utländska mäns påstådda kvinnohat och alla våldtäkter och kvinnomisshandel som de antar att bara utländska män begår mot kvinnor och barn. Jimmie utmålar invandrare i Sverige som skyldiga till det mesta, han ser dem som ett stort "problem" för oss andra och till och med för kvinnor. Låt kvinnor tala för sig själva – de flesta kvinnor är INTE hatare eller invandrarfientliga.Samtidigt vet vi att det stora problemet i världen, är män som grupp. Det är män som hatar kvinnor, barn, människor med bruna ögon, muslimer och sexuella och överallt i hela världen, är det män som ger uttryck för allt detta hat, förtryck och diskriminering gentemot sina medmänniskor. De män som uppenbarligen har svårt att interagera med andra människor bör flytta till ett eget land. Då slipper de både bruka våld mot människor och hata och förtrycka dem som inte passar in i deras egen lilla penisvärld.

 3. Känns ändå lite illavarslande med alla demonstranter utanför lokalen, som inte tyckte attÅkesson skulle få tala eller kanske snarare inte borde bjudas in till Akademiska föreningen. Av någon anledning kommer jag att tänka på den just nu aktuelle Omar Mustafa och hans inbjudningar av personer med olämpliga åsikter. Jag är faktiskt för yttrandefrihet i så gott som alla fall. Lagparagrafen om hets mot folkgrupp gör väl att man kommer åt de man måste sätta munkavle på. Jag tror också att många (inte alla) Sverigedemokrater tycker något annat än vad de egentligen säger. Men så länge de inte säger det de troligen egentligen tänker kan man inte rent slentrianmässigt sätta munkavle på dem.

 4. Jag anser att demokrati och yttrandefrihet skall få råda. Det är alltså inte, i mina ögon, sunt att tysta personer som Jimmie Åkesson. Det riskerar bara att han vinner fler människors sympatier. Det är däremot viktigt att de som ger sig in i debatt mot honom, gör det med bravur och det tycker jag att Ullenhag gjorde.Problemet med personer som är rasister, politiker, barnvåldtäktsmän, kvinnomisshandlare, våldtäktsmän, tjuvar osv är att de naturligtvis inte visar sina rätta jag eller skriker ut sina rätta åsikter för alla som vill lyssna. Det gjorde inte Hitler heller, han lyckades dupera en majoritet av de tyska medborgarna. Hade han varit ärlig med sitt uppsåt så hade folk också kunna skapa sig en korrekt bild av honom. Det är samma sak med Åkesson, han lindar in orden hyfsat fint och aktar sig noga för att framstå som den rasist och kvinnohatare han är.

 5. Fast nog stod det väl i "Mein kampf" vad det var Hitler ville göra ? När det sedan gäller det religiösa blir det ännu svårare eftersom man numera inte tillämpar reglerna i 1:a mosebok, såvida man inte är ortodox jude. Där ser jag fortfarande en skillnad mellan t ex islam och kristendom i så måtto att kristendomen i åtminstone svensk tappning mestadels har kommit så långt att man inte tar sina heliga skrifter på speciellt stort allvar. Jag är inte riktigt övertygad om att det s k muslimska civilsamhället har kommit fullt så långt. Men jag skall erkänna att jag blev förvånad över att den fortfarande aktuelle Omar Mustafa faktiskt VAR socialdemokrat. Nu är han väl inte ens det längre.

 6. Kan inte heller svara på vilken av dessa religiösa grupper som tar allvarligast på sina manliga heliga skrifter? Det varierar nog från individ till individ och många tar nog bokstavligt på de texter, som ger dem själva fördelar på ett eller annat sätt? Men visst, ingen människa vid sina fulla sinnes bruk, kan väl idag tro på mans-Bibelns påstående att Adam blev till ur en mans revben, ha ha ha? Omar borde kanske starta ett eget parti eller hitta något där hans åsikter passar bättre in? Sverigedemokraterna och han verkar ju i alla fall dela samma kvinnsyn;)?

 7. Frågan är om en muslim kan gå in i ett parti där KRIST ingår i namnet. Socialdemokraterna gjorde ju om sin broderskapsrörelse till någonting för alla religiösa. Märklig konstruktion !Men jag tror att miljöpartiet, med en ledande företrädare i partitoppen (Mehmet Kaplan) kommer att ha goda möjligheter till extra röster framöver. Dock är valdeltagandet lågt i t ex det område där denne bor så det blir nog till att anstränga sig en smula.F ö trodde jag, kanske en smula naivt, att buddhister var en särskilt fridsam sort. Men nu verkar det som om människor med denna livssyn förföljer muslimen borta i Burma. Tragiskt !

 8. Men har inte alla dessa manliga påhitt, dvs religioner, egentligen samma inriktning? De har väl det gemensamt, att de tror att det sitter en kvinnohatande gubbe bland molnen som vill tala om för män och framför allt kvinnor, hur de skall leva sina liv? Vad bråkar de om? Är det så svårt att enas om ett gemensamt namn på den misogyne gubben;)?How´s god? She´s black.

 9. Apropå JIMMIE så höll ju han och partiet någon form av start på en turne igår. Jag blev först förvånad över platsen, Långholmen, som ju väcker vissa associationer. Men när man funderar på saken inser man att en ö kanske är att bra plats för att hålla säkerheten på en hög nivå och avspisa motdemonstranter. 2 broar är väl vad som finns för att ta sig dit och de borde kunna bevakas.Senaste opinionsundersökningen säger i alla fall att F! riskerar att ta 1 avgörande procent av rösterna i nästa riksdagsval. Inte helt optimalt från min utgångspunkt.

 10. Sverigedemokraterna tappar tydligen var tredje väljare nu:).Dock, det är långt kvar till valet så allting kan hända. 1% är för dåligt för Fi. Vi får hoppas att det tar sig.

 11. Såg f ö JIMMIE och MARIA ARNHOLM i SvT AGENDA igår och det var väldigt uppenbart att det mesta JIMMIE sade lika gärna skulle kunna ha sagts av en kristdemokrat …

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s