Män måste isoleras

Enligt statistik från Brå, har våldtäkterna i Sverige åttadubblats (!) mellan åren 1975-2012. På 70-80-talet hade vi knappt hört talas om gruppvåldtäkter, dvs män som i grupp turas om att runka av sig med våld i främst kvinnors och barns kroppar. Idag har gruppvåldtäkter blivit ”vardagsmat” i landet.

Väldigt få våldtäktsanmälningar i landet leder till åtal, runt 13%. Mörkertalet är också stort vad gäller anmälningarna, dvs många offer för sexualbrott anmäler inte att de har utsatts för brott.

Antal anmälda sexualbrott 2011: 17 100

Antal anmälda våldtäkter 2011: 6509 st
Antal dömda/lagförda för våldtäkt 2011: 168 st

Antal anmälda våldtäkter mot barn 2011: 2900 st
Antal dömda/lagförda för våldtäkt mot barn 2011: 160 st

Det är inte bara i vårt land som mäns sexuella våld mot främst kvinnor och barn har ökat/ökar dramatiskt. Monica Antonsson skriver om mäns fasansfulla sexuella våld mot barn i Indien.

”I söndags våldtogs en nioårig flicka i Assam i Indien av två okända män.

Flickan var på väg till sin farfars hus när hon kidnappades av två maskerade män.
Hon våldtogs och lämnades sedan att dö.


Flera våldtäkter på små flickor i Indien har rapporterats den senaste tiden. Däribland en femårig flicka som torterades och våldtogs av flera män. Enligt Reuters har den femåriga flicka genomgått operationer och vårdas på sjukhus.”

Jag fann, i Monica Antonssons kommentarsfält, en postad länk om mäns grova våld och sexuella våld mot kvinnor och barn i Sydafrika (tack Hmm;))

”Kvinnor löper större risk att bli våldtagna än att få ­utbildning i Sydafrika. Inte ens sjuka, handikappade ­eller döda är förskonade.

Utan tvivel lever kvinnan i Sydafrika 2013 hotad som ett jagat djur.

Så har den människa vars namn är kvinna blivit till byte, offer, avskräde. Det finns inget bättre ord.

Späda flickor på bara några månader såväl som mormödrar befinner sig under ständig våldtäktsbelägring, särskilt i de fattiga förorterna. Mentalt handikappade flickor och lesbiska kvinnor löper stor risk att bli våldtagna, de senare väljs särskilt gärna ut för vad som benämnts ”tillrättavisande våldtäkt”. Inte ens sjuka, handikappade eller döda är förskonade.

Den kvinna som flyr från hustrumisshandel och går till polisstationen för att anmäla sin man bör tänka sig för. Lagens väktare kan själva förgå sig mot henne. Hon kan komma hem i sämre skick än hon var när hon gick. Att uppsöka en offentlig toalett på natten kan bli ödesdigert. Skickar man ut sin dotter för att köpa bröd kanske hon aldrig återvänder.

De män som kastar sig över kvinnors kroppar är i de flesta fall någon som offret känner på nära håll. Flickor från fattiga familjer kan ofta inte lita på sina fäder, bröder, farbröder eller kusiner. Andra skyldiga visar sig ofta vara bekanta till offret: lärare, själasörjare, doktorer, poliser, sjukvårdare, politiker, idrottare, skolkamrater.

Ofta kan man läsa om drogade förortsungdomar som jagar i flock och kastar sig över de flickor de får syn på. Det kallas jackrolling. Det har blivit vanligt att vilda pojkgrupper i lägre tonåren filmar sina egna gängvåldtäkter på kvinnliga klasskamrater på skolgården med sina mobiltelefoner.

Varje dag påträffas lik av våldtagna kvinnor i diken, under sängar, på tak, under lövhögar, i buskage och i slagghögar eller dumpade i sjöar och floder, latringropar och källor; inlåsta i bakluckor på bilar eller undanstoppade någon annanstans utom synhåll där förövarna hoppas att de ska glömmas bort. Bondkvinnor på små ägor och isolerade gårdar attackeras av grupper av män som våldtar, dödar och plundrar.

På landsbygden i området Bredasdorp påträffades kroppen av en ung flicka med alla tio fingrarna och båda benen brutna, vaginan uppriven av ett vasst föremål, magen uppsprättad och inälvorna utströdda på marken.”

Dessvärre får jag en känsla av att artikelförfattaren skyller allt detta mans-våld och mäns fasansfulla sexuella våld mot kvinnor och barn i Sydafrika på – mammor.

”I så fall lär det gälla även för framtidens mödrar, kvinnor som inte kommer att kunna anknyta på ett normalt omvårdande sätt till sin avkomma. Och då kommer cykeln att återupprepa sig i generationer framöver.”

Vi hör ofta män komma med påståendet att kvinnor och barn ”behöver män som beskydd”. Jag brukar ställa frågan, vad dessa män anser att kvinnor och barn behöver beskyddas ifrån – rovdjur..?

Svaret är män. Överallt i hela världen, blir svaret alltid – MÄN!


Sydafrika, Indien och alla andra mans-styrda länder och stater i världen (dvs ALLA länder i världen) som inte vill eller anser sig kunna, skydda majoriteten av sin befolkning, dvs kvinnor och barn från den manliga befolkningens våld och sexuella våld, bör införa mans-fria zoner i sina länder dit kvinnor och barn kan flytta för att få möjlighet att leva sina liv i fred och frihet.

Jag har börjat inse att det inte finns något annat sätt att komma tillrätta med mäns fasansfulla våld, sexuella våld, diskriminering och förtryck mot kvinnor och barn i världen, än att helt enkelt hålla män borta från kvinnor och barn.

Jag har inte längre några förhoppningar om att det går att tala män tillrätta, att det går att övertala makt-männen i världen att lämna ifrån sig halva makten till kvinnor eller att män överhuvudtaget, är möjliga att förändra till det bättre. Inte ens i länder som Sverige, där kvinnor har mer makt än i övriga världen, lyckas dessa kvinnor påverka maktens män att skydda majoriteten av sin befolkning från mäns våld och sexuella våld.

Jag föreslår att vi kvinnor i världen bygger oss våra egna länder och samhällen där vi kan leva i fred och frihet och beskydda varandra och varandras barn från inkräktande, våldsamma, vansinniga och fullständigt galna män. Låt män leva med varandra istället. Män kan uppenbarligen inte umgås med, eller ens befinna sig i närheten av kvinnor och barn. Bevis för detta, har vi sedan tusentals år tillbaka. Bevis för detta, har vi i ALLA länder, världen över. 

 
Män måste isoleras.

Annonser

5 thoughts on “Män måste isoleras

  1. Detta är den dystra sanningen. En sanning många blundar för dessvärre. Blundar och låtsas inte se det som sker mot kvinnor och barn hela tiden, ja dagligen. Påtalar man detta faktum piper männen att de minsann också blir misshandlade osv…jo visst men av MÄN! Mycket sällan av kvinnor och aldrig av små barn. Tyvärr tror jag sorgligt nog att det kommer att bli ännu värre. Så låt oss bygga ett eget samhälle. Jag är med. Absolut. Ett samhälle där ingen riskerar att bli slagen, kränkt, våldtagen, misshandlad, dödad, torterad för att ett äckel till man gillar våld och blod. När man ser facit, ser hur få våldtäkter som leder till fällande dom, ser hur pedofiler kommer undan, hur tillåtande samhället är gentemot sexism, sexualiserande av barn och hur det fortfarande pratas om den våldtagna flickans ansvar. Fy fan så trött jag är på allt detta. Ja, jag börjar också tro att män och kvinnor ska hållas åtskilda och det i sig är fruktansvärt att det har gått så långt i samhället att dessa tankar finns och frodas.

  2. Kvinnor beter sig inte och har aldrig betett sig så illa mot män, som män alltid i alla tider, nu och då, har gjort mot kvinnor och barn. Det märkliga tycker jag är, att alla män har en mamma, alla män är födda ur en kvinnokropp och de flesta män hade inte överlevt utan kvinnors omsorg i sina liv. Hur tackar män kvinnor? Genom att döda, våldta, slåss, förakta och håna kvinnor. (och kvinnors barn)Tyvärr får vi nog inse, Bella att det kommer att bli värre. Mäns våld och sexuella våld mot kvinnor och barn normaliseras och ökar alltmer i alla världsdelar, inte minst genom den manliga porren som idag finns tillgänglig för de flesta av världens män. Manlig porr som pojkar börjar titta på, redan innan de har hunnit upp i tonåren.Sverige har blivit mer och mer antifeminint. Det döms nästan inga våldtäktsmän, kvinnomisshandlare, barnvåldtäktsmän i våra domstolar alls. Det är tydligt att makthavarna fullständigt skiter i majoriteten av sina medborgares utsatthet för våld och sexuellt våld samt i deras rättssäkerhet, mänskliga och demokratiska rättigheter. Kvinnor får inte ens göra sina röster hörda, angående kvinnors och barns livsvillkor. Män vill inte lyssna på hur vi kvinnor ser på tex manlig porr, där män skildrar sina fantasier om kvinnor och kvinnlig sexualitet och hur dessa fantasier skadar kvinnor, barn och också män. Män anser sig ha all rätt att skildra sina fantasier om kvinnor i sin porr, som de önskar. Män vill inte se, män vill inte lyssna, inte höra och fortfarande anser många män att män vet bättre än kvinnor hur vår gemensamma värld skall styras. Det går åt helvete, som jag brukar säga.Kvinnor som lever ihop med män som misshandlar och våldtar dem och barnen, ges rådet att omedelbart avlägsna sig själv från mannen i fråga, för gott. Det finns ingen bot för den här typen av män och kvinnor och barns enda alternativ att överleva och få leva i fred och frihet, är att få bort mannen ur sina liv. Han kommer nämligen inte att sluta, inte att bättra sig och förmodligen aldrig ens förstå, att det är honom det är fel på.Varför inte göra likadant i världen? Vi får ju helt enkelt någon gång börja inse, efter tusentals, tusentals år av mäns våld, sexuella våld, förtryck, diskriminering och hat mot kvinnor och barn, att män är oföränderliga? Vi har väl också insett, att män helt enkelt inte VILL ändra på sig, med tanke på det motstånd vi ser och alltid har sett, från mäns sida?Jag förstår inte heller varför resten av världen accepterar att män i tex Indien och Sydafrika behandlar en majoritet av sin befolkning på detta fasansfulla sätt? Tänk om man hade gjort likadant mot svarta eller judar, som man gör mot kvinnor och barn? Hela världen skulle förfasas och vidta åtgärder mot dessa länder men nu är det väl bara män som har "lite sex" och mördar lite kvinnor och barn? Inte så farligt med andra ord? Detta är ett oerhört missbildat och patriarkalt sätt att tänka. Män förgör, förstör, styr, domderar, dominerar och de tillåts göra det. Patriarkala länder är mer rädda om sin manliga befolkning, än majoriteten av sin befolkning, dvs kvinnor och barn. I en modern värld borde det faktiskt finnas en världsdel för bara kvinnor och barn, så att de själva fick möjlighet att välja hur de vill leva sina liv, utan mäns dominans, våld och sexuella våld. Jag skulle inte tveka för ett ögonblick, att flytta dit. De antifeminstiska kvinnorna kan dock stanna kvar i mansvärlden;)

  3. Ja, rubriken säger väl allt? Det är uppenbart att män inte klarar av att leva i samma samhälle som kvinnor och barn.Inte i Sverige, inte i Indien, inte någonstans i hela världen. Det ständigt pågående manliga kriget mot kvinnan och hennes barn. Det tar aldrig slut.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s