Mats Bax….

…. på (S)Expressen fortsätter i samma anda…
http://www.expressen.se/nyheter/18-aring-haktad-misstankt-for-grovt-ran/

”Den 32-årige mannen ska ha lurats ut på en fejkad dejt med flickorna och sen blivit rånad och mördad.”

Hur många 32-åriga män känner ni som ”går på dejt” med tonårsflickor = betalar för att få runka av sig i tonårsflickor = barn-torsk? 

Mats Bax har en egen blogg.

Mats Bax
Expressen
Annonser

12 thoughts on “Mats Bax….

  1. Borde gå att göra dåliga vitsar på mannens efternamn i synnerhet. Minns löntagarfonderna och hur de "baxades" ända hit, enligt Kjell-Olof Feldts små anteckningar som smygfilmades i en riksdagsdebatt.

  2. Och jag som trodde alla kände till den här incidenten :"Efter den socialdemokratiska valsegern 1982 infördes en modifierad form av löntagarfonder där företagen under åren 1984-90 betalade bland annat "vinstskatt" och "vinstdelningsskatt".[5] I samband med riksdagsdebatten om löntagarfondernas införande fotograferades dåvarande finansminister Kjell-Olof Feldts berömda dikt "löntagarfonder":Löntagarfonder är ett jävla skit,men nu har vi baxat dem ända hit.Sen ska de fyllas med varenda pamp,som stött oss så starkt i våran kamp.Nu behöver vi inte gå flera ronder,förrän hela Sverige är fullt av fonder."Möjligen någon form av självironi …

  3. Apropå mannens blogg och okonventionell avvändning av städutrustning kan sägas att redan den bortgångne Eddie Meduza tog upp de här sakerna …

  4. Ja, det är vanligare än vad kvinnor tror, sånt här.Män som runkar i dammsugare, termosar fyllda med köttfärs, åsnor, hundar, får, hästar… Kvinnor, barn, andra män..Män som leker lekar som tex "runka bulle" med varandra.

  5. Helt suveränt tips ju. Alla män som behöver få utlopp för sina drifter i tid och otid och så pass att dom till och med vill köpa övergrepp på barn kan bara köpa en dammsugare och göra av sig sina drifter i.Då behöver dom inte utnyttja levande människor.GF

  6. Ja, hellre dammsugare, termosar och uppblåsbara barbara, än barn och kvinnor? Vad är deras problem, liksom?Tack, förresten;)

  7. Apropå hur människor beskrivs i media : Tidningarna delar, när så är möjligt, upp de som agerat i något sammanhang enligt principen goda/onda, offer/förövare och vinnare/förlorare. I det här fallet är den ena parten, oavsett vad som hänt innan, offer och dessutom mordoffer vilket är svårt att komma ifrån. Förövare i allra högsta grad är då hans banemän, nämligen de 2 25åringarna. De båda flickorna blir på något sätt bifigurer i dramat.Vad man än tycker om saken är det ändå ungefär det här perspektivet som kommer att gälla. Sedan finns det ju mängder av intressanta trådar att nysta i vid sidan av men dessa kommer sannolikt inte att få så speciellt mycket mediautrymme. Skulle bli alldeles för krångligt för vanliga människor.

  8. Problemet är väl att media inte framställt flickorna som just bifigurer utan som huvudmän för brottet.De får bära ansvar både för mordet och för att den mördade åkte ut till en dunge för att köpa sex av unga flickor..

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s