Kom ned till Moder Jord

Jag har ju tidigare talat om många antifeministiska mäns inbillade överordning och hur denna inbillning hos män, dvs att de tror sig vara ”bättre” än och överordnade Kvinnan, deras Moder (eller människor från andra länder), kan ta sig uttryck i allas vår vardag, inom politiken och förstås – på alla områden i hela världen. Det har tyvärr visat sig att dessa mäns förakt för Kvinnan, går hand i hand med förakt för människor som är födda i andra länder. Skillnaden mellan dessa antifeministiska mäns rasism och dessa mäns kvinnoförakt, är förstås att det manliga kvinnoföraktet riktar sig mot halva jordens befolkning samt att – med kvinnohatet följer barnhatet.

Det är nästan svårt att tro det när man ser det men här är ett ypperligt exempel på dessa antifeministiska, rasistiska, kvinnohatande mäns enormt uppblåsta egon. Här talar alltså ”Sverigedemokratiska” män i nutid. År 2013.

http://www.interasistmen.se/granskning/stor-sammanstallning-av-kvinnohatet-pa-avpixlat-rabiata-piuder/

Exempel på denna manliga idioti:

”Naturen har gett män företräde”

”För inte så länge sedan brändes trollpackor på bål – kanske en sed att väcka liv i?!”

”Kvinnor har rättigheter därför att vi män tillåter det.”

Här ser vi alltså typexempel på, inte bara manligt, mycket oattraktivt skryt och en förbluffande osund, förvrängd bild av mannen som människa, utan också typexempel på den manliga oförmågan att se verkligheten från annat perspektiv, än det manliga perspektivet. Här inbillar sig alltså män, att kvinnor är beroende av män, istället för tvärtom. Den manliga ”tvärt-om-världen”.

Och jag tänker – fungerar inte hjärnorna på dessa män? Måste jag beskriva sanningen för dem och för att kunna göra det, nedlåta mig till att uttrycka förtäckta hot precis som dessa män gör mot Kvinnan? Man tänker att de flesta män år 2013 skulle vara medvetna om att den biologiska grunden i mannen, är Kvinnan? Alla män är flickfoster från början och penis är ingenting annat än en förstorad klitoris. Det är alltså Kvinnan som är den biologiska grunden till människan – inte mannen.

Måste jag förklara för dessa män, att deras könskrig mot Kvinnan är något som de aldrig kommer att vinna, då/om/när saker och ting ställs på sin spets?

Alla män är skapade i en kvinnokropp, män har blivit matade av en kvinnokropp och alla män har sin Moder att tacka, för att de ens är vid liv. På så sätt är det alltid lika förvånande att se dessa män inbilla sig att de någonsin kommer att ”vinna” något krig mot Kvinnan, alla mäns Moder. Det strider mot naturen eftersom Kvinnan, Modern naturligtvis har företräde och all makt den dagen Kvinnan tröttnar på mannen och hans till synes outsinliga hat och förakt mot den enda människa som när honom – dvs Modern. Tror kanske dessa män att de föds ur kvinnokroppen som fullvuxna män, ”stora och starka”, dvs ”större och starkare” än Kvinnan?

Snälla nån? Om Kvinnan hade varit lika upptagen med och belamrad av samma outsinliga hat mot mannen, som mannen är mot Kvinnan, så hade Modern för länge sedan sett till att ställa ut alla gossebarn i skogen och matat rovdjuren med dem. Alternativt överlämnat gossebarnen i mäns vård och omsorg, vilket garanterat hade reducerat antalet män på denna jord. Alternativt ägnat sig åt selektiva aborter till nackdel för pojkar, istället för flickor.

Kom ned till Moder Jord, era imbecilla jävla fånar! Innan det är försent för er.

Annonser

6 thoughts on “Kom ned till Moder Jord

  • Emil: Jag måste tyvärr hålla med. Världen vore lugnare och bättre för alla, om vi reducerade antalet män på jorden. Det är bara inte klokt att man skall behöva tänka i sådana banor? Så länge alla dessa galna män vägrar att lugna ned sig, vägrar att komma ned på jorden, vägrar att agera som medmänniskor med empati, förståelse samt visa hänsyn och respekt för andra, så kommer allt bara att bli värre. Nu visar det sig dessutom att forskare tror att det kommer att födas fler pojkar än flickor i framtiden.

   Det verkar omöjligt att ändra på den ”manlighet” och den värld som män har skapat. Kvinnorörelsen har verkat i flera hundra år nu och fortfarande är det män som styr hela världen med all sin inbillade och påhittade, ofta vulgära, dominanta och barbariska ”manlighet”. De vägrar att tänka i nya banor, de vägrar att lämna ifrån sig sina förmåner, sin bestämmanderätt, sitt tolkningsföreträde och de vägrar att dela med sig. De är maktgalna och förblindade av hat mot andra människor.

   Jag tycker inte att det är konstigt att fler kvinnor i England blir lesbiska. Kvinnor ”behöver” i och för sig varken män eller kvinnor för att tillfredsställa sin sexualitet men varför inte fler kvinnor väljer att leva tillsammans med andra kvinnor (lesbiska eller inte lesbiska) beror förstås på att det inte är manlig ”norm” i samhället. Kvinnor och barn hade haft allt att tjäna på att välja bort män i sina liv. Kvinnor som lever med kvinnor kan hjälpas åt med hushållsarbetet, eventuella barns uppfostran, har ofta samma intressen, gillar samma mat, samma tv-program – kort sagt – de delar sin vardag med en jämlike istället för någon som tror att han är överordnad kvinnorna och barnen. Män som för övrigt ställer till med en väldig massa skit i hetero-familjerna och orsakar långvariga hälsoproblem för både kvinnor och deras barn. En ny generation pojkar som har vuxit upp med kvinnliga värderingar, är vad vi behöver. Jag tror inte att mannen är ”biologiskt ond” – jag tror att den skapade ”manligheten” som innebär dominans, högfärdighet, vulgäritet, respektlöshet, egoism och maktfullkomlighet, är ond.

   Nu går hela världen mot sämre ekonomiska tider. Vi vet vad det här inneburit i historien, dvs ”oroligheter” hos världens makthavare. Nu måste dessa män säkra sitt eget lands överlevnad, tillgångar, pengar och fortsatta ekonomiska välfärd. Hur de tänker gå tillväga återstår att se men det kommer inte att bli vare sig vackert eller demokratiskt, sanna mina ord.

 1. Jag har denna helg tittat på en hel del tv-program allt från barnprogram till typiskt manliga program. Det kom sig av att tre gnällspikar anmälde ”Familjen Hedenhös” då det svurits två gånger och att en massa vaser på museet hade slängts i golvet.Vad tusan är det med folk egentligen? Jag tror att det är religiösa tokar för Hedenhös var riktigt kul och jag älskar dom.böckerna.

  Jag tittade på tv3, tv4 och tv5 på deras barnprogram och så mycket våld, dödande och skjutande kan jämföras med dom actions som är för vuxna fast här var det tecknat. Hur skulle det vara om dessa gnällspikar vände sig dit för jag kan aldrig tro att det är så nyttigt för ungar att titta på alla dessa skitprogram där många verkar vara från Japan.

  Sen tittade jag på kanal10 och där var det bara krigshistoria och krigsfilmer eller sport och USA:s vapenutveckling och dom är helt perverterade, en bomb fälls och ut kommer tusentals stålkulor som går igenom tjock plåt eller om det var tjocka stålplattor. På Discovery är det skjutgalna män och vapenbutiker och jag tror banne mig att många män blir mer tillfredsställda av att smeka ett vapen än vad dom blir av sina fruar m.m. Det enda män verkar tänka på är hur förgöra sin ”fiende”.

  Då var det så uppfriskande att se ”Fröken Frimans krig” och att det faktiskt har hänt för så där 100 år sedan. Att slåss mot gubbväldet då var inte lätt och jag ser fram mot att se resterande 2 avsnitt. Men samtidigt känns det som vi är på väg mot det igen. Världen blir allt galnare och det bästa vore om kvinnor steriliserade sig eller gjorde abort om det visade sig att det inte var en flicka och adoptera hemlösa flickor.

  • Nu var det länge sedan, som jag kollade på barnprogram men jag blir förstås inte ett dugg förvånad av det du berättar, SQE. Jag har bland annat hört att det existerar sublima budskap om (hetero-)sex, i bland annat Disneys filmer. Om det ligger någon sanning i det, vet jag förstås inte men att barn tidigt ”utbildas” i en romantiserad bild av hetero-kärlek á la Hollywood, råder det ingen tvekan om. Detsamma gäller för oss vuxna – hur många urtrista ”amerikanska romantiska komedier” går det inte på tv-kanalerna varje dag? Våld och sex brukar höra ihop i filmer och tv-program, antagligen pga att det är två ämnen som män är intresserade av.

   Det mesta av det vi ser på tv, härstammar ju från USA. Våra tv-kanaler köper in tv-program/filmer på liknande sätt som vi som privatpersoner gör, dvs som ”paket”. Om tv3 tex vill köpa in en särskild populär tv-serie, så måste de köpa ett helt ”paket” av olika filmer/serier/program.

   Precis som du skriver, är det mycket våld och sex som visas. De flesta filmer går ut på att skildra manligt brödraskap/vänskap, män som ”hjältar” som besegrar sina fiender, män som slåss och män som har mycket sex med snygga kvinnor. Kvinnor å andra sidan, skildras som barnsliga men sexualiserade våp, som måste ”räddas” av en man, som alltid har sex med män, som alltid hittar ”den rätte” mannen, gifter sig, blir en sexig mamma och lever lyckligt med mannen i alla sina dar.

   Äkta vänskap kvinnor emellan ser vi sällan – det är tydligen mer intressant för män, att skildra kvinnor som bittra fiender som hugger varandra i ryggen och framför allt kvinnor som ”slåss” med varandra om manlig gunst genom att anspela hårt på manlig sexualitet. Sen har vi ju klassikern: gamla, feta och ”mindre attraktiva” män får ligga med mycket yngre och snyggare kvinnor i filmerna. Gamla, feta och ”mindre attraktiva” kvinnor får ALDRIG ligga med snyggare och yngre män. Äldre män i filmerna har dessutom nästan alltid fruar/flickvänner som ser yngre och bättre ut än de själva fastän vi skall tro att de är någorlunda i samma ålder. Kvinnor har dessutom alltid mindre kläder på sig än män och det är kutym att kvinnliga huvudrollsinnehavare, måste visa naken hud. Har män inte fått en ordentlig uppfattning om hur kvinnans nakna kropp ser ut, så är det helt enkelt ingen bra film för män;)

   Även om mycket har hänt på 100 år, så är det manliga motståndet tyvärr detsamma nu som då, eftersom det manliga motståndet alltid reser på sig, dvs aldrig riktigt ger vika. Det kallar vi ”backlash”, ett manligt ”fenomen” som alltid återkommer i historien. Nu är vi där igen men vissa kvinnor i Sverige inbillar sig fortfarande att inga rättigheter kan tas ifrån dem. En sak är dock säker – kvinnor vaknar alltid vad det lider men tyvärr ofta försent, vilket innebär att vi kvinnor alltid får börja om på ruta ett igen. Ett steg framåt, ett hundra år tillbaka. Mäns ”rättigheter” går däremot jäkligt snabbt för män att åtgärda, som vi ser tex med delat barnbidrag, gemensam vårdnad, avskaffad värnplikt och billigare fordonsförsäkringar för män.

   Kvinnor kommer aldrig att ”vinna” det ständiga kriget som män för mot oss genom att försöka resonera med män, argumentera mot män eller genom att be män snällt om lov. Män lyssnar helt enkelt inte på sånt och eftersom de med odemokratiska och fega medel har tillskanskat sig all världens tillgångar och maktpositioner, kan vi heller inte vinna genom att skapa våra egna demokratiska lagar och regler eller samhällen – män har satt sig själva på makten och som vi ser, drar de sig inte för att utnyttja den mot kvinnor och barn på de mest fruktansvärda sätt. Censur, undanhållande av information, massiv propaganda, lagtvång och inte minst – våld och sexuellt våld.

 2. Instämmer verkligen i att män behöver komma ner på jorden! Sorgligt är det också tyvärr när man som singel hävdar sitt obundna liv och att man är nöjd med det. Det är då man så tydligt märker den påverkan som finns hos de flesta och inte minst bland kvinnliga kollegor eller andra. Livet ska liksom innefatta en man och när en påpekar hur de flesta män och relationer till män oftast blir till nackdel för det egna livet och inte minst det arbete man liksom ska utföra ja då har man en underlig syn på män…Det räcker ju bara att sitta framför dumburken ett antal timmar så ser man vad det är som skapar de flesta problem i samhället, är man inte helt blind så kan man väl inte missa det så uppenbara. Fler och fler kvinnor väljer bort män och det kanske är dags att dagens män tar sig en allvarlig funderare på varför. Men det vanliga är ju att man ”måste behöva en man” och när man då svarar med att ”jag vet faktiskt inte vad jag ska ha en man till och att det för mig bara innebär mer arbete förr eller senare” då har man en underlig manssyn. Alltså jag förstår inte detta försvar för något som så uppenbart inte fungerar i de flesta fall. Någon skrev till mig att det var starkt att leva som singel. Tvärtom skulle jag vilja påstå! Däremot är det starkt av en kvinna som lever ihop med en pojke till man, där hon tvingas ansvara för allt. Och jo, visst är det starkt av ensamstående mammor då de i de flesta fall har knappt någon märkbar eller ingen hjälp alls av mannen/pappan till barnen.Men att leva som singel med vuxna barn det är fan i mej fantastiskt! 🙂

  • Jodå, Ann. Som singelkvinna får man hela tiden negativa vibbar, från sin omgivning. Alla tror ju liksom att man bara går och väntar på den där ”rätte” mannen och att man förr eller senare kommer att falla offer för den ”stora kärleken”. Det värsta som jag har stött på, är de där människorna som springer och pratar skit bakom ryggen på singelkvinnor. De är rent livsfarliga, för de kan hitta på och ljuga ihop vad som helst och sprider detta till andra, som en sanning.

   De kan ha de mest märkliga vanföreställningar om singelkvinnor, tex att vi sitter och super ner oss av längtan efter en man, att vi är ”psykiskt störda” på nåt sätt, att vi har blivit utsatta för ”mans-trauman”, att vi är ensamma och olyckliga, att vi är ”onormala”, att vi är sexuellt frigida etc, etc. Det finns liksom inte inom folks världsbild, att en kvinna faktiskt kan leva utan en man i sitt hem och känna sig mycket lyckligare, mycket mer social, mycket mindre ensam, mycket mer sexuell och framför allt – att en kvinna på så sätt ofta skapar sig ett mycket mer hälsosamt och bekvämare liv.;)

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s