Folket jublade när Schyman talade

http://www.aftonbladet.se/nyheter/article18198945.ab

http://www.svd.se/nyheter/inrikes/stor-manifestation-mot-valdtakter_8906902.svd

”Kravet på att samtycke ska finnas med i sexualbrottslagstiftningen seglar nu upp som en het fråga under valåret 2014. Men frågan splittrar båda blocken.”

Det förvånar väl inte någon, att de antifeministiska mans-partierna Moderaterna och Sverigedemokraterna, anser att sexuellt samtycke mellan främst heterosexuella partners, dvs män och kvinnor, är onödigt att lagstifta om? I synnerhet när detta lagförslag främst gäller att säkerställa heterosexuella kvinnors samtycke, när män säger sig/tror sig/påstår sig ha haft ”sex” med dessa kvinnor och att kvinnorna då, per automatik enligt rättsväsendet, också skall ha haft ”sex”?

Tydligen finns det många män därute i samhället, i rättsväsendet och även i politiken, som anser att män skall kunna utöva sin manliga sexualitet mot kvinnor som inte är intresserade av att delta, som inte samtycker? Varför vill män tvinga sin sexualitet på andra människor som inte samtycker och som inte är intresserade av att delta i, eller tillfredsställa manlig sexualitet åt män? Det förvånar mig däremot, att Socialdemokraterna tvekar i frågan. Hur Feministiskt Initiativ ställer sig i frågan, är det väl inte någon som ens funderar över? Lyssna på Gudrun Schymans tal  – det är så bra att det går rysningar genom kroppen!

”Det parti som rev ner flest applåder och fick de tusentals som samlats på Medborgarplatsen att jubla, var inte någon representant från riksdagens partier. Det var den förre vänsterledaren och Feministiskt Initiativs talesperson Gudrun Schyman.

– Nu är det feminismens genombrott. Nu kommer äntligen den tid som vi kommer att beskriva i historien som då det påbörjades det paradigmskifte som vi så gärna och hett längtat efter, så många jorden över. Då påbörjades den tid då vi slutade se varandra som kön och började se varandra som människor, sa hon.”

”Störst jubel mötte avslutningstalaren, den rutinerade Gudrun Schyman, talesperson för Feministiskt initiativ. Hon fick stort gensvar från åhörarna efter att ha förkunnat att denna demonstration är ett tecken på feminismens genombrott.”

Låt oss nu rösta fram en av våra mest rutinerade politiker, Gudrun Schyman till vår nästa statsminister och därmed rösta fram Sveriges första landsmoder, landets första kvinnliga statsminister genom tiderna! Det är nya tider nu, världen håller på att förändras, måste förändras och det är hög tid att modernisera vårt gammalmodiga, antifeministiskt styrda land (och värld). Ett nytt samhälle, ett nytt Sverige och en ny värld där alla – inte bara vita, heterosexuella män – kan trivas och få leva sina liv i fred och frihet. Ett land, en värld där alla människor har samma rättigheter, samma skyldigheter och samma möjligheter att forma och styra sina egna liv.

4 thoughts on “Folket jublade när Schyman talade

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s