Lär dig heterosexets stora gåta – träna!

Min farmor hade en broderad tavla på väggen när jag var barn. Ni känner väl alla igen detta? Det stod:

”Lär dig livets stora gåta – älska, glömma och förlåta”

Och jag tänker – är inte detta väldigt representativt för hur flickor och kvinnor fostras i mans-samhället? Vi kvinnor får lära oss att vi skall älska män, vara lojala mot män, glömma alla oförätter som alla män någonsin har begått mot oss och förlåta män för allt ont, oavsett hur illa de har betett sig mot oss.

Utöver detta får vi kvinnor lära oss att lägga ned tid och energi på att försöka förstå män, visa förståelse för män, öva på allt möjligt som har med män att göra, att aldrig ge upp om män eller åtminstone ha stort tålamod med män. Inte minst får vi kvinnor lära oss att vi måste ”träna” mycket på att ha sex med män.

Ni känner ju igen resonemanget?

”Första gången kanske inte blir så bra men heterosexet blir bättre, ju mer kvinnor ”tränar” på det.”

Vilken otroligt smart heterosex-strategi, eller hur? Hade jag t.ex själv gått helt och hållet på min magkänsla efter ”första gången” med en man, så hade jag aldrig mer haft sex med en man men jag fick, precis som alla andra kvinnor, lära mig att denna första, förnedrande, smärtsamma och primitiva ”upplevelse” eller snarare enorma besvikelse, var något heeeelt normaalt” och att det bara var för mig, att försöka igen. Och igen. Och igen. Och igen.

”Opp o hoppa igen, flicka lilla.”

Många kvinnor får aldrig orgasm, när de har sex med män. Många kvinnor får sällan orgasm, när de har sex med män. Många kvinnor får bara orgasm ibland, när de har sex med män. Många kvinnor får sin första orgasm med en man, först när de har kommit upp i 30-årsåldern. Det blir en väldig massa gånger, en kvinna måste ”träna” på att ha sex med män, för att någon gång i framtiden, eventuellt få ut någonting själv, av hetero-sexet? Det är ju toppen för män (som verkar älska att ha sex med kvinnor), att alla hetero-kvinnor är så duktiga på att ”träna” på att ha sex med män?;)

Sen intalas vi kvinnor, att vi måste ”träna” på olika sorters sex-ställningar med män, för att eventuellt hitta någon ställning, där vi också kan få orgasm under det ofta mycket tidspressade in-ut-sprut-slut-sexet med mannen. Ja, det kan ju kännas lite förnedrande till en början för en kvinna, att t.ex stå på alla fyra, naken framför en man och försöka komma underfund med hur mannens runkande i ens kropp bakom en, skall kunna göra något för ens klitoris, samtidigt som man desperat försöker spjärna emot för att undvika att slå huvudet i väggen av mannens hårda stötar i ens kropp MEN – det går över! Vi kvinnor lär oss, om vi bara ”tränar” mycket, kommer över vår blyghet, inser att mannen sliter oss i håret och slår oss hårt på skinkorna för att han älskar oss så mycket och lär oss att slappna aaaaav.

Inte nog med det! Män vill ha nytt, nytt, nytt hela tiden när det gäller sex och vi kvinnor intalas, att vi måste ”träna” på att försöka tänka ”nytt” kring heterosex och öppna alla våra sinnen inför allt sex som män kan tänkas vilja ha  med oss – annars finns risk för att män blir sexuellt uttråkade och måste vara otrogna. Se bara på torskarna som beställer en vit kvinna att köpe-runka i ena dagen och en svart kvinna att köpe-runka i andra dagen.

Vi kvinnor måste då ”träna” på att testa nya grejer på området heterosex, t.ex ”träna” på att ha sex med män utomhus, i bilen, på köksbordet eller hängandes i takkronan. ”Ingenting är omöjligt”, sade mannen. Fortfarande har vi kvinnor, vid den här tidpunkten, kanske inte ens fått någon orgasm, trots allt vårt duktiga ”tränande”. Då kan man tycka att det är läge att ge upp?

Nej, nej, nej!!

Den där vaginala orgasmen, som kanske inte ens existerar, kan faktiskt dyka upp helt plötsligt från ingenstans, om vi kvinnor bara fortsätter att ”träna”. Det finns alltid mer att ”träna” på inom det heterosexuella området och nya gränser/tabun för män att överskrida. Att det är just kvinnors kroppar, vars gränser skall överskridas, är något som vi kvinnor måste ”träna” på att ha överseende med. Vi måste ”träna” på att inte vara så himla blyga och ”träna” på att släppa på ALL vår eventuella kvarvarande kroppsliga integritet.

Nu för tiden, intalas t.ex unga tjejer och kvinnor att de måste ”träna” på, att låta män runka av sig i deras anal. Om kvinnor inte gillar det första gången så intalas de, att de måste försöka igen, kanske med lite mer glidmedel den här gången så att det inte skall göra alltför jävla ont och lite blödningar och magont efteråt, är ”heeeelt normaalt”. Om de inte gillar det den andra, tredje eller tionde gången heller så måste kvinnorna ändå fortsätta att ”träna”, eftersom smärta, utebliven orgasm, lite blödningar, magont eller risk för analcancer, fissurer, hiv och aids, analt framfall och framtida risker för att inte kunna hålla avföringen, inte är någon anledning för en kvinna, att inte upplåta även sitt analhål åt män att runka av sig i.

Här skall vi också komma ihåg, att kvinnor faktiskt måste ”träna” på att försöka låta bli att kräkas när män vill runka av sig nere i halsen på kvinnor, samt att ”träna” på att försöka låta bli att kräkas när män vill runka av sig i kvinnors hals, efter att de har dragit ur snoppen ur kvinnans anal. Vi kvinnor måste ”träna” på att inse att detta bara är ännu en av alla kärleksförklaringar, som män visar kvinnor under sex.

Senaste ”nytt” på heterosexualitetens och hetero-kärlekens område är vålds- och förnedringssex. Det kallas även BDSM. Här måste kvinnor ”träna” på att t.ex bli instängda av män i små djur-burar, samtidigt som män urinerar på kvinnor genom gallret. Kvinnor måste t.ex ”träna” på att män slår dem blodiga i ansiktet och/eller på kroppen, bryter deras näsben eller revben, sätter klädnypor i deras bröstvårtor, binder fast dem med rep, sätter handklovar på dem, bränner dem med cigaretter, sliter av hårtussar eller tar struptag på kvinnor tills de nästan, men bara nästan, förlorar medvetandet. Eller tja, det har ju faktiskt hänt att kvinnor har förlorat medvetandet helt, dvs dött men vad sjutton – heterosex är ju heterosex.

Hur illa kan det vara, att dö av lite kärlek? Det är väl heeelt normaalt för kvinnor i ett mans-samhälle?

Annonser

One thought on “Lär dig heterosexets stora gåta – träna!

  1. Pingback: Jag har tittat på porr | NoBoyToy

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s