Ropen skalla – makten åt kvinnorna!

Vi tvingas alla leva i en fullständigt galen och horribel värld eftersom män tar sig rätten och alltid har tagit sig rätten, att enväldigt styra vårt gemensamma jordklot. Detta absurda mans-välde har framför allt visat sig vara extremt farligt och skadligt för kvinnor och barn, dvs majoriteten av jordens befolkning. Se bara på detta (ett exempel bland många, många andra):


http://www.svd.se/nyheter/utrikes/straffrihet-for-valdtaktsman-slopas_8921732.svd

”Marockos parlament har enhälligt röstat för att avskaffa en kritiserad lag som tillåter män som våldtagit flickor att slippa straff om de gifter sig med offret.”

Vem/vad, förutom män, kan överhuvudtaget stifta den här typen av lagar? Hur många kvinnor fick vara med och yttra sig i frågan, tror ni? Hur många fler bevis behöver egentligen kvinnor (och män) på att det INTE GÅR, att låta män styra världen utifrån sina egna ”värderingar”, sitt ”manliga” och snopp-liga, inskränkta, korkade, ointelligenta, uppenbart mentalt störda, egoistiska och odemokratiska perspektiv, helt och hållet utan inflytande och påverkan av kvinnor?

Jag menar – vi vet ju alla hur det ser ut i de svenska hetero-familjerna och i alla andra hetero-familjer runt om i världen? Hur går det för kvinnorna och barnen i dem, om kvinnan ”låter” mannen ensam fatta viktiga beslut, sköta ekonomin, hushållet och bestämma över barnen? Hur går det för kvinnorna och barnen i dessa hetero-boenden, när maktmän fråntar dem deras möjlighet att ta sig därifrån, genom att tex diskriminera och förtrycka kvinnor ekonomiskt, i lagstiftningen och via sociala normer? Hur går det när kvinnor inte ges möjlighet att besluta och bestämma över sitt eget jordklot, sina egna livsvillkor och sina egna och barnens liv? Hur går det och hur har det gått när vi har låtit män, med mäns odemokratiska och fega metoder, ta över och styra hela vår planet utan kvinnors inblandning….??!!

Det går käpprätt åt helvete!! Hur mycket mer elände skall män få ställa till här i världen, innan ni börjar reagera där ute?! När kommer ni att förstå, att det inte finns några som helst gränser, för vad män kan ställa till? Hur länge skall vi feminister egentligen behöva peka med hela handen och skrika i högan sky för att få resten av er, att vakna upp?  

Det är hög tid för en ny feministisk världsordning. Bevis för det, finns överallt i alla världsdelar, i alla samhällen och kulturer för den som vågar/orkar öppna ögonen!

Ropen skalla – makten åt kvinnorna!! 

Annonser

2 thoughts on “Ropen skalla – makten åt kvinnorna!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s