11 tankar om “Mer om Henrik Sundholm

  • Calle: jag instämmer i att han är mycket obehaglig. Propedofil OCH gillar sadistiskt ”sex”? Kan det bli värre?
   Ok – kollar mailen.

   • Han har många läsare också. Läskigt hur lätt det är att sprida sådan här dynga och få folk med sig.

   • Calle: ja, att vissa människor liksom bara förbiser och inför sig själva försvarar vad Sundholm själv har skrivit, är oerhört skrämmande.
    Den här typen av åsikter som Henrik Sundholm ger uttryck för, borde få normalt funtade människor att reagera och fråga sig, vad för typ av person han är. Jag utgår ifrån att de här människorna alltså inte är riktigt normalt funtade eller att de kanske till och med instämmer i vad han skriver.

 1. Där kom det!! Äntligen!! Har väntat på att hans propedofila propaganda skulle avslöjas:

  ”Dt som fått Henrik Sundholm att dra slutsatsen att byxmyndighetsåldern skall avskaffas är inte några ”välrenommerade” rapporter, det är hans egen frihetsprincip:
  Du får göra vad du vill så länge du inte med avsiktligt fysiskt angreppsvåld skadar någon annan.
  Så formulerar inte han det, men så har han i en tidigare debatt visat att det är. Han menar också att föräldrar ska få intala sina barn att är feta, fula, har för små bröst osv.
  Friheten gäller för den som kan försvara den, det kan inte en femåring.

  Sundholm menar att våldtäkter mot barn givetvis ska vara illegala, men inte sex som barnet är med på” http://lsmv.blogspot.se/2008/02/debunking-henrik-sundholm-del-1.html

  • Antipeddo: Det där argumentet om ”barn som är med på” har Henrik Sundholm fått från pedofil-lobbyn. Pedofiler fattar inte att barn är barn, kanske pga av att pedofiler ofta inte själva fattar att de är vuxna. Pedofiler känner sig ofta som barn hela livet och inbillar sig att de ”identifierar sig” med barn och vice versa. De inbillar sig, på fullt allvar alltså, att barn har mental och fysisk kapacitet att freda sig mot vuxna mäns påtvingande sexualitet, vilket många vuxna kvinnor knappt klarar av. Det är en psykisk störning hos pedofiler, helt enkelt.

  • Antipeddo: jag har funderat på din andra kommentar och kommit fram till att jag inte kan publicera den (åtminstone inte i kommentarsfältet). Den är alldeles för grov och bidrar till pedofil-lobbyns försök att sprida sina ”argument” samt att normalisera pedofil störning. Jag kan inte medverka till detta även om jag förstår mycket väl, att din tanke var att ge tydliga exempel på dessa störda mäns pedofila tankar.

   Jag nöjer mig med att publicera början av din kommentar så att övriga läsare får en hum om vad jag talar om här:

   ”Jodu, där fanns fler som avslöjade sina propedofila agendor som exempelvis projo aka hanna Warg aka gothbarbie aka hanna Söderström (som grundade pedofil.se tillsammans med helen ludvigsson även känd som skelettkvinnan): http://lsmv.blogspot.se/2008/02/debunking-henrik-sundholm-del-1.html

   ” projO sa…
   Sundholm verkar inte orka med dig, men jag deltar gärna i den här debatten eftersom jag kan den så väl och har fört den många gånger tidigare.”

   Jag känner till Hanna Warg, dvs killen som gjorde om sig till kvinna samt hens pedofila intresse. Jag skrev om honom här:
   http://noboytoy.blogspot.se/2013/08/liberaldemokraterna-pedofili-och.html

  • isesindorf: tyder knappast på en särskilt sund och normal man? Fixeringen vid främst Fanny är total. Tja, förutom fixeringen vid pedofili, sadistiskt manligt ”sex” mot kvinnor (barn?) eller ”avvikande sexualitet” som han själv väljer att kalla det.

 2. Jag har visserligen starka åsikter att alla ska få yttra så länge det håller sig inom lagens märken sig men denne Henrik får mig att tänka om.

  *kräks*

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s