Antifeministisk ideologi, del 5

Det sägs att antifeministerna har varit på mans-konferens i Detroit, USA – ”Men´s Rights Conference”. Arrangör var AVFM (A Voice For Men) och MRA (Men´s Rights Activists).

Längst ned i detta inlägg finns ett video-klipp med en rapport från mötet.

För er som har svårt med engelskan eller som av någon anledning inte har tid att titta på klippet:

Denna mans-konferens (kallas ”skrämmande hjärntvätt”) bestod till 100 % av drypande sexism och kvinnohat. Samma typ av misogyn retorik som antifeministiska män använder sig av i Sverige, använder sig även amerikanska antifeministiska män av. Ni känner ju igen det antifeministiska tugget vid det här laget?

* Feminism är ondska, vi måste stoppa feminismen och feminister till varje pris. Vi måste jaga dem. Vi kan inte låta detta fortgå. Första namnet på vår lista är Hillary Clinton. Om vi inte stoppar feminismen, finns det ingen framtid för äktenskap, kärlek eller någonting annat. Vi hatar feminister.

* Antifeminister tycker att världen har blivit ”en farlig och fientlig plats”. För män.

* Antifeminister menar att män är ”andra klassens medborgare”.

* Antifeminister tycker att (hetero-) pappor alltid skall ges gemensam vårdnad om barnen vid separation från barnens mor (som pappor har i Sverige), men de skall inte vara skyldiga att betala underhåll för sina barn.

* Antifeminister tror att kvinnor ”väljer” att gifta sig med våldsamma män. Våldsutsatta kvinnor och deras barn, får alltså skylla sig själva, tycker man.

* Antifeminister tror att (hetero-) pappor diskrimineras i vårdnadstvister (som de menar att mammor driver).

* Antifeminister tycker att folk utmålar män som ”sexuella rovdjur” och de upplever att detta diskriminerar män.

* Antifeminister menar att män som drabbas av arbetslöshet blir diskriminerade. Huruvida kvinnor som drabbas av arbetslöshet också blir diskriminerade, framgår inte.

* Antifeminister tycker att det är diskriminering mot män, när män begår självmord. Huruvida kvinnor som begår självmord också blir diskriminerade, framgår inte.

* Antifeminister tror att (mans-) samhället ser på kvinnor som ”mer värdefulla och som mer skyddsvärda än män”, vilket antifeminister upplever är diskriminering mot män. 

* Pojkar presterar sämre i skolan än flickor och det beror, enligt antifeministerna på att pojkar ”förtrycks” i skolan.

* Antifeminister tycker att män blir ”sämre behandlade i samhället än alla andra”.

* Antifeminister tror att kvinnor och barn polisanmäler män och pappor för sexualbrott, som män inte har begått. Antifeminister kallar detta ”falska anmälningar”. Kvinnor (och barn) förtrycker män på detta sätt, menar man.

Mer om denna irrationella rädsla hos män, att bli polisanmälda för brott som de inte har begått, kan ni läsa här: https://noboytoy.wordpress.com/2014/03/07/irrationell-radsla-hos-svenska-man/

* Antifeminister tycker att män skall ges juridiska rättigheter, gällande kvinnors abort. Om kvinnor skall ha rätt att göra abort så måste män också ha det, dvs ha rätt att avsäga sig faderskapet, menar antifeminister.

* Antifeminister tycker att kvinnor som har blivit våldtagna av män under t.ex kraftig berusning eller medvetslöshet, bara har sig själva att skylla. Antifeminister tycker att detta är ett tecken på att kvinnor (!) är ”promiskuösa slampor”. Det framgår inte vad antifeminister kallar männen, som runkar av sig i medvetslösa eller kraftigt berusade kvinnors kroppar.

* Antifeminister upplever att massmedia sprider ”manshat”, vilket man menar kraftigt förtrycker män.

Warren Farrell, en ikon för Father´s Rights Movement (Papparätts-rörelsen), som nu även är frontfigur för Men´s Rights Activists, deltog förstås i mötet, liksom Paul Elam som har sagt sig vilja införa en ”violent bitch month” :

”Jag skulle vilja göra det till målet för resten av denna månad, och alla de Oktober som följer, att de män som blir attackerade och fysiskt misshandlade av sina kvinnor-spöar skiten ur dem. Jag menar inte hålla fast dem, eller leverera en lätt örfil i ansiktet för att få dem att sansa sig. Jag menar att bokstavligen ta dem i håret och smacka deras ansikte mot väggen tills dess den självpåtagna rätten att slå en annan människa gått ur dem. De kommer inte att slå tillbaka med ett par miljoner röda blodkroppar rinnande ur näsan.”

Paul Elam tog sedan tillbaka sitt uttalande och menade att han ”bara skojade”.

Det var tänkt och planerat att antifeministerna skulle hålla sin kvinnohatande konferens på Hotel Doubletree i Detroit men de påstod sig, till en början, ha blivit utsatta för ”dödshot” av feminister, varvid de ansåg sig tvungna att förlägga konferensen på ett annat ställe. Hotellet menar i sin tur, att anledningen till att konferensen flyttades, var att hotellet ställde vissa krav som arrangörerna inte ville godta. Antifeministerna själva verkar förvirrade för de påstod sedan, att de var tvunga att byta lokal pga att hotellet inte hade plats för alla deltagare som anmält sig. Något ”dödshot” från feminister verkar alltså inte ha funnits, som antifeministerna först försökte göra gällande.

Missa inte denna rapport/referat från kvinnohatar-konferensen i Detroit!

Nu kan jag inte hålla mig längre:

skratt

 

 

20 thoughts on “Antifeministisk ideologi, del 5

 1. Det trista är att vi ser samma vidriga utveckling också i Sverige, inte minst genom Sverigedemokraterna och andra ljusskygga typer som ständigt förmedlar detta hat mot kvinnor och feminister och vi har ju våra egna sk papparättshaverister som Sillen och strömmingen samt deras ludna svans av anhängare..vi ser det genom alla våldtäkter där förövaren går fri, genom att barn som utsätts för övergrepp av pappan löper stor risk att hamna i dennes klor och att mamman förlorar vårdnaden, vi ser det i idrottsföreningar där tränaren kallar fotbollskillarna för fittor om de spelar dåligt osv. Listan kan göras hur lång som helst och den fylls på varje dag med nya händelser. Det är en tragisk utveckling och att kvinnor och barn lever farligt idag borde en idiot kunna se.

  • kommunalarbetare: Vissa säger att all skit här, kommer från USA och det ligger förstås mycket i det, eftersom USA är en supermakt på alla områden.
   Ja, det är en livsfarlig utveckling för kvinnor och barn. Det råder inga tvivel om det. Av den anledningen måste kvinnor vakna upp och stötta sin kvinnorörelse.

   I en mansvärld, som män styr egoistiskt dvs bara tänker på sig själva, får vi detta resultat. Antifeministiska män menar, att män inte har någon roll i samhället om de inte får hänga sig på kvinnor och barn. Män har skapat sin roll som ”man, ”fader”, ”president”, ”älskare”, ”försörjare” osv åt kvinnor och deras barn. Detta är ”manlighet” som män har skapat den och då denna skapade roll inte längre är nödvändig för kvinnor och barn, har män ingen egentlig uppgift i samhället, annat än möjligen för avel eller tungt arbete.

   Detta skrämmer män så pass att de är beredda att göra i princip vad som helst för att få fortsätta tränga sig på kvinnor och barn, med vilka medel som helst. Maktmännen är så pass rädda för vad män skall ta sig till, att de är villiga att offra kvinnors och barns mänskliga rättigheter på kuppen. Kvinnor måste (som alltid i historien) fortsätta tvingas till att ha med män att göra och därför verkar maktmän för att försämra för kvinnor ekonomiskt, tvinga ”faderskapet” på kvinnor och barn, tvinga manlig sexualitet på kvinnor (och barn) och man diskriminerar kvinnor på arbetsmarknaden samt vägrar släppa in kvinnor i maktens korridorer. Maktmän har samma inställning som Göran Person – de vill inte driva jämställdhetsarbetet så långt, att det riskerar att skapa ”motsättningar” som de kallar det, mellan kvinnor och män. Samma inställning drivs inom EU, där man menar att (hetero-) familjen är grunden för ”hela samhället” och den måste främjas med alla medel.

   Män är helt enkelt rädda för att bli onödiga för kvinnor och barn. Det fråntar män hela deras ”manlighet” eftersom ”manlighet” som den är skapad, är totalt beroende av kvinnor och barn för att kunna upprätthållas.

 2. hillary? omg en kvinna som vågar be andra vara tyst och tala om barns rättigheter
  chockerande…
  mansrörelsen får en verkligen att tro att män hatar barn ^^

  ja stackars andy blev skjuten i samband med ett manus
  det måste vara för att det är öppen jakt på män och har varit
  så i hundra år frittfall…

  omg den rullande stenen upprepningstvånget
  freuds gamla psykolog myt som får mig att morra av raseri
  att säga till överlevare att jo men nu kommer du också våldta
  eller träffa någon som vill
  förlamande skräckinjagande and not fking true

  alltså hur fan kan man ha kommit fram till att män är sämre behandlade
  än andra (då vita män menar de eg…) äre för att de inte kan bara
  lixx grabba tag i vilken tjej som helst och ligga lite (se våldta lite)
  förtryck vi får inte knulla det är vår rättighet och ni kvinnor
  och erat jävla ”sexmonopol”

  framförallt att de alltid blandar in barnen
  ”kvinnor och barns falskanmällningar”
  jag saknar ord.

  ja men lixx sj om kvinnor får göra abort skall män
  a. kunna tvinga henne att behålla barnet för det är rimligt… not
  b. när som helst kunna avsäga sig faderskapet i bästa marqi de sade stil
  för det är likvärdigt med abort …
  men alla män som inte vill va farsa skit it bara.. men just det ja
  det handlar återigen inte om en MÄNNISKA
  utan om pengar doo ^^

  antifeminister tycker att alla kvinnor skall ställas under en man som hans
  ”fru” ”dotter” syster” så att de sedan kan bestämma ohämmat över allt
  speciellt avsaknaden av utbildning
  förresten hatar de islam också täänk bara täänk att vi skulle
  kunna ordna det så för dig också var tacksam
  och dela med dig av ditt monopol nu mot mig snälla kille – – –

  http://se.avoiceformen.com/

  Paul Elam tycker det är skönt att slå kvinnor. Han längtar efter att slå kvinnor.
  (förmodligen även män)


  ibland får jag för mig att the honeybadgers är infiltratörer
  att de bara skojjar
  att ingen kan tycka att det skall införas ett stopid whatever whore registry
  för att komma tillrätta med ”alla dessa flaska anmälningar”
  http://se.avoiceformen.com/klassiker/lar-kanna-the-honeybadger-brigade-kvinnorna-i-mansrattsrorelsen/

  jag har aldrig diskuterat våldtäkt med en man, jo kanske en gång, när inte ”falska anmällningar bla rättstrygghet blä” kommit upp:
  ett bra svar: men alla kvinnors, flickors och pojkars rättstrygghet?

  • o3: Allt detta handlar om att män och maktmän vill fortsätta att kontrollera kvinnor och kvinnors barn. Se min kommentar till ”kommunalarbetare”.
   Vad antifeministiska kvinnor sysslar med, vet jag inte? Kanske får de betalt av männen, en karriär inom mansrörelsen eller så hatar de både barn och sitt eget kön? Mest sannolikt är, att de är lika hjärntvättade som de antifeministiska männen, eller självklart MER hjärntvättade eftersom det inte finns någon logik bakom, varför de strider så mot sina egna och barns mänskliga rättigheter.

 3. äru säker på att de är kvinnor och barn? jag tror det är ”sexmonopol” och ”genetisk avkomma”:
  iaf dessa män ser inte kvinnor och barn som människor utan en sådan där rund bitleksak och träklossar…

  men alla ”vanliga” män? well jag misstänker att de eg tycker det är fett skönt att kvinnor är rädda för dem
  makes for a smooth life… nu var jag elak, orättvis, tom- — men man kan juh undra

  yeye mansrollen som bara förverkligad genom kvinnans känslor och barnens framgång
  men de har kommit mkt längre än så i sin egen emancipation som de knappt pratar om
  bros bros

  ja. det var kanske inte en riktigt fråga. men jag är ändå .. så att man gapar
  över att korkad bortskämd hora var som reaktion och kommentar på
  steubenville mindblown anyway

  • o3: Vissa feminister påstår att maktmän och mäns främsta mål är att kontrollera reproduktionen. Jag tror inte det – jag tror som du, att det främst handlar om manlig sexualitet. Många män ser sin sexualitet som det viktigaste i hela deras liv och om de inte får utöva sin sexualitet mot kvinnor och barn – vem skall de då stoppa snoppen i? Om inga kvinnor och barn finns att tillgå så vet vi ju alla, vad män gör mot andra män, tex i krig, i fängelserna, inom militären osv. Män är livrädda för att bli behandlade av andra män, som män behandlar kvinnor och barn. Det är vad manlig homofobi handlar om.

   Jo, jag läste den där patetiska kvinnas artikel om hur synd det var om våldtäktmännen i Steubenville.

   • Jag tycker inte att det verkar som att målet är att kontrollera reproduktionen utan att kontrollera kvinnan och det görs bl a genom att kontrollera reproduktionen. Tror du inte att det är så många feminister menar? Det är iaf så jag tänker mig det.

    Apropå mannens roll så säger ju många av de här männen själva att om de inte får vara ”försörjare och beskyddare” åt en kvinna och ett antal barn så har deras liv ingen mening vilket enligt dem ska leda till mer manlig kriminalitet och mer manligt våld. Vilken utpressning tänker jag. ”Om inte jag får leva som en härskare över dig och våra barn är det ditt fel om jag blir våldsam och begår brott!”

    Kvinnor och barn är bara till för de här männens tillfredsställelse. De får väl för fan lära sig att leva med sig själva utan att behöva tvinga in kvinnor och barn i sina miserabla liv? Blir så äcklad av de här patetiska osjälvständiga gnälliga männen. Och det är verkligen inte fråga om alla män som de själva vill göra gällande. Tala för dig själv du, tänker jag alltid när jag hör deras klagan om ”vi män”. Jag känner massor med män som inte fungerar som de. Det är en viss sorts man som blir anti-feminist och sitter på nätet och hatar kvinnor för att de inte vill ta hand om dem.

   • WDF: Instämmer helt och fullt i att det primära målet är att kontrollera kvinnan, på diverse olika sätt. Mannen har tagit till diverse metoder för att kunna göra detta och mannen tar till diverse metoder för att bibehålla kontrollen. I vissa länder och i historien har mannen tagit till de mest fasansfulla metoder.

    Dock – jag tror att avsikten med att kontrollera kvinnan är att främst få tillgång till hennes kropp. Hey, hallå – hur många män påstår inte att de INTE KAN LEVA utan sex med kvinnor så pass att vissa av dem, till och med förnedrar sig totalt, genom att tex betala kvinnor för att få kvinnor att ställa upp på att tillfredsställa manlig sexualitet? Hur gigantisk är inte den manliga sexindustrin? Män är totalt fixerade vid sin sexualitet och alltför många av dem, har inga som helst spärrar heller – totalt gränslösa.

    Jag vill mena att makthavare och män i alla tider har vetat om, att kvinnor inte väljer män och stannar inte hos män för heterosexets skull, enbart. Av den anledningen tror jag att män har fått ta till andra metoder för att ”få sex” regelbundet, som t.ex tvångsäktenskap (förstås) samt genom att skapa rollerna ”fader” och ”försörjare”. Detta, i syfte att göra sig själva nödvändiga i kvinnors liv men slutmålet är – för att ”få sex”. Bevisligen, är ju många män inte särskilt intresserade av att ta hand om barn eller att leva monogamt familjeliv. Jag vet inte hur gammalt ”faderskapet” är i människans historia men jag har sökt information länge om detta. ”Kärnfamiljen” (familj bestående av 1 man, 1 kvinna och, som det kallas, ”gemensamma” barn) är i alla fall ett tämligen nytt sätt för människan att leva.

    Jag kan iofs förstå hur de här antifeministiska männen tänker. Män har egentligen ingen riktig uppgift i världen (som Solanas skrev), bortsett från avel möjligen. När kvinnor inseminerar sig, tar sig in på arbetsmarknaden, försörjer sig själva, ratar manlig sexualitet osv – vad blir mannens uppgift i världen då? Om alla hans egenskapade ”uppgifter” som ”försörjare, älskare, pappa” i kvinnors och barns liv försvinner – vad blir kvar av den stackars mannen? Han har ju inte ens ett jobb att gå till då? Alla jobben har kvinnorna ”tagit” pga feministernas framfart. 😉

    ”Manlighet” som mannen har skapat den, är lika med mäns överordning över kvinnor. När kvinnan ratar mannen försvinner hans överordning, han känner sig helt plötsligt fullständigt maktlös, underordnad (rollerna är ombytta) och framför allt ”omanlig” och det finns ingenting kvar! Den manliga jätteballongen (mans-egot) har tappat all sin luft och kvar ligger bara en liten skrumpen, ynklig homo sapiens av hankön.

    Vi ser detta bland män, vars kvinnor vill skiljas eller separera. En del av de här männen går fullständigt bananas, eftersom kvinnan då utmanar mannens makt och överordning över henne, bara genom att lämna honom. Därmed försvinner hela hans ”manlighet” = överordning, dvs hela hans skapade identitet. Andra män sätter sig och super och vissa begår självmord.

    Nej, mannen är inte intresserad av kvinnor och deras barn. Mannen är bara intresserad av sex (primärt) samt att, i sina övriga skapade mansroller, i syftet att ”få sex” och bibehålla sex, utöva makt över kvinnor. Manlighet är lika med överordning för män och underordning för kvinnor. Det är anledningen till att män hela tiden måste göra ”gemensam sak” med kvinnor – hela deras ”manlighet” hänger på kvinnor. Utan kvinnor är inte mannen överordnad längre och därmed inte heller ”manlig”. Uppenbarligen kan denna rädsla för att förlora ”manligheten” = överordningen/makten över kvinnan, få många män att göra i princip vad som helst.

    Det är dags för män att finna sin egen identitet, sin nya manlighet och sin självständighet.

 4. jag citerar Toker *aggressivt* ”du kan inte bara dra dig undan sådär säg till och ge mig tid att dra mig ur eftersom jjag tycker det är så frruuuktttannsvääärt jobbigt att det bara ”tarslut” sådär…”

  agreed män är livrädda för det och de är det som homofobi handlar om men även en sjuklig oförmåga att sluta fundera på vad folk gör i sängen …

  att kontrollera reprdouktionen skulle kräva impulskontrol och tisbegrepp något dessa män fullkomigt saknar detta antar jag eftersom om man har det och vill KROSSA SEXMONOPOLET
  så gör man det genom att vara en hyvens feministisk kommunikativ empatisk och sexig kille …
  då får man använda den där spaken som man är så jävla fixxerad vid

  om de håller i sina pittar vet de iaf vad de kan?
  det är därför de blir så empwoered av det !?!

  agreed män vill inte bli behandlade som kvinnor
  och de fruktar så generellt att bli omgjorda till hål – – –

  • o3: Haha, ”fruktar så generellt att bli omgjorda till hål”.
   Exakt!! 😉
   Detta är anledningen till att män sprider sin falska bild av kvinnlig sexualitet överallt, främst inom den manliga porren men även i alla romantiserade heterosexuella filmer som män producerar och har producerat. Bl.a myten om den ”vaginala orgasmen”. Män har alltid verkat för att styra kvinnlig sexualitet, i syfte att få den att framstå som beroende av manlig sexualitet (spaken). Allt detta är en bluff och det är smärsamt för många, både kvinnor och män, att inse det.

   Vi vet alla att män är mer intresserade av sin sexualitet, än av att ta hand om sina barn.

   • ja läste din underbara bitska text om frigiditetens historia eller kvinnorskönskyla

    så jävla funnie tycker jag.. eller äckligt… eller provocerande… ^^

    jag tänker mig att många fler kvinnor skulle kunna få vaginala orgasmer om män inte var så snabba och hårda … men det är en spekulation från min sida
    f.ö menar jag inte utan erogenazonerstimulans osv

    jo jag är mkt medveten om det faran var bra äcklig och jävlig.

    men ja de är supersugna på att styra den kvinnliga sexualiteten
    det som är så märkligt är HUR FAN DE KAN MISSA KNAPPEN? ^^

   • o3: Vaginala orgasmer är en manlig myt. Det vet både läkare, gynekologer och barnmorskor och det har både manliga och kvinnliga seriösa forskare vetat i alla tider. Vaginan är endast ett reproduktionsorgan hos kvinnan. Klitoris är kvinnans sexuella lustcentra.

 5. Dom här männen i MRA är fullt jämförbara med KKK. Jag tror att de är bevakade av polis (FBI) i USA som verkar betydligt mer vakna är svensk polis när det gäller hotet mot kvinnor från antifeminister Detta är givetvis hatretorik som riktas mot kvinnor som underordnad grupp dvs grund för hatbrott.
  .
  Det märkliga är att de aldrig tar upp ”sex”-handeln med kvinnor och flickor som blir våldtagna av män. Den som vi ser i Irak, i Nigeria och även i USA och Kanada. Har hört att flickor smugglas in i stora containrar via stora kanadensiska hamnar och kommer in i USA den vägen. Ruggigt att tänka att kvinnor och flickor i prostitution möter dessa hatiska män där de kan ta ut all sin misogyni helt riskfritt. Och sedan sprida sina myter om falska våldtäkter. Som även är utbredd i Sverige -på alla nivåer.

  • Anna G: Javisst skulle det kunna ses som ett hatbrott? Men kön ingår väl inte inte i definitionen för hatbrott?
   Antifeministiska män tycker inte att våldtäkt är ett brott. Det är bara lite skönt sex. Eftersom de här männen saknar förmåga att lyssna och ta in kvinnors perspektiv, tror de att kvinnor har sex, även när män kanske bara använder kvinnors kroppar för att runka av sig i. Som torskar gör tex. Om män har sex, så har deras ”mottagare” också sex, tror män.

   Myten om falska våldtäktsanmälningar sprids av män. Vanliga män eller våldtäktsmän?

 6. Vad jag läste om den där konferensen så behövdes det extra säkerhetsvakter så insamling startades, man kan ju tro att det skulle komma in enorma summor när det är en så jättestor konferens med en sådan massa internationella aktivister som samlas, minns nu inte summan men det var inte direkt i paritet med den storhet denna gruppering anse se sig ha.

  Sedan förstår jag inte riktigt varför de där grävlingarna är intressanta, de bor i ett land där merparten av kvinnorna är hemma med sina barn eftersom det inte finns subventioner för förskola som det finns i Sverige. Många bor långt ifrån stadskärnan så de får pendla många timmar till jobbet och om de har tur hittar de en hutlöst dyr privat dagmamma. Det är alltså inte konstigt att kvinnor i USA inte arbetar om de är medelklass eftersom det faktiskt inte lönar sig för familjen, dessutom är en hög andel bekännande kristna och utgår då självfallet från det som står i bibeln om överhuvud osv.

  Allt i dessa rörelser verkar utmynna i slutändan att det är synd om män som inte får sex allt beror på att kvinnor inte vill ha sex med just dem, allt skulle bli så mycket bättre om det införs statliga bordeller, våldtäkter skulle minska sexuella trakasserier skulle minska, mäns självmord skulle minska, arbetslösheten skulle minska, vårdnadstvister skulle minska och kvinnor skulle sluta vara så kräsna i val av män, mäns våld mor andra män skulle minska de skulle gå på bordell istället för att slåss. Lite vi har ju ingen fritidsgård över det hela.. vi har ju inte bordell..

  • erik: Jag tror att det var 25000 dollar men jag är inte säker…?
   Ja, så ser det ut i Amerikat. Hemmafru-idealet frodas i detta kristna land men som jag har förstått det, får i alla fall mammor hyfsat bra underhåll då de separerar från barnens pappor?

   Dessa amerikanska, ofta djupt kristna ledare leker gud, genom att skicka ut drönare till bl.a Pakistan och döda tusentals civila, oskyldiga människor. Om jag var vän med Gud, så är jag helt säker på att hon inte skulle godkänna att USA massmördar oskyldiga människor.

   Det ligger mycket i den analys som du gör av de här männen, Erik. De hänger upp sin sexualitet och hela sina liv på kvinnor. Om bara kvinnor kunde göra som de här männen vill, så vore ju allt frid och fröjd? 😉

   Om kvinnor bara kunde vara lite mer sexuellt intresserade av de här männen, om kvinnor bara kunde sälja sig på bordeller, om kvinnor bara kunde inse att de måste bo ihop med män, om kvinnor bara kunde beundra män, om kvinnor bara kunde låta män behålla all makt, om kvinnor bara kunde….?

 7. Apropå alla dess organisationer fulla av antifeministiska män så tycker jag att
  nedanstående är ganska lustigt. Från en TVserie.

  http://marriedwithchildren.wikia.com/wiki/NO_MA'AM

  NO MA’AM (National Organization of Men Against Amazonian Masterhood/Numb Old Men Anxiously Awaiting Morticians), was an anti-feminist group founded by Al Bundy in response to Women’s Bowling Night replacing the Men’s, and the nudie bar being turned into a Women’s Coffee House. The organization was established with the intent of advancing a political agenda to prevent feminist domination, but was often just an excuse for its members to gripe about society, consume alcoholic beverages, partake in illegal activities and play sports (with varying degrees of success).

   • Som vi båda redan vet har du humor, vilket härmed torde vara
    bevisat. Det kanske behövs med tanke på att opinionsläget inte
    ser så bra ut för F!, åtminstone med tanke på riksdagsvalet.

    Jag skulle faktiskt kunna tänka mig att taktikrösta på GUDRUN,
    men eftersom det är en allvarlig fråga måste jag fundera en hel
    del och jag kommer givetvis att värna min valhemlighet.

   • Ver: Min mamma tycker i alla fall att jag är skojig.
    Det ser inte så bra ut men jag håller tummarna för att det löser sig. Annars får vi vänta i några år till och jag har ju sagt att jag kommer att lägga ned bloggen om Fi inte klarar spärren så…? Vill du ha mig kvar så måste du alltså rösta på Fi. Fundera på DEN du! 🙂

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s