Pongo i Toklandet

Under tiden jag var borta från bloggvärlden, hände det tydligen en hel del?

http://squareeye.se/wordpress/2014/08/22/smygbogarnas-sammankomst-m-m/

”Robert ”Pongo” Hermansson beter sig som ett praktsvin.

Jag har lyssnat på detta vrak åtskilliga kvällar när han fyllnar till och blir så packad att han måste logga ut för det är så att man kan inte vara hur full som helst för då blir man bannad tydligen.

Den här personen med sina näthatarkompisar som har jagat och jagar nästan varje dag Lady Dahmer med hur falsk, ful och tjock hon är även Röda hund och WDF får utstå spott och spe. Inte ens när ”Pongo” spelar online får Lady Dahmer vara ifred så kommer det skit i chatten.

Här har vi en grupp män (kan diskuteras) som jagar feminister och hatar dom. Den som är mest utsatt är Lady Dahmer då hon är känd under sitt riktiga namn. ”Butthurt”-gruppen har hotat att bränna ner hennes hus, hängt ut hennes barn, hennes man, hotat med att sabotera huset. Denna grupp vill skära henne i strimlor, gasa ihjäl henne och ritat nidteckningar och allt man kan tänka sig. Toklandet har tagit kontakt med hennes annonsörer och svärtat ner henne i god Flashback-stil.

Nu finns även Toklandet med i detta gäng som är en riktig stolle som verkar vara en hyperaktiv galning som också hänger på detta gäng av idioter och småungar. Lady Dahmer har till och med fått en egen flik hos Tokstollen. Där han hatar henne och ”analyserar”. Djissus Kraist!

Stackars grannar som har denna vrålande suput som granne och all denna rök måste kännas i hela huset. När barnet kommer ska det behöva utsättas för detta? En vrålande pappa som super och röker kan knappast vara den bästa miljön för ett litet barn som dessutom är spelberoende då han all ledig tid spelar online.

Att se genom bilder hur han har sjangserat bara under ett år är bedrövligt. Han har blivit ful och tjock sen han blev ihop med Ida.”

Mer om dessa Tokar till män här:

http://squareeye.se/wordpress/2014/08/08/sa-blev-ipongo-den-daringa-lilla-lilla-pojken/

 

Annonser

10 thoughts on “Pongo i Toklandet

  • CR: Jag ville inte avslöja dig och därför länkade jag inte till din nya blogg. Jag lägger till din länk i inlägget så att alla får en uppfattning om vad de här antifeministiska pisse-nissarna sysslar med. Jag tycker att antifeminister måste lära sig att hålla god ton i debatter. 😉

 1. När jag läser din text ovan känns den välbekant på ett obehagligt sätt – vissa pusselbitar faller på plats trots motstånd och ett skrämmande mönster framträder; en vetskap//bekräftelse som funnits länge i bakgrunden men som en inte sett/velat se, kanske inte erkänt för att den är så smärtsam att ta till sig: ”I Irak IS med tillfångatagna, misshandlade, våldtagna kvinnor/barn-flickor – i Sverige näthat med hot om ungefär liknande ohyggligheter via verbal förnedring – oftast med grovt sexualiserade formuleringar”.

  De korståg som nu pågår under religiös täckmantel, bl a i Irak, men även i Syrien och flera afrikanska länder, från islamistiska fanatiker, IS, Boko Haram, Al-Shabab etc riktar sig framför allt mot kvinnor och flickor ofta inte äldre än tio år, som spärras in, våldtas, används som sexslavar, ett kvinnoförtryck som saknar motstycke i modern tid.

  I Sverige och andra ”civiliserade” länder verbala överfall, hot, förnedrande språk – men visst vittnar de om samma agenda även om tillfällen – hittills – saknats i våra länder?

  Jag vågar inte tänka på svaret på nästa ofrånkomliga slutsats, en dystopisk fråga kanske men som ändå tränger sig på, vägrar vika undan : ”Hur länge”?

  NB att inte det är inte så få som anslutit sig till dessa terrorgruppe är män som vuxit upp i väst.

  • Jeanna: Ja, det är ju tyvärr så med den manliga könsrollen. När en man är frustrerad och arg eller när män hetsar varandra och skapar konflikter så trampar de ofta över kvinnor, barn och djur. Det verkar precis som om manlig frustration, rädsla, mindervärdeskomplex osv skall tas ut på de som är lättast offer? Det är egentligen inte så konstigt att maktmän i alla tider har sett till att tillgodose mäns ”behov” av kvinnor och barn. De gör som lärarna i skolan – petar in flickorna mellan pojkarna för att pojkarna skall bli lugnare.

   Mäns kvinnohat är globalt. Det kanske är som Strindberg skrev en gång i tiden? I varje man bor ett genuint kvinnohat (nåt sånt).

   Ja, Jeanna? Hur länge? Vi har redan sett exempel på att kvinnohat och extrem antifeminism utövas IRL. Breivik är väl det bästa exemplet?

   • Jag skulle vilja gå ännu längre i mina slutsatser, NoBoyToy: Detta övervåld mot i första hand oskyldiga civila, kvinnor och barn, i Sverige liksom i krigshärjade länder, är inte bara ”frustration” eller att ”de står i vägen för maktanspråk” – de är dessutom målet att få äga och dominera precis som ett av målen med imperialismen /kolonialismen var tillgång till mark vatten, råvaror etc men också slavar – slavhandeln var enormt lönsam redan innan råvarujakten och plundringen av dessa börjat på allvar. Det pågår alltså, med Maria Svelands ord, ”ett ständigt krig mo kvinnor i världen”, ibland lågintensivt – ibland som i Irak, Syrien, Somalia, Sudan, Saudiarabien, Iran, Kongo etc med förödande kraft, fysiskt, psykiskt och via lagstiftning.

    I mindre våldsamma sammanhang: Män – av olika politisk uppfattning enas ofta slående lätt i synen på kvinnor, skämtar och skojar om dem, är betydligt mer hovsamma mot varandra i politiska dispyter eller diskussioner.

    Hatet/motviljan mot feminister i Sverige, kvinnor som bara genom att säger/ invänder mot dem eller på annat sätt utmanar deras anspråk på att alltid ta plats,hatet/motviljan som faktiskt existerar mer eller mindre utbrett även i de partier som kallar sig feministiska – det hatet/motståndet finns faktiskt i alla sammanhang där män traditionellt fått spela första fiolen.

    Helt plötsligt i valtider går sossen, f d fackledaren för ett av de förbund som genom alla år åstadkommit minst för kvinnolöner – Löfven, ut och kallar sitt parti feministiskt ,liksom t o m den gamle militären och kvinnomotståndaren Jan Björklund av andra, kvinnliga riksdagsledamöter beskriven som långt ifrån feminist.

    Varför detta intresse för att klistra på sig en tidigare så förhånad beteckning inom dessa mansdominerade partier? – De har insett att numerärt sett halva befolkningen, består av kvinnor med en röst var och att det numera faktiskt finns ett verkligt alternativ till deras egna mer eller mindre utpräglat chauvinistiska.

    Till slut – efter denna långa utläggning – lyssna på Nour-El Refais föredömligt korta men upplysande krönika/ vittnesmål i P1:s ”Godmorgon Världen” idag, om att få tillgång i tunnelbanan till en väskockuperad sittplats, beslagtagen av en medresenär som med näbbar och klor hävdar sin fulla rätt till två.

    En medresenär – gissa av vilket kön! 😉

   • Jeanna: Du har naturligtvis helt rätt i detta, att det manliga hatet mot kvinnor yttrar sig som ett ”ständigt krig”. I världens alla delar….

    Jag ser det som ett stort problem att politiker m.fl använder ordet feminist så lättvändligt. En är ju inte feminist i tanken, bara för att en påstår sig vara feminist. Det är ganska tydligt att det blev populärare att kalla sig feminist inom de etablerade partierna, när valet började närma sig och opinionssiffrorna för Fi såg lysande ut. Det är endast ett spel för gallerierna. Naturligtvis är det oroväckande för dem, att kvinnor är halva befolkningen med en röst var och att kvinnor nu har ett annat alternativ i Feministiskt Initiativ.

    Tack för tipset – Nour är suverän!

    Ja, gissa vilket kön på medresenären? Hu, vad svårt…? Tänker febrilt här…? Öh…? 😉

 2. 🙂 Jag undrade över varför det var så många besökare från dig. Tack! Information om denna person som kränker kvinnor dagligen som just nu säger att han vägrar laga mat. Och han vräker i sig två pizzor!!?? Öhhhh! Sen spelar ”iPongo” detta band nästan för jämnan. Blir man inte skadad av att spela CS för jämnan så vet inte jag. Sen hörs det på medspelarnas röster att flera är väldigt unga.

  Sabaton är ett svenskt metal-band från Falun, som bildades 1999. Bandets låtar är inspirerade av olika historiska slag i krig, främst från andra världskriget och Sveriges stormaktstid.

  Här kan en se hans spel online och bilder på pinsta som han i stort sett lägger in dagligen och ett hemskt montage med Lady Dahmer finns om man scrollar lite.

  http://pinsta.me/ipongo
  http://www.twitch.tv/theipongo (onlinespel)
  https://twitter.com/thepongo/

  BTW. Bildt i TV i morse sa att det nu är det värsta hotläget i världen på 70 år. Det ha aldrig varit så många konflikter som kan leda till storkrig och det ha aldrig varit så mycket behov av humanitär hjälp som idag.

  • SQE: Tack själv för din fantastiska blogg och tack för länkarna!
   Tänk att denne iPongo skall bli pappa snart och ta hand om en annan liten människa? Stackars barn…

   Jag kan bara säga att jag inte är ett dugg förvånad över Bildts uttalande. Det rustas upp över hela världen nu och för vad…?

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s