Det manliga hatet mot kvinnor och barn måste utrotas – inte eldas på!

Häromdagen postade en läsare en länk till en rapport från Equality Now som visar vilka män i världen, som har skapat de mest kvinnofientliga lagarna.

http://www.aftenposten.no/nyheter/uriks/Trodde-du-Saudi-Arabias-kjoreforbud-var-kvinnediskriminerende-7899285.html

http://tv.aftonbladet.se/webbtv/nyheter/morgon/article67128.ab

Män i Saudiarabien har gjort det olagligt för kvinnor att köra bil.

Män på Malta, har gjort det lagligt för män att kidnappa (röva bort) kvinnor mot deras vilja. Män på Malta har även gjort det olagligt för kvinnor att göra abort.

Män i Israel har gjort det olagligt för kvinnor att ta ut skilsmässa från män.

Män i bl.a Nigeria har gjort det lagligt för män att misshandla sina fruar.

Män i bl.a Indien har gjort det lagligt för män att våldta sina fruar. Män i Indien är även ökända för sina mycket omfattande och grymma barn-våldtäkter och gruppvåldtäkter mot kvinnor och flickor.

Män i Sydafrika är ökända för att bruka ett omfattande grymt sexuellt våld mot både kvinnor, flickor och spädbarn samt ökända för att bedriva en omfattande slakt av/mord på kvinnor och flickor, vars döda kroppar hittas i var och varannan buske och snår.

Män i väldigt många länder i Europa samt i USA (även i Sverige), där kvinnor har laglig rätt till abort, diskuterar sedan en längre tid tillbaka om, att antingen inskränka eller helt förbjuda kvinnors rätt till abort.

Makthavare i de mer jämställda länderna i världen bör, istället för att ytterligare elda på den egna manliga befokningens kvinnohat, utöva starka påtryckningar och kanske till och med införa sanktioner mot de mest antifeministiska, patriarkala mans-diktaturerna i världen som behandlar kvinnor och barn på detta fasansfulla sätt. I Sverige och andra länder som tar emot flyktingar och invandrare, bör vi lägga fokus på att hjälpa främst kvinnor och barn som flyr från mans-diktaturer och manliga krig.

Samtliga länder i världen måste verka för att, en gång för alla, utrota det mycket omfattande manliga hatet mot kvinnor och barn samt verka för att främst erbjuda skydd/asyl åt kvinnor och barn.

Till alla de män som begår de här fasansfullt grymma brotten mot kvinnor och barn, alla manliga makthavare som försvarar dem och skapar absurda lagar för att inskränka kvinnors och barns mänskliga rättigheter, samt alla andra män som försvarar den här typen av primitivt, groteskt, manligt barbari:

NI BORDE SKÄMMAS!!

MEN DET HAR NI VÄL INTE FÖRSTÅND TILL, DET HELLER….?

 d13a0-pekafinger

16 thoughts on “Det manliga hatet mot kvinnor och barn måste utrotas – inte eldas på!

 1. En sak som ofta händer feminister är att vi uppmanas vara ”tacksamma” för att vi lever i Sverige med ”världens sjysstaste och mest jämställda män” därför bör vi visa denna tacksamhet genom att ta av oss ”offerkoftan ” och sluta gnälla på små petitesser som fattigpension mm.Särskilt är detta vanligt bland ulvarna i fårakläder inom SD , och andra högerextrema , rasistiska. sexistiska.

  Man förfasar sig över hur män från och i andra länder behandlar kvinnor och mörkar det faktum at man själv har en liknande agenda för kvinnornas del och strävar efter att vrida klockan tillbaka till 50-talet eller ändå längre. Bra skrivet om detta i ETC! http://www.etc.se/ledare/inget-ar-falskare-rasisters-engagemang-kvinnor

  • Flora T: Det där måste vara en verklighet som bara män lever i, dvs att de tycker att vi kvinnor i tex Sverige, måste vara tacksamma mot våra män för att de tror att DE har gett oss schysstare livsvillkor? Män tror att det är deras förtjänst att vi svenska kvinnor slipper leva i gravt antifeministiska mans-diktaturer och under de manliga vålds-villkor som gäller för kvinnor i t.ex Sydafrika.

   Svenska män vill utmåla detta som att de är ”snällare” mot ”sin” kvinnliga befolkning, än andra män i världen. Av den anledningen skall vi svenska kvinnor vara ”tacksamma” mot svenska män som har ”givit” oss möjligheter att leva friare liv. Och akta sig den kvinna som kräver för mycket frihet av mannen!

   Det är uppenbart att mannen har svårt att separera sig själv från kvinnan och att mannen på allvar, tror sig ha all bestämmanderätt och beslutanderätt över kvinnor och barn. Mannen verkar leva i vanföreställningen att jordklotet är ”hans”, han är den uppfostrande ”fadern”, han har rätt att styra hela jordklotet och framför allt, har mannen rätt att bestämma hur kvinnor skall ”få” leva sina liv på vårt (hans) jordklot.

   Som om mannen ser jordklotet som sitt privata lilla heterohem där kvinnor ”får” bo och leva, men bara på mannens villkor. De kvinnor som vägrar anpassa sig blir straffade av den store, enväldige mannen – ofta med penisen som vapen. Denna gigantiskt uppblåsta syn på sig själva verkar män dela, runt om i världen.

   Frågan är ju om män kan svara på vad det är som skulle skilja svenska män från andra kvinnohatande män i typiskt antifeministiska, kvinnofientliga mans-diktaturer? Är skillnaden mellan män i världen kunskap, biologi, manlig kultur, psykologi eller något annat? Exakt VAD är det som har gjort att män i Sverige har en annan kvinnosyn, än män i Saudiarabien? Männen här i bloggen får gärna svara på denna fråga…?

   Tack för länken Flora T – mycket intressant!

 2. Ovanligt insiktsfullt från Totte på Nyheter 24 som fö har hemska kommentarsfält (vilka kf är inte det suck)där ett gäng uppretade bålgetingar till antifeminister flockas. Kontrasten mellan flertalet artiklar och de som kommentarer är skärande i många fall. Jag har utan att vilja ta ifrån de ansvaret för sina handlingar och attityder alltid TYCKT SYND OM MÄN som ju är såna offer för de sjuka ordning de alltför ofta väljer att upprätthålla.

  http://nyheter24.se/nyheter/kronikor/787890-manligheten-ar-inte-i-kris-den-ar-totalt-javla-uppfuckad

  • Flora T:
   ”Det sägs ibland att manligheten är i kris. Det är inte sant. Manligheten är inte i kris, den är totalt jävla uppfuckad, och vi måste göra någonting åt det innan det är för sent.”

   Jag kan bara instämma. Mans-vansinnet måste få ett slut. Jag ser ingen anledning att tycka synd om män. Även om antifeministiska män framstår som mycket ointelligenta så de ju blivit utrustade med hjärnor som alla andra människor. Det handlar inte om ointelligens eller oförstånd – det handlar om att de spelar dumma, inte vill lyssna, inte vill ta till sig och allt detta för att bevara sin ”manlighet” till varje pris. Vi vet av historien (och nutid) att män inte drar sig för mycket, för att kunna göra detta.

 3. Ja, det handlar om en bottenlös egoism som inte alls är blind utan ytterst medveten. ”De spelar dumma”. Det kan jag hålla med om.

  • Flora T: Jag kan inte i min vildaste fantasi föreställa mig, att så många män skulle vara så pass ointelligenta? Jag drar slutsatsen att de spelar dumma. Det verkar mest sannolikt.

 4. Jag tror verkligen inte att den mycket ekonomiskt medvetne fadern till mina barn ens för ett ögonblick inbillar sig att det är sjysst eller rättvist att han har ett par mille på banken och två betalda bostäder, samt bil och en fet pension att vänta till skillnad från mig som trots att jag jobbat heltid under all de år jag levt ensam med barnen och försörjt dem till 75 % har ett upplånat hus och noll sparat samt endast fattigpension att ”se fram emot”. I synnerhet inte sedan det yngsta barnet haft funktionshinder och förutom utgifterna och dubbelarbete tagit all vabb genom hela barnens liv både under ”kärlekens” tid och efter. Såklart att man gör ALLT och mer där till för sina älskade barn. Det har inte varit lika självklart för den andra föräldern dock, Jag förstår mig inte på den sortens snåla kärlek!

  När man tar upp såna här orättvisor drabbas man ofta av en mängd moraliserande”råd” om hur man kan leva billigt och vara nöjd med att ge ungarna tubsockor i julklapp, göra långkok om nätterna och självklart dra ner på bostadsstandarden och flytta till en skokartong på havets botten.

  Till saken hör att är att pappan när barnen var var små och han klagade på för lite umgänge med sin betydligt bättre lön än min (trots min längre utbildning såklart) var den som bodde i en skokartong där barnen inte ens hade var sin sovplats eller någonting som var deras eget för att spara de pengar han nu när barnen är stora och knappt träffar honom investerat i egna nöjen,resor fina bostadsrätter och hus.

  Man får ta del av så mycket eländesberättelser som den du skrivit om här att man skäms för gnälla över en ekonomi som är liten men ändå går ihop sig på nätten, ingen” lyxfälla” iaf . Men min hälsa har satts i pant, jag har jobbat mig sjuk och DET ångrar jag att jag öht gått med på.

  • Flora T: I manssamhället är allting uppbyggt kring mannen, så även det ekonomiska systemet. Det ekonomiska systemet som mannen har skapat, innebär att mammor drabbas ekonomiskt av att bli föräldrar medan pappor inte gör det. Tvärtom så visar statistik att pappan snarare gör karriär samtidigt som han blir förälder, ökar sin lön och därmed pension, sjukpenning- och akasse-underlag. Pappan jobbar ofta MER när han blir förälder och förbättrar därmed sin ekonomi. Separerar paret så betalar pappan dessutom bara ca 25% av vad hans barn kostar att föda upp. Mammor med sina lägre löner får betala resten.

   Mammor sätter sina barn framför allt. Det är så mammor gör och det ligger i de flesta hon-djurs biologi/drifter, att på alla sätt beskydda och sörja för sin avkomma och finnas där för dem. Tyvärr är det ekonomiska mans-systemet uppbyggt på så sätt att mammor missgynnas ekonomiskt – de får i princip ingenting för att de hjälper mans-staten att hålla befolkningstillväxten intakt.

   Detta är så ”normalt” för folk att de blir blinda för andra lösningar och andra ekonomiska system. De ser inte hur detta ekonomiska system har uppkommit, vem som har skapat det och varför, och de ser framför allt inte att det går att förbättra för kvinnor.

 5. Bra sammanfattning! Snacka om ”normalisering” för det talas nästan aldrig om detta och när man gör det blir det ramaskri om ”eget val och ansvar” (för kvinnas del, aldrig mannens eller samhällets):

  • Flora T: Nej, mannen kan inte hållas ansvarig för någonting, i ett manssamhälle som du förstår? Allt är kvinnors fel och allt är kvinnors ansvar. Till och med män som väljer att slå och våldta, skyller på kvinnor. Mannen ser alltså inte sig själv som ansvarig, ens för sina egna handlingar.

 6. Det är helt uppenbart att kvinnor, samt barn, från länder som Afghanistan, Somalia, Pakistan, Somalia, Syrien, Saudiarabien, samt en långt fler länder (inklusive vissa ‘väst’länder), bör få direkta uppehållsstillstånd samt medborgarskap utan vidare krusiduller. I vissa länder, som Syrien, råder krig bland den manliga befolkningen varför kvinnor bör prioriteras totalt inom flyktingsströmmen därifrån, att på något vis tycka mot detta är befängt samt inhumant.

  • Kvinnodyrkare: Jag instämmer helt och hållet. Det vore det enda rätta, dvs prioritera att skydda kvinnor och barn och låta män och maktmän lösa sina egna konflikter.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s