Människans beteende är inte gjutet i sten

Jag förvånas alltid när jag hör hetero-kvinnor beskriva sig själva som ”undergivna”, ”känsliga”, ”svaga” och som att de ”gråter mycket”. Detta är en beskrivning av kvinnor som män ofta instämmer i och en bild av Kvinnan som mannen har skapat i sitt samhälle.

Jag, personligen, känner inte alls igen mig…? Jag har aldrig känt mig undergiven eller underordnad en man och jag har heller aldrig, någonsin känt mig ”svagare” än en man, åtminstone inte psykiskt. Alla män är inte starkare än kvinnor fysiskt heller, så varifrån kommer de här föreställningarna?

Om det stämmer att hetero-kvinnor ”gråter mycket” så är det ju inte så konstigt – det skulle nog jag också göra om jag umgicks för mycket med män. 🙂

Det faktum att mannen manipulerar kvinnor och skapar frustration hos kvinnor, som kan framkalla en KÄNSLA av underlägsenhet, känslighet, svaghet, underordning osv hos kvinnor, innebär ju inte att kvinnor ÄR sådana och att män per automatik ÄR överlägsna, starkare, överordnade kvinnor och känslokalla. (OBS! Här talar jag förstås om att mannen inte är överordnad kvinnan som människa – dock har han överordnat sig kvinnan i det samhälle som han har skapat åt sig själv)

Människans beteende är ju inte gjutet i sten, så att säga – alla kan förändra sitt beteende.

Vad vill jag säga med det här? Jo, om kvinnor började bete sig som och behandla män, på samma sätt som män behandlar kvinnor, så innebär det att män kommer att börja känna sig som ”kvinnor”, dvs känna sig ”underlägsna, svagare, känsligare och underordnade” kvinnor. Män kommer alltså att börja ”gråta mycket” när de umgås med kvinnor. 🙂

 

undergiven man

 

Detta är bara ren psykologi. Tror ni mig inte..? Haha! Jag har flera bevis på detta och här kommer två av dem:

https://noboytoy.wordpress.com/2014/04/24/barnsliga-tjurskallar/

”Jag gick ut till garaget, han lommade slokörat efter och satte sig motvilligt i bilen. Jag sade inte ett ljud under bilfärden men när vi närmade oss hans bostad så började han plötsligt lipa….?!?”

https://noboytoy.wordpress.com/2012/03/16/snalla-jag/

”I ögonvrån såg jag hur min pojkvän nervöst sprang omkring och inte visste riktigt vad han skulle göra. Detta var förstås en mycket ovan situation för honom. Vem var hans tidigare så lojala, snälla flickvän egentligen? Hur kunde detta plötsliga maktskifte ske, över bara några timmar?”

”Han började lipa och undrade om det var slut nu? Jag svarade ”vad tror du själv…?” Jag var ute ur lägenheten på bara ett par minuter, gick mot parkeringen och kände hans blickar i ryggen när jag lycklig och fri, satte mig i bilen för att köra de cirka 15 milen hem.”

Observera att jag generellt, inte vill råda kvinnor till att börja bete sig lika ruttet, elakt, arrogant, uppblåst och manipulativt som män. Det är ingenting att eftersträva, att likna män eller bete sig som män (vi kvinnor är mycket bättre än så). Men när bägaren har runnit över så har den RUNNIT ÖVER och då gäller för kvinnor:

Don´t get sad – get even!

 

 

 

Annonser

12 thoughts on “Människans beteende är inte gjutet i sten

  • Andreas: Samma här. Vi ser bevis överallt på att många män, inte har något sunt förnuft när det gäller heterosex. De tror att kvinnlig sexualitet är som i den manliga porren eller som i 50 shades och ju fler kvinnor de hör, som instämmer i detta, desto mer sanning blir det för de här männen. Det kryllar av män som tex tror att kvinnor gillar att män våldtar dem, bara för att de har läst i någon porr-blaska att detta är många kvinnors fantasi. Eller pedofiler som har hört någon säga att ”barn har en sexualitet” – då tror pedofiler att barn gillar när vuxna män runkar av sig i dem.

   Detta är ett faktum som inte ens vissa (sexpositiva) feminister greppar och de kan inte heller dra slutsatser eller se konsekvenserna av detta.

   Inte minst – det finns ju kvinnor och barn som har blivit både svårt misshandlade och mördade av män under, vad dessa män påstår har varit ”frivilligt BDSM”. De männen frias i våra domstolar.

   Lägg ihop ett och ett – det blir två.

 1. Det intressanta är ju, som vi alla vet, att om kvinnor kommer ens i närheten av den makt som män har så utbrister de antifeministiska männen att kvinnor tar över….

 2. För övrigt, inte att du har sagt det, men bara för att nämna det, intelligens har inget att göra med huruvida en man bagatelliserar våldtäkt.

  • Andreas: Vad som är hög IQ hos människan, är ju som det mesta annat, något som har definierats av bara män. Män har utformat IQ-test som säger att du har hög IQ, om du tex lyckas se samband mellan/koppla ihop olika figurer/siffror.

   Enligt min definition, tyder det på mycket låg IQ att inte kunna se nyktert på sig själv (noll självinsikt), inte ha förmåga att se hur ens beteende påverkar andra människor i ens omgivning och dessutom ta sin egen förvanskade verklighet för given, utan att bry sig om att inhämta kunskap/information. Att sakna förmåga att kunna sätta sig in i andra människors situation är, för mig, rent ointelligent. Primitivism är inte lika med intelligens, om du frågar mig.

 3. Intressant läsning! Jag måste säga att jag inte heller känner igen mig i den beskrivningen av kvinnan. Svag har jag känt mig, dock inte på grund av mitt kön, eller i jämförelse med män. Utan det har varit av mer personliga orsaker. Jag har inte känt mig undergiven eller fått för lite plats bara för att en man varit med. Jag har alltid tagit den plats jag behövd. Varje sig i skolan eller på andra ställen :0

  • The Revolt: Skönt att du inte känner igen dig! Inte jag heller, som sagt. Däremot har jag fått vänja mig vid att alltid få ta mindre plats än män.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s