Pårökta snillen spekulerar

Det var värst vad många besökare jag har nu från snopp-forumet som börjar på F och slutar på back…? Har stjärtpojkarna på forumet vaknat till liv i cannabis-röken och alkohol-ångorna och startat nya trådar om oss ”extrema” feminister?

Jag var tvungen att kolla närmare och eftersom snopp-forumet inte är något som jag läser i vanliga fall, pga dess icke-intellektuella innehåll, fann jag en massa roliga, gamla kommentarer om mig (och andra feminister).

Visste ni att jag är kändis på forumet, BTW? Jag har fått en helt egen tråd – ”Vad hände med NoBoyToy?”

Militzer skriver:

”Hon gick ner på huk
Och fick smaka kuk.
Feminismen hade gjort en räd
Men nu när hon fick sörpla säd,
förstod hon att den inte kunde vinna.
Vår NBT, hon blev till sist en riktig kvinna.”

lillskrot skriver:

”Ojdå. Hur ska man nu tro att det är en myt att feminister är världens mest oknullade kvinnor? Låt dem sniffa lite på baguetten och vips är paranoian och vanföreställningarna borta! Doktorn ordinerar lite hederligt ompa för att bota dessa bitterfitter.”

Stiffnipples skriver:

”För er som inte vet så är NBT diagnosticerad med OCD.” /Vad är det…?

L195 skriver:

”Helt uteslutet NBT skulle känna någon kärlek till en man.”

Milizer skriver:

”Ja, mitt i sin förvirring har hon faktiskt en skön humor. Därför har jag alltid gillat hennes blogg. Och hoppas hon sätter fart på den igen. Jag känner mig väldigt smickrad av att vara hennes favoritpåhoppsobjekt just nu.”

TokenofTime skriver:

”Tippar på Kakan Hermansson som NBT, som jag skrivit i andra trådar så är retoriken misstänkt lik. Är det någon som vet om Kakmonstret har en bror, den som hon höjer till skyarna?”

L195 skriver:

”Det är inte samma person det enda de har gemensamt är hatet mot män. NoToyBoy verkar vara Hetero och engagerad i Fi politiskt. Kanske är hon vald i någon kummunalfullmäktige och vill inte längre avslöja sitt hat offentligt , med risken för dålig PR för Fi.”

Big Orange Bunny skriver:

”Om hon nu är en stark & självständig kvinna så borde hon ju kunna ta en öppen debatt här men *suck* det kan vi fortsätta drömma om”

Nomduguerre skriver:

”Precis som du anser jag att det behövs grävas om NBT och hennes gelikar och därmed utföra en samhällstjänst. Så vad har hon lämnat för ledtrådar på sin blogg. Vem är hon? Var jobbar hon? Var bor hon? Hur politiskt engagerad är hon i FI?”

Saltmatargatan4 skriver:

”Det är kanske Gudrun Schyman?”

Pårökta snillen spekulerar.

aaaaaa

46 tankar om “Pårökta snillen spekulerar

 1. Hoho! Vilka snillen till känsliga poetsjälar du! Jag har läst det här bajset förut men inte velat påkalla din uppmärksamhet på det eftersom det är så skämmigt att man vrider sig och helst vill slippa tanken på att dessa varelser vistas mitt ibland oss. Troligtvis försörjda av hårt prövade mödrar många av dem.

  • troubariz: Snopp-poeter. 🙂 Det är fantastiskt hur penis-fixerade män är? Är det något biologiskt hos dem att älska penisar?

 2. Hahahahaha!! Det är därför jag satt stopp för kommentarer. Nu var dessa kommentarer ändå väldigt ”snälla” mot vad har fått då. Det går att kommentera på min blogg men bara en dag. Men visst är ”snopp”-folket hänförande. Riktiga sötnosar. Dikten var ju helt underbar!

  • SQE: Jag valde ganska snälla kommentarer – det finns värre om mig också. Det är inte klokt vilka idioter många män är? Det märks att de halkar efter kvinnor intellektuellt och utbildningsmässigt. Vissa av dem kan ju inte ens stava.

 3. KAN vi inte skriva en egen liten förtjusande snoppdikt? Vad säger ni flickor – antar ni den poetiska utmaningen?

 4. Flashback är verkligen ett äckligt forum. Skit i vad de där jävla svinen skriver om dig.

 5. Den där Milizer verkar ju nästan lite hat-kär i dig på sitt eget dysfunktionella sätt..:D Du får väl se det som ett tecken på att du är tillräckligt farlig och inflytelserik för att begåvningsreserven på det forumet ska tillägna dig en egen tråd. Speciellt oroande är det väl att de inte vet hur du ser ut eller annat privat. Istället behöver de oroa sig över att du kan vara vem som helst. Kanske rentav någon som får kvinnorna i deras närhet att våga stå på sig och ställa krav på dem…he he ”förstöra en bra tjej med j-a feministiska ideer” som det brukar heta hos såna män.;)

  ps. Själv tror jag du NBT är Beatrix Kiddo i Kill Bill. Om man nu får gissa..;)

  • Emelie: Det finns ingenting som intresserar män lika mycket, såsom kvinnor som tycker att de är vidriga. 😉
   Ja, intresset för att ta reda på vem jag är, var jag bor, hur jag ser ut och vad jag jobbar med, har varit ganska stort genom årens lopp. Tror du att de vill komma hem till mig på en fika? 😉

   Haha, Beatrix Kiddo i Kill Bill! Vilka höga tankar du har om mig, Emelie! 🙂

 6. Hoho det verkar att de har en riktig love-hate till dig, och de vet inte själva var stoppas deras ilska och var börjar fascinationen.
  Det skulle finnas ett antropologi projekt för att studera det lilla snopp-folket.

  • Savy Boxer: De verkar vara lite småkåta på mig, snopp-djuren på Fback? 😉 Det tar jag inte som en komplimang.
   Mer av snopp-folkets internet-hat finns sparat under kategorin ”Soptipp för näthat”.

   • Jag träffade en gång en man som hade en väldigt hög uppfattning om sin manliga charm och virilitet och gärna beskrev sig själv som en stor ”kvinnokarl” (fast han var rätt kort , bra under medellängd; kanske symptomatiskt med kompensatoriska fantasier/vanföreställningar). En sån som med en gammal god term kallades ”häradsbetäckare”. Han höll en lång utläggning om hur han skulle förföra och slutligen givetvis förnedra Gudrun Schyman. LOL Så den sortens fantasier är kanske inte så ovanliga hos omogna män som inser sig omsprungna av en kvinna.

   • Flora T: Gudrun är ganska lång så det hade väl sett ut som Selma och lille Fridolf, hehe?
    De flesta män, upplever jag, utmålar sig som riktiga kvinnokarlar. Jag har aldrig mött en man som vågar visa hur osäker han är, tex inför att ha sex med kvinnor. Män målar ofta upp en bild av sig själva som världsmästare i allt. De tror sig till och med veta bättre än kvinnor i frågor som bara kvinnor har erfarenhet av.

 7. Visst är du känd på Flashback, NBT. Fast ändå inte, ty din identitet lär
  vara en välbevarad hemlighet.

  Apropå detta så kommer ju din signatur från nedanstående :

  Boy toy or Boy Toy may refer to:
  A belt worn by Madonna for Like a Virgin and elsewhere.
  A subsidiary of Semtex Girls, a production company owned by Madonna.

  Och nu är kvinnan i fråga på väg till Stockholm ! Klart du skall se henne !
  Jag kanske också kommer att vara där …

  • Ver: Min signatur har jag hittat på, helt på egen hand.
   Nja… Madonna är en fantastisk låtskrivare och en av världens största kvinnliga artister men jag skulle inte lägga pengar på att gå och se henne. Hennes shower är ju främst riktade till män och möjligen lesbiska kvinnor. Jag tillhör inte någon av kategorierna.

   • En fråga man kan ställa sig är vem som är världens bäst säljande,
    icke avklädda, kvinnliga artist. Mitt tips är brittiska Adele ( som ju
    faktiskt har uppträtt på lilla Debaser Medis för några år sedan.

   • Ver: Adele är en imponerande artist. Hon avviker från många av de andra kvinnliga artisterna i och med att hon inte anspelar på manlig sexualitet eller beter sig som en bög, som Solanas skrev. 😉

   • ”Även den som har en bearbetad yta kan ha ett spännande inre”

   • Ver: Tragiskt. Helt naturliga får vi kvinnor bara vara i ensamhet och ensamma, utan andras dömande blickar, är vi bara i våra egna hem. Åtminstone om vi är singlar.

    Håller tummarna får att du får biljett!

   • En god nyhet för drottningen av pop är att hon sent i höst kommer
    att ha chansen att beskåda undertecknad på lite lagom långt håll …

    Skall inte du också köpa en biljett (finns flera kvar), åka upp till
    den stora staden och ge dig själv samma chans ?

   • Ver: Grattis till biljetten! Nej, det finns bättre artister för mig som kvinna att se på, än Madonna.
    Akta så du inte står FÖR nära bara – Madonna är känd för att inte ha så värst mycket kläder på sig när hon jobbar. 😉

    Upp till stora staden…? Det blir väl ner? Eller västerut eller österut? Asså jag har så dåligt lokalsinne så jag vet knappt var jag är.

 8. Vi kan göra en ”stafettdikt” skriva en liten snippesnutt var och se vart poemet barkar hän…:)

  • troubariz: Jag hade hoppats på att vår egen poet O3 skulle komma på något bra men hon lyser med sin frånvaro.
   Jag hann inte skriva många ord (inga alls faktiskt) innan ögonlocken ramlade ihop härom kvällen. I helgen tar jag nya tag och jag ställer upp på stafettdikt. En snippe-snutt var!

 9. Snoppdikterna har stått och hånat mig ..
  jag skrev alla barnen hade snippa utom tompa han hade två …
  ja outsourca fick detta av shinin/vargu:
  ”Häxan lärde mig en läxa, att inte alltid älska min nästa utan ibland får man rata deras åsikt och bara rent ut hata, kapa snoppen jäms med roten, sparka in menskoppen i knoppen och sen bara skrika rätt ut : Toppen! du tycker jag är ful och jag tycker det här är kul!”

  så … jag är på stafett! 😉 måste jag börja? *darrar* :p

 10. snopplopp loppan innanför snigels slappa trut liksom putar ut som könsjukdomar när kitteldansen och inbillat krig med sig själv startar loppan bara bits och istället för att komma rapar han

 11. I antifeministiska sammanhang
  gör männen stor sak av det fula bihang
  varmed naturen dem försett
  och medför att de tappar vett.
  Mansrättsaktivister är ett anhang
  som särskilt fascineras av sin brandslang.
  De gråter uti kalla sängar
  och köper kvinnors kött för pengar
  för att de inga egenskaper har
  som kvinnor önskar hos en riktig karl.

   • Flora T: Nej, nej. Jag är inte medlem i Fback. Usch och fy – jag vill inte bli sammankopplad med såna som drogar, våldtar, är pedofiler, köperunkar osv.

  • Ha ha ha 🙂 ! Poesi! Nu kommer lite fransk bidrag, om NBT-försvan-från-Flashback-fallet!

   C’est l’horreur sur les forum,
   C’est digne d’un Peplum,
   Flashback est en guerre
   NBT a disparu!
   Le peuple des quequettes se mord le cul,
   Et espère,
   Dans cette vallée de larmes amères,
   que cette disparition est ephémère!

   (Skräcken sprids på forumet
   (Som i en Peplum filmet,
   Flashback är i krig
   NBT har försvunnit!
   Lilla-snopp-folket biter sig i röven,
   Och hoppas
   I denna dal av bittra tårar,
   att hon kommer snart tillbaka)

 12. You are back NBT ! 😀 Roligt att du bloggar igen har läst och fått några aha-moments. Gillar verkligen den lilla (mycket stora ) emoiien (stavning) haha! Den är talande!

  Jag hakar på med lite dikt helt så där spontant bara på kul, o3 e juh bara bäst! Så det blir ett annat stuk..

  Ligget, död fisk syndromet
  ondskan spår
  snoppar spår, världen består yeah!
  Heavy
  ledsna tårar – ingen förstår
  knän som skrubbas
  snoppar som rubbas – alla förstår
  vita droppar spilles
  kvinnokroppar förspilles
  Allt glömmes, allt gömdes
  pungar tömdes – vita knogar spänt
  Minnet – ilskan massorna vinna
  Av ALLA oskyldiga små lamm
  ullen virkas till offerkoftor i guld och svart

  • Jättealbatross: Yes, I´m back! Välkommen tillbaka du också!
   Bra, bra!! Mer, mer!! Vilka poeter ni är! 🙂 Själv har jag total poet-torka. Inte mitt gebit.

 13. Hoppas på fler snillen som vill hänga på smädediktandet! Själv är jag svag för bunden, rimmad vers som de små trollgubbarna som skaldat om dig. Vi har ett par härliga vilda modernister här så jag får stå för den äldre traditionen som överensstämmer bra med min avatar och mina litterära preferenser. 🙂

 14. Ipongo är ett vidrigt exemplar
  som inte många hästar uti stallet har.
  I spelvärlden där våldtar och han slår ihjäl
  ständigt berusad med förmörkad själ
  Ipongo lockar småkillar till fejan
  men Aschberg har en lite grej han
  och brist på tålamod mot folk som trollar
  eftersom han anser dessa sakna bollar.
  Själv föredrar jag Aschbergs form av maskulinitet
  framför IPongos rent perversa infantilitet

 15. ❤ — sköna ni eee alla va så fett bra och jag är knäsvag för rimpoesi trots modernistiskt eget uttryck 😉

  det fanns en gång ett organ som fick en brilliant snillrik plan
  om världsvälde och alla snoppsträngar skälvde —
  flickor maldes ner i dess köttkvarn vevades fram till suget att bli vegan –
  militant sådan – och fortsätter veven kommer det kanske ett brandbrev på lådan;
  en kan inte fortsätta tortera och förvänta sig att någon bara vill brodera ..

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s