Lästips

SQE skriver: ”Bojkotta H&M!”

Jag instämmer. Jag bojkottade H&M för flera år sedan. Inte en krona, tänker jag skänka till männen bakom H&M, som tack vare kvinnor och kvinnors lidande, skrattar hela vägen till banken:

https://noboytoy.wordpress.com/2014/01/30/hm-mannen-blir-feta-pa-kvinnor/

Erik skriver: ”Domstolar ska inte kunna tvinga barn att bo hos en misstänkt våldtäktsman”.

Det handlar om ännu ett fall av barn (tar det aldrig slut?) som tvingas bo hos misstänkta barnvåldtäktsmän/pedofiler eftersom dessa män är deras pappor och svenska domstolar ger dem vårdnaden om barnen. Läs kommentarsfältet i Dagens Juridik som Erik länkar till. Blir ni inte äcklade av männens ”resonemang” där, så vet inte jag..?

Jag har skrivit ett antal inlägg genom åren om Papparättsrörelsen, pedofil-begreppet PAS och dess framgångar inom olika instanser i samhället, t.ex sociala myndigheter, domstolar och till och med ända upp på regeringsnivå:

http://noboytoy.blogspot.se/2013/04/papparattsrorelsen-och-pas.html

https://noboytoy.wordpress.com/2014/07/17/svensk-socialtjanst-utan-barnperspektiv/

https://noboytoy.wordpress.com/2011/04/28/papparattsrorelsen-incest-farrell/

Shed Light skriver om: ”Internationella Kvinnodagen och ”åsiktskorridoren”

En sammanfattning av hur jämställdheten har gått bakåt i Sverige till kvinnors och barns nackdel samt hur patriarkatet har gått tillväga för att lyckas med detta. Mycket läsvärt.

Annonser

31 thoughts on “Lästips

  • o3:
   ”Klitoris har säkert bidragit till människoartens enastående framgångar att nära nog ha överbefolkat jordklotet, eftersom den säkrar kvinnans vilja till samlag.”

   Snarare mannens (och vissa kvinnors) förnekande av klitoris som kvinnans väg till sexuell njutning? Få kvinnor och män verkar ha funderat över varför mannen är så rädd för klitoris och därför könsstympar flickor/kvinnor.

   Mycket bra! Tack för länken!

  • o3: Fback är ett groteskt forum. Dock – Dagens Juridik är inte så mycket bättre och inte tidningarna och deras kommentarsfält heller. Pedofil-lobbyn ser man lite här och var.

   …”vi är för ett bemyndigande av barn. Vårt syfte är att undervisa allmänheten om fördelarna med läggningen man/pojke-relation och att fungera som en stödgrupp för andra pojkälskare och pojkar. Vi stödjer förhållanden, men vi inviger dem däremot inte, och vi favoritiserar dem inte. När vi hittar en relation så stödjer vi den.”

   Typiskt för pedofiler att resonera kring hur de tror att barn, i det här fallet gossebarn, är vuxna nog att ”välja” (sexuella) ”relationer” med vuxna män. Inte ens kvinnor lyckas freda sig från vuxna mäns sexualitet så hur skulle små gossebarn lyckas med det? Fy fan vilka vidriga jävla as!

   • det är de här ”bemyndigandet” framförallt i relation till synen på ”terapi hjärntvätt” … förövare hjärntvättar barn, detta ignoreras oftast helt eller delvis – och barn har på olika sätt försökt berätta för dessa själviska idioter att det gör fking ont osv oavsett ”nivå av tvång” – att en ens måste förklara det för någon är … löjeväckande …

   • o3: Kvinnor behöver inte förklara ett skit för män – de vet hur de skall uppföra sig och vad som är rätt och fel men de skiter i det för att gynna sig själva på olika sätt och rättfärdiga allt illa som de gör mot andra människor.

    Detta förbannade ”argumenterande” med män som kvinnor sysslar med dagarna i ända, särskilt heterosexuella kvinnor. Män tror att kvinnor måste argumentera med män för minsta lilla självklara småsak.

    ALLA män VET att våldtäkt mot kvinnor och barn, skadar kvinnor och barn och att det därför är olagligt. ALLA män VET att det är sin egen sexualitet/makt de vill utöva/demonstrera när de våldtar kvinnor och barn. Alla vet, att män bara försöker rättfärdiga sin sadism mot kvinnor och barn genom att tex skylla på offren och/eller genom att tycka synd om sig själva.

    Tack för alla dina postade länkar, o3! Nu skall jag kolla igenom dem!

   • ja jag tycker att fråga 3 http://www.stopyinstitute.org/10-questions/
    är problematisk …
    även om den givetvis för många blir spot on, tyvärr -i-

    det låter fint men kvinnor behöver hela tiden förklara för män varför de och deras barn inte njuter av runkmaskinen
    precis, alla vet det, det är omvittnat och dessutom bevisat
    ändå fortsätter kinseys playboyistiska kaninmyt att reproducera sig … :/

    låt om oss fundera länge på att terapin skulle innebära hjärntvätt,
    gubbarna e inte dumma de förstår situationens allvar kan en tro,
    ja det är viktigt att komma ihåg att det inte är en relation utan manipulation och att de bitar som beskrivs som relation är scenerier satta av den narcisistiske vuxne vanföreställaren

   • o3: Män kan inte vara så dumma att de inte fattar att kvinnor helt enkelt inte är särskilt intresserade av deras pillevittar. Det bör ju varje man ha märkt. De är ju inga imbeciller. Eller…? 😉

   • jo men ta i t.ex kinsey rapporterna där bla mkt små barn, pojkar som flickor, nedtecknas av anställda forskare som att ha bevisat, långt innan vår auraläsning av hjärnor kom igång, ”fått orgasm”
    en kan ha mängder med frågor och tvivel här men kvarstår gör denna vidriga och de uppsjö andra tolkingar de gör av historien och forskningen
    och tilläggas bör göras att denna forskning ofta refereras till och är betydligt mer vedertagen om än motbevisad, ifrågasatt och anklagad för kriminalitet utöver lobbyism och illegitima metoder.

    För yngre? och en såpa men jag ser tillbaka när jag skummar igenom en serie där delar av avsnitten är helt på teckenspråk och detta är den döva james dean 🙂

    https://www.google.com/search?q=switched+at+birth&espv=2&biw=1858&bih=1019&site=webhp&source=lnms&tbm=isch&sa=X&ei=Z8MFVYWDAon-ygPZhIHgCQ&sqi=2&ved=0CAgQ_AUoAw#tbm=isch&q=switched+at+birth+emmett

   • o3: Pedofillobbyn verkar överallt som sagt. Det är bara att kolla på den gigantiska, GIGANTISKA spridningen män emellan. av pedofilporr i världen. Pedofila män finns inom rättsväsendet, inom forskningen, framför allt i heterofamiljerna, inom idrottsklubbarna och deras mål är, att med alla möjliga och omöjliga ”förklaringar” och hänvisning till ”forskning”, legalisera pedofila mäns våldtäkter mot barn.

    Precis som män med ”makt” i samhället gör mot kvinnor alltså. Vi har ju tex sett ”forskare” som påstår att det är nyttigt för kvinnor att äta mäns sperma och att mäns sperma skyddar kvinnor från cancer och liknande manligt trams, trots att sanningen är det rakt motsatta. Sperma är i själva verket långt ifrån ”nyttigt” för kvinnor och direkt skadligt. Män som kallar hiv/aids för ”bögpest” trots att det är en hetero-pest för att inte skrämma kvinnor från att vilja ha sex med män.

    Det finns ingen hejd på alla manliga dumheter för att kontrollera kvinnor och barn och det gäller för kvinnor att genomskåda allt detta. Sluta lyssna på manligt jävla trams och ifrågasätta ALLT, precis ALLT, som män påstår och tvärsäkert hävdar.

   • – Pedofillobbyn verkar överallt som sagt. Det är bara att kolla på den gigantiska, GIGANTISKA spridningen män emellan. av pedofilporr i världen. Pedofila män finns inom rättsväsendet, inom forskningen, framför allt i heterofamiljerna, inom idrottsklubbarna och deras mål är, att med alla möjliga och omöjliga ”förklaringar” och hänvisning till ”forskning”, legalisera pedofila mäns våldtäkter mot barn.

    Det kan tyckas så men jag vill påstå att den sökt sig till vissa uppenbara platser
    och att även om vem som helst kan vara pedofil ser vi faktiskt ett upplägg där vissa
    maktpositioner varit intressanta för deras lobbyism att påverka ?

    – Precis som män med ”makt” i samhället gör mot kvinnor alltså. Vi har ju tex sett ”forskare” som påstår att det är nyttigt för kvinnor att äta mäns sperma och att mäns sperma skyddar kvinnor från cancer och liknande manligt trams, trots att sanningen är det rakt motsatta. Sperma är i själva verket långt ifrån ”nyttigt” för kvinnor och direkt skadligt. Män som kallar hiv/aids för ”bögpest” trots att det är en hetero-pest för att inte skrämma kvinnor från att vilja ha sex med män.

    Jo jag sa det till Urusla och hennes bihang och de ba båda men vi hart hört att det ääär nyttigt han svamla något om äggvita och jag orkade inte riktigt tycka det var roligt även den gången ^^

    – Det finns ingen hejd på alla manliga dumheter för att kontrollera kvinnor och barn och det gäller för kvinnor att genomskåda allt detta. Sluta lyssna på manligt jävla trams och ifrågasätta ALLT, precis ALLT, som män påstår och tvärsäkert hävdar.

    ja det skall en göra generell rimlighet och öppenhet för ständigt vidgade perspektiv
    ögonbrynen ojämt svajade osv

   • o3: ….”en jag vill påstå att den sökt sig till vissa uppenbara platser
    och att även om vem som helst kan vara pedofil ser vi faktiskt ett upplägg där vissa
    maktpositioner varit intressanta för deras lobbyism att påverka ?”

    Ja så är det ju förstås. Vi kan iaf konstatera att pedofiler söker sig till barn och till instanser i samhället där de kan påverka och normalisera sin störning.

    Det finns säkert kvinnor som läser manliga råd om hur ”nyttigt” sperma är för dem, deras hälsa, hy och liknande (ha ha ha ha!!!) och köper hela det manliga tramset med hull och hår. 😉

   • ps det är ändå kinseys rapport som lägger grunden för den moderna argumentationen om att det kan vara vem som helst, hm … och jag står fast att den krossade mycket viktiga myter bla om ensamma underklassänklingar osv som står kvar och finner nytt stöd, det kan vara vem som helst, men de är inte alla utvecklingstörda eremiter 😉

   • o3: Pedofiler kan vara vem som helst och ofta har de mycket lätt för att få kontakt med barn. De säger sig ofta se på sig själva som barn, alltså som omogna och inte riktigt vuxna. Pedofiler är vanligast i heterofamiljer i form av pappor, styvpappor, bröder och andra manliga släktingar. Det vill inte mans-samhället låtsas om (de vill inte skrämma mammor/kvinnor till att inte vilja bo ihop med män och skaffa barn med män) men fakta är, att de flesta barn inte utsätts av ”fula gubbar” på stan, utan i av män i sina egna familjer.

   • Och vad vi alla bör fundera över då: Vad gör alla heterosexuella mammor som uppenbarligen bor ihop med pedofila män? Blundar så hårt de kan? Väljer att lyssna på mannens bortförklaringar/försvar istället för på sina barn? Skyddar mannen istället för sina egna barn? Mannen går före moderskapet?

   • komplexa frågor för trälarna … 😉

    detta tyckte jag var lite fräscht:
    http://www.politism.se/genusfolket/ar-du-feminist-lilla-van/#post-2363

    en kan säga mer ”ontopic” att oavsett om mammor m.f reagerar med ständig mobbningsförnekelse, eller t.o.m ger ett tyst medgivande – för det förekommer, eller går från/mellan olika stadier o.s.v, så finns det allt som oftast en stor kvarnsten och tunga bagage att släpa på även om jag förutsätter att de som empatiserar och sympatiserar med sina barn, barnen och offren, även om de kan stå på flytande pedistaler ibland i situationens svårigheter och obegripliga fattbarhet, lider enormt mycket mer; är det tärande för barn att stå ensamma utan stabila föräldrar, själv drabbade i psyket och samhället den där staten står sällan att finna som storebror i verkligt trevlig bemärkelse
    för en vet alla hur tvetydig storebror är … ? 😉

   • o3: ”Men byter man helt kampen, aktivismen och det konkreta politiska arbetet mot att tyst hoppas att alla ska kalla sig feminister, så kan ingen längre avgöra vad den betydelsen är.”

    Det ligger nog en del i det här. Alla säger att de vill ha jämställdhet mellan kvinnor och män men faktum är, att alla inte vill det. Framför allt, är det män som är motståndare till jämställdhet mellan könen.

    Det finns nog en hel del psykologiska förklaringsmodeller till varför mammor väljer att blunda, väljer att tro på mannen istället för sina barn osv men den troligaste förklaringen är – patriarkatets hjärntvätt.

    Storebröder kan nog vara tvetydiga. 😉

  • o3: Jag har lästa samtliga inlägg i Shedlights blogg eftersom jag har följt henne sedan hon startade den. Det finns en hel del intressant att läsa i hennes blogg.

   • Jag blir väldigt glad varje gång Shed Light gör ett nytt blogginlägg. Hon är väldigt grundlig och välunderbyggd faktamässigt alltid. Önskar hon var mer aktiv och fick mer uppmärksamhet. Sprider hennes info så ofta jag kan dock.
    Hon har en helt briljant analys av hur media bidragit till SD:s framgår som är rätt ny. Och har tagit upp många av ”dina ämnen. Interaktiv Säkerhet mm, Ideologiskt verkar ni stå nära varandra på många sätt.

   • Flora T: Shedlight och jag är bloggkompisar sedan gammalt. Vi möttes för flera år sedan i AB:s vidriga kommentarsfält och på den vägen är det. Hon är en otroligt viktig röst och presenterar alltid väl underbyggda analyser och fakta. Synd att hon skriver så sällan, bara.

 1. Apropå H&M så är det nog en typiskt ”kvinnlig” aktie om man skall döma av hur det
  ser ut på bolagsstämmorna och karaktären på de inlägg som görs. Flera kvinnor
  som tycker synd om de fattiga barnslavarbetarna i fjärran land …

  • Ver: Det har jag svårt att tro. Betydligt fler män än kvinnor äger aktier, generellt och fler män än kvinnor har inkomst av kapital. Det beror på att kvinnor som grupp har lägre löner, lägre livsinkomst, lägre pension, betalningsansvaret över barnen samt sällan tillgångar i form av fastigheter, företag och liknande som gått i arv från generation till generation.

 2. Tack för länkningen NBT!
  Jodå, visst minns jag den gamla ”goda” tiden på AB där vi stångades med diverse kvinnohatare. Det är väl dom som bara har Flashback att hålla sig till nu.

  • Shedlight: Det var en hemsk tid. Jag trodde inte mina ögon när jag först började granska AB:s och andra tidningars kommentarsfält. Det måste varit 2008-2009 nån gång. Att svensk massmedia tillåter, och till och med uppmuntrar, ett sådant groteskt manligt hat mot kvinnor i sina kommentarsfält kom som en total chock för mig. Allteftersom började jag, och fler med mig, dokumentera vansinnet inklusive tidningarnas svar på våra protester.

   Feministsvinen har koll och mycket finns på pränt för all framtid. 🙂 Vilken miss? Oooops? Dumma jävlar!

   Tyvärr finns det en hel del kvinnohatare ute i kommentering än idag men många förflyttade sig nog till galt-forumet där de hör hemma bland andra pedofiler, kvinnohatare, våldtäktsmän, knarkare och imbecilla.

 3. Det mest förfärliga just nu tycker jag är Nyheter 24. Där är redaktionen feministiskt inriktad men samtidigt visar man extremt dåligt omdöme när man publicera ofta provokativa debattartiklar av barn så unga som 13 14 år prydda med plut-selfies och allt, ofta väldigt självutlämnande. Vid detta vattenhål flockas en samling betydligt äldre manliga antifeministiska uppretade bromsar. De är självklart högerextrema/rasistiska, luktar SD-lång väg, samma brutaldebattörer , dag efter dag efter dag som hånar dessa ungdomar. Flera av dem frekventerar också AB och har sin flock av gillare och flaggare i ryggen. De verkar göra detta på heltid så hur de kan ha jobb fattar jag inte. Eller så är det någon som sponsrar dessa sexistiska stormtrupper på nätet vilket jag finner ganska troligt.

  • Flora T: En del av de här männen skriver från rättspsyk, där de sitter efter att ha haft oturen att bli fällda för brott som de har begått mot kvinnor och barn. Andra är arbetslösa och sponsrade blir de, med all säkerhet. Män som grupp har pengar, makt och nätverk i de flesta samhällsinstanser/företag och de använder denna makt mot kvinnor och barn, fega som de är.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s