Bakom dolda ansikten hittar vi Kattan, Pappy, Dr Billig, Pär Strömlös m.fl

Jag fattar inte hur jag har kunnat missa att beställa och läsa, samt tipsa er om boken ”Bakom dolda ansikten”…? Har ni läst den?

Alla feminister känner väl vid det här laget till internets mest högljudda antifeminister/papparättshaverister och kvinnohatare, som t.ex Cattas Bubbla, Pelle Billing, Pär Ström, Ingrid Carlqvist, Medborgare X, Tanja Bergkvist m.fl. Ni som har följt min blogg under alla år, känner definitivt till de här personerna och deras högst tvivelaktiga metoder/agenda. Mer om dem, kan ni läsa under kategorin ”Papparättsrörelsen” i bloggen.

Så här skriver bokens författarinna, Charlotta Lena Andersson, som är en av många kvinnor/feminister som har blivit trakasserade och hotade av antifeminister, både IRL och på internet:

”Föreställ er att ni upptäcker att någon lagt upp ditt företag på nätet på en blogg med bilder du själv inte valt och noterar, att under finns ett par hundra kommentarer från anonyma, som påstår att du har en massa psykiatriska diagnoser. Människor du aldrig tilltalat, än mindre redovisat personnummer eller företagsnamn inför. Du var dessutom anonym. Du mejlar till den medelålders icke anonyma kvinnan, som har bloggen och undrar vad hon håller på med i sin bubbla.

”Föreställ dig intrånget att de sitter och hånar och häcklar det företag, du slitit med ensam under 12 år – din försörjning, vars renommé de försöker smutskasta utan vett eller sans. Du vet att företagsnamnet tagits fram via någon form av dataintrång, för det skedde under tekniskt märkliga omständigheter tidigare på en annan blogg hörande till samma grupp. Samtidigt fortsätter de att sprida ut lögner, att du själv skulle uppgivit företagsnamnet, att du är psykiskt sjuk m.m.”

”Du ser efter en period att de förskönat och censurerat det tidigare inlägget, så den smutskastande bloggerskan i bubblan ska verka oskyldig.”

Monica Antonsson har recenserat boken:

”Vilka är de då, kan man undra. Charlotta Lena Andersson konstaterar att de påfallande ofta är ingenjörer och tekniker kunniga nog att såväl klara av att hacka som nyttja och förstöra andras datorer. Det är även min erfarenhet.”

”Med djupa band till den pedofilkramande Jeff Warren-sekten (Warren Farrell-sekten) i USA driver de tesen att kvinnor och barn alltid ljuger om våldtäkt och övergrepp och att alla för sexualbrott fängslade män är oskyldigt dömda. Stackars, stackars, svaga, utsatta män.”

”Påfallande många jämställdister har varit misstänkta och/eller är dömda för vålds- och sexualbrott. Andra har skadat sina barn genom att driva vårdnadsprocesser in absurdum – ofta med stöd av den i Sverige förbjudna irrläran PAS – att barn som berättat om övergrepp av sina pappor i själva verket bara är hjärntvättade att ljuga av sina mammor.”

”Dylika påståenden har fört med sig att det numera är omöjligt för mammor att slå larm när barn råkat illa ut. Kvinnor har med samhällets goda minne gjorts oförmögna att hjälpa sina barn. Pappor är alltid oskyldiga.”

”I Bakom dolda ansikten tecknar hon humoristiska karikatyrer präglade av träffsäker satir av de mest tongivande profilerna. Vi får möta Lelle Hilling, Petter Strömqvist, Isa Carlbom, Jonte ”Farsan” Raskenstam och Karin ”Kattan” Fredriksson med bloggen Kattan och mina bubblor som omger sig med en blandad kompott av psykiskt svaga, lättmanipulerade individer samt en och annan riktig dåre. Några minst sagt suspekta ministrar och en avsatt länspolismästare kryddar anrättningen liksom en rad, gissar jag, under skrivarprocessen aktuella nyhetshändelser. Vi möter bloggaren AktivtAntik, den enkelspåriga Marjo Malkinen, den ack så giftiga Gullefjun och Invånare X med bloggen Samhällsperspektiv. Nästan alla feeeegt anonyma.”

”För den som inte har stött på jämställdisterna ännu låter det här förstås helt galet. Det är det också men dessvärre är det sant.”

 I Charlotta Lena Anderssons blogg kan ni bl.a läsa utdrag ur boken och beställa den:

http://charlottalenabloggar.blogspot.se/2015/01/utrdrag-ur-boken-bakom-dolda-ansikten.html

Intressanta utdrag från bloggen/boken:

”Kattan klev ut i farstun av den belamrade husvagnen i norra Sverige och hennes två hundar närmade sig med viftande svansar. – Fan hoppas inte Kalle super upp barnbidraget med grabben nu, sade hon mumlande samtidigt som hon puttade iväg den glada hunden och stoppade in en citalopram mot depression.”

”Kattan hade blivit kontaktad och värvad av Jämmerlisterna, eller närmare bestämt Bertil Torstensson som hade fallenhet för falsk marknadsföring och förmåga att sälja in organisationens koncept främst mot kvinnor med söner, som blev lurade att tro att deras söner riskerade att skadas av det nuvarande samhället och den diskuterade statsfeminismen.”

– Du har lämnat spår efter dig, så du är inte anonym. Vi vet vem du är, så passa dig, sade plötsligt den tidigare vänligt sinnade Christina bakom signaturen Nässelrosen.”

”Olle som uppgett en ålder av 46 år, bloggare som tillhör Jämställdisterna med bloggen bashflak har stalkat och kränkt mig under flera år…”

”Slutligen har vi rättskämpen Petter Strömqvist, som numera jobbar dolt i bakgrunden, hur går det för dig?
– Tack, förutom att skriva en uppföljare till boken Mansstopp, sitter jag numera bakom både den kvinnliga signaturen Ninnitossan och driver den manliga bloggen Galenlandet…”

 ”I en kal lägenhet i Helsingborg satt Bertil Torstensson och skrev inlägg efter inlägg med ämnen som handlade, om hur feminismen lurade unga tjejer att utbilda sig när de istället egentligen skulle bli lyckligare av att inte tänka så mycket. 

”I Helsingborg satt Sigge Lindvall, en smal man i 60-årsåldern med grått hår, glasögon och log när han skrev, som den kvinnliga signaturen Nässelrosen. Han gillade att spela kvinna och nästla sig in i olika kvinnliga grupper och även manliga, som ett experiment. Signaturen Nässelrosen blev sedan även använd av fler andra människor bland Jämmerlisterna. Dagstidningen SveaNytt hade tagit in Sigge Lindvall i en artikel genom en intervju, där han berättade om sin bok, Psykopater och Pirater. Han menade att alla kunde vara psykopater från barn till kvinnor.”

”Kvällen fortsatte på Club Linné och en yngre strippa hade nu ställt sig med ben och stjärt särade mot stången klädd i en kort skoluniform.
– Nej se på fan, där kommer Bertil Torstensson och Sverker-Olof Nilsen med en iPad i handen, sade Rickard Björk skrattande och nickade mot de anlända.
– Jaså det är här ni sitter och myser. Vad tycker ni om den här (sex-) bloggen, Marias små rosa moln? Ny skapelse, som ska visa flickorna hur världen vill ha dem, sade Bertil som stirrade lätt med blicken och utstrålade ett kallt leende.”

 

Annonser

4 thoughts on “Bakom dolda ansikten hittar vi Kattan, Pappy, Dr Billig, Pär Strömlös m.fl

  1. Hallå där! Köp och läs boken om du inte redan har gjort det. Det är den absolut värd. Du kommer att belönas med många glada, hjärtligt befriande skratt.

    • Monica: Den är redan beställd. 🙂
      Fattar inte hur jag har kunnat missa nåt så viktigt? Jag skall streckläsa den i nio timmar, som du. 😉

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s