Till alla män vill jag bara säga

… att jag mycket väl förstår att även ni lider av patriarkatet, mans-väldet på jorden och att ni beter er som ni gör mot kvinnor, barn och varandra, pga att ni är lika hjärntvättade av patriarkatet som kvinnor är.

De manliga makthavarna i världen, inbillar er män att ni blir ”hjältar” om ni ställer upp för dem och deras sak, genom att agera fotsoldater i deras krig med andra länder om världens resurser, med risk för era egna liv och hälsa. De manipulerar er lätt till att bli empatilösa mördar-maskiner och skjuta ihjäl era medmänniskor på jorden, som för övrigt inte har gjort er något ont. Om ni har otur, lyckas de till och med manipulera er till att bli sexualbrottslingar i krigstid genom att grymt vålds-runka i och sexuellt tortera kvinnor, barn och andra män.

Mans-väldet fostrar er män homosocialt, vilket innebär att ni lever era liv främst bland andra män. Ni presenteras därför en mycket snedvriden bild av verkligheten och inte minst – av er själva. Ni går miste om majoriteten av jordens befolknings perspektiv – kvinnors och barns. Detta gör att män ofta får problem i sina relationer till kvinnor och barn.

Detta gör att världen, som ni män ser den, inte överensstämmer med verkligheten. 

Mäns homosociala omgivning, t.ex ”brödraskapet” på fotbollsplanerna, i hockey-rinkarna, på golfbanorna, pubarna, strippklubbarna och de mans-dominerade arbetsplatserna, syftar till att lära män att bete sig som ”män” och bli ”manliga”.  Ofta vet ni män inte själva vad ”manlighet” är, eftersom manligheten som presenteras för er, bygger på en motsats – en manlig fantasibild av ”kvinnlighet”.

Ni har presenterats en bild av patriarkatet, att manlighet är bättre än kvinnlighet. Män skall vara bättre än kvinnor och utan kvinnor som ni ser på dem, är ni inga män, inte ”manliga”. Av den anledningen, kan ni sällan tala om vad manlighet är, utan att blanda in vad ni tror, är kvinnor och kvinnlighet. För att upprätthålla denna uppblåsta fantasibild av er själva och er ”manlighet”, som mans-väldet tidigt har präntat in i er, blir ni tvungna att använda er av kvinnoförnedring, kvinnoförakt och kvinnohat.

”Manligheten” är ju nämligen helt och hållet beroende av att kvinnor och kvinnlighet framstår som ”sämre. Om ni inte lyckas inbilla er själva, andra män och inte minst – kvinnor, att ni är bättre än kvinnor – vad är ni då ”bättre än”?

Detta är anledningen till, att det är viktigt för väldigt många män, att ständigt nedvärdera kvinnor och kvinnlighet och att hata, förakta och förnedra Kvinnan i samhället.

Dessa homosociala grupperingar, skadar män på många andra sätt. Droger, främst alkohol, är vanligt förekommande inom t.ex fotbollsföreningar och det är därför inte ovanligt att pojkar exponeras för alkohol i mycket ung ålder.

Sexism som riktar sig mot kvinnor samt fobi för annan sexualitet än heterosexualitet, är också mycket vanligt i den här typen av homosociala grupperingar och ofta introduceras väldigt unga pojkar tidigt för manlig hetero-porr. Kvinnor måste ju framställas som ”sämre” för att män skall känna sig ”bättre”. Kvinnor måste framställas som ”underordnade” för att män skall känna sig ”överordnade”.

Manliga våldtäkter och sexuella övergrepp mot pojkar är mer vanligt, än vad många av oss vill tro i de här grupperna. Det kan vara manliga tränare eller andra pojkar som utsätter pojkar för sexuella övergrepp. Homosociala grupperingar är ofta en tuff värld för pojkar och män att befinna sig i. Pojkar får inte gråta, inte klä sig som de vill, inte använda vilket kroppsspråk de vill, inte sysselsätta sig med vad de vill och pojkar, som inte gör vad som förväntas av dem förnedras, hotas och mobbas ofta av ”kamraterna” på de mest grymma sätt, t. ex genom regelrätta sexuella övergrepp (t.ex tvingade att suga av andra pojkar), genom att bli offentligt strippade, få huvudena nedtryckta i toaletten eller till och med bli misshandlade.

Ni män fostras också av ert manssamhälle till att bli efterblivna runk-idioter, där ni sitter framför datorerna, drar frenetiskt i era snoppar till den porr som har skapats åt er och som lär er att se på kvinnor (i vissa fall barn) som era sexuella leksaker. Ni lär er på så sätt att avhumanisera kvinnor och barn, helt enligt mans-väldets önskningar. Makthavarna behöver inte oroa sig för att deras små idioter i brödraskapet (dvs ni – de manliga fotsoldaterna) håller ögonen på dem, håller sig uppdaterade i vad makthavarna gör mot vårt jordklot och invånarna på det och inte heller, behöver makthavarna oroa sig för manliga protester eller revolution i samhället. Ni är ju fullt upptagna med att dra i era snoppar och att, med makthavarnas goda hjälp, göda ert groteska hat mot kvinnor och kvinnorörelsen (feminister).

Har ni män någonsin funderat över hur det har blivit så här och varför? Har det ”bara blivit så” i världen/samhället eller är det skapat så?

Kan det vara så, att ni män i själva verket har blivit lurade in i en fälla, hjärntvättade av makten, och att ni springer som en skock dumma får, i exakt den riktning som makthavarna har stakat ut för er?

Patriarkatet har också lärt er män att inte lyssna till vad kvinnor och politiskt engagerade kvinnor – feminister – har att säga. Av den anledningen, är många feminister inte längre intresserade av att diskutera med er. Det innebär nämligen att vi måste ödsla några hundra år till, på att argumentera och tjafsa med hjärntvättade män, till ingen nytta alls. Vi har inte tid med ert manliga trams, helt enkelt.

Vi vet också att ni män gärna agerar fotsoldater åt maktmännen och krigar åt dem men inte åt kvinnor och barn. I själva verket hjälper ni gärna maktmännen att kriga mot kvinnor och barn. Av den anledningen, har många feminister valt att koncentrera sig på att försöka väcka kvinnor, eftersom kvinnor helt enkelt är mer snabbtänkta, smartare, bättre lyssnare, mer rationella, mer verklighetsförankrade och mindre intresserade av att suga maktens k*k.

Det var bara det jag hade att säga till den manliga befolkningen. Natti-natti.

Annonser

4 thoughts on “Till alla män vill jag bara säga

  1. http://www.svtplay.se/video/2777990/en-delad-varld/en-delad-varld-avsnitt-1
    ”Del 1 av 8. Liv Björk har växt upp i en värld utan män. För femton år sedan drabbades hela jordens män av ett virus som utplånade nästan alla och i Sverige finns endast 123 stycken kvar. Den enda levande killen i Livs ålder är dryga superstjärnan Adam Jensen. När han ska besöka universitetet tröttnar Liv på hysterin och bestämmer sig för att sabotera hans framträdande. Men inget går som hon har tänkt sig.”

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s