Tillägnat jordens alla antifeminister

Dead

Annonser

9 thoughts on “Tillägnat jordens alla antifeminister

    • Flora T: Jag tror inte heller att det är genetiskt. Dock – det svåraste som finns, är att få en man att lyssna på och förstå vad en kvinna säger. Under den långa tid som det alltid tar för män att förstå (om de ens gör det), spills kvinnors och flickors liv och planeten håller på att gå under. Finns det hopp om männen? Kanske? Det är dock ingenting som jag och andra feminister har råd att ta med i beräkningarna, så att säga. Oddsen är för låga, väldigt låga.

  1. Going nr2: Joseph Gordon -Lewitt. Om ni minns den lille långhårige gossen i ”Tredje klotet från solen”? Han har också gjort en rätt rolig film om porrmissbruk och dess konsekvenser som rekommenderas! ”Don Jon”. Som älskande pojkmamma och dotter har jag ju upplevt en hel del god manlighet och här har vi ytterligare ett bevis på att det hjälper att ha en mamma som är feminist! 🙂

    http://www.upworthy.com/watch-a-noted-male-feminist-discover-women-who-are-against-feminism

    • Flora T: Tack för tipsen! Det hjälper såklart att ha en mamma som är feminist, för både pojkar och flickor. Tyvärr verkar det inte finnas så många svenska föräldrar som är FÖR jämställdhet mellan könen eller lever utefter det. 😦 Inte om vi ser på läget idag men allting kan alltid bli bättre.

      Jag hoppas på den yngre generationen. Ungdomar är i regel mycket vettigare och smartare än gamla stötar till män.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s