Är det värt det för kvinnor, att involvera sig sexuellt med män?

Jag återkopplar till mitt inlägg om heterosexuella mäns sex-tjat på kvinnor.

”När två människor, som båda har en sexuell läggning som går ut på att attraheras av andra människor sexuellt (homo/bi/hetero) möts, är avsikten att parterna skall tillfredsställa sin respektive sexualitet åt varandra.”

Heterosexuellt umgänge går ut på att mannen och kvinnan skall tillfredsställa sin respektive sexualitet åt varandra. Det skapas alltså ingen ny ”gemensam” sexualitet för kvinna och man, bara för att de inleder en hetero-relation med varandra. De är två olika människor, två olika individer och de har fortfarande var sin sexualitet. Uppenbarligen är heterokvinnor inte intresserade av att män skall tillfredsställa deras sexualitet åt dem, lika ofta som heteromän är intresserade av att kvinnor skall tillfredsställa mäns sexualitet åt män. En heterokvinna som inte vill ha sex när mannen föreslår det, kanske kan säga:

– ”Tack för erbjudandet, älskling men det är inte nödvändigt för mig just nu, att du tillfredsställer min sexualitet åt mig.”

🙂

Faktum är, att heteromän är ganska dåliga på, tyvärr rent ut sagt usla på, att tillfredsställa kvinnors sexualitet åt kvinnor. Väldigt, väldigt många (de flesta faktiskt) heterokvinnor lämnar hetero-sexet med mannen, utan att han har lyckats tillfredsställa kvinnornas sexualitet åt dem. Heterokvinnor är däremot superduktiga på att tillfredsställa manlig sexualitet åt män, eftersom de flesta heteromän lämnar hetero-sexet fullt sexuellt tillfredsställda av kvinnan.

Som i så många andra fall, verkar det således som om män överskattar sin egen förmåga grovt. Många heteromän utmålar sig själva som om de vore rena rama sexgudar åt kvinnor. Många män tror till och med att de har bättre koll på kvinnlig sexualitet, än vad kvinnor själva har.

Många heteromän ser på hetero-sexet som själva grunden, det absolut viktigaste i heterorelationen. De tror att det är något ”fel” på kvinnor som inte har lika stort behov av att män tillfredsställer kvinnors sexualitet åt dem, som män har av att kvinnor tillfredsställer mäns. Heteromän verkar faktiskt inte bry sig så mycket om att tillfredsställa kvinnors sexualitet åt kvinnor – det viktigaste för heteromän, är uppenbarligen att kvinnan tillfredsställer mannen sexuellt, så ofta som han önskar.

Här antar jag att heteromannens vanföreställning, om att hans runkande i kvinnors kroppar skulle vara någon slags ”gemensam” sexuell aktivitet, som per automatik skulle tillfredsställa kvinnlig sexualitet, spelar in. Mannen kallar det att kvinnan och han har haft sex ”tillsammans”, ”med” varandra även i de fall, då bara mannen har haft sex och han bara har tillfredsställt sin egen sexualitet (förvisso genom att kvinnan närvarar under tiden och hennes kropp används av mannen som runk-hjälpmedel).

Den här manliga synen på heterosexualitet och kvinnlig sexualitet ser vi ofta hos både svensk och utländsk polis samt i svenska och utländska domstolar. Polismän och manliga domare är ju trots allt bara män, ”vanliga” män, som precis som alla andra män, har indoktrinerats med en enbart manlig syn på både kvinnlig och manlig sexualitet. De här männen är alltså partiska och framför allt inkompetenta, pga deras homosociala uppfostran och enorma brist på kunskap om kvinnlig sexualitet, när de dömer i våldtäktsmål där män anklagas för våldtäkt mot kvinnor. Polismän, manliga domare samt manliga lagstiftare, lider av samma vanföreställning som heteromän generellt gör, dvs att om mannen tror och påstår att han har haft sex ”med”, ”tillsammans” med kvinnan så har även kvinnan haft sex ”med” mannen per automatik. Vad en kvinna kallar våldtäkt mot henne, kallar alltså polismän, manliga domare och många andra män, att våldtäktsmannen hade ”sex med”, ”tillsammans” med kvinnan.

Varje heterokvinna bör fundera över följande, INNAN hon inleder en heterosexuell relation med en man:

Sex med mannen, är aldrig frivilligt för dig som kvinna i en heterorelation – det är ett tvång. Om du inte vill upplåta din kropp åt mannen att runka av sig i, så ofta som han tycker är nödvändigt för honom så kommer han att sex-tjata på dig, tjura vid frukostbordet eller på andra sätt visa sitt missnöje med din ovilja att tillfredsställa hans sexualitet åt honom, alternativt hota med att vara otrogen och/eller att lämna dig och eventuella barn för gott.

Sex med mannen, kanske framstår som lite spännande det första året (max) men i regel blir det väldigt tjatigt och tråkigt efter en tid och särskilt efter att du har fött barn. En kvinna som blir mamma, sätter alltid sina barns behov framför sina egna behov. Det gör inte män som blir pappor. Deras, vad de kallar, ”behov” av t.ex ”sex”, tycker de skall går före deras barns behov av sin mamma och före mammans behov av att fokusera på sin egen hälsa, barnet och moderskapet.

Fundera över vad det gör med din psykiska, fysiska och sexuella hälsa att ”ställa upp” på att bli och känna dig sexuellt utnyttjad, kanske till och med våldtagen av din så kallade livskamrat, på regelbunden basis.

Heterokvinnor som inte är i en relation med en man men som utövar sin sexualitet med män, bör tänka på att det som är våldtäkt för en kvinna, sällan ses på som en våldtäkt mot henne i mannens och rättsväsendets ögon. En kvinna som har blivit våldtagen av en man, måste kunna bevisa i domstol att mannen förstod att han våldtog henne. Om mannen påstår att han inte förstod att han våldtog kvinnan har kvinnan, enligt svensk lag, inte heller blivit våldtagen. Då blir den våldtagna kvinnan istället anklagad för och ofta dömd för ”falsk tillvitelse” i svenska domstolar.

Om du skulle hamna i en situation där en man försöker våldta dig så är det förstås svårt att tänka rationellt under våldtäkten men om du har möjlighet – försök att skaffa bevis på att du inte hade sex med mannen frivilligt. Det räcker nämligen inte med att du säger att du inte ville ha ”sex” med mannen, eftersom männen inom rättsväsendet anser att de vet bättre än du, vad du ville och inte ville.

Här kan du t.ex tänka på att försöka skada mannen, även om det innebär en fara för livet för kvinnor, att göra motstånd under en mans våldtäkt – särskilt då mannen har beväpnat sig med t.ex kniv. Håller våldtäktsmannen fast dina armar – bit honom så hårt du kan i t.ex kinden, ögonen, näsan eller öronen. Klös honom i ögonen, slit av hårtussar eller sparka honom mellan benen om du får tillfälle. Till och med de mycket fiffiga männen i rättsväsendet, skulle nämligen få svårt att förklara varför du under ”frivilligt sex” skulle skada mannen svårt.

Om våldtäkten mot dig, är en så kallad ”överfalls-våldtäkt” underlättar det även för vår slöa och ineffektiva polisgris-kår att hitta det, för dig, främmande snopp-djuret om du har lyckats skada honom svårt. Han kan nämligen inte söka vård för sina skador, utan att riskera upptäckt. Här tänker jag på kvinnan som utsattes för ett våldtäktsförsök och som under våldtäktsförsöket lyckades bita av våldtäktsmannens ena örsnibb. Mannen flydde från platsen och åkte sedan till Danmark för att söka vård för sitt öra. Den svenska polisen var för en gångs skull effektiva i sitt arbete och lyckades spåra vålds-runkaren på så sätt.

polisgrisar_28764603_121837993

Kvinnor som har sex med män, utsätter sig alltid för risker. Risken är väldigt hög, att kvinnor inte blir sexuellt tillfredsställda under hetero-sex med män. Risken är relativt hög, att kvinnor blir sexuellt utnyttjade och/eller våldtagna när de involverar sig sexuellt med män. En våldtäkt går aldrig att ”återkalla” – skadan är redan skedd och kvinnan får ensam ta konsekvenserna av mannens sexuella våld. Risken är relativt hög för ofrivillig graviditet, psykisk, fysisk och sexuell skada/ohälsa/trauma för kvinnor som involverar sig sexuellt med män. På senare tid har det även blivit vanligt bland heteromän, att smygfilma och fotografera kvinnor under hetero-sex och sprida dessa filmer/bilder på nätet och mellan varandra. Frågan varje heterokvinna måste ställa sig själv är:

Är det värt det?

Annonser

15 thoughts on “Är det värt det för kvinnor, att involvera sig sexuellt med män?

 1. Med facit på hand. Nej, det är inte värt det. Det har aldrig någonsin varit värt det. Inget fick jag ut av det mer än en helvetes massa jobb både under tiden och efteråt. Idag förstår jag inte varför kvinnor väljer att leva ihop med män. Jag menar, tänk efter och spalta upp vad det ger eller rättare sagt, vad det tar ifrån dig. Inte minst blir det problematiskt när man väljer att skaffa barn, mer jobb och tar relationen slut så får kvinnan ännu mer jobb även om jag vågar påstå att de flesta kvinnor redan innan förhållandets slut, är överhopade med jobb. Ingenting har förändrats på den punkten. Har hört kvinnor i alla åldrar på allvar mena att de är jämlika för att mannen gör salladen till middagen de ska äta. Jo pyttsan.

  • Ann: Det svåraste som finns för heterokvinnor, är att se och erkänna förtrycket som de lever under. Sexuellt, ekonomiskt och via föräldraskapet. Jag hade själv väldigt svårt för det, när jag var sambo med en man.

   En ”för- och emot”-lista? 😉 Ja, det har jag gjort privat men även här i bloggen nånstans.

   Efter att själv ha tagit sig ur det deprimerande heteroträsket, är det svårt att förstå varför kvinnor väljer att sitta kvar i det. Men det byggs upp på ett smart sätt – beroende. Ekonomiskt och/eller via barnen samt ”trygghet”. Vi människor gillar inte förändring – vi vill ofta vara kvar i gamla vanor med människor som vi har ”investerat” i.

   Ofta är kvinnors första prio deras barn och de oroar sig över delad vårdnad och barnen som skall behöva flytta. Det känns lite farligt och osäkert att bryta upp och förändra sitt liv – det skrämmer. För att rättfärdiga det hela för oss själva, intalar vi oss att vi nog har det ganska bra ändå och vi ”älskar” ju våra män så mycket? Sanningen är ofta, att efter några år utan att ha levt med sin f.d ”stora kärlek” så har man glömt honom och ser honom, på ett helt annat sätt. Ett mer klarsynt sätt. 😉

   Mannen har allt att vinna på att bo ihop med kvinnor. Kvinnor (och barnen) har allt att förlora.

 2. dis b: Många män tror till och med att de har bättre koll på kvinnlig sexualitet, än vad kvinnor själva har.
  – kvinnor är offer för (andra!) män och det ger män likastor rätt att veta bättre som när de är förövare (andra!) …

  det var Tokers lösning på våldet:
  ”slå tillbaka”
  resultatet ? han slog mer, hårdare och började strypa mig regelbundet

  (tänk på att om du gör nagelmärken kommer du att anses som ”kåt”!!!)
  — att bita örat av våltäksmannen är modigt och -roligt- men Mkt farligt

  ——
  lika insiktsfulla som vanligt:
  https://www.

  percy o patriarkatet:
  “Jag blir så trött på de spelande, supande, lata männen. Därför lånar jag bara ut pengar till kvinnor. I själva verket hatar jag män”

  “För att de inte sköter sig. // Kvinnor tiger och betalar. Män snackar och betalar inte. // Män tar plats, medan till och med väldigt duktiga kvinnor är mer prövande.”
  – – –
  varför blev inte wineberg stadsminister?
  (jo göran o emun och mobbningen …)

  ”Män delar inte med sig. Män håller krampaktigt i det som har varit tryggheten, att vara förmer, att ha kontroll, att äga makt, att vara märkvärdigare.”

  ”Ty vem belastar samhället och oss kvinnor? Vem sitter i fängelse? Vem är fotbollshuligan? Vem misshandlar kvinnor i hemmet? Vem kostar mer vid sjukdom? Vem tror att kvinnor är saker som kan köpas och säljas? Vem nonchalerar sina barn? Vem tar allmänt för stor plats i det offentliga rummet – utan att ha något särskilt att säga? Vem startar och bedriver krig? Vem leder världen mot mål som kan ifrågasättas? Vem är patriark och egenkär? Vill män vara denna börda? Vet de om att de är det? Måste det till en kvinnorevolution för att visa att vi inte finner oss?

  Är de inte mer rädda för de biologiskt homosexuella? ^^ …
  http://boycottamericanwomen.blogspot.se/

  jag diskuterar ”könsmaktsordning” med mina muslimska arabiska vänner i arabien,
  jag säger att jag tycker det är förjävligt att en tjej de känner inte kan flytta och plugga där hon vill,
  och de säger – de önskar också att världen vore så …
  men de litar inte på … Tada: Män.

  – rättspathosen tycks förmedla att en gång är ingen gång och hundra gånger är -en-1-våldtäkt
  – – – en kvinna kan bara våldtas en gång ?

  • o3: Män (och vissa kvinnor) kan inte förstå varför inte alla offer för mäns våld och våldtäkt gör våldsamt motstånd. De verkar inte ha förstått att motstånd, ofta gör att mannens våld eskalerar och därmed riskerar offren sina liv? Inte heller verkar de förstå att kvinnor och barn i regel inte har en chans att försvara sig fysiskt mot en vuxen man (meningslöst)? Inte heller verkar de fatta att motstånd gör, att skadorna/smärtan ökar samt att underliv och anus riskerar att trasas sönder ännu mer, om kvinnor och barn gör motstånd – det är minst smärtsamt och minst skadligt för kroppen, att försöka ligga helt stilla och istället hoppas på att våldtäktsmannen våldsrunkar av sig så snabbt som möjligt.

   Jag tog bort länken till fback. Jag vill inte bidra till att gynna det forumet heller. 😉 Män anser att patriarkatet ”måste bevisas” för dem? Ha ha ha ha!! Om de måste få ”bevis” på att patriarkatet existerar, förstår de antagligen inte ens vad ordet patriarkat betyder. Jisses alltså – hur orkar kvinnor och tjejer i heteroförhållanden, sitta och lyssna på såna här dårars evinnerliga tjafsande om självklara saker, dag ut och dag in? Ignore the fucking retards!

   Jag förstår inte varför män envisas med att umgås med kvinnor? De hatar kvinnor, tycker att kvinnor är ”äckliga” i kvinnors naturliga skick och för många av dem, spelar det inte heller någon roll i vilken typ av hål de stoppar penis. Män borde ha sex med män – möjligheterna till sex blir oändliga. 😉

   Rättsväsendet tycker synd om män och deras bristande ”förstånd”. Män som påstår att de inte ”förstår” när de våldtar kvinnor, måste tydligen få straffrabatt pga sitt förståndshandikapp? 😉

   • Det är en reell risk vid våldtäkt och våld.
    Hur de anklagade en tjej som hade tiggt våldtäktsmannen om kondom ….

    En undrar ju hur dessa individers bild av ”vetenskap” ser ut 🙂

    De tycker att kvinnor ska hålla sig till sin hage och bli hämtade med skaft
    eller ”män och kvinnor kan inte vara vänner” ergo= män kan inte vara vänner, period.

    Well I agree tyvärr resoneras det fortfarande sådär tragiskt,
    om jag har blivit våldtagen hela livet är det mitt eget fel LIXX …

   • o3: Att göra motstånd vid en mans våldtäkt eller misshandel, är förenat med livsfara. Detta till trots, så är inte alla de här männen beredda att mörda men hur skall någon kunna veta på förhand, vem av dem som är det?

    En man som tar sig sådana ”friheter” med andra människors kroppar beter sig fullständigt oberäkneligt, onormalt, galet och vansinnigt och bara det, skrämmer skiten ur de flesta människor, även män och framför allt barn. Detta gör att offren kan bli fullständigt paralyserade – de vet inte hur de skall hantera galna, vansinniga män som har släppt på alla ”sociala regler”, som vi normala människor har fått lära oss.

    En våldtagen kan inte våldta sig själv och därför är det aldrig hens fel. Någon annan VÄLJER att våldta = skyldig.

    Män ser i regel inte på kvinnor som ”vänner”. Män ser i regel inte ens på kvinnor som jämlikar.

   • hoppas? 😉

    well när någon hoppar på dig …
    men de finns dem som går runt och hotas och jobbar sig

    deklart jag försöker väll prata om den här magiska gränsen när det ”bara blir för mkt våldtäkt”

    jag tror inte män ser på män som vänner heller, utan som andra ormar ^^

   • som andra rörare, agerare, verkare – män vet att de ofta får betalt när de svinar mot andra män

 3. Involvera sig sexuellt hade varit värt det för mig om jag inte samtidigt köpt iden om att jag skulle vara ”kär”, ha ett ”förhållande” och speciellt inte bo ihop och ta hand om ett vuxenbarn.

  • Anna: Alla kvinnor bör tänka sig för två gånger innan de skaffar gemensamt hem med män. Då kommer regelbundet sex-tjat, vuxenbebisen tittar ut och den där ”kärleken” kan snabbt vända sig till andra kvinnor, särskilt om mannens allehanda krav inte uppfylls. Sen kommer det ekonomiska tjafset och orättvisan kring ekonomin. Sen kommer barnen och tjafset om barnuppfostran och pappor som lever sina liv, exakt som innan de blev ”föräldrar”.

   Alltså, en kan verkligen undra vilka fördelar kvinnor tycker att de får av att leva med män? Nu för tiden finns det ju inte ens någon särskild social ”status” i det för kvinnor heller.

   ”Kärlek?”, sade hon ironiskt. 😉

   • Jag tror att normen är så ingrodd, många måste gå på samma nit innan de lär sig hur verkligheten ser ut. Positivt att det diskuteras mer nu på denna blogg (och vissa andra).

   • Anna: Ja, normen är ingrodd och fortlever i heterofamiljerna från en generation till nästa, till nästa, till nästa…
    Det är viktigt att ta diskussionen med unga tjejer/döttrar och förklara för dem att andra, bättre sätt att leva, faktiskt är möjliga och finns tillgängliga för dem – åtminstone i Sverige. Än så länge.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s