Heterosexuella män tar efter gay-mäns sexuella praktiker i allt högre utsträckning

Har ni tänkt på att heterosexuella män alltmer verkar ta efter och härma gay-mäns sexuella preferenser och praktiker?

1. Hetero-män tänder nu för tiden, precis som gay-män, sexuellt på den typiska så kallade ”fjollan”. Bög-fjollan och kvinno-fjollan. Vem av dem skapades först i manssamhället?

Enligt Solanas härmar vissa kvinnor, den manliga så kallade ”bög-fjollans” beteende (och tillgjorda, fejkade utseende), istället för tvärtom. ”Fjollig” är alltså ett, från början, manligt beteende som vissa kvinnor har lärts att apa efter.

”För att vara säker på att han är en ”Man” måste mannen se till att kvinnan klart och tydligt är en ”Kvinna”, motsatsen till ”Man”, vilket betyder att kvinnan måste agera som en bög.” /Valerie Solanas

”Fjollan” brukar ju annars beskrivas som ”feminin” men är han verkligen det? Gay-män har ju funnits sedan tidernas begynnelse och i vissa länder/kulturer var sex, män emellan, väldigt utbrett och ett bevis på mäns höga sociala status. Det verkar därför sannolikt att bög-fjollan skapades först?

2. Det har blivit allt vanligare att heterosexuella män vill runka av sig i kvinnor analt (och oralt), precis som gay-män. Det enda som skiljer dem åt, är alltså vilket kön de föredrar på personen som de gör det i/på. OBS! Detta är inte gjutet i sten eftersom det finns gott om hetero-män som kan ha, och har, sex med män och gott om gay-män som kan ha, och har, sex med kvinnor.

3. Det verkar också bli allt vanligare, även bland heterosexuella män, att upptäcka vilken enorm sexuell njutning det kan generera för dem och hur hälsofrämjande det är för män, att själva bli analt penetrerade, dvs att ”mjölka prostatan”.

4. Heterosexuella män utövar allt mer bondage, smisk, våld, läder och förnedring i samband med ”sex”, precis som många homosexuella män har gjort under en längre tid tillbaka i historien.

”Läderkulturen är den homosexuella delen av BDSM- och fetischkulturen.  Läderkulturen var den första BDSM-kulturen, med rötter från 1940-talet…..”. Ordet används ibland för hela BDSM- och fetischkulturen.”

Det är väl i och för sig inte så himla konstigt, för homosexuella män och heterosexuella män har ju en, mycket avgörande sak gemensamt – manlig sexualitet.

läderkultur

 

6 thoughts on “Heterosexuella män tar efter gay-mäns sexuella praktiker i allt högre utsträckning

  1. Kvinnor har gjorts om till bögar 😂
    Va det du som skrev att det inte spelar nån roll för killar i vem o vad hålet sitter? Bara personen el saken ser ut o beter sig som en fjolla så går det bra hahahaha

    • stinapina: Haha! Jag är skyldig. Jag har sagt att det inte verkar spela så stor roll för män, i vem/vad hålet sitter i. Hål som hål, så att säga. Lik, djur, barn, termosar med makaroner, gummidockor, män, bullar, dammsugare, träd… Allt verkar funka för män. 😉

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s