Anton ”Mr Cool” Magnusson

”Manligheten” firar nya triumfer i ett av världens mest jämställda länder:

http://www.festivalrykten.se/kampanj-startad-for-att-fa-mr-cool-avbokad-fran-emmaboda/

”Texterna anklagas för bland annat rasism, sexism och homofobi.

Första april resulterade i många skratt, men en hel del satte skrattet i halsen när Emmabodafestivalen gick ut med sin nya bokning. ”Alltså vi har inget aprilskämt. Det närmsta vi kommer är att släppa Mr Cool”. Rapparen, känd från Youtube både för egna låtar och för rap battles, har de senaste dagarna rört upp en debatt i kommentarsfält på Facebook, på Twitter och i debattartiklar. Hans texter anklagas för bland annat rasism, sexism och homofobi och handlar ofta om våldtäkt och lemlästning.

Själv kommenterar Mr Cool situationen till Kvällsposten på följande vis:
”Det är en befängd situation att sitta och försvara humor.”

Missnöjda festivalbesökare har nu tagit initiativ till en kampanj som arbetar för att få Mr Cool avbokat från Emmaboda. Facebooksidan har i skrivande stund sedan i går fått drygt 700 likes och namninsamlingen fått över 400 påskrifter. Många beskriver hur de inte kommer att känna sig trygga på festivalen så länge rapparen uppträder och hotar med att inte besöka årets Emmaboda.”

Vissa (läs: svenska män) stöttar Anton Magnusson och menar att ”feministerna” inte har någon humor men nu har Mr Cool själv valt att ställa in sin spelning på festivalen.

”Twitter har i dagarna rasat mot rapparen Mr Cools våldsironiska och kvinnoförnedrande texter, någonting som för tankarna till den kristna högern och ett tv-program från 80-talet. Drevet är nymoralistiskt och inkonsekvent, skriver Freddi Ramel, journalist och musikvetare.”

freddiramel

Freddi Ramel och Anton ”Mr Cool” Magnusson

Stackars den kvinna som är mamma till ”Mr Cool”, Anton Magnusson. Så här ser Anton ut:

Anton "Mr Cool" Magnusson      antonmagnusson2

Den här typen av texter skriver Anton Magnusson, som bl.a har jobbat för Sveriges Radio (SR) till sina så kallade ”rap-låtar”:

(Varning för MYCKET stötande text!)

mrcool

Det var bara en tidsfråga innan jag skulle börja slå dig. Du förtjänade varenda slag tusenfalt. Jag hatar dig din jävla hora, jag ska kniva dig. Slänga din döda kropp över mig så du kan rida mig, spruta i din döda fitta, köra bladet i din röv och vricka så du börjar blöda din fitta (…) Göra dig med barn och tvinga dig att göra abort och sen äta fostret.”

”Va fan har hänt med svåra tjejer, tiden då fula killar var tvungna att droga tjejer, brukar jag fråga tjejer. Men dom bara fnyser och kallar mig manschovenist, samma tjejer som sög av en kille på dansgolvet sist. Och det är inte direkt ett krav men hur ska jag kunna ha respekten kvar när man måste ha sex med barn. För o hitta en tjej som inte redan blivit ett luder, livet det suger och spriten är slut så skit i din brud och behandla dom illa”.

Annonser

42 thoughts on “Anton ”Mr Cool” Magnusson

  • stinapina: Vilken jävla tönt alltså? För att inte tala om hans manliga fans. Varför är det alltid fula killar som hatar kvinnor?

  • Ver: Fredrik Strage verkar lite upprörd över ”förnedrings-tv” där killar har sex med killar? Vad är det som är ”förnedring”? 😉
   Tack för länken!

 1. Jag beundrar dig och är så Tacksam att du finns, underbara med syster – många kramar sänder jag dig<3

 2. Totalt vedervärdig skit-text! Det är inte kvinnor som saknar humor för att de inte uppskattar smörjan det är de män som tycker det är kul som har fel på sin humor.

  • Elysia: Som vanligt projicera män sitt hat tillbaka mot kvinnor. Vad det än gäller så är det aldrig män det är fel på, enligt män – det är kvinnor. Här skiftar män återigen fokus från sig själva och sitt vidriga kvinnohat – det är istället kvinnor som inte har någon ”humor”.

 3. Djissus Kraist! Den där serien handlar väl om heterosexuella killar som ska bli bögar eller vad… :-} Jag fattar Nada! Jo, många gör allt för pengar och förnedrar sig själva och andra. Graham Greens ”Bombpartyt” är en underbar skildring på just det.

  Den där Anton är en typisk ”Butthurt”-kille, homofob, kvinnohatare och pedofil dessutom är han sinnessjuk och borde spärras in. Stackars hans mamma säger jag också.

  Texten är ju så att han borde polisanmälas för att kolla upp om han är pedofil. En normal kille skriver inga sådana texter. Han är pervers enligt mitt sätt att se på saken.

  Och i vanlig ordning så skyller jag på internet. Allt det sjuka som händer hade aldrig hänt om internet inte hade funnits. Pedofilerna och deras nätverk hade varit omöjligt utan internet. Bara att se vilka perverterade personer som finns på Flashback. ”Butthurt VIP” där massakrerade kvinnor visas b.la. Och det ska vara humor. När sjuka människor så här i grupper, i dolda grupper så verkar män ha en förmåga att gå ner sig i vilket träsk som helst. Finns det några normala män idag? Män som inte porrsurfar eller jagar småungar på chattar? Jag undrar jag. Den ena pedofilnätverket efter det andra avslöjas, ett idag.

  Fula killar får inga ragg! Därför hatar dom kvinnor! Dom tror väl att det är en mänsklig rättighet att få ligga.

  • SQE: Serien handlar om heterosexuella män som skall spela in gay-porr eftersom det ger mer pengar, tydligen? Jag skulle vilja höra män, som ju sällan har några problem med heteroporr men som kallar det här ”förnedring”, förklara vad det är som är ”förnedrande” för killarna. De har inte ens samlag i tv. 😉

   Anton Magnusson är förstås pervers. Det får man nog också säga om arrangören som bokade hans spelning, Håkan Karlsson eller vad han hette? Han inte bara bokade Anton – han vägrade också att boka av hans spelning när kritiken uppstod. Anton Magnusson valde själv att hoppa av, nämligen. Han var kanske livrädd för att bli hatad av publiken och få ägg kastade på sig, den arme lille stackars Anton-pitten? Alla tjejer och kvinnor borde vägra att gå på festivalen, för all framtid. Kvinnohatare skall inte gynnas av kvinnor.

   Ja, det är tydligt att män anser att de har ”rätt” att runka av sig i kvinnor. Får de inte det så är det jättesynd om män och då kan de, enligt män som Anton, till och med behöva ”tvingas” till att våldta barn och bli pedofiler. Manssamhället måste verka för att dra tillbaka de här sexuella vanföreställningarna hos den manliga befolkningen och istället verka för att mannen skall kunna klara av att ta hand om sin egen sexualitet, som den vuxna människa som mannen är.

   Stackars Anton Magnussons mamma! Tänk att ha riskerat livet en gång i tiden för att klämma fram en sån där liten grotesk varelse?

  • Flora T: Borde klassas som hets mot folkgrupp, som ett hatbrott, men däri ingår inte ”kön”, dvs det är inte ett brott att, i manssamhället, på olika sätt hata och hetsa mot kvinnor, bara för att de är kvinnor.

   Hur skulle det se ut….? 😉

   Kvinnor anses inte vara en egen ”folkgrupp” i manssamhället. Däremot är det ett brott att hata och hetsa mot homosexuella, bara för att de är homosexuella eller mot muslimer, bara för att de är muslimer.

  • o3: Jaha, nu kan en lägga till bankchefer på listan över män som anfaller kvinnor också. 😉

   ”Bara dagar tidigare hade han tittat på pornografiska filmer om våldtäkt och sharking, som innebär att man drar av kvinnors under­kläder.”

   Män kan inte hantera den manliga porr som har skapats åt dem i manssamhället. Det står väldigt klart.

  • o3: En 40-årig man kör upp en toaborste i en 16-årig skör flickas underliv och svensk domstol menar att gubben inte har begått någon våldtäkt mot flickan. Vi vet nu och återigen är det bevisat, att svenska domstolar har en väldigt märklig syn på heterosex.

   Varken äldre eller yngre män är bra beskyddare av unga flickor eller kvinnor öht.

   • ja en bara stammar, som vanligt – xtra large sprayflaskor, mjuka råttor till gruppvåldtäkter, vinflaskor som ev går sönder och någon dör, att bli styckad … ja det är iallafall inte lagligt att trycka strykjärn mot frugans underliv, varmt då alltså, eller brännande spett … men det ger inte så dryga straff,
    det kanske borde leda till reell tvångsvård tills slutet; ett jobb för vita medelåders socionom(f.d försäljare/”direktör”)män, i grupp

   • 😥 Alltså jag får ångest, vill inte att män som dessa ska gå fria på våra gator, vad gör han här näst? Jag tror att både svenska domstolar och svenska män är helt skadade av porr, de tror att kvinnor gillar allt, överallt, hela tiden. Vare sig det är att få underlivet uppskuret av foliet från en vinflaska eller att vakna av analsex, eller ha ”gruppsex” med ett gäng killar inlåst i ett mörkt rum helt ensam. Jag tror det vore bäst om domstolarna gav oss alla manualer på vad som inte kan räknas som våldtäkt så vi alla vet. Jag fattar inte heller varför vissa saker inte går som misshandel bara för att sex var involverat? Man borde definitivt vara tvungen att vara mer försiktig och mer aktsam när man har våldsamt sex 😦

   • Bella: Domstolarna kan ingenting om människans sexualitet och de borde därför utbildas, framför allt om hur kvinnlig sexualitet fungerar.

    Jag tror inte att heteromän inte förstår vad de gör när de våldtar kvinnor. Jag tror att deras avsikt är att förnedra, skada och trycka ned tjejer och kvinnor. Då känner sig hetero-männen ”stora”, maktfullkomliga, överordnade. Frågan är hur barnvåldtäktsmän tänker?

    Heterosex är lika med mäns misshandel och våld mot kvinnor? Så jävla sjukt.

   • jag kommer ihåg en lektion på IVskolan;
    tre exempel jag tyckte alla var övergrepp, trodde en Lagligt, fick lära mig alla (p.g.a värnlöshet och hotbild) –
    Sen får en se de faktiskta domarna och undrar som vanligt vad fan lärarna snackade om …

    äsch ångest? tillåt mig att säga att jag tror du blir vansinnesarg, nästan så arg att du vill flyga till blåkulla på kvasten o skratta rått :), sen tror jag du blir rädd såklart och ledsen! kanske t.o.m hatisk. all good feelins som driver oss vidare frammåt osv 🙂 ❤

    det är magin med uppsåt,
    – han trodde ju att hennes våldsamma tårar var en del av "sexet"
    då går han fri, fast domstolen _tror_ på tjejen….

    "Vi bråkade" // "Kvinnor kan inte vara vänner"
    – precis så, män bråkar och vet ingenting om vänskap.

    (¤)

   • o3: Kvinnor kan gråta, vara medvetslösa, sova, knipa ihop benen, ligga apatiska, blöda i underlivet eller vända bort ansiktet osv under ”heterosex” men män och domstolar menar, att allt detta kan tyda på sexuellt intresse från en kvinna till en man. 😉

   • oftast våldtar peddoas även vuxna, dont u worry 😉 exlusivitet är ovanligt! kanske något slags runkmissbruks ilandsproblem?

   • o3: Runkmissbruket pågår i hela världen. Snoppen är mannens bäste vän och han tror att den är kvinnors och barns bäste vän också.;)

   • nä men pstq kan iaf skriva roliga meningar som är lite intrikata och intelligenta tillskillnad från det där mähät som bara lyckas visa upp hur snett vårt samtal om övergrepp, pedofili och incest har varit är och fortsätter vara unintended o by proxy

 4. Vad hade en tänkt om det vart en muslim som uttryckt den här kvinnosynen ? Nu är det en vanlig svenne…

 5. Alltså herregud! Hur kan detta ens vara lagligt! Det är ju olaga hot och hets motfolkgrupp! Han borde anmälas inte bokas, jag brukade gilla Emmabodafestivalen, den var liten, man kände sig trygg där, det var framförallt veggo-tjejer som besökte den och de var alla hur snälla och hjälpfulla som helst. 😦 Kommer nu att bojkotta för all framtid! Jag hatar också män som spyr ur sig det mest förnedrande, äckliga och vulgära de kan komma på och sen kallar de det för humor? HUR FAN ÄR INCEST-VÅLDTÄKT ROLIGT!?!?! Det händer unga tjejer varje dag, många begår självmord som konsekvens och de allra flesta får men för livet, självskadar sig, tar droger och börjar ha ett farligt sexuellt beteende i äldre ålder. Menar alltså Emmaboda-bokaren att dessa tjejer, som eventuellt kommer vara på festivalen ska få sina erfarenheter hånade? Skrattade åt? Offentligt! Det är liksom inte nog med att det händer, sen ska folk säga att de förtjänar det? Och använda det som humor? Han verkar ju ha noll sinne för empati den där Mr. Cool, tur att han är en offentlig person som är offentlig med sina åsikter så kan man undvika honom.

  • Bella: Jag tror inte att det är lagligt och jag instämmer – Anton Magnusson borde anmälas. Han är fullständigt vidrig och att män tycker att hans texter är skojiga, är nog för att de inte själva ”rappas” om? Anton kan ju annars testa att skriva texter om hur han våldtar män och gossebarn i mun och stjärt, skär pillevitten av dem med en slö kniv och torterar/skadar dem fysiskt, psykiskt och sexuellt på olika sätt? Jag är helt säker på att Anton då skulle bli både mordhotad och polisanmäld och alla tidningar i hela landet skulle skriva om hans förfärliga ”manshat”. 😉

   ALLA tjejer och kvinnor bör bojkotta festivalen för gott! Varför skall kvinnor och tjejer ge sina pengar till, och därmed stötta kvinnohatare ekonomiskt? Låt svinen gå i konkurs.

 6. jag har varit utsatt för incest, pedofiler och våldtäkt och tycker alltihop kan skämtas om,
  -inget i det han säger låter som ett skämt,
  det låter snarare som han beskriver vår vardag i en ton mellan att han inte tror det sker och hotar att göra det?
  very … normal,
  och inte ett dugg Roligt

  Ever Mainard var fet i ”heres your rape”

   • Why not 🙂 lyser bra låtar på temat fan ! 😉

    jag gillar stålmannen/kvinnan av pink champagne

    (( i gotz an issue – jag vet om en PERSON som erkänt övergrepp på djur och barn (har ofc inga bevis),
    men flera vittnen till bekännelser …
    och HEN utbildar sig till något med barn … vad göra ?i gotz an issue – jag vet om en PERSON som erkänt övergrepp på djur och barn (har ofc inga bevis),
    men flera vittnen till bekännelser …
    och HEN utbildar sig till något med barn … vad göra ? ))

   • preventells svar: ”Hej. Vilken svår situation din vän är i. Han behöver stöd för det han utsattes för. Jag tycker du kan be honom ringa PrevenTell för att få prata och få råd var han kan vända sig. Telefontiden är vardagar mellan 11-14 telefonsvarae dygnet runt”

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s