Dog days are over

Hur en tolkar ”Dog days” är upp till var och en. Jag tolkar ”Dog days” som patriarkatet. 😉

The Dog Days are over!

Annonser

19 thoughts on “Dog days are over

  • Ver: Det är ju såklart trist när män recenserar, kritiserar och har åsikter om kvinnor och kvinnors liv och arbete. Främst eftersom vi sällan ser kvinnor som gör detsamma med mäns verk, liv och arbeten.

   • Fast den som översätter SOLANAS, och här är det en man, vill ju
    rimligtvis att hon skall läsas av flera …

   • i sverige är det så att en får äta barn?; det är inte så farligt att äta barn iaf tycker de svenska männen …
    – då hade väll barnen klagat!
    http://www.dn.se/nyheter/sverige/sture-bergwall-i-ratten-jag-ar-inte-pedofil/

    Men jag antar att han kommer få fortsatt punktbevakning och aktiv vård fem dagar i veckan … http://sverigesradio.se/sida/artikel.aspx?programid=83&artikel=5736698

    härromdan här i kommun åkte det runt en pedoilblottarbil. Det var inte ett så roligt att skicka ut det larmet till alla.

   • o3: Sture Bergwall är ingen oskyldig, gosig liten lammunge men det verkar de flesta ha glömt bort nu, efter all hjälp som har kommit till Stures räddning från svensk journalistkår, svenska tidningar mm. De får leva med det och grävas ned i graven med vetskapen om vad de har gjort.

    Jag har inte sett till någon barn-blottarpedofil i bil, här i min by men vi har haft något mycket värre – en riktig man som på riktigt våldtog ett av barnen i byn. Kanske flera, vad vet vi (?) men han hade i alla fall oturen att dömas i svenskt rättsväsende (väldigt få män döms för sexualbrott mot kvinnor och barn i Sverige) till något ynka år i fängelse för våldtäkten/erna mot detta barn.

   • ja en kan undra om en är lagd åt det hållet vad detta skulle vara bra för? göra peddofilen till seriemördare o sen hävda att allt var ”påhittade minnen” ? … … …

   • o3: Falska minnen är något som främst drivs av män och pappor. För barn som utsätts för sexuellt våld under barndomen, kan minnen av detta uppstå senare i livet och det är ju inte bra för de män och pappor som lyckades komma undan straff för sina barnvåldtäkter, när barnen var små.

    Manlig propaganda för ”falska minnen”, är alltså ett sätt för dem att försöka förhindra att barn berättar när de blir vuxna om vad män och pappor har utsatt dem för under barndomen. OM de berättar i vuxen ålder så menar dessa män att det är ”falska” minnen.

    I Sverige idag, döms nästan inga misstänkta barnvåldtäktsmän alls. Man har skapat bilden av att det inte går att sätta män i fängelse pga av vad små barn berättar om mäns våldtäkter mot dem. Man menar att barns (och kvinnors) berättelser inte är lika pålitliga som mäns. Manssamhället nöjer sig dock inte med det – man vill att männen skall gå fria även då barnen har blivit vuxna och kan berätta som vuxna. Man driver därför tesen att vad vuxna människor berättar om sin barndom (om den handlar om mäns barnvåldtäkter) är ”falska minnen”.

  • o3: Haha!! Det är viktigt i manssamhället att visa män respekt, tydligen? Oavsett vad de har gjort och vad de är? Assange ”godkänner”. 😉

   • jag tycker det visar på en synnerligen osmaklig gemensam föraktfullhet uppvisad av -svenskt rättsväsende (ev i det här fallet, men det är oviktigt)- assagne och svensk press, att han ”samtycker” till förhör är ett hån. Eller?

   • o3: Om du och jag och andra vanliga människor, någon gång skulle bli kallade till förhör för brott som vi misstänks ha begått så får vi väl fundera på om vi har lust att samtycka? 😉

   • du tror inte det är en kommentar på sammtyckeslagstiftningsdiskussionen?

    assagne kommer bara behöva säga doh jag fattar nada höhö
    så …

 1. hej, jag tänkte bara lägga en länk här angående falska minnen. ni har säkert sett det men ändå: http://www.dn.se/kultur-noje/varfor-dog-matilda/
  tycker det är obehagligt att läsa, det går ju ut på att känslomässigt (som ju brukar nedvärderas när kvinnor skriver något) framställa kvinnorna som monster, demoner. lagom rara illustrationer till. skräckpropaganda i antifeminismens namn skulle jag vilja kalla det.

 2. Det här med bortglömda minnen – ni vet de med flera personligheter.
  Är inte de i samma paritet? Har också med bortträngda minnen att göra som en följ av tidiga övergrepp som tvingar fram ett eller flera personligheter. Men vetenskapen kanske inte är eniga där hur det är.
  Läste en absolut fruktansvärd bok för många år sedan ”Harpalten ylar” tror jag den hette, om en kvinna som hade utvecklat 92 olika personligheter till följd av sin styvfars – ja jag skriver tortyr det finns inget bättre sätt att beskriva det. Plågsam bok.

  • Jättealbatross: Människans psyke är inte utvecklat för att kunna hantera hur mycket ondska och tortyr som helst och självklart varierar också smärtgränsen för olika individer. Jag vet däremot inte om det går att jämföra multipla personligheter med bortträngda minnen…? Jag är alltför dåligt insatt i dessa ämnen för att kunna uttala mig men visst låter det sannolikt att även multipla personligheter, kan vara och kanske ÄR en form av bortträngning av fasansfulla minnen.

   Jag är så usel på att komma ihåg både film-titlar och bok-titlar men jag tycker mig känna igen ”Harpalten ylar”..? Måste googla. Det är detta som är så fruktansvärt med barn som inte får växa upp i lugn, ro och trygghet utan istället utsätts för föräldrars och/eller andra vuxnas tortyr – de skadas för resten av sina liv. Detta VET vi men i vissa manliga kretsar (barn-runkarnas) försöker män skapa bilden av att manliga våldtäkter mot barn, gör lika lite skada mot barn som mäns våldtäkter mot vuxna kvinnor.

   Väldigt många män förstår inte hur deras manliga, påtvingade, manipulativa och våldsamma sexualitet kan skada kvinnor och barn eller också bryr de sig helt enkelt inte, eftersom mäns eget sexuella nöje är viktigast för män. Däremot förstår de flesta män att manlig sexualitet kan skada män, tex under krig eller i fängelserna. Fucking egoistiska retards.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s