Knuffa snopp-idioterna över kanten!

Män har alltid varit irrationella, impulsiva, icke-tänkande, egoistiska, icke-demokratiska och maktgalna narcissister, helt utan vett och sans. Det som pågår runt om i världen nu, är ett tydligt exempel på detta. Män skjuter ihjäl varandra, bombar sönder varandras länder och egendomar i sin jakt på egen vinning, makt, rikedom och välfärd och missförstå mig inte nu – det är ju toppen att mannen försöker utrota sig själv. Problemet är ju att mannen alltid tar kvinnor och barn samt hela planeten med sig i sitt fall. 

 • Fredagen den 13:e november 2015, klockan 21.17 inleds attacken när den första explosionen sker vid nationalarenan Stade de France. Sammanlagt skedde vad som tycks vara samordnade attacker på sju platser i Paris. Sju terrorister genomförde dem – alla dog. Sex avled då de sprängde sig själva, den sjunde sköts av polis.
 • 129 oskyldiga människor har hittills dött i attacken. Cirka 350 människor vårdas för sina skador, och 99 av dem är allvarligt skadade.
 • Den mest dödliga attacken tog plats inne i konserthuset Bataclan. Över 1.000 personer befann sig i lokalen under en konsert av det amerikanska rockbandet Eagles of Death Metal när gärningsmännen öppnade eld. 89 personer dödas på platsen.
 • Morgonen efter dåden meddelade Frankrikes president François Hollande vid en presskonferens att terrororganisationen Islamiska staten ligger bakom attackerna. IS tog senare officiellt på sig dådet. (Svt)

Jag vill bara påminna medborgarna på jorden om att allting inte alltid är, vad det kanske ser ut att vara.

Vi är alla starkt påverkade av mans-propagandan, främst från USA. Att USA begår brott mot de mänskliga rättigheterna, att manliga amerikanare är krigs-kåta och maktgalna samt att USA är det land i världen som är orsak till mycket av kaoset och terrorismen på jordklotet, råder det inga som helst tvivel om. Våra medmänniskor i Syrien, Irak, Yemen etc – vem lyssnar på deras version och berättelser? Får vi någonsin höra dem tala? Jag vädjar till er alla att informera er, att lyssna på den andra sidan, att ifrågasätta ALL ”information” som presenteras för er samt att inte ta någonting för givet. Den som bara tittar på den ena sidan av myntet, har nämligen ingen som helst verklighetsuppfattning, insikt eller fakta på bordet.

Jag har för tillfället inte så mycket mer att säga om det här förutom att mannen som kön, de facto, har blivit ett gigantiskt problem för hela vår planet. Jordklotet går att likna med en enorm dysfunktionell hetero-familj där mannen genom förtryck, överordning, makt, terror, egoism och våld skapar oreda, kaos, fysiska och psykiska problem, död, förstörelse samt misär för alla andra levande varelser på jorden. Om jag kunde, skulle jag knuffa snopp-idioterna över kanten innan det är försent för oss alla…

 

pushmenoftheworld

 

 

 

12 thoughts on “Knuffa snopp-idioterna över kanten!

 1. Jag kommer att tänka på en manlig släkting till Skägget som i somras mansplainade om hur samhället fungerar och delade in befolkningen i ”närande” och ”tärande”, där det med all önskvärd tydlighet framgick att han tillhörde den ”närande” gruppen och kvinnor i offentlig sektor tillhörde den ”tärande”.

  Att han som vit äldre man i norra Europa som äter kött, förtrycker kvinnor, kör båt och bil och inte direkt sopsorterar då tillhör den mest tärande gruppen människor av alla, den analysen förmådde han sig inte till att göra. Han har säkert sin pension placerad i vapen- och tobaksindustrin också.
  Män i allmänhet är totalt jävla dumma i huvudet och har dessutom denna för dem överflödiga kroppsdel uppkörda så långt upp i arschlet så de inte ens kan se vad de ställer till med även om de skulle få för sig att försöka.

  Jag är arg nuförtiden. Och less. Tack för att du eldar på de känslorna! 🙂

  • Calle: Vi har all rätt att vara arga. Själv är jag kräk-färdig på män i allmänhet och maktmän i synnerhet. Fucking jävla retards! Män är inbillningssjuka, män tar sig tolkningsföreträde utan att ha vare sig kunskap eller erfarenhet och män har ofta noll, NOLL självinsikt. Precis som Skäggets lågintelligente manlige släkting, alltså.

   Mäns egon och självförtroenden är GIGANTISKA trots att de är både okunniga, fullständigt maktgalna, inkompetenta, lågintelligenta, egoistiska, småaktiga, lättkränkta, lögnaktiga, odemokratiska, primitiva runk-idioter. Se bara på hur de rör sig ute i samhället – de spatserar omkring (eller kör omkring) som högfärdiga tuppar som tror att de är något alldeles särdeles speciellt – fy FAN vad jag retar mig på dem! Jag vill bara spotta dem i ansiktet. Det är helt jävla otroligt att sådana runk-offer till babianer styr hela jordklotet men bara se hur det har gått och går för oss, under manligt styre. Det går åt helvete!

   Så skönt att du också har börjat bli förbannad Calle! Jag har sagt det länge nu – det hjälper inte att tala med män på ett pedagogiskt sätt och det hjälper inte att dalta med dem eller försöka få dem att förstå någonting. De fattar absolut ingenting och det enda språk de förstår är hårdare mot hårt.

   Ja, nu eldade jag upp mig själv också men tacka FAN för att kvinnor är trötta på denna jävla mans-idioti i världen. Vad är det för fel på dem?

  • Ver: En man påminde mig om denna ”mansdag” igår, precis som om han inbillade sig att jag (eller någon annan kvinna) skulle ha intresse av att fira män och deras ”bedrifter” i vår värld. Men varsågod – fira er själva alla män. Ingen annan kan ju skryta om män eller beundra män, såsom män själva kan. 🙂

 2. Vadå mansdag? Med vilken skillnad från de övriga 364 dagarna på året?
  För att citera Lasse Kronér (av alla!!!) men den dåren lyckades ändå formulera en bra tweet.

  • Tittarstorm! 🙂 Så underbart att höra ifrån dig igen! Det var länge sen, hoppas att allt är väl?

   Det behövs naturligtvis ingen mansdag men om män vill fira sig själva så låt dem göra det. De utmålar sig ju gärna som offer för sina egna omständigheter.

   Män vill bl.a fira sina, vad de kallar, ”positiva bidrag till samhället, gemenskap, familj, äktenskap, barnomsorg och för miljön” samt ”skapa en bättre och säkrare värld”.

   Muahahahahaaaa!!!

   Vilka ”positiva bidrag” snopp-idioterna talar om, vet de bara själva. Kvinnor och barn har ingen aning.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s