Heterosexuella män och kvinnor är bra på att lura varandra men aldrig oss feminister

Antifeministiska män (antifeminister är oftast av manligt kön, dvs de har en förstorad klitoris, även kallad snopp) ägnar stor möda åt att snacka skit om kvinnorörelsen och dess, ofta politiskt engagerade, feminister. 

I 100% av fallen, har dessa antifeministiska män inte ens orkat sätta sig in i vad kvinnorörelsen har åstadkommit, vad vi åstadkommer, vad våra (politiska) mål är eller vad våra typiska begrepp som exempelvis ”könsmaktsordning” och ”patriarkat” betyder.  Dessa antifeministiska män, som en gång i mammas mage var flickfoster, precis som alla andra människofoster, uppfostras ofta i en homosocial gemenskap, vilket tyvärr gör dem både verklighetsfrämmande, historielösa, enögda och inbillningssjuka.

Trots dessa manliga tillkortakommanden och denna manliga grava okunskap om feminism, har dessa antifeministiska män självförtroende nog att ta sig ton och höja sina skrikiga röster överallt.

Det enda de egentligen vet om kvinnorörelsen/feminismen, är att de är starkt EMOT den.

De är emot att kvinnor engagerar sig i kvinnorörelsen och de är emot kvinnorörelsen som sådan – de gillar helt enkelt inte att kvinnor engagerar sig för sina rättigheter. Av den anledningen, gör också antifeministiska män allt som står i deras makt för att tysta kvinnor, snacka skit om kvinnor, hata kvinnor, hindra kvinnor, censurera kvinnor, hota kvinnor, förnedra kvinnor och splittra kvinnor och det gäller både oss kvinnor i kvinnorörelsen, vi som kallar oss feminister och de kvinnor som av någon anledning inte gör det. 

Även om det här manliga skitsnacket om oss feminister, blir väldigt tröttsamt att lägga tid på i längden (vi har ju annat att göra som ni förstår), flabbar vi naturligtvis samtidigt gott åt antifeministerna och deras oerhörda barnslighet (vi talar ju ändå om något som skall föreställa vuxna män här), deras okunskap, deras totala brist på självinsikt, deras ursinne, deras totala vansinne samt alla dessa absurda och befängda påhitt och lögner, som de sprider om kvinnorörelsen.

Grejen är ju nämligen den, att antifeministiska män, p.g.a deras totala okunskap om feminism, inte ens begriper att vi feminister VET, exakt varför de beter sig som de gör. De är alltså så jävla ointelligenta att de inte ens fattar, att de själva är praktexempelallt det som vi feminister talar om.

citatdworkin

För:

Antifeministiska män skulle ju faktiskt kunna låta kvinnor vara ifred och låta kvinnor organisera sig hur, var och när de vill. De skulle ju kunna låta bli att sprida sina absurda lögner och påhitt om kvinnorörelsen och dess feminister. De skulle kunna låta kvinnor och feminister ha sina debatter ifred. De skulle ju, om de nu är intresserade på riktigt av kvinnorörelsens arbete, kunna ställa vuxna och seriösa frågor till feminister i syfte att försöka lära sig mer i ämnet, t.ex som många av mina manliga läsare gör här i bloggen. De skulle ju också kunna låta bli, att försöka nedvärdera och förolämpa kvinnor och feminister genom att klanka ned på kvinnors och feministers utseenden och kroppar. De skulle ju kunna låta bli att lägga sina stora, håriga näsor i blöt och låta kvinnor sköta sin egen business.

De skulle ju åtminstone kunna låta bli att hota kvinnor och feminister samt deras familjer med allt från snopp och död till polis, stämning, censur och tortyr, i var och varannan mening de rapar ur sig.

Detta lilla, borde vi väl ändå kunna kräva av vuxna män, som dessutom gärna vill utmåla sig själva som ”rationella, kunniga, verklighetsförankrade, pålästa” och framför allt – som att de faktiskt ”älskar kvinnor”.

Och fortfarande förstår inte dessa antifeministiska män varför de hatar kvinnorörelsen, kvinnor och kvinnliga feminister, eftersom de så totalt saknar verklighetsförankring och självinsikt – men vi feminister förstår det. Inte ens det, kan antifeministiska män förstå. Happy to say – de är helt enkelt för jävla korkade. 

Heterosexuella kvinnor och män är jättebra på att lura varandra men se – oss feminister lurar ni aldrig. Vi vet, vi har kunskapen, vi har erfarenheten, vi har statistik, vi har forskning och vi har framför allt brains.

 

 

 

Annonser

2 thoughts on “Heterosexuella män och kvinnor är bra på att lura varandra men aldrig oss feminister

  1. Man måste vara smart för att lura sig själv …

    ”Oh, you’ve got to be smart if you’re fooling yourself ”

    Kan aldrig själv hitta på några odödliga citat …

    • Ver: Jag tror helt enkelt att en inte är riktigt sund om en ständigt lurar sig själv. Det bidrar ofta till psykisk ohälsa, att leva i en fantasi. Många heterosexuella kvinnor och män gör det. De föreställer sig att livet tillsammans skall vara som i Hollywood-filmerna. I själva verket finns det få människor som är så fruktansvärt omaka som kvinnor och män så det är inte konstigt att det sällan funkar för dem att leva tillsammans och dela sin sexualitet med varandra.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s