Putin vs Obama

Nu är det ju män vi talar om, vilket innebär att ingen av dem är någon ängel, men jag tycker att Vladimir Putin får mycket skit, som han inte alls har förtjänat. Men det brukar ju vara så för de som har något att dölja – de riktar fokus mot någon annan, förtalar dem, skapar lögner om dem samt snackar skit om dem, för att själva slippa granskning.

 

putinvsobama

 

usaryss

Annonser

6 thoughts on “Putin vs Obama

 1. Snart är det Hillary och Putin du får jämföra. Gissar att det inte kommer att finnas
  lika märkliga machobilder av henne som av honom …

 2. Håller med – Putin har inte bombat och utplånat tillnärmelsevis så många civila som Obama-regimen med sina bombningar och drönarattacker.. Jämför de haltande resonemangen från högerextremister av olika nyanser när det handlar om nazisternas illdåd under andra världskriget kontra förföljelsen av oliktänkande under Stalins styre där somliga försöker få stalinterrorn till lika stor eller till och med värre än nazisternas utrotningsindustri för hela folkgrupper.
  I sammanhanget vill jag gärna rekommendera reportaget om tyskarnas krigsförbrytelser i Sovjet, ”De sista vittnena” av årets nobelpristagare,, Svetlana Aleksijevitj. Det har gått som radioföljetong och finns tillgängligt på SR till och med 19/1.

  http://sverigesradio.se/sida/artikel.aspx?programid=1111&artikel=6314630

  • Jeanna: Exakt! Ser vi tillbaka på de historiska ”konflikterna”, krigen, dvs var vi än tittar i världen, så har USA alltid ett finger med i spelet. Hur kommer det sig att ingen, tex massmedia och politiker i världen, vågar granska och kritisera USA? Den ende högt uppsatta västliga ledare som har vågat kritisera USA, är väl Olof Palme?

   Tack så hemskt mycket för länken och tipset Jeanna!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s