”Lilla vita geten” torterad, våldtagen och bränd – fick avlivas

Göteborg

http://www.expressen.se/gt/killing-kidnappad-brand-och-valdtagen/

”När personalen i Slottsskogens djurpark räknade in djuren på måndagsmorgonen upptäckte de att en av årets killingar saknades.

– Vi började leta i alla intilliggande hägn, men hittade ingenting. Snart hörde en besökare av sig och sa att de hittat någonting konstigt i närheten av Azaleadalen, vi misstänkte direkt vad det kunde röra sig om, säger Per Åberg.

Personalen åkte dit och hittade killingen svårt sargad.”

 

killing1

 

Någon hade kidnappat killingen, bränt den, våldtagit den, torterat och plågat den så svårt, att man var tvungen att avliva den.

Personalen:

– Vad ska man säga? De som har hund eller andra husdjur kan nog relatera. Det här är ju våra djur tillsammans med göteborgarnas, det är som om de har attackerat en familjemedlem.

 

Annonser

11 thoughts on “”Lilla vita geten” torterad, våldtagen och bränd – fick avlivas

 1. Ur en intervju med ”Erik” som gillar att ha sex med djur:
  ”Jag tycker det är en smula underligt att de som är emot ”morallagar” i allmänhet inte tagit ställning mot det. Men så är ju zoofiler en grupp som saknar företrädare i det offentliga livet.”
  ”Erik har mycket riktigt kommit i kontakt med likasinnade via forum under åren. Han är besviken på att en stor del av dem verkar ointresserade av att försöka få mer acceptans i samhället.”

  ”Erik” som tycker om att våldta djur tycker alltså att hans syn på andra varelser dels ska ha företrädare i det offentliga livet som försvarar hans och hans gelikars rätt att förgripa sig på andra som inte ens kan försvara sig och dels att denna form av övergrepp ska accepteras av samhället.

  Jo, tjena.

  Undrar just hur de i sina förvridna små sinnen kan få det till att vara ok? För det är ju inte direkt så att en ko i ens den vildaste fantasi kan förmedla känslan av ”jag är kåt, snälla knulla mig”.

  • Calle: Män verkar ha behov av att ”stoppa in den”. I vad/vem, spelar ingen större roll tydligen? Vi återkommer hela tiden till, vad män uppfattar som mäns rättigheter, dvs att ta sig friheter med, och till och med skada andra levande (och döda) varelsers kroppar. Läs: kvinnors, barns, djurs och liks kroppar.

   När de drabbade protesterar, eller de protesterar åt andra som inte själva kan försvara sig mot manlig sexualitet (barn, djur, lik), kallar män protesterna för ”moralpanik”, ”frivilligt sex” från offrens sida, ”lockelse” etc och män menar till och med att alla deras offer, skulle vara extremt kåta på män. Till och med en ko eller en åsna kan vara väldigt kåta på män, menar män. Män tror att deras snoppar är lika viktiga för alla andra, som de är för män själva.

   Jag vet inte om jag skall skratta eller gråta så: Ha ha haaaa! Det är helt otroligt vad patetiskt hela det manliga släktet och deras verklighetsfrämmande syn på sig själva, är!

   Den eller de männen som har torterat, brännskadat och våldsamt runkat av sig i den lilla killingen, är psykopater naturligtvis.

   Tack för din kommentar och info, fina Calle! ❤

   • Och i hans ögon, vad spelar det för roll att andra lider en hel livstid, så länge han får sina tio sekunder med, ”ahhh”…
    Psykopat är rätta ordet. Empati, inlevelse, medkänsla… Saknas.

   • Andreas: Ja, jag skojar inte. Det är bara tvättäkta psykopater som är kapabla att plåga andra levande varelser på detta sätt. Normala människor med ett fungerande och sunt psyke, känner empati. Den/de som har utfört detta är extremt mentalt störda.

  • Tatiana: Ja, hur kan män bli så här grymma? Känner de sig ”manliga” när de ger sig på djur som inte kan försvara sig? Fucking retards.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s