Dålig lukt i underlivet?

Dålig lukt i underlivet? Ständiga svamp-infektioner eller annan sexuell ohälsa? Det finns ett mycket enkelt tips för hetero-kvinnor att undvika den här typen av underlivsbesvär:

SLUTA TA EMOT SPERMA I ERA KROPPAR!

Tror ni mig inte? Testa så får ni se! 🙂

 

Annonser

9 thoughts on “Dålig lukt i underlivet?

   • Tänkte bara att du blev en smula inkonsekvent med tanke på
    att du rekommenderar inseminering …

   • Ver: Jag antog att du förstår skillnaden mellan reproduktion och sexualitet? Jag inser samtidigt att många män har problem med det så jag förklarar för dig. Du förstår kanske att det är skillnad på EN insemination, av en hälso-kontrollerad man, och ett ”regelbundet” sexliv med män, där män sprutar sin sperma rakt in i heterokvinnors kroppar på regelbunden basis? Det sistnämnda utsätter heterosexuella kvinnor för enorma hälsorisker och till och med risk för dödliga sjukdomar.

   • Det där sista var väl någon variant av s k mansplaining. Du är
    helt OK på det, NBT …

 1. Sen jag läste det du skrev om att chansen att få livmoderhalscancer ökar så ska jag aldrig mer köra oskyddat inte ens i ett förhållande. Din blogg är bäst och tack för all intressant läsning ! ❤

  • Maya: Mycket bra – tänk på dig själv för det kan jag lova att ingen kille gör. Om sex skall komma ifråga, får killar och män helt enkelt ta hand om och ansvara för sina egna kroppsvätskor. Det är något som varje kvinna borde kräva av män.

   Det finns en hel del (livsfarliga och dödliga) sjukdomar och underlivsbesvär som drabbar och kan drabba kvinnor som tar emot sperma i sina kroppar (gäller även munnen förstås och inte minst -analen) och det spelar naturligtvis ingen roll, om relationen är ”fast” eller ej. Att ta emot en annan människas kroppsvätskor, rakt in i kroppen, rätt in i systemet, är en gigantisk risk att ta. Vi skulle ju inte vilja ta emot blod från random snubbe, liksom?

   Gay-män varnas för det här och är väl medvetna om farorna. Kvinnor och tjejer…? Not so much.

   Så – stå på dig, Maya och kompromissa aldrig om det här. Det är din hälsa det handlar om, det viktigaste du har i livet.

   Tack för din fina kommentar och för att du läser och stöttar! ❤

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s