Flyktingkrisen – vem skylls den på och vem är egentligen ansvarig?

Antifeminister är så pass politiskt okunniga och mentalt förvirrade, att de tror att vi feminister är skyldiga till flyktingkrisen och vad de kallar ”massinvandringen” till Sverige. 😉

Vi som är någorlunda insatta i hur det svenska samhället styrs och har styrts i historien, vet att feminister aldrig har haft någon som helst politisk makt i vare sig riksdag eller regering. Sverige har aldrig haft en feministisk regering och det har aldrig existerat, som antifeminister verkar inbilla sig, något ”feministiskt statsskick” i Sverige. Sverige har aldrig ens haft en kvinna som statsminister.

Sverige har, i nästan ett decennium, i själva verket styrts av en borgerlig, antifeministisk regering, Alliansen. Alliansregeringen, med dess högerpolitiska partier Moderaterna, Centerpartiet, Folkpartiet (som nu bytt namn till Liberalerna) och Kristdemokraterna, är mansdominerad i sin väljarkår. Det är alltså framför allt svenska män, som har röstat fram dessa högerpartier till makten mellan 2006-2014, vars politik de nu också får skylla de senaste årens ”massinvandring”  till Sverige på. Det är främst svenska män som har röstat för, vad de kallar ”massinvandringen” till Sverige. Vi feminister har defintivt ingenting med den före detta högerregeringens politik att göra, naturligtvis.

Vad var och en borde fråga sig, är också var alla flyktingar kommer ifrån? Varför flyr de från sina hemländer? Jo, de flesta flyktingar har flytt och flyr, från krig. Forna Jugoslavien, Irak, Afghanistan, Syrien etc. Hur kommer det sig att de här länderna är, eller har varit, krigsdrabbade?

Fråga USA. 😉

Alla spår leder till USA.

 

 

 

Annonser

4 thoughts on “Flyktingkrisen – vem skylls den på och vem är egentligen ansvarig?

 1. ”Sverige har aldrig ens haft en kvinna som statsminister.”

  Du får sätta ditt hopp till den långa kvinnan, som är gift med en rolig man, NBT …

  • Ver: du verkar inte upprörd över det odemokratiska styret dvs att en kvinna aldrig någonsin har innehaft statsministerposten i Sverige? Det beror kanske på att du är man?

   • Jag blir så sällan upprörd över orättvisorna i världen. Det lönar sig
    nämligen inte …

    Men om inte nästa statsminister heter ANNA så heter hen JIMMIE …

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s