Svenska män som känner sig så ”olika” kvinnor och många andra män, bör kanske få ett eget land?

Antifeministiska och rasistiska mäns bristande logik och uppenbara lögner, är något som jag har skrivit om ett antal gånger här i bloggen. Jag tänkte ta ytterligare ett exempel på dessa antifeministiska mäns tankevurpor, ologiska resonemang och manliga trams.

Antifeministiska män tror att kvinnor och män är (mycket) olika varandra, inte minst ”biologiskt”. På samma sätt hävdar antifeministiska och rasistiska män, att svenska män är mycket olika ”invandrare” och då i synnerhet vissa manliga invandrare. Vissa av de antifeministiska, rasistiska knäpp-gökarna och kvinnohatarna, tror till och med att det skiljer i ”biologi”, män emellan. 🙂

Kort sagt – antifeministiska och rasistiska män känner sig mycket ”olika” många män från vissa andra länder och de känner sig mycket ”olika” ALLA kvinnor. ”Olikheterna” som de presenterar går alltid ut på att de vill utmåla sig själva som ”bättre” än andra.

Den ”olika” gruppen av ”andra” män, anses av antifeministiska och rasistiska män, vara alltför olika dem själva för att ens kunna passa in i vårt svenska samhälle. De är så olika svenska män att de inte kan bo här, menar antifeminister/rasister. Olikheterna gör, menar de, att svenska män och (vissa) invandrande män inte kan, och absolut inte bör, leva tillsammans i samma land. Däremot menar de att invandrande kvinnor, trots ”olikheterna” är mer än välkomna till Sverige, t.ex thailändska kvinnor som svenska män hämtar hit. Rasisterna bidrar på så sätt själva till, vad de kallar ”mass-invandringen” i landet.

Men!

De stora olikheterna mellan könen, som antifeministiska och rasistiska män tror existerar, är dock inga hinder för kvinnor och män, att kunna leva i samma land och till och med kunna dela hem med varandra. Detta är i själva verket något som antifeminister tycker att staten skall uppmuntra på olika sätt. Då menar de nämligen istället, att kvinnors och mäns påstått stora ”olikheter”, skulle göra att dekompletterar” varandra på bästa sätt, ungefär som yin och yang.

I det ena fallet anser alltså antifeministiska och rasistiska män, att ”stora olikheter” mellan människor gör att de inte ens kan bo i samma land. I det andra fallet menar samma män, att ”stora olikheter” mellan människor gör att de skall och bör, dela sina hem och hela sina privata liv med varandra, samt att detta till och med skall uppmuntras av staten.

????

Jag tänker – kanske måste vi hitta ett nytt land åt alla dessa män som känner sig så väldigt ”olika” alla andra människor, dvs ”olika” en majoritet av arten homo sapiens? De måste kanske tvångsförflyttas tillsammans med Jimmie Åkesson?

 

Annonser

10 thoughts on “Svenska män som känner sig så ”olika” kvinnor och många andra män, bör kanske få ett eget land?

 1. Det blir nog en hel del män som måste tvångsförflyttas med Åkesson :).
  En släkting som hävdar att han inte är rasist eller kvinnoförtryckare men som på sin facebook lägger ut den ena rasistiska kommentaren efter den andra har skaffat sig en ny hushållerska/fru och så klart kommer kvinnan ifrån Thailand. Dubbelmoralen och hyckleriet stinker hos en del.

  • Ann: Jag vill ha ett eget kvinnoland. Nu! 🙂

   Rasistiska män ser inga problem med ”hustru”-invandring, trots att detta bidrar till ”mass-invandringen”. Det manliga hyckleriet är totalt. Jag har sett flera exempel som ditt, dvs på rasistiska män som själva hämtar hit ”invandrare” men samtidigt påstår sig vara emot invandring. Många män är så jävla dumma i huvudet att det faktiskt nästan är lite synd om dem. Som om de är lite efterblivna på nåt sätt?

  • Flora T: Svenska män som nu slår sig för brösten och påstår sig ha en mycket bättre kvinnosyn än många andra män i världen. Jo pyttsan! Dessa gubbjävlar utnyttjar stackars unga kvinnor från andra länder som personliga slavar. Precis som män i heterorelationer gör. Det finns en anledning till att ordet familj betyder ”liten husslav”..

   Fy fan man får ju skämmas ihjäl över svenska män och deras äckliga kvinnosyn.

 2. Män som misshandlar ser också till att ”importfrun” ständigt lever med skräcken att inte få stanna kvar i Sverige. Om jag inte har fel för mig nu så tvingas kvinnan tillbaka till hemlandet om de skiljer sig inom två år efter giftermålet. Många av dessa kvinnorna vågar inte anmäla mannen för misshandel utan stannar kvar hos mannen som kan fortsätta slå.

  • Ann: Exakt! Svenska män gillar att kontrollera och domdera kvinnor precis som de flesta andra män i världen. Män kan uppenbarligen inte attrahera kvinnor för egen maskin. De måste hota, kontrollera och tvinga sig på kvinnor. Till sin goda hjälp har de maktmän som skapar lagar för att underlätta för män att få tillgång till kvinnor.

   Det är för jävligt hur svenska män behandlar utländska kvinnor! Om de inte åker utomlands för att runka av sig i dem så tar de hit dem för slaveri. Skämmes jävla as!!

  • Exakt så ligger det till Serieimporten som beskrivs i artikeln jag länkat ovan tar upp just det. MIgratiobnsverket och rättsväsendet står handfallet. Jag har mycket förstahandsinfo om detta genom mitt yrke, oh the stories I could tell om jag inte var så noga med tystnadsplikten….

   • Flora T: Jag förstår att du inte kan berätta menjag tror att de flesta kvinnor inte har några som helst problem med att förstå hur svenska män behandlar utländska kvinnor som de ”importerar”, dvs slavhandlar med.

 3. Kvinnojourerna i landet kan bekräfta hur svenska män behandlar importerade fruar…de har mött otaliga kvinnor som stannar kvar i våld och förnedring för att inte riskera att kastas ur landet. Värst är det när mannen också går på barnen.

  • Ann: Alla kvinnor (och män) som ägnar sina liv åt att försvara män, borde tvingas besöka kvinnojourerna på regelbunden basis. Polisen också. Jag har en manlig bekant (polis) som jobbade med att ta emot larmsamtal till polisen ett tag. Han blev så psykiskt knäckt att han fick sjukskriva sig inom loppet av ett halvår.

   Han sade: ”NBT, fattar du när det ringer BARN som gråter hysteriskt i luren och du hör i bakgrunden hur barnets pappa misshandlar mamman? Fan jag pallade inte, det var så jävla sjukt!”

   Män lever i sin egen lilla bubbla. De förstår inte alls hur många kvinnor har det.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s