Så vad hände egentligen i Köln?

Uppgifterna om vad som egentligen hände i Köln på nyårsnatten 2015, då ”mängder” av kvinnor skall ha blivit sexuellt attackerade av ”mängder” av manliga ”invandrare”, varierar. Var det 1000 invandrare eller var det 400? Var de invandrade männen afrikaner, eller av annat ursprung? Hur många kvinnor har drabbats – 60, 90 eller flera hundra? Ingen verkar veta exakt?

SVT skriver:

”Samtidigt meddelas att de två män som tidigare under dagen gripits av polis, misstänkta för att ha utsatt kvinnor för övergrepp under nyårsfirandet i Köln, nu har släppts, enligt den tyska dagstidningen Süddeutsche Zeitung. Enligt tidningen ska männen inte längre vara misstänkta för något brott.”

Ynka 2 stycken män (av 400-1000?) har gripits av polisen men sedan släppts igen för att de inte misstänks för något brott. Av detta kan vi dra slutsatsen att det måste ha varit jättesvårt för den tyska polisen, att överhuvudtaget upptäcka, hitta, flera hundra sexuellt aggressiva afrikanska män i staden Köln? 😉

Eller var det ”araber”? Kanske var det i själva verket tyska män som begick ”massövergreppen”, eftersom de flera hundra sexuellt aggressiva männen i staden, var så svåra för polisen att upptäcka bland folkmassorna?

Så hur ligger det egentligen till med de påstådda ”massövergreppen” i Köln?

Enligt manlig logik, har inga brott begåtts i Köln. Alla män är ju, enligt manlig logik, oskyldiga tills motsatsen har bevisats och kan mäns brott mot kvinnor inte bevisas i domstol, har heller inga manliga brott mot kvinnor begåtts.

De påstådda sexuella ”massövergreppen” i Köln, ägde alltså aldrig rum. Eller…?

Jag tror att svenska och tyska män bara är svartsjuka och känner sig hotade. De vet ju att alla kvinnor älskar choklad. 🙂

 

afrikan1

 

 

 

Annonser

22 thoughts on “Så vad hände egentligen i Köln?

  1. Ja, vi kvinnor bör också betänka att vi har ett något förbättrat erotiskt förhandlingsläge dessa dagar. Panik råder i Sölvesborg Ronny & Ragge har fått konkurrens av en mängd unga, vältränade, stiliga och i många fall även högutbildade, konversabla och belevade som faktiskt uppskattar kvinnor som tänker. Vi har ju i dags dato ett mansöverskott så det gäller för gossarna i DIe Partei to get their act together. 🙂 Kvinnor tycker ju även om mjölkchoklad!

    • Flora T: Jag hänger inte med? Vilka män talar du om i Sölvesborg? Jag googlade: ”unga, vältränade, stiliga och i många fall även högutbildade, konversabla och belevade män som faktiskt uppskattar kvinnor som tänker.”

      Fick inte en enda träff.

      😉

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s